Fyrverkerikonserten

Melody Gardot til Horten

Melody Gardot stiller som solist under fyrverkerikonserten i Horten til sommeren.
Les mer om Horten.

Davidsen får stjernemakker

Den norske sopranen Lise Davidsen fra Stokke blir Jos Carreras sin kvinnelige makker under Fyrverkerikonserten i Horten, i sommer. Davidsen er en av de fremste unge operasangerne i verden, og blir av mange spådd en lysende karriere.
Carreras til fyrverkerikonserten
Den verdensberømte tenoren Jos Carreras er gjestesolist når fyrverkerikonserten i Horten arrangeres for 25. gang. Det offentliggjorde Marinemusikken og Vestfoldfestspillene i dag. Årets konsert holdes på Karljohansvern den 24. juni.
Maria Mena er årets solist
Frem til nå har det vært hemmelig hvem som skal være solisten under fyrverkerikonserten i Horten i juni, men Marinemusikken i Horten og Vestfoldspillene avslørte under Vestfoldsendinga klokken 15.15 at det er Maria Mena som går i blant andre Bjørn Eidsvåg og Wenche Myhres fotspor.

Dirigenten trodde BigBang var fyllerør

Fredag ble både Fyrverkerikonserten og Vervenfestivalen arrangert side om side på Karljohansvern. Selv om Vervenfestivalen tok seg en kunstpause mellom 22.00 og midnatt, krasjet de to arrangementene da klokka slo tolv.
Festspillenes skjebne avgjort
TØNSBERG: I dag ble Vestfoldfestspillene avsluttet med den tradisjonelle fyrverkerikonserten på Karljohansvern.
Siste sats
Til tonene fra Händel forsvant den siste raketten til værs over Vollane ved midnatt. Kanskje var det også siste gang Fyrverkerikonserten i Horten ble styrt fra Tønsberg. Det kan begge
Ordføreren vil redde fyrverkerikonserten
Det hevder ordfører Børre Jacobsen. Han legger raskt til at en forutsetning må være at flere gode krefter spiller på lag. - Vi har personer som kan ta tak i et arrangement som dette.
Les mer om Børre Jacobsen.
Venter på Fyrverkerikonserten
Selv om kveldssolen uteblir har regnværet i hvert fall gitt seg. Det er grunn nok til at det i øyeblikket er ganske stor trafikk ut til Karljohansvern og Vollane.
En ny suksess - tross litt regn
Noen mørke skyer og litt regn i lufta var ikke nok til å true den tradisjonsrike Fyrverkerikonserten. Fyrverkerikonserten er Vestfold Festspillenes sikreste kort når det kommer til antall tilskuere.
Festen i gang på Vollane
Fra klokka 20 strømmet folk til Vollane der den 20. utgaven av Fyrverkerikonserten spilles i kveld. Klokka 22.00 tar musikken til og rundt midnatt blir det et heidundrende fyrverkeri.
Gjøgler på fredag
Gjøglerteateret Stella Polaris er med på Fyrverkerikonserten fredag. Kunstnerisk leder og instruktør Per Spildra Borg lover at publikum har noe å glede seg til fredag.
Fikk fyrverkeribilletter
Gunnar Halvorsen var først i køen for å få billetter til Fyrverkerikonserten. Gratisbillettene ble gitt til de 40 første hos Gjengangeren fra klokka 08 mandag morgen. Køen strakte seg
Spennende og stjernespekket
- Noen av våre mest spennende produksjoner i år finner sted i Horten, konstaterer festpilldirektør Svein Eriksen fornøyd. Både Vestfoldfestspillene og Fyrverkerikonserten feirer i år
Ingen rekord for Fyrverkerikonserten
HORTEN: Til tross for endringer neste år, lover festspilldirektøren at fyrverkerikonserten blir værende på Karljohansvern. Av Siv Elisabeth Limkjær siv. elisabeth. limkjer@gjengangeren.no
Frykter for korpsets framtid
HORTEN: Marinemusikken mangler penger til å spille. Etter Fyrverkerikonserten har korpset kun penger til lønn. Av Jan Broms jan.
Tapte mye penger
HORTEN: 2.500 besøkende på Fyrverkerikonserten i fjor ga underskudd der. Tap også andre steder gjør at Vestfold Festspillene er på sparebluss i år. Tom Arild Dahl I fjor gikk mye galt