Frp siv

Frp-Sivs «skattegave: Ikke n krone til minstepensjonistene

For tredje året på rad får pensjonister flest svekket kjøpekraft, men i år forsøker Frp-leder Siv Jensen å sukre pillen med en skattegave – som over 223.000 pensjonister ikke får noen glede av.

Sivs oljefest er slutt – Ap frykter oppvasken

Som finansminister har Siv Jensen (Frp) smurt på med 20 oljemilliarder ekstra hvert år for å få budsjettene til å gå opp. Men nå er det tomt for de ekstra oljepengene, ifølge Finansdepartementet.
Oljefesten er slutt – Ap frykter oppvasken
Som finansminister har Siv Jensen (Frp) smurt på med 20 oljemilliarder ekstra hvert år for å få budsjettene til å gå opp. Men nå er det tomt for de ekstra oljepengene, ifølge Finansdepartementet.
Ti Frp-løfter Siv og Sylvi håper du har glemt
Frp-ledelsen skryter av alt de har fått til i regjering. Lista over nederlag og løftebrudd snakker de ikke like høyt om.
Les mer om Sylvi.

Ja takk, begge deler

Det er ikke lett å skjønne hvem man skal lytte til i skattepolitikken. Finansminister Siv Jensen, eller Frp-leder Siv Jensen?
Hagen om Listhaug: - Sylvi har styrket sitt kandidatur som ny Frp-leder
Frp-nestoren mener Listhaug minner om ham på minst ett område: Hun nekter å gi seg i de viktige sakene. Siv Jensen er mer opptatt av å få ting gjennom i regjering, sier han.
Les mer om Frp-leder og Listhaug.
Frp vil forby omskjæring av gutter
GARDERMOEN (NRK): Fremskrittspartiet vil forby rituell omskjæring av guttebarn, til tross for sterk motstand fra flere delegater i en følelsesladd debatt på landsmøtet. Partileder Siv Jensen stemte feil i avstemningen.
Vil fjerne eiendomsskatten
Nordland Fremskrittsparti vil gå inn for å fjerne eiendomsskatten fra 2020, under FrPs landsmøte denne helga. – Vi vil få gjennomslag i morgen, det har jeg stor tro på, sier leder i Nordland Frp, Allan Ellingsen. Under partileder Siv Jensens tale, ble Bodø kommune dratt fram som et skrekkeksempel på eiendomsskatt. Forslaget skal stemmes over på søndag under landsmøtet.
Maktens og systemets kvinne
GARDERMOEN (VG) Siv Jensen har gjort FrP til et styringsdyktig regjeringsparti. Protestpartiet har blitt en del av makteliten. Kan det vare?
Les mer om FrP.
Rogaland Frp-leder mener folk er møkk lei kommunereformen
Majoriteten i Rogaland Frp advarer mot mer bruk av tvangssammenslåinger av kommuner. Fylkeslederen frykter valgnederlag for Siv Jensen hvis tvang også skal brukes i neste runde.
Les mer om Rogaland Frp og Siv Jensen.
Frp-velgerne i VG-måling: Sylvi Listhaug bør bli Frp-leder
Hver fjerde Frp-velger mener partileder Siv Jensen (47) bør byttes ut med partiets mest populære statsråd og kronprinsesse, Sylvi Listhaug (39).
Siv Jensen: Frp går ikke ut av regjering frivillig
Hvis det blir borgerlig flertall etter valget, kan KrF og Venstre bli nødt til å aktivt kaste Frp ut av regjeringskontorene hvis de vil bli kvitt dem. Det sier Frp-leder Siv Jensen.
Blåser det motvind, må du rope høyt
Når motvinden er sterk gjelder det å rope ut budskapet for å bli hørt. Frp-leder Siv Jensen roper derfor ut et løfte om mer og tøffere Frp-politikk for de neste fire årene.
Les mer om Frp-politikk.
Siv Jensen «tok en Sylvi, Ketil Solvik-Olsen taus om lederverv
Forbigått i popularitet, knust på sosiale medier og rykter om konflikt med Sylvi Listhaug. Så slo Frp-lederen knallhardt tilbake i beste Listhaug-stil.
Frp-lederen: Kutt i barnetrygd og kontantstøtte skal hindre trygdeeksport
Partileder Siv Jensen sier regjeringen nå vil ta grep for å hindre trygdeeksport.
Frp vil øke maksstraff fra 21 år til 26 år
Siv Jensen kom med flere lovnader og nyheter i sin landsmøtetale.
Regjeringen foreslår å kutte i barnetrygd og kontantstøtte til utlendinger
GARDERMOEN (VG) Finansminister Siv Jensen sier Høyre/Frp-regjeringen før sommeren vil foreslå å kutte pengestøtte til barn og familier bosatt i utlandet.
Siv Jensen: - Norge har ikke råd til nye innvandringseksperiment
Frp-lederen advarer mot mer «eksperimentering fra Ap, Sp og «alle andre partier som inviterte 10.000 flyktninger til Norge i 2015.
Les mer om Norge.
NÅ: Siv Jensens tale til Frp-grasrota
Frps landsmøte på Gardermoen er i gang.
Les mer om Frp-grasrota og Gardermoen.
Frp-Jensen: Vi skal være stolte av Norge
Innvandrere skal møtes med krav om å tilpasse seg den norske kulturen, mener Frp-leder Siv Jensen. Hun slår fast at hun er stolt av Norge.
– Vi står foran et retningsvalg
Frp-leder Siv Jensen advarer mot at en Ap-regjering vil «sette Norge i reversj.
Les mer om Ap-regjering og Norge.
Se Siv Jensens tale her
Frp-leder Siv Jensen åpner landsmøte med sin tale klokka 14.00. Se den direkte her.
Glansbildet
Hvem er det som går på trilletur i kjole og høyhælte sko? Svar: En stresset Frp-leder Siv Jensen.
Skjult maktkamp i Frp: Sylvi Listhaug var klar for å bli nestleder
Denne helgen kunne Frps mest populære statsråd ha rykket opp og blitt nestleder i partiet, men internt i Frp mistenker flere at opprykket ble stanset av Frp-leder Siv Jensen.
Les mer om Frp, Frp-leder Siv Jensen og Frp.