Funnet

Pål Golberg har fått vannkopper

Golberg røk ut i kvartfinalen og ble nummer 15 på sprinten i Davos lørdag. Nå har han funnet årsaken; har fått vannkopper. – Da jeg våknet søndag, hadde jeg fått de første blemmene, sier Golberg til Hallingdølen.
Les mer om Golberg og Hallingdølen.

Kan miste Thora Storms «største suksesshistorie(pluss)

Med et snitt på 4,2 i norsk skriftlig mener Thora Storm de har funnet suksessformelen for hvordan få minoritetsspråklige elever gjennom videregående skole.
Les mer om Thora Storm.
Misbrukte samfunnsstraff
En 19 år gammel Fredrikstad-mann er dømt til fengsel i fire måneder. I fjor høst ble mannen dømt til å utføre samfunnsstraff. Nå har Fredrikstad tingrett funnet ham skyldig i forsøk på å stjele innholdet i safen i gjenbruksbutikken der han avtjente samfunnsstraffen.
Ruskjøring i Birkenes
Føreren av en personbil som var involvert i trafikkuhellet med to andre biler i Birkenes mistenkes for ruskjøring, opplyser politiet. Det ble også funnet tyvegods i bilen som antas å stamme fra kiosken i Birkenes som hadde innbrudd i natt.

