Furuset

Varetektsfengslet for knivstikking

En 18-åring er varetektsfengslet i to uker og en 16-åring i tre dager etter at en ung mann ble knivstukket utenfor Furuset bibliotek i Oslo mandag kveld. Politiet har siktet de to tenåringene for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk.
Les mer om Furuset og Oslo.

Nok en voldshendelse på Furuset

Flere tenåringer barket tirsdag kveld sammen på Furuset i Oslo, dagen etter at en ung mann ble knivstukket samme sted. En ung mann er kjørt til legevakt.
Les mer om Furuset og Oslo.
En kjørt til legevakta
Politiet er fortsatt på Furuset etter at det brøt ut en slåsskamp mellom noen menn like over kl. 21 i kveld. En mann har blitt sendt til legevakta og skal ikke være alvorlig skadd. Politiet holder på å avhøre vitner og sikrer spor fra åstedet.
Les mer om Furuset.
Slåsskamp på Furuset
Slåsskamp på Furuset
Les mer om Furuset.

To siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Oslo

To personer, en av dem mindreårig, er siktet for drapsforsøk etter at en ung mann er alvorlig skadd etter at han ble knivstukket på Furuset i Oslo mandag kveld.
Les mer om Furuset og Oslo.
Siktet for drapsforsøk
To personer er siktet for drapsforsøk etter en mann ble knivstukket på Furuset mandag kveld, skriver Aftenposten. Mannen er fremdeles alvorlig skadet. Fire personer ble opprinnelig pågrepet etter knivstikkingen, men to ble senere løslatt.
Les mer om Aftenposten og Furuset.
To unge menn siktet etter knivstikking i Oslo
En ung mann er alvorlig skadd etter at han ble knivstukket på Furuset i Oslo mandag kveld. To personer er siktet for drapsforsøk.
Les mer om Furuset og Oslo.
To løslatt etter knivstikking
To av de fire pågrepne etter knivstikking på Furuset er løslatt. De to ble sluppet fri etter avhør, mens de to andre fortsatt er siktet i saken, skriver Aftenposten. Alle de involverte er kjent av politiet fra før.
Les mer om Aftenposten og Furuset.
Fire pågrepet etter knivstikking i Oslo
En ung mann er alvorlig skadd etter at han ble knivstukket på Furuset i Oslo mandag kveld. Politiet har pågrepet fire personer.
Les mer om Furuset og Oslo.
Fire pågrepet etter knivstikking
Fire personer er pågrepet etter at en ung mann ble knivstukket i nærheten av Furuset bibliotek mandag kveld. Det opplyser Oslo-politiet klokken 00.25 natt til tirsdag.
Les mer om Furuset og Oslo-politiet.
Ung mann alvorleg skadd
Mannen som vart stukke med kniv på Furuset i Oslo er alvorleg skada. Det seier politiet til NTB. Politiet prøvar enno stadfeste nøyaktig kva som skjedde og veit ikkje kven gjerningsmannen er.
Les mer om Furuset, NTB og Oslo.
Ung mann knivstukket på Furuset i Oslo
Ingen pågrepet etter hendelsen.
Les mer om Furuset og Oslo.
Knivstikking på Furuset
Knivstikking på Furuset
Les mer om Furuset.
Sparta stoppet VIFs seiersrekke
Solid sluttspurt ikke nok for Vålerenga. Sparta vant 4-3 i Furuset Forum. Les mer på TV2.no.
Les mer om Furuset Forum og Vålerenga.
Knepen seier for Sparta
Sparta vant 4–3 over Vålerenga i Furuset forum søndag kveld. Sarpingene er nummer to på tabellen bak Storhamar.
Pizza Baronens bil er stjålet
En av bilene til Pizza Baronen ble stjålet på Furuset i natt. Fører av bilen hadde satt den fra seg da han skulle inn en liten tur på kjøkkenet til pizzakjøkkenet. Da han kom ut var bilen borte.
Les mer om Furuset og Pizza Baronen.
Panthers på tabelltoppen
Ringerike Panthers slo i kveld Furuset 5–1 i Schjongshallen. Mikael Hansson stod bak tre av scoringene til laget fra Hønefoss. Panthers leder dermed 1. divisjon i ishockey etter halvspilt serie.
Les mer om Furuset og Schjongshallen.
Fengslet etter knivstikking
En 17 år gammel gutt er i dag varetektsfengslet i to uker, mistenkt for å ha knivstukket en annen 17-åring på Granstangen skole på Furuset sent torsdag kveld, skriver VG.
Les mer om Furuset og Granstangen.
VIF: Tredje tap for Storhamar
Storhamar slo Vålerenga for tredje gang denne sesongen. Kveldens ishockeykamp for menn endte 3-2 i Furuset Forum, melder NTB.
Dahlstrøm til VG: - Ingen diskusjon – Botta er den beste
FURUSET FORUM (VG) Det er ingen tvil om hvem som er Norges beste hockeyspiller gjennom tidene, skal vi tro TV 2s hockeyekspert Ole Eskild Dahlstrøm (47): Bjørn Skaare.
Comet vant borte
Comet har slått Furuset 5-2 i 1. divisjonskampen i ishockey. Haldenserne er nå nummer to på tabellen.
Les mer om Furuset.
Vålerenga tok etterlengtet seier
Vålerenga Hockey tok sesongens første seier da Stjernen ble slått 5-1 i Furuset Forum. Vålerenga sto uten seier, og med kun ett poeng etter de første seks kampene. Frisk Asker vant 4-1 hjemme mot Manglerud Star, og topper tabellen med 17 poeng.
Bedre på bad i Oslo
Ungdomsbilletter blir billigere ved offentlige bad. I neste års budsjett setter byrådet også av penger til å utvide åpningstider ved Frognerbadet, Tøyenbadet, Furuset og Holmlia bad. 12,5 millioner kroner er foreslått til utbedringer av Frognerbadet.
Nytt tap for Vålerenga
Den elendige sesongstarten til Vålerenga fortsatte i kveld med 2-5-tap for Manglerud Star i Furuset Forum. Vålerenga ledet 2-1 fram til tredje periode, men kollapset totalt de siste tjue minuttene. Dermed har Vålerenga tapt sine fem første kamper.
Frisk fortsatt uten poengtap
Frisk Asker lå under mot Vålerenga i Furuset Forum, men vendte til 2-1-seier og er fortsatt uten poengtap i eliteserien ishockey.
Les mer om Furuset Forum og Vålerenga.