Gd nett

Sensitiv informasjon på nett

Alle med eiendom i Dovre kommune fikk navn, personnummer og adresser til eiendommer lagt på nettet. Nå krever Datatilsynet en forklaring, skriver GD. Ordfører Bengt Fasteraune i Dovre beklager og sier det var en glipp i administrasjonen i kommunen.
Les mer om Datatilsynet og Dovre.

Døden fikk et evig liv

For snart to år siden skrev journalist i GD, Einar Odden, en kommentar om døden. Saken har nærmest fått ett evig liv, og er fortsatt en av de mest leste GD-sakene på nett. Lesersuksess:
Les mer om Einar Odden og GD-sakene.
Edvald nummer fem
En sliten Edvald Boasson Hagen spurtet inn til femteplass på den andre etappen i årets Tour de France. Vinner ble Jan Bakelants fra Belgia, foran Peter Sagan og Michal Kwitatkowski GD nett kommer tilbake med mer senere.
130 evakuert på Kvam
VG Nett følger Vær og uvær Kvam sentrum ble i kveld oversvømt av vannmassene fra elvene Stoåa og Vesleå, skriver GD.no. Evakueringsarbeiodet fortsetter utover kvelden.
Les mer om GD.no, Kvam, Stoåa, Vesleå og Vær.

GD.no - ikke lenger gratis

19 millioner kroner i overskudd i GD-konsernet i fjor. Avisledelsen vil likevel ikke lenger gi bort stoffet gratis. Fra oktober blir det langt mer på nett, og da er det naturlig at du må betale for det, sier adm.dir. Jon Kristiansen i GD.
Les mer om GD-konsernet.
GD størst i Oppland
82.000 daglige lesere på nett og papir. Det viser de siste lesertallene fra Mediebedriftene. GD er størst i Oppland og leverer også innlandets beste medietall.
Les mer om Mediebedriftene og Oppland.
Sjekk dette nydelege værbildet
Naturbilda strøymer inn til GD-nett. Nå er vi oppe i 65 nydelege bilde. Bilde er teke av Kjell Andersen og viser morgonstemninga ved Lemonsjøen i Vågå kommune. Foto: Kjell Andersen Knut Storvik Gd-nett takker alle for dei innsendte bilda.
Sjå alle værbilda
GD-nett har fått inn ein drøss av fine værbilde. Sjekk alle i vår bilderigg. Solnedgang over Lillehammer sett frå Nordre Ål, Ersgaard.
Følg GDs folkemøte LIVE i kveld
GD og Oppland fylkeskommune arrangerer folkemøte torsdag kveld. Følg debatten på nett. FOLKEMØTE: Oppland fylkeskommune og GD går sammen om folkemøte i forbindelse med fylkestingsvalget.
Les mer om Oppland.
Slik leser du dagens GD
Mange av GDs abonnenter har ikke fått avisa i postkassa lørdag formiddag på grunn av stengte veger. Kari Utgaard Slik gjør du for å lese GD som pdf-utgave på nett: 1. Gå inn på www.gd.no
Alvorleg skada i Birken
Ein deltakar skal ha vorte alvorleg skada under Birkebeinerrittet i dag. Det stadfestar Eva Melbø, presseansvarleg for Birkebeinerrittet til GD-nett.