Funn

Helikopterpilot: - En god sjanse for å gjøre funn

Et helikopter ble mandag satt inn i søket etter stavangerkvinnen Marie Sæther Østbø (20).

Dette skjedde natt til 23. april

Mann siktet etter mistenkelig funn i Mo i Rana. * Hevder G7 vil motsette seg Russlands atferd. * Mario Abdo Benítez er Paraguays nye president. En mann i 50-årene er pågrepet og siktet etter funn av en bombelignende gjenstand i Mo i Rana.
Mann siktet etter funn av mistenkelig ryggsekk
Politiet mener sekken var satt ut for å spre frykt, og at stedet ikke var tilfeldig valgt ut av siktede. I ryggsekken var det en boks og flere ledninger som skulle ligne en bombe.
Funn av «falsk bombe i Mo i Rana – mann pågrepet
En mann er pågrepet etter funn av en bombelignende gjenstand i en idrettshall i Mo i Rana. 800 personer ble evakuert, men gjenstanden viste seg å være ufarlig.
Les mer om Rana.

Ingen eksplosiver funnet i «mistenkelig» ryggsekk i Mo i Rana

800 personer ble evakuert fra en idrettshall i Mo i Rana etter funn av en «mistenkelig gjenstand» i en ryggsekk. Gjenstanden viste seg å være ufarlig. - Bombegruppa har undersøkt innholdet i ryggsekken.
Les mer om Rana.
Mann pågrepet etter funn av mistenkelig ryggsekk
Bombegruppa fant ikke eksplosiver i den mistenkelige ryggsekken som ble funnet ved en idrettshall i Mo i Rana søndag formiddag. Politiet har pågrepet en mann i 50-årene.
Les mer om Rana.
Mann pågrepet etter ryggsekk-funn
Ved 21.00-tiden søndag pågrep politiet en mann i 50-årene på Fauske, som de mener kan settes i forbindelse med saken i Mo i Rana. Bombegruppen har undersøkt innholdet i ryggsekken som ble funnet tidligere på dagen, og har ikke funnet eksplosiver.
Les mer om Fauske og Rana.
Jehovas vitner fra Brønøysund på stevne da hall måtte evakueres
Klokken 13.47 søndag fikk politiet melding av funn om en mistenkelig gjenstand under et arrangement i Ranahallen. En person ble observert da han satte fra seg en grønn gammeldags tursekk.
Les mer om Brønøysund og Ranahallen.
Bombegruppa til Mo i Rana
Politiets bombegruppe i Oslo er nå på vei til Mo i Rana etter funn av en mistenkelig gjenstand. Bombegruppen vil i løpet av kvelden undersøke en sekk som ble funnet tidligere i dag.
Les mer om Oslo og Rana.
Bombegruppa tilkalt etter funn av «mistenkelig gjenstand» i Mo i Rana
800 personer ble evakuert fra en idrettshall i Mo i Rana etter funn av en «mistenkelig gjenstand». Politiets bombegruppe i Oslo er tilkalt. Bombegruppa er ventet å ankomme det evakuerte området klokken 21 søndag.
Les mer om Oslo og Rana.
«Heimebane-Torbjørn matchvinner for Haugesund – ny smell for Strømsgodset
HAUGESUND (VG) (Haugesund–Strømsgodset 1-0) Han er årets funn i FK Haugesund. Men Torbjørn Kallevåg (25) spilte eliteseriefotball i TV-serien «Heimebane før han slapp til i virkeligheten.
Over 800 evakuert i Mo i Rana etter funn av mistenkelig sekk med ledninger
Politiet vet fortsatt ikke hvorfor en mann hensatte sekken eller hva som er i den.
Les mer om Rana.
Venter bombegruppa til Rana i kveld
I forbindelse med den pågående politiaksjonen etter funn av en mistenkelig sekk ved Moheia fritidspark i Rana, er bombegruppen fra politiet på vei. Ifølge politiet ventes de å ankomme klokken 21:00 i kveld. Evakueringssonen på 250 meter opprettholdes utover kvelden.
Les mer om Moheia og Rana.
Omkjøring på E6 etter politiaksjon
Grunnet den pågående situasjonen med funn av en mistenkelig sekk ved et idrettsområde i Rana, er det midlertidig omkjøring. E6 er stengt i området, og det er dirigert omkjøring via sentrum og Ranenget.
Les mer om Rana og Ranenget.
Avbrøt søk etter savnet 20-åring
Søket etter den savnede studenten Marie Østbø i Sør-Afrika er nå avsluttet for dagen uten nye funn. Det melder TV2. Letingen etter den savnede kvinnen fra Stavanger ble i dag konsentrert til havs.
Funn av mistenkelig ryggsekk på Moheia: Dette har skjedd så langt i dag
Situasjonen per nå: *Politiet har sperret av området rundt Moheia fritidspark. Dette etter funnet av en mistenkelig ryggsekk med ledninger som stikker ut av ryggsekken. I ryggsekken skal det være en svart boks.
Les mer om Moheia.
Søker etter person i forbindelse med funn av mistenkelig sekk
Bombegruppen fra Oslo-politiet er på vei til Mo i Rana etter funn av en mistenkelig sekk. Politiet har evakuert et område på 250 meter rundt gjenstanden og søker etter én person.
Les mer om Oslo-politiet og Rana.
Leter etter gjerningsmann etter mistenkelig funn på Mo
Rana Blad/Avisa Nordland): Klokken 16.18 kommer Politiet i Nordland med en mer detaljert beskrivelse av mannen: - Godt voksen, omtrent 185 cm høy og slank. Ikledd en rød allværsjakke og lyse jeans. Grått, kort hår.
Les mer om Nordland og Politiet.
Avbrøt søk etter Marie Sæther Østbø
Ifølge TV2 ble søket etter Marie Sæther Østbø (20) avbrutt, uten nye funn tidligere i dag. – Vi jobber på samme måte som de tidligere dagene, og vi har ikke noe nytt å melde, sier Craig Lambinon, leder for NSRI til TV2.
Evakuering av svømmehall i Mo, mistenkelig gjenstand
En svømmehall i Mo i Rana evakueres etter funn av «mistenkelig gjenstand», opplyser Nordland politidistrikt. Politiet leter etter en antatt gjerningsmann.
Les mer om Nordland og Rana.
Bombegruppa tilkalt etter funn av «mistenkelig gjenstand» i Mo i Rana
En svømmehall i Mo i Rana er evakuert etter funn av «mistenkelig gjenstand», opplyser Nordland politidistrikt. Politiets bombegruppe i Oslo er tilkalt.
Les mer om Nordland, Oslo og Rana.
Svømmehall og idrettshall i Mo i Rana evakueres etter funn av mistenkelig sekk med ledninger
Bombegruppa er på vei fra Oslo, ifølge politiet.
Les mer om Oslo og Rana.