Etter en turbulent periode er gifteringen på plass

Kona til Wayne Rooney har funnet frem gifteringen igjen.
Les mer om Wayne Rooney.
Løslatt etter skyteepisode
De to mennene som ble pågrepet etter skyteepisoden på et utested i Askim i forgårs er løslatt etter avhør, den ene med meldeplikt, opplyser politiet til Smaalenenes Avis. En person ble slått med en biljardkø under hendelsen. Politiet har funnet tomhylser på åstedet men ingen prosjektiler.
Les mer om Askim.
Hellvik-dødsfallet: Våget ikke å ringe politiet
EGERSUND: Helgen nøyaktig 11 år før en 52 år gammel mann ble funnet død utenfor et hus i Hellvik, utøvde den nå drapstiltalte mannen vold mot to polititjenestemenn.
Les mer om Hellvik.
Har avgitt rapport om dødsulykke
Statens havarikommisjon for transport har undersøkt dødsulykken som skjedde på E6 sør for Mo i Rana, 1. desember 2016. De konkluderer med at det var flere ugunstige faktorer som bidro til ulykken. I undersøkelsen kommer det frem at de vil ha mer tetthet av vegtemperaturmålinger på strekningen, og at det er funnet avvik i kurvens tverrfall etter reasfaltering i 2015.
Les mer om Rana.
Mange vil kjøpe Norske Skog
Før det blir avgjort om Norske Skog ASA skal slås konkurs er bankene allerede godt i gang med å finne eventuelle kjøpere til Saugbrugs og de andre fabrikkene. Ifølge Dagens Næringsliv har investeringsbanken Evercore funnet rundt 100 mulige kjøpere, og er i dialog med flere av dem. Ved en konkurs blir det Citibank som skal auksjonere bort de sju papirfabrikkene til Norske Skog, skriver næringslivsavisen.
Pågrepet etter skyting
To menn er pågrepet i Eidsberg etter skyteepisoden på et utested i Askim i går. Ifølge Smaalenenes Avis er mennene kjenninger av politiet. De to kom angivelig for å ta en gjest. Han skal ha blitt slått i ansiktet med en biljardkø. Ingen kom til skade under skytingen og politiet har heller ikke funnet kulehull.
Les mer om Askim og Eidsberg.
Forskere kan ha funnet løsningen som kan hindre flere reinpåkjørsler
Det vil koste milliarder av kroner å sette opp gjerder langs hele Nordlandsbanen. En enkel teknologisk løsning på 20 gram kan være løsningen som forhindrer flere reinpåkjørsler.
Les mer om Nordlandsbanen.
Togtrafikken delvis i gang igjen
Det var full stans i togtrafikken mellom Stavanger og Sandnes og mellom Vigrestad og Moi, men feilen mellom Stavanger og Sandnes er funnet.
Les mer om Moi, Stavanger og Vigrestad.
Vil ha ned plastforbruket
Bruken av plast må begrenses, sier professor i materialteknologi ved Høgskolen i Østfold, Anna-Lena Kjøniksen, etter at det er funnet mikroplast i blåskjell langs hele norskekysten. Bare skjell fra Finnmark inneholder mer plast enn skjell på Østfoldkysten. Partiklene kommer bl.a. fra plast vi kaster, bildekk og kunstgressbaner, sier Kjøniksen.
Hellvik-dødsfallet: Fant offerets DNA på kniv i kjøkkenskuffen
51-åringen som er tiltalt for drap på broren, erindrer ikke at han knivstakk offeret. Avdødes DNA ble funnet på en kniv i tiltaltes kjøkkenskuff.
Les mer om DNA.
Dette vet vi om gjerningsmannen
27-åringen ble funnet skadet på stedet der eksplosjonen gikk av.
Dette er trolig kongelig avføring fra middelalderen
Arkeologer tror de har funnet et gammelt, kongelig toalett på Avaldsnes i Rogaland. Dette kan gi oss kunnskap om hva kongen og folket hans spiste i middelalderen.
Les mer om Rogaland.
Fant tyvgods i hytte på Bogstad
De to som i forrige uke ble tatt med tyvgods for opptil 100 000 kroner ved Triaden kjøpesenter i Lørenskog, innrømmer å ha stjålet varer for ytterligere 150 000 kroner. Politiet har funnet tyvgodset i en hytte på Bogstad camping, skriver rb.no.
Les mer om Bogstad, Lørenskog og Triaden.
Kobles til Sør-Koreas «Hulken
Den populære filmstjernen Lindsay Lohan skal ha funnet tonen med storvokst sørkoreansk milliardær.
Les mer om Lindsay Lohan.
Plast i blåskjell
Det er funnet mikroplast i hele fire av fem blåskjell som er undersøkt langs norskekysten, melder VG. Verst er det i Østfold og Finnmark. Her har skjellene størst konsentrasjon av plast. Undersøkelsen er gjort av Norsk institutt for vannforskning, og forskerne er usikre på hvordan plasten påvirker skjell og mennesker.
Les mer om Finnmark, Norsk og Østfold.
Farmen-Halvor har funnet kjærligheten
Halvor Sveen avslørte på Farmen-finalefesten at han har fått seg kjæreste.
Har pågrepet flere ungdommer
Politiet har tatt hånd om flere ungdommer midt i tenårene etter melding om slåssing på Drammen jernbanestasjon i kveld. Vitner har forklart at de så ungdommer med kniv og våpen. Politiet har funnet et lekevåpen. Togene går som normalt igjen.
Les mer om Drammen.
Elg skutt nært hus
En elg ble i 12-tiden skutt i Orreveien på Båsmoen i Rana, nært et hus. Politiet har vært på stedet og har foreløpig ikke funnet ut at noe straffbart har skjedd. - Vi må se nærmere på saken, sier operasjonsleder Marius Skålvoll fra Nordland politidistrikt.
Les mer om Båsmoen, Nordland, Orreveien og Rana.
Bil kjørte i lyktestolpe
Det er ikke meldt om personskader etter at en personbil kjørte inn i en lyktestolpe ved Kransen i Moss. Det er heller ikke funnet spor av noen sjåfør. Politiet undersøker området.
Les mer om Kransen.
Ung kvinne funnet i veikanten
En 20 år gammel kvinne ble lørdag kveld funnet skadd i veikanten i Rakkestad. Politiet mener hun kan ha blitt påkjørt.
Les mer om Rakkestad.
Ung kvinne funnet skadet i veikanten
Kvinnen er moderat skadet. Politiet mener skadene kan være forenelige med en påkjørsel.