Frivilligsentral

Frivilligsentralen stiller opp for festivallivet år etter år: – Vi er stolte av å bidra

Blant de mange frivillige som går igjen i Ranas festivalliv er det en spesiell gjeng som stadig utmerker seg. Det er den flittige troppen fra Rana Frivilligsentral.

Frivillighetssentralen stiller opp for festivallivet år etter år: – Vi er stolte av å bidra

Blant de mange frivillige som går igjen i Ranas festivalliv er det en spesiell gjeng som stadig utmerker seg. Det er den flittige troppen fra Rana Frivilligsentral.
Trenger søkere til Frivilligsentral i Snertingdal
Det planlegges å åpne Frivilligsentral i Snertingdal, og nå jaktes det på lag eller foreninger til å drive denne.

Trenger søkere til Frivilligsentral i Snertingdal

Det planlegges å åpne Frivilligsentral i Snertingdal, og nå jaktes det på lag eller foreninger til å drive denne. Tirsdag 13.
Frivilligsentralen mot nok et aktivt år
Leder Halvor Olsen og nestleder Jan Pettersen fikk fornyet tillit på årsmøtet i Sortland Frivilligsentral forleden. Gjennom gruppearbeid ser årsmøtet fram mot nye aktiviteter og god utnyttelse av de økonomiske rammer.
Sigrid har Storhaug på maten
Julekurven: Sigrid Bækholt har alltid vært Storhaug-patriot. De siste sju årene har hun vært leder for Storhaug Frivilligsentral. Hun får årets første julekurv.
– Viktige penger for bydelen
Storhaug har i lang tid vært blant bydelene i Stavanger med dårligst levekår. Derfor får Storhaug frivilligsentral nå tildelt en stor pengegave som skal gi flere gratis tilbud for beboerne.
Les mer om Stavanger, Storhaug og Viktige.
– Innvandrermenn blir glemt
I Horten kommune finnes det flere tilbud til innvandrerkvinner, men mennene har nok blitt litt glemt, mener Horten frivilligsentral.
Les mer om Horten og Innvandrermenn.
40.000 har besøkt denne badeparken i sommer
For tre år siden fikk Tvedestrand frivilligsentral støtte til å åpne et gratis aktivitetstilbud for barn. Nå er det innom 40.000 badegjester i byens badepark i løpet av en sommer.
Les mer om Tvedestrand.
Penger til integreringstiltak
Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) har delt ut 29,5 millioner kroner til å gjennomføre integreringstiltak for beboere i asylmottak. I Buskerud får seks frivillige organisasjoner penger, blant annet 300.000 kroner til Kongsberg Røde Kors og 50.000 kroner til Nesbyen Frivilligsentral.
Tønsberg får søppelplukkerlag
Tønsberg får nå sitt eget sitt eget søppelplukkerlag. Primus motor Helge Klæstad ønsker å gjøre kommunen renere, og plukkingen organiseres av Tønsberg frivilligsentral. Leder for sentralen, Annichen Pettersen, tror det blir lavere terskel for å plukke søppel når arbeidet organiseres.
Skal bekjempe fordommer med hverandres ressurser
Kattem Frivilligsentral og Kattemkjellern åpnet tidligere denne uken sitt nye vekstedprosjekt som skal bringe unge og gamle nærmere hverandre.
Les mer om Kattemkjellern.
Haldendøgnet har startet
Haldendøgnet består av 40 ulike konserter. Starten gikk klokka 08.00 fredag morgen med målgang ett døgn senere. Rekordforsøket skjer i lokalene til Halden Frivilligsentral.
- Et jag for å hente inn lønnskroner
Lenvik Frivilligsentral ønsker økt bidrag fra Lenvik kommune. jag: I et brev til ordføreren forteller Tommy Myklebust om hvordan de ved Lenvik Frivilligsentral jager etter inntekter for å dekke sentralens lønnsutgifter.
Treng fleire frivillige i omsorg for demenssjuke
No får frivillige i omsorga for demenssjuke i jærkommunane tilbod om opplæring. - Dette er eit pionerprosjekt innan utdanning av frivillige i demensomsorga, seier Torill Lode, dagleg leiar i Time frivilligsentral IOGT.
Les mer om Time og Torill Lode.
Mo IL-spiller gir lønn til veldedighet
Ali Karan har derfor bestemt at den lille godtgjørelsen han har får for å spille i Mo IL den kommende sesongen, skal gå til Rana Frivilligsentral. - Jeg kommer også til å gi litt ekstra fra egen lomme, sier Karan.
Fikk 10.000 kroner til juleaktiviteter
Lenvik Frivilligsental har fått 10.000 kroner til såkalte juleaktiviter fra Sparebankstiftelsen. LUNSJ: Beboere og pårørende nyter lunsjen i lokalene til Lenvik Frivilligsentral.
Solveig inviterer til julaftenfeiring
Solveig Kivle og Frivilligsentralen inviterer alle som ønsker til en hyggelig sammenkomst på julaften. For den tredje gang kan Kragerø frivilligsentral invitere alle som ønsker å feire julaften med flere velkommen til Kafé Edvard.
Dette skjer på Hadeland i helga
Lørdag 13. desember Julegaveinnsamling i Jevnaker, Jevnaker Frivilligsentral 10:00 Juleåpent hos Jane Johnsen. Sølvsmykker og strikkeklær for salg.
Ukepremie til frivillighet
Ukevinner Cecilie Adrianssens Smalås av Juleskrinet gir 5000 kroner til Mandal frivilligsentral. Får for frivillighet: Ukevinner Cecilie Adrianssens Smalås gir 5000 kroner til Frivilligsentralen.
Ser frem til frivillig innsats i Bø
Elin Dahl gleder seg til å arbeide med menneskelige ressurser. For tre uker siden begynte Elin Dahl som daglig leder i den nyoppstartede Bø Frivilligsentral. - Jeg vil være koordinator forbindelse mellom lag og foreninger og de frivillige.
Gatekontor i glassgangen
Nes frivilligsentral flytter kontoret ned på bakkenivå en gang i uka. Glassgangen mellom Nes kulturhus og kulturkontoret, med vinduer ut mot Årnes gamle skole, er innredet som et trivelig kontor.
Vanskelig å samle nok frivillige
ØNSKER Å KNYTTE TIL SEG UNGDOM: Daglig leder i Risør Frivilligsentral, Inger Løite, sier det ikke alltid er like lett å få folk til å stille opp for å jobbe frivillig.?