Furuset

Prisvinnere på biblioteket

Onsdag 25. april kl. 19.00 inviterer Deichman Lambertseter til samtale mellom forfatterne Demian Vitanza og Zeshan Shakar, sammen med Helen Heger Voldner. Voldner er til daglig programansvarlig på Furuset bibliotek og aktivitetshus.

To trafikkulykker i Oslo

Politiet meldte om to trafikkulykker på kort tid i Oslo lørdag ettermiddag, på E6 sørfra ved Klemetsrud og i Micheletveien på Furuset. Begge steder er tre biler involvert, og det er snakk om lettere personskader. Mye kø både på E6 og på Furuset.
Ulsholtveien 31 fikk prisen for Årets trebyggeri
Haugen/Zohar Arkitekter mottok pris under Byggedagene. «Boligprosjekt på Furuset byr på grensesprengende og innovative løsninger på energi- og trebruk,» skriver juryen.
Les mer om Byggedagene og Furuset.
Politihøgskolen til Økern?
Økern er det beste stedet for en ny politihøgskole, med Furuset eller Stovner som andrevalg. Det anbefaler plan- og bygningsetaten i Oslo. Politihøgskolen på Majorstua er for liten, og mange kommuner har meldt sin interesse for å få en ny skole.
Les mer om Furuset, Majorstua, Oslo, Stovner og Økern.

Narvik klare for kvalifisering

Etter helgens tre seire har Narvik Arctic Eagles sikret seg en plassering blant de to beste i 1. divisjon. Etter å ha slått Furuset og Grüner, er de klar for kvalik, og målet om øverste nivå er innenfor rekkevidde.
Les mer om Furuset og Grüner.
Ørnene på vei mot kvalik
Narvik Arctic Eagles vant 4–3 mot Furuset, og tok dermed et stort steg mot GET-kvalik.
Les mer om Furuset.
Overbevisede av VIF på isen
Sparta ville mest og slo seriemester Storhamar for fjerde gang denne sesongen. I Furuset Forum måtte det andre Østfold-laget, Stjernen, se seg slått 4-1 av Vålerenga.
Jakter mistenkte etter tre innbrudd
Politiet i Oslo søker etter tre mistenkte menn etter tre innbrudd i Groruddalen i kveld. Politiet tror de tre utførte alle innbruddene, som skjedde på Rommen, Rødtvedt og Furuset. To nylig stjålne biler i området kan også ha sammenheng med innbruddene.
To brødre siktet for drapsforsøk
To tenåringsbrødre er siktet etter knivstikkingen i desember, som skjedde i nærheten av Furuset bibliotek. Politiet har gjenomført flere sentrale vitneavhør og har sikret seg film fra overvåkningskameraer på stedet.
Les mer om Furuset.
16-åring løslatt etter knivstikking i Oslo
Lagmannsretten har løslatt en 16 år gammel gutt som sammen med en 18-åring er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til det etter knivstikking på Furuset.
Les mer om Furuset og Oslo.
16-åring løslatt etter knivstikking på Furuset
Den 16 år gamle gutten som er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til det etter knivstikkingen på Furuset i Oslo mandag kveld er løslatt fra varetekt av lagmannsretten.
Les mer om Furuset og Oslo.
Løslot 16-åring etter knivstikking
Den 16 år gamle gutten som er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til det etter knivstikkingen på Furuset mandag kveld er løslatt fra varetekt av Borgarting lagmannsrett. 18-åringen som også er siktet sitter fortsatt i varetekt.
Les mer om Borgarting og Furuset.
Varetektsfengslet for knivstikking
En 18-åring er varetektsfengslet i to uker og en 16-åring i tre dager etter at en ung mann ble knivstukket utenfor Furuset bibliotek i Oslo mandag kveld. Politiet har siktet de to tenåringene for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk.
Les mer om Furuset og Oslo.
Nok en voldshendelse på Furuset
Flere tenåringer barket tirsdag kveld sammen på Furuset i Oslo, dagen etter at en ung mann ble knivstukket samme sted. En ung mann er kjørt til legevakt.
Les mer om Furuset og Oslo.
En kjørt til legevakta
Politiet er fortsatt på Furuset etter at det brøt ut en slåsskamp mellom noen menn like over kl. 21 i kveld. En mann har blitt sendt til legevakta og skal ikke være alvorlig skadd. Politiet holder på å avhøre vitner og sikrer spor fra åstedet.
Les mer om Furuset.
Slåsskamp på Furuset
Slåsskamp på Furuset
Les mer om Furuset.
To siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Oslo
To personer, en av dem mindreårig, er siktet for drapsforsøk etter at en ung mann er alvorlig skadd etter at han ble knivstukket på Furuset i Oslo mandag kveld.
Les mer om Furuset og Oslo.
Siktet for drapsforsøk
To personer er siktet for drapsforsøk etter en mann ble knivstukket på Furuset mandag kveld, skriver Aftenposten. Mannen er fremdeles alvorlig skadet. Fire personer ble opprinnelig pågrepet etter knivstikkingen, men to ble senere løslatt.
Les mer om Aftenposten og Furuset.
To unge menn siktet etter knivstikking i Oslo
En ung mann er alvorlig skadd etter at han ble knivstukket på Furuset i Oslo mandag kveld. To personer er siktet for drapsforsøk.
Les mer om Furuset og Oslo.
To løslatt etter knivstikking
To av de fire pågrepne etter knivstikking på Furuset er løslatt. De to ble sluppet fri etter avhør, mens de to andre fortsatt er siktet i saken, skriver Aftenposten. Alle de involverte er kjent av politiet fra før.
Les mer om Aftenposten og Furuset.
Fire pågrepet etter knivstikking i Oslo
En ung mann er alvorlig skadd etter at han ble knivstukket på Furuset i Oslo mandag kveld. Politiet har pågrepet fire personer.
Les mer om Furuset og Oslo.
Fire pågrepet etter knivstikking
Fire personer er pågrepet etter at en ung mann ble knivstukket i nærheten av Furuset bibliotek mandag kveld. Det opplyser Oslo-politiet klokken 00.25 natt til tirsdag.
Les mer om Furuset og Oslo-politiet.
Ung mann alvorleg skadd
Mannen som vart stukke med kniv på Furuset i Oslo er alvorleg skada. Det seier politiet til NTB. Politiet prøvar enno stadfeste nøyaktig kva som skjedde og veit ikkje kven gjerningsmannen er.
Les mer om Furuset, NTB og Oslo.
Ung mann knivstukket på Furuset i Oslo
Ingen pågrepet etter hendelsen.
Les mer om Furuset og Oslo.
Knivstikking på Furuset
Knivstikking på Furuset
Les mer om Furuset.