Frp ledelsen

Regjeringssamtalene: Enige om nye runder

KrF-leder Knut Arild Hareide går foreløpig videre med det borgerlige flertallet, og sier at KrF-ledelsen vil møte Høyre, Frp og Venstre til mer formelle samtaler i neste uke.
Les mer om Frp, Høyre, KrF-ledelsen og Venstre.

Lokallagsleder til KrF-Hareide: Gå inn i regjeringen

Lederen i Bærum KrF gir KrF-ledelsen et klart råd om å gå inn i Høyre/Frp-regjeringen. Men Knut Arild Hareide (KrF) understreker at det ikke er aktuelt.
To av fem Ap-velgere åpner for å regjere med MDG eller Rødt
Arbeiderparti-ledelsen har stengt en regjeringsdør for MDG og Rødt som 42 prosent av Ap-velgerne nå åpner igjen. Samtidig vil hver fjerde Høyre-velger ikke regjere med Frp.
Godseksen kontaktet av Frp-ledelsen
Partiledelsen tok i går kontakt med Ingebjørg Godskesen og ba henne stemme ja til fylkes- og kommunesammenslåing i Stortinget i dag. – Men det kom ingen trusler, og jeg ikke jeg blir kastet ut av partiet, sier hun. Hun fastholder at hun vil stemme nei.

Dark Room fikk ministeren til å gå for utvidet IP-lagring

Dark Room-ledelsen sier lengre lagring av IP-adresser kan forhindre overgrep mot barn. – Det vil jeg svært gjerne gi dem, sier justisminister Per-Willy Amundsen (Frp).
Ti Frp-løfter Siv og Sylvi håper du har glemt
Frp-ledelsen skryter av alt de har fått til i regjering. Lista over nederlag og løftebrudd snakker de ikke like høyt om.
Les mer om Sylvi.
Frp-ledelsen forsøker å dempe betent strid i fylkeslag
Når Frps landsmøte starter i dag, holder både lederen og stortingskandidaten fra Aust-Agder seg hjemme. Nominasjonskampen i fylkeslaget har blusset opp igjen, og nå tar ledelsen grep for å roe gemyttene.
Les mer om Aust-Agder.
Fylkestopp i Venstre: – Vi må ta avstand fra Frp
Krefter i Venstre håper helgens landsmøtet trosser ledelsen, og vedtar en uttalelse som presiserer at det er uaktuelt å gå i regjering med Frp etter valget.
Les mer om Frp og Venstre.
Frp-politiker refses for avisinnlegg om raseblanding og muslimsk overtakelse av Vesten
Ordfører Petter Berg (H) i Tønsberg tar avstand fra det han mener er konspirasjonsteorier fra bystyrerepresentant Inger Lexow (Frp). Frp-ledelsen i kommunen vil ikke gjøre det samme.
Les mer om Inger Lexow, Tønsberg og Vesten.
Hagen vurderte å bryte med Frp
Frosset ut og satt på gangen. Så skuffet og sint var Carl I. Hagen på ledelsen i Fremskrittspartiet at han i 2012 var på nippet til å melde seg ut.
Les mer om Carl I, Fremskrittspartiet og Frp.
Anundsen møtte politiet på Gardermoen: – Kvaliteten er god nok
GARDERMOEN (VG) Justis- og beredskapsminister Anders Anundsen (Frp) sier han hadde et «godt og ryddig møte med ledelsen ved politiposten på Gardermoen. Temaet var køkaoset som har lammet passkontrollen på flyplassen.
Les mer om Gardermoen.
Nå diskuterer ledelsen i Frp om de skal gå med på dyrere drivstoff
Landsstyremøte i Oslo.
Les mer om Frp og Oslo.
Internt opprør ryster Frp
Anklager om et lukket parti som skjevfordeler makt og hindrer medlemmers innflytelse kommer nå fra Frp-profiler og Ap-ledelsen.
Les mer om Ap-ledelsen, Frp-profiler og Frp.
Frp-ledelsen kritiseres av sine egne for manglende åpenhet
Anført av Carl I. Hagen rettet flere av delegatene på Frp-landsmøtet besk kritikk mot nestleder Per Sandberg og resolusjonskomiteen for å legge lokk på innholdet i resolusjoner fra fylkeslagene.
Wedler mener Stavanger må gi Ryfylkeøyene en forpliktende avtale
Kommunalråd Christian Wedler (Frp) reagerer på at Stavanger-ledelsen ikke vil gi Rennesøy og Finnøy konkrete løfter før skjebnen til Nord–Jæren kommune er avgjort 31. mai. Han ønsker at det inngås en forpliktende avtale nå.
Varsler tilsyn i kommunen
Arbeidstilsynet har varslet tilsyn med Røyken kommune som arbeidsgiver, skriver Røyken og Hurums Avis. Dette kom frem i kommunestyret da Rikard Knutsen (Frp) ville ha svar på hvordan ledelsen følger opp påstandene fra tidligere ansatte om kritikkverdig personalpolitikk.
Les mer om Rikard Knutsen og Røyken.
Sier farvel med å ta æren for OL-nei
Avskjeden fra Frp- og FpU-ledelsen tar Atle Simonsen med olympisk god samvittighet.
- Dette er begynnelsen på noe som er ondt
Leif Arne Moi Nilsen, gruppeleder i Stavanger Frp, reagerer kraftig på at ledelsen i Lyse vurderer å sette ut IT-tjenester. Han oppfordrer de ansatte til å ta tak i dette gjennom bedriftsforsamlingen.
Bytter trolig stortingskomitè
Stortingsrepresentant Ingebjørg Godskesen (Frp) har sagt seg villig til å bytte komite, etter seks år i den attraktive transportkomiteen. Ledelsen i Frp tar avgjørelsen onsdag.
Les mer om Frp.
Misliker at Ap vurderer Frp
LO-ledelsen i Rogaland er skeptisk til at Arbeiderpartiet i Haugesund vurderer samarbeid med Fremskrittspartiet. De mener Frp undergraver alt som fagbevegelsen står for.
Vil lære av uvanlig politisk samarbeid
Ledelsen i Aust-Agder Frp reiste i dag til Sandnes i Rogaland for å studere et uvanlig politisk samarbeid. Et samarbeid nå Arbeiderpartiet i Arendal åpner for.
Frp provosert av Høyres hemmelige vaffelmøte med Ap-Jonas
Frp-ledelsen er irritert over det hemmelige vaffelmøtet Høyre hadde med Jonas Gahr Støre hjemme hos parlamentarisk leder Trond Helleland i Drammen.
Frp-forslag om å løse Terra-saken
Frp-ledelsen tygger nå på Frp-forslag om at Stavanger og Kristiansand skal slippe momsregning på over en halv milliard.
Nå vil Frp rive ned skammens gjerde
To sentrale Frp-politikere i Stavanger gir ordfører og resten av den politiske ledelsen en måned til å bevise at gjerdet i Normanns gate på Storhaug er lovlig satt opp.