Frp

Krever full gjennomgang

Frp-politiker Jørn Inge Næss stiller spørsmål om hvorvidt sanduttaket i Skien er korrupsjon. Nå vil kontrollutvalget i Skien se nærmere på saken.
Les mer om Skien.

KrF får trolig flertall: Mobbeombud til alle fylker

Skoleelever i alle fylker får sitt eget mobbeombud. KrF får høyst trolig med seg både Høyre og Frp på forslaget.
Les mer om Frp og Høyre.
Spillet bak det nye kommunekartet
Frp kjempet gjennom tvangsbaby i Agder etter ordførerengasjement, mens Venstre sikret storkommunen som Venstres stortingsrepresentant frontet i kommunevalgkampen.
Les mer om Agder og Venstre.
Hun ordnet nytt kryss på E 39
I årevis har politikerne snakket om krysset på Eigestad. May Helen H. Ervik (Frp) var lei av snakk. Hun satset heller på partifelle Solvik-Olsen. Det ga resultater.
Les mer om Eigestad og Solvik-Olsen.

FrP-ere mot bønnerom på skoler

Leder i Oslo FrP og stortingsrepresentant Mazyar Keshvari sier til Vårt Land at det ikke er ønskelig at utdanningsinstitusjoner bruker ressurser på religiøs tilrettelegging. Studentprest Inger Anne Naterstad ved UiO mener religion hører hjemme i det offentlige rom.
Fornuftig å gå ut av India
Det er fornuftig at Telenor begrenser tapene i India, sier Harald Tom Nesvik i Frp. Høyres Gunnar Gundersen håper på statlig nedsalg.
Frp vil frata Somalias statsminister det norske passet
- Behovet for at beskyttelse bør være av midlertidig, sier Frp's innvandringspolitiske talsmann.
Frp vil frata somalisk statsminister norsk pass
NTB: Frps innvandringspolitiske talsmann vil ta fra Hassan Ali Khaire, som er påtroppende statsminister i Somalia, det norske statsborgerskapet.
Les mer om Hassan Ali Khaire og Somalia.
Forskjellen mellom fattige og rike har eksplodert med Frp i regjering
De rike får stadig mer penger og forskjellene øker i Norge.
Les mer om Frp og Norge.
Vil ikke frata statsborgerskap
Miljøpartiet De Grønne vil gjøre det umulig for myndighetene å frata statsborgerskap. Talsperson Une Aina Bastholm vil nå fremme forslaget i Stortinget. – Glem det, svarer Frp.
Les mer om Frp og Stortinget.
Frp-Siv har økt avgiftene med nær 4 milliarder
Etter snart fire år som finansminister har Siv Jensen gjort opp sitt eget regnskap: Hun har gjennomført en historisk økning av avgiftene for folk flest.
Les mer om Siv Jensen.
Frp-Siv har økt avgiftene med nær 4 milliarder
Etter snart fire år som finansminister har Siv Jensen gjort opp sitt eget regnskap: Hun har gjennomført en historisk økning av avgiftene for folk flest.
Les mer om Siv Jensen.
Frp tvinges til å støtte tvangssammenslåinger
Fremskrittspartiet har vært motstander av en storregion bestående av Akershus, Østfold og Buskerud. Nå skal partiet likevel sikre flertall for region Viken på Stortinget.
Frp-topp i nord: – Regjeringa kaster bensin på det nordnorske bålet
Frp-topp i Nordland kritiserer sine egne når de ikke kommer med et konkret forslag for å slå sammen fylkene i nord. – Det blir bare krangel og mer diskusjon ut av dette, sier Dagfinn Olsen.
Les mer om Dagfinn Olsen og Nordland.
– Regjeringa kaster bensin på bålet når de ikke tør å vedta noe
Frp-topp i Nordland kritiserer sine egne når de ikke kommer med et konkret forslag for å slå sammen fylkene i nord. – Det blir bare krangel og mer diskusjon ut av dette, sier Dagfinn Olsen.
Samarbeidspartiene vil redusere antallet kommuner til 358
Regjeringen og samarbeidspartiene er enige om en avtale der antallet kommuner slankes til 358 fra dagens 428. Det ble klart da Høyre, Frp, KrF og Venstre holdt en felles pressekonferanse om kommune- og regionreformen på Stortinget onsdag morgen. Partiene kaller avtalen de har kommet fram til for en løypemelding, og ikke en endelig enighet om reformen. Saken oppdateres. Les også: Aftenposten: 13 kommuner blir tvangssammenslått Oslo alene om søppelmonopol
Les mer om Frp, Høyre, KrF, Oslo, Stortinget og Venstre.
Reduserer til 358 kommuner
Det ligger an til at det blir 358 kommuner i Norge mot 428 før reformen. – Men det er fortsatt mulig for flere kommuner å finne sammen om de ønsker fram til sommeren, sier Helge Andr Njåstad (Frp). Partiene sier avtalen ikke er endelig per nå.
Les mer om Helge Andr Njåstad og Norge.
Vil redusere antall kommuner til 358
Frp, Høyre, KrF og Venstre redegjør for kommunereformen i Vandrehallen på Stortinget.
KL 08.30: Direkte om kommunereformen
Frp, Høyre, KrF og Venstre innkaller til pressekonferanse i Vandrehallen på Stortinget om kommune- og regionreformen.
Tvinger sammen millionregion rundt Oslo, men lar Vestlandet forbli lite
Mens Høyre, Frp og Venstre tvinger sammen en stor østlandsregion, gjør de ikke det samme på Vestlandet. – Jeg skjønner ikke logikken, sier fylkesordfører.
Les mer om Frp, Oslo, Venstre og Vestlandet.
Pressekonferanse om kommunereformen
Frp, Høyre, KrF og Venstre innkaller til pressekonferanse i Vandrehallen på Stortinget om kommune- og regionreformen kl. 8.30. Samarbeidspartiene vil presentere status for kommunereformen og regionreformen på Stortinget i formiddag.
Disse 13 kommunene blir sammenslått med tvang
KrF støtter ikke kommunetvang, men Høyre og Frp danner flertall for 13 ufrivillige sammenslåinger med Venstre.
Les mer om Frp, Høyre og Venstre.
Blir det Viken likevel?
1. januar 2020 blir Akershus, Buskerud og Østfold en region, melder Aftenposten. Ifølge avisen legges en avtale forhandlet fram av Høyre, Frp, Venstre og KrF fram for Stortinget om kort tid.
Tre nordlige fylker blir trolig to
Etter det NRK kjenner til er Høyre, Frp, Venstre og KrF enige om at de tre nordligste fylkene skal reduseres til to, men grensen skal fastsettes senere og regionalt.
Les mer om Frp, Høyre, KrF, NRK og Venstre.
Full forvirring om forsvarskutt
Kuttene i Heimevernet skaper uro både i Høyre og Frp. Nå krever egne partifeller en forklaring fra forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H).