Furuset

Dahlstrøm til VG: - Ingen diskusjon – Botta er den beste

FURUSET FORUM (VG) Det er ingen tvil om hvem som er Norges beste hockeyspiller gjennom tidene, skal vi tro TV 2s hockeyekspert Ole Eskild Dahlstrøm (47): Bjørn Skaare.

Comet vant borte

Comet har slått Furuset 5-2 i 1. divisjonskampen i ishockey. Haldenserne er nå nummer to på tabellen.
Les mer om Furuset.
Vålerenga tok etterlengtet seier
Vålerenga Hockey tok sesongens første seier da Stjernen ble slått 5-1 i Furuset Forum. Vålerenga sto uten seier, og med kun ett poeng etter de første seks kampene. Frisk Asker vant 4-1 hjemme mot Manglerud Star, og topper tabellen med 17 poeng.
Bedre på bad i Oslo
Ungdomsbilletter blir billigere ved offentlige bad. I neste års budsjett setter byrådet også av penger til å utvide åpningstider ved Frognerbadet, Tøyenbadet, Furuset og Holmlia bad. 12,5 millioner kroner er foreslått til utbedringer av Frognerbadet.

Nytt tap for Vålerenga

Den elendige sesongstarten til Vålerenga fortsatte i kveld med 2-5-tap for Manglerud Star i Furuset Forum. Vålerenga ledet 2-1 fram til tredje periode, men kollapset totalt de siste tjue minuttene. Dermed har Vålerenga tapt sine fem første kamper.
Frisk fortsatt uten poengtap
Frisk Asker lå under mot Vålerenga i Furuset Forum, men vendte til 2-1-seier og er fortsatt uten poengtap i eliteserien ishockey.
Les mer om Furuset Forum og Vålerenga.
Ny frist for Vålerenga
Først godkjente ikke ishockeyforbundet Vålerengas midlertidige hjemmearena, Furuset Forum, grunnet manglende tilskuerkapasitet. Nå har forbundet snudd, og gitt Vålerenga dispensasjon til å spille de første fire hjemmekampene i arenaen, melder TV2.
Les mer om Furuset Forum, TV2 og Vålerenga.
Ishockeyforbundet gir Vålerenga ny frist: – Helt komikveld
Det betyr at Vålerenga likevel får spille sine neste fire hjemmekamper i Furuset Forum med en tribunekapasitet på 1400 seter.
Les mer om Furuset Forum og Vålerenga.
Vålerenga får dispensasjon
Ishockeyforbundet gir Vålerenga dispensasjon til å spille de neste fire kampene i Furuset Forum med den tribunekapasiteten man hadde forrige sesong, melder klubben på sine nettsider. Kampen stod en stund i fare fordi stadion ikke var godkjent.
Les mer om Furuset Forum og Vålerenga.
Ishockeykamp må kanskje utsettes
Ishockeykampen mellom Vålerenga og Frisk Asker søndag kan bli utsatt på grunn av at Furuset Forum ikke er godkjent for GET-ligaspill, skriver TV 2. I verste fall kan Vålerenga miste opptil fem kamper dersom ikke man finner en løsning.
Heimekamptrøbbel for Vålerenga
Vålerenga får problem med heimekampane fordi Furuset Forum ikkje er godkjend av kommunen, skriv TV 2. Det er der Vålerenga skal spele kampane denne sesongen. Men det manglar både rømingsvegar og trappemerking. Den første kampen skal etter terminlista spelast søndag.
Les mer om Furuset Forum og Vålerenga.
Kommunerot stopper Vålerenga: – Kan ødelegge sesongen
Søndagens oppgjør mellom Vålerenga og Frisk kan bli utsatt. Årsaken er at Furuset Forum ikke er godkjent for GET-ligaspill.
Furuset: Leter etter vindusknuser
Politiet leter med hunder etter den eller de som knuste ei rute på Furuset Skole.
Les mer om Furuset Skole.
Comeback-Myrvold forberedt på hets: – Håper de skriker litt
FURUSET (NRK): Fredag spiller Anders Myrvold sin første hockeykamp på seks og et halvt år, men Vålerenga-backen vet han ikke er glemt hos motstanderfansen.
Les mer om Vålerenga-backen.
Oslo bys arkitekturpris
21 kandidater kjemper om seieren når Oslo kommune skal kåre byens beste stykke arkitektur 12. oktober. Prisen deles ut for 15. år på rad, skriver Aftenposten. Oslo skatehall, Furuset bibliotek og bygulvet på Aker Brygge er noen av kandidatene.
Kraftig brann i lagerbygg
I halv fire-tiden torsdag rykket brannvesenet ut til en brann på Furuset i Oslo. Det er en brakke i et gammelt lagerbygg som står i flammer. Brannvesenet har kontroll på spredning.
Les mer om Furuset og Oslo.
Mange besøker Furuset bibliotek
Det nye biblioteket og aktivitetshuset på Furuset var det best besøkte biblioteket i Oslo første halvår i år. Fra januar til og med juni hadde biblioteket gjennomsnittlig mer enn 30.000 besøkende hver måned.
Les mer om Furuset og Oslo.
Ny bilbrann i Oslo
Politi og brannvesen har rykket ut til bilbrann på Furuset i Oslo. I går natt brant tre biler i hovedstaden.
Les mer om Furuset og Oslo.
Storhamar serieåpner på Gjøvik
Storhamar åpner den kommende eliteserisesesongen i ishockey mot Vålerenga 8. september. Kampen skal spilles i Gjøvik Fjellhall, skriver HA. Vålerenga må spille hele 2017/18-sesongen i Furuset Forum, men har valgt å flytte første seriekamp til Gjøvik.
Stoppet mulig masseslagsmål
Oslopolitiet har rykket ut med flere patruljer etter tips om et planlagt masseslagsmål utenfor Ekeberghallen. 13 ungdommer var på stedet da politiet kom frem. Fredag kveld foregikk det planlagte slåsskamper både på Tøyen og Furuset.
Les mer om Ekeberghallen, Furuset og Tøyen.
Mindreårige involvert
En person har bruddskader i ansiktet etter slagsmålet på Furuset. De involverte er mindreårige og av utenlandsk opprinnelse, opplyser politiet.
Les mer om Furuset.
To masseslagsmål i Oslo
Først sloss 15–20 personer på Tøyen med macheter, så kom meldinger om at rundt 20 personer sloss med balltrær på Furuset.
Les mer om Furuset, Oslo og Tøyen.
Nytt masseslagsmål i Oslo
Politi og ambulanse er på vei til Furuset skole i Oslo hvor 20 personer er innblandet i et slagsmål. Det blir ifølge politiet brukt balltrær.
Les mer om Furuset og Oslo.
Flere personer skadd
Politiet på Furuset opplyser at flere personer er skadd. De skadde blir undersøkt av helsepersonell. Samtidig søker de etter gjerningspersoner.
Les mer om Furuset.
To masseslagsmål i Oslo på kort tid - angrep med macheter og balltrær
Først sloss mellom 10 og 15 personer med macheter og kniver på Tøyen fredag kveld. En drøy time senere melder Oslo-politiet om et nytt slagsmål der rundt 20 personer slåss med balltrær på Furuset.
Les mer om Furuset, Oslo, Oslo-politiet og Tøyen.