Gamvik

Fem kommuner i Finnmark har latt seg lure til å betale for en tjeneste. Den er egentlig gratis. Sjekk hvilke som har blitt lurt

Gamvik kommune lurt for 95.000 kroner: – Det er mer trist enn flaut å bruke penger på slikt, sier rådmannen
Les mer om Finnmark.
Dramatisk redningsaksjon i Finnmark
Fredag kveld ble en fisker reddet etter at en fiskebåt gikk ned utenfor Kinnarodden i Gamvik kommune i Finnmark. Kun baugen på båten var over vannet da fiskeren ble reddet av kolleger. Fiskeren er i god behold.
Les mer om Finnmark, Gamvik og Kinnarodden.
Da hjelpen kom fram, stakk kun baugen på båten. Båtfører lå og fløt i sjøen
En båt gikk ned fredag kveld ved Kinnarodden i Gamvik kommune. Mann lå i sjøen da redningen kom fram.
Les mer om Gamvik og Kinnarodden.

Mindre fiskebåt gikk ned på finnmarkskysten - fisker berget

En mindre fiskebåt gikk fredag kveld ned 3,5 kilometer sørøst for Kinnarodden i Gamvik kommune i Finnmark. HRS Nord-Norge slo alarm og flere fartøyer satte fart mot havaristen.
Les mer om Finnmark, Gamvik og Kinnarodden.
Seks kjemper om å bli museumssjef – deriblant kultursjef Andreas
Kultursjef Andreas Hoffmann i Lebesby er blant søkerne til den ledige stillingen som ny museumsbestyrer ved Gamvik Museum.
Les mer om Gamvik Museum og Lebesby.
Kulturgeneral takker for seg og flytter sørover
Torstein Johnsrud takker for seg på Gamvik Museum og flytter til Foldal. Dermed mister bygda også sjefen for Gamvik Kulturdugnad.
Oljeskadd sjøfugl observert langs Finnmarkskysten
Kystverkets overvåkningsfly sendes ut for å spore opp kilden. Det melder Kystverket på sine nettsider. Observasjonene av de oljeskadede fuglene er ifølge Kystverket i Rolvsøy, Gamvik, Ingøy og Havøysund i Måsøy kommune den siste uken.
Reagerer på innskrenkning av ansattes ytringsfrihet
Leder Jan Erik Raanes i Gamvik Arbeiderlag vil ha et vedtak i kommunestyret som sikrer kommunalt ansattes grunnlovfestede rett til å ytre seg på egne vegne.
Les mer om Gamvik Arbeiderlag.
Arne Hjeltnes fikk 40 kilos torsk på linefiske:- Jeg hadde vel sånn passelig haill!
Arne Hjeltnes har med seg to av sine gamle kollegaer fra innspillingen av «Gutta på tur. De er Gamvik og lager reklamefilm for Norwegian Fish Company. Og det ble storfisk på sjøværet.
Se e-posten: Rådmannen ba ansatt slette Facebook-innlegg – «Hvis ikke kan dette slå tilbake på deg selv
– Jeg anså det som en trussel og jeg slettet kommentaren, i frykt for represalier, sier Oddbjørn Hansen, daglig leder for Frivilligsentralen i Gamvik kommune.
Gamvik-rådmannen har fått en rekke varsler mot seg. Både rådmannen og ordføreren nekter å oppgi innholdet
Gamvik kommune har mottatt en rekke varsler fra ansatte mot rådmann Ellen Beccer Brandvold. Ifølge iFinnmarks kilder dreier varslene seg om Brandvolds lederstil. Både ordføreren og rådmannen nekter å oppgi innholdet i varslene.
Rådmannen nekter å svare på om kommunen har fått varsler om trakassering
– Bruken av trakasseringsbegrepet sitter veldig løst i den norske befolkning, sier rådmann Ellen Beccer Brandvold i Gamvik kommune.
SV vil ta Gamvik-kvoten frå trålarane
SV-leiar Audun Lysbakken vil ha Arbeidarpartiet og Senterpartiet med på ei kursendring i norsk fiskeripolitikk. Endringa skal tvinge havtrålarane til å levere tilbake torskekvotar til Arne Hjeltnes sitt nye fiskemottak i Mehamn.
Flere kan ta del av torskekvote
Distriktskvota på 3.000 tonn torsk, som ble lansert ved etableringa av Finnmark fisk i Gamvik, kan komme også Lebesby og enda flere kommuner i Øst-Finnmark, til gode. Dette fremgår av Nærings- og fiskeridepartementets forslag til høring.
Redd for å bli isolert når flyplassen skal fjernstyres
Avinor vil fjernstyre fem nordnorske flyplasser fra Bodø. – Vi har verken internett eller mobildekning som gjør det mulig, fortviler ordføreren i Gamvik.
Les mer om Bodø og Gamvik.
Huseier siktet for å ha tent på hus
En person er siktet etter at en enebolig i Gamvik kommune i Finnmark ble totalskadet i brann.
Les mer om Finnmark og Gamvik.
Håper på tillit hos alle eierne
VADSØ: Nå har Gamvik og Berlevåg kommuner akseptert at revisjonens hovedkontor flyttes til Vadsø. Arne Pedersen håper de andre eierne vil gjøre det samme.
Les mer om Berlevåg, Gamvik og Vadsø.
Tone fikk sparken mens hun var alvorlig syk. Så skulle det gå måneder før hun fikk sykelønna tilbake
Tone: - Var et sjokk. Tone Joakime Nilsen fra Nervei i Gamvik kommune ble alvorlig syk våren 2014. Hun trodde alt var i orden med jobben til hun en dag fikk et rekommandert brev fra sjefen sin i Boreal Transport Nord AS i Hammerfest: Du
Les mer om Gamvik, Hammerfest og Nervei.
Tone ble alvorlig syk - fikk sparken på dagen
Tone: - Var et sjokk Tone Joakime Nilsen fra Nervei i Gamvik kommune ble alvorlig syk våren 2014.
- Fiskeanlegg, krabbehotell og et hemmelig prosjekt gir minst 100 nye jobber
Daglig leder Stein-Arild Olaussen i Gamvik Nordkyn Utvikling har grunn til å juble. FYLLES OPP IGJEN: Lokalene i det tidligere Aker-anlegget i Mehamn fylles snart av arbeidere. Ikke for å jobbe med filet, men saltfisk.
Dette er Gamviks nye rådmann
Flertallet i Gamvik kommunestyre stoler på at et ansettelsesutvalg har gjort en riktig vurdering, og går for Ellen Beccer Brandvold (58) som ny rådmann. LES OGSÃ...
Finnmarkspolitiet fortviler: Folk lufter bikkja fra bilen
I den lille finnmarksbygda har politiet fått inn flere klager på uforsvarlig hundelufting. I den lille bygda Gamvik helt nord i Finnmark, har enkelte av innbyggerne den siste tida sett det for godt å lufte hundene fra bilen.
Les mer om Finnmark og Gamvik.