Furuset

Oslo bys arkitekturpris

21 kandidater kjemper om seieren når Oslo kommune skal kåre byens beste stykke arkitektur 12. oktober. Prisen deles ut for 15. år på rad, skriver Aftenposten. Oslo skatehall, Furuset bibliotek og bygulvet på Aker Brygge er noen av kandidatene.

Kraftig brann i lagerbygg

I halv fire-tiden torsdag rykket brannvesenet ut til en brann på Furuset i Oslo. Det er en brakke i et gammelt lagerbygg som står i flammer. Brannvesenet har kontroll på spredning.
Les mer om Furuset og Oslo.
Mange besøker Furuset bibliotek
Det nye biblioteket og aktivitetshuset på Furuset var det best besøkte biblioteket i Oslo første halvår i år. Fra januar til og med juni hadde biblioteket gjennomsnittlig mer enn 30.000 besøkende hver måned.
Les mer om Furuset og Oslo.
Ny bilbrann i Oslo
Politi og brannvesen har rykket ut til bilbrann på Furuset i Oslo. I går natt brant tre biler i hovedstaden.
Les mer om Furuset og Oslo.

Storhamar serieåpner på Gjøvik

Storhamar åpner den kommende eliteserisesesongen i ishockey mot Vålerenga 8. september. Kampen skal spilles i Gjøvik Fjellhall, skriver HA. Vålerenga må spille hele 2017/18-sesongen i Furuset Forum, men har valgt å flytte første seriekamp til Gjøvik.
Stoppet mulig masseslagsmål
Oslopolitiet har rykket ut med flere patruljer etter tips om et planlagt masseslagsmål utenfor Ekeberghallen. 13 ungdommer var på stedet da politiet kom frem. Fredag kveld foregikk det planlagte slåsskamper både på Tøyen og Furuset.
Les mer om Ekeberghallen, Furuset og Tøyen.
Mindreårige involvert
En person har bruddskader i ansiktet etter slagsmålet på Furuset. De involverte er mindreårige og av utenlandsk opprinnelse, opplyser politiet.
Les mer om Furuset.
To masseslagsmål i Oslo
Først sloss 15–20 personer på Tøyen med macheter, så kom meldinger om at rundt 20 personer sloss med balltrær på Furuset.
Les mer om Furuset, Oslo og Tøyen.
Nytt masseslagsmål i Oslo
Politi og ambulanse er på vei til Furuset skole i Oslo hvor 20 personer er innblandet i et slagsmål. Det blir ifølge politiet brukt balltrær.
Les mer om Furuset og Oslo.
Flere personer skadd
Politiet på Furuset opplyser at flere personer er skadd. De skadde blir undersøkt av helsepersonell. Samtidig søker de etter gjerningspersoner.
Les mer om Furuset.
To masseslagsmål i Oslo på kort tid - angrep med macheter og balltrær
Først sloss mellom 10 og 15 personer med macheter og kniver på Tøyen fredag kveld. En drøy time senere melder Oslo-politiet om et nytt slagsmål der rundt 20 personer slåss med balltrær på Furuset.
Les mer om Furuset, Oslo, Oslo-politiet og Tøyen.
Masseslagsmål på Furuset skole – slåss med balltrær
Bare en time etter et masselagsmål på Tøyen i Oslo, oppstod det ny uro i bydelen Furuset.
Les mer om Furuset, Oslo og Tøyen.
Metallgjenstand i veibanen
Veitrafikksentralen måtte rykke ut etter meldinger om en metallgjenstand som lå i veibanen på Furuset utgående mot Gardermoen. Gjenstanden er nå blitt fjernet og trafikken flyter som normalt.
Les mer om Furuset og Gardermoen.
Tre biler kolliderte på E6
Fire personer ble sendt til legevakta med lettere skader etter at tre biler kolliderte på E6 ved Furuset i natt. Alle bilene måtte taus fra stedet.
Les mer om Furuset.
T-banen i gang igjen ved Furuset
T-banen i Oslo går nå som normalt igjen. T-banen var stengt i begge retninger ve Furuset etter melding om at en person var observert gående i sporet. Politiet har nå kontroll på personen.
Les mer om Furuset og Oslo.
T-banen stengt ved Furuset
T-banen i Oslo holdes stengt i begge retninger ved Furuset T-banestasjon etter melding om person i sporet. Nødetatene er på stedet.
Populært samlingshus på Furuset
Nesten 320 000 personer har besøkt Furuset bibliotek og aktivitetshus i løpet av det første året. Det er omtrent like mange besøkende som Teknisk museum og Munch-museet har hatt. Huset rommer ungdomssenter, frivillighetssentral, bibliotek og kaf.
Les mer om Furuset, Munch-museet og Teknisk.
Tiltalt for å ha kastet golfball
En varebilsjåfør er tiltalt for å ha kastet en golfball på en privatbilist under en forbikjøring, og senere slått ham med et balltre i august i 2015 på E6 ved avkjøringen til Furuset. Rettssaken starter i Oslo tingrett mandag.
Les mer om Furuset og Oslo.
Furuset vann 4–3 mot Narvik
Furuset vann dagens ishockeykamp mot Narvik. Etter ordinær tid var stillinga 3-3, og ein gjekk til overtid. To minutt ut i ekstraomgangen skåra Furuset, og tok med seg to av tre poeng. Det står no att fem kampar av denne sesongens 1. divisjon ishockey.
Les mer om Furuset og Narvik.
Tatt for McDonald's-ran
En mann i 20-årene er pågrepet for ranet av en hamburgerrestaurant 10. januar på Furuset. Mannen er også mistenkt for forsøk på ran av Burger King dagen før.
Les mer om Burger King og Furuset.
Pågrepet for McDonaldsran
Oslopolitiet har pågrepet en mann i 20-årene på Lørenskog, mistenkt for ranet på McDonalds på Furuset tirsdag 10. januar. Mannen skal ha truet betjeningen med en pistollignende gjenstand. Mannen som blir avhørt i løpet av dagen er også mistenkt for forsøk på ran på Burger King Lørenskog dagen før.
Nye rektorer på ti Oslo-skoler
Ti skoler i Oslo søker for tiden etter nye rektorer. Skolene er Nøklevann, Linderud, Kringsjå, Kampen, Klemetsrud, Vetland, Nordstrand, Seterbråten, Furuset og Hellerud videregående skole. De nye rektorene skal lede skolene til omkring 4000 elever.
Politiet vil ha hjelp til å finne McDonalds-raner
Mannen som ranet en McDonalds-restaurant på Furuset i Oslo tirsdag forrige uke er fremdeles på frifot. Politiet ber om hjelp.
Besøksrekord for Deichmanske
Deichmanske bibliotek hadde besøksrekord i 2016 med nesten 2,5 millioner besøkende. Det er en økning på 14 prosent fra året før. Ifølge biblioteksjef Knut Skansen er det spesielt investeringer på Furuset og Tøyen som gjør at flere har vært på besøk.
Ingen pågrepet etter McDonalds-ran
Ingen er pågrepet etter at McDonalds i Tevlingveien på Furuset i Oslo ble ranet i formiddag. Gjerningsmannen brukte pistol under ranet og forsvant deretter fra stedet. Politiet beskriver han som over 50 år, skallet og ikledd svarte klær.