Gjøvik

Telys forårsaket røykutvikling

Politiet i Innlandet mener det var uforsiktig bruk av telys som forårsaket røykutvikling i en leilighet i Gjøvik søndag morgen. Det oppstod ingen store skader i leiligheten, men politiet oppretter sak.
Les mer om Gjøvik og Innlandet.

Røykutvikling i Gjøvik

Politiet i Innlandet melder på Twitter søndag morgen at det er meldt om røykutvikling i en leilighet i Gjøvik. Alle personer skal være ute av leiligheten. Det skal være en del røyk, men politiet har ikke observert åpen ild.
Les mer om Gjøvik, Innlandet og Twitter.
Svingte unna rev, kjørte i grøfta
En fører av en personbil er kjørt til sykehuset i Gjøvik etter å ha kjørt i grøfta på fylkesvei 186 ved Nord-Torpa. Hendelsen skjedde rundt klokka 04.25 søndag morgen, og føreren skal ha svingt unna en rev og så kjørt av veien.
Les mer om Gjøvik og Nord-Torpa.
Om lag 80 ansatte må gå fra Telenor
79 Telenor-ansatte mister jobben som følge av at selskapet legger ned en avdeling på Gjøvik og nedbemanner på Fornebu.

80 Telenor-ansatte må gå som følge av digitalisering

Rundt 80 Telenor-ansatte må gå når telekonsernet omorganiserer sin mobildivisjon og legger ned en avdeling på Gjøvik. De tillitsvalgte er sterkt uenig i begrunnelsen for nedbemanningen.
Les mer om Gjøvik og Telenor-ansatte.
Telenor sier opp 80 ansatte
Rundt 80 Telenor-ansatte må gå når telekonsernet omorganiserer sin mobildivisjon og legger ned en avdeling på Gjøvik.
Les mer om Gjøvik og Telenor-ansatte.
Telenor-ansatte i Gjøvik reagerer
Telenor-ansatte i Gjøvik reagerer på at bedriften legger ned en avdeling med 23 ansatte i Gjøvik som et ledd i omorganiseringen. El og IT-forbundet mener at dette vil føre til ekstraarbeid og forverret arbeidsmiljø for de gjenværende.
Les mer om Gjøvik og IT-forbundet.
Telenor Norge nedbemanner igjen: 79 ansatte kuttes på Fornebu og Gjøvik
El- og IT-forbundet er kritiske til måten telegiganten gjennomfører en ny kuttrunde i Norge. 79 ansatte kuttes når det skal effektiviseres i fastnett- og TV-virksomheten i Gjøvik og i Mobile-divisjonen på Fornebu.
79 Telenor-ansatte mister jobben
I et styremøte i Telenor i går ble det bestemt å nedbemanne med 56 ansatte på Fornebu og legge ned en avdeling på Gjøvik. Hovedtillitsvalgt for EL og IT i konsernet sier at de gjenværende vil få flere oppgaver, og frykter at sykefraværet vil øke.
Uskadd etter å ha kjørt ned stolpe
Føreren kom uskadd fra en utforkjøring på riksvei 4 i Gjøvik ved Hunton i kveld. Bilen havnet i grøfta etter å ha kjørt ned en lyktestolpe.
Les mer om Gjøvik og Hunton.
Kunde truet butikkansatt
En kunde er pågrepet og kjørt til avhør etter å ha truet en butikkansatