Funn

Miniubåt har funnet død person i elva

En miniubåt har gjort funn av en død person i Skien. Funnet ble gjort i halv to-tiden i havnebassenget ved Langbryggene i Skien. Politiet kan ikke bekrefte at den døde er Hjalmar Johnsen, men har varslet de pårørende om funnet.

Død person funnet i vannet

En miniubåt har gjort funn av en død person i Skien. Det var rundt klokken 13.30 i havnebassenget ved Langbryggene i Skien at funnet ble gjort.
Les mer om Langbryggene og Skien.
Fant sko i leteområdet
Det er funnet et par sko i området der det er lett etter den savnede Tom Rune Hagen fra Uvdal. Skoene er overlevert politiet fra den frivillige letegruppa som organiserte aksjonen. Politiet bekrefter funn som skal undersøke nærmere.
Les mer om Tom Rune Hagen og Uvdal.
Fant sko i søksområdet
Frivillige har gjort flere funn i søket etter Tom Rune Hagen.
Les mer om Tom Rune Hagen.

Kan ha tilhørt middelalderens Magnus Carlsen

Arkeologene i Tønsberg har gjort et unikt funn midt i sentrum.
Les mer om Tønsberg.
Ingen eier har meldt seg
Ingen eiere har meldt seg etter funn av en hund på Saltfjellet i går. Politiet har siden tatt hånd om hunden som formodentlig er av rasen Lagotto. Hunden hadde ikke halsbånd, den var chippet, men er ikke registrert i registrene, skriver Rana Blad. Ta kontakt med politiet på 02800 hvis du har tips i saken.
Les mer om Lagotto, Rana Blad og Saltfjellet.
Funn av død mann i sjøen
Mannskap på en fritidsbåt fant lørdag levningene av en død mann i sjøen ved øya Tjøtta i Alstahaug kommune på Helgeland. Politiet har grunn til å tro at avdøde er savnede Thor Bergesen (81). Familien er varslet, opplyser politiet til Avisa Nordland.
Inspirert av funn på loftet
I dag slipper Donkeyboy fra Drammen sin nye singel Kaleidoscope. Låten er inspirert av en gjenglemt synthesizer på loftet i familiens generasjonsbolig. Det elektronisk tangentinstrument ble det viktigste på den nye singelen.
n pågrepet etter funn av død person på øy i Oslofjorden
En person ble onsdag kveld funnet død på Nakholmen, en av øyene rett utenfor Oslo sentrum. En person er pågrepet.
Les mer om Nakholmen, Oslo og Oslofjorden.
Paveseglet funnet i Oslo: – Et uhyre sjeldent funn
Onsdag ble paveseglet som ble funnet i middelalderbyen i Oslo for tre uker siden åpnet for å kunne avsløre hvilken middelalder-pave seglet hørte til.
Les mer om Oslo.
Statoil-topp: Barentshavet-kampanje har betalt for seg
Kayak-funnet har betalt for hele Statoils borekampanje i Barentshavet, sier Statoils finansdirektør, etter skuffende funn i «årets viktigste letebrønn, Korpfjell.
Les mer om Barentshavet og Korpfjell.
Hasselnøtt kan datere kokegrop
Arkeologer har funnet skall fra en hasselnøtt, som kan datere en gammel matlagingsplass. Ifølge arkeolog David Hill i Kulturarv i Vestfold fylkeskommune kan det være fra et år mellom år null til 600 etter Kristus. Det skal sendes til Tyskland og videre til USA for nøyaktig datering. Funnet ble gjort på et jorde nord for Kopstadkrysset i Horten kommune, der arkeologer registrerer funn på et område der det er planlagt jernbaneutbygging.
Død mann funnet i sjøen
Etter en leteaksjon etter en eldre mann i Hemnes er det gjort funn av en omkommet. Mannen ble funnet i sjøen i dag tidlig. Familien er varslet om funnet, melder politiet i Nordland.
Les mer om Nordland.
Fant amfetamin i bil på E14
Narkotikahunden gjorde funn under tollkontroll.
Les mer om E14.
Patrick (44) fant ståltråd i biffen han serverte barna sine
Patrick Labouree (44) hadde akkurat satt maten på bordet, da han gjorde han et skremmende funn.
– Nytter ikke si i fra til myndighetene om dårlig sikkerhet i oljebransjen
GRANSKNING: Tillitsvalgte har begynt å spørre seg selv om det egentlig er vits å varsle Petroleumstilsynet. Nå ser de fram til Riksrevisjonens funn.
Les mer om Nytter og Petroleumstilsynet.
Funn av militære granater fortsatt en gåte for politiet
Politiet har ikke klart å finne ut hvem som dumpet 40 granater i sjøen utenfor Børsa.
Les mer om Børsa.
Stengte Kastrup etter funn av mistenkelig pakke
Flyplassen i København åpnet igjen.
Les mer om København.
Åpner paveseglet på onsdag
Paveseglet fra middelalderen som nylig ble funnet under utgravninger i Bispegata i Oslo, skal åpnes førstkommende onsdag på Kulturhistorisk museum. Først da kan pavens navn bli synlig. Slike funn er nesten ukjent fra norsk middelalder.
Vil ikke betale ut Edvartsen
Funn i Svein-Erik Edvartsen-saken gjør at Norges Fotballforbund avviser at det lenger er aktuelt å betale ut millionbeløp for at dommeren skal slutte i sin sivile jobb som seksjonsleder for samfunnsansvar, skriver VG.
Edvartsen-saken: NFF avviser million-fallskjerm – konflikten kan ende i retten
Funn i Edvartsen-saken gjør at Norges Fotballforbund avviser at det lenger er aktuelt å betale ut millionbeløp for at dommeren skal slutte i sin sivile jobb som seksjonsleder for samfunnsansvar.
Les mer om Edvartsen-saken.
Stengte etter funn av muselort
Muselort, biller og temperaturer over tretti grader er årsaken til at skolekjøkkenet på Kirkebygden skole i Våler nå er stengt. Moss Avis skriver at det var en lærer som før sommeren slo alarm om de uhygeniske forholdene. Skolekjøkkenet fra 50-tallet har dårlig ventilasjon og ofte høye temperaturer.
Les mer om Kirkebygden og Våler.
Bjørn skutt i Ringsaker
En hannbjørn på minst 200 kilo ble felt søndag, etter funn av sauekadavre. Med det stanses jakten, ettersom lisenskvoten er fylt.
Les mer om Ringsaker.
Fant kistenagler fra Ove Bjelkes sarkofag i Austråttborgen
Det er gjort spennende funn ved den historiske Austråttborgen i Ørland denne uka: En sølvring og det som trolig er kistenagler fra Ove Bjelke, som fikk oppført barokkbygningen.
Mange stiller opp på leiteaksjon
Laurdag samla det seg ei stor gruppa menneske for å leita etter Tom Rune Hagen, som har vore sakna frå Uvdal sidan 30. juli. Leiteaksjonen fortset i morgon, og aksjonsleiaren seier til Laagendalsposten at dei ønske at flest mogleg hjelper til. Foreløpig har ein ikkje gjort nokon funn i Uvdal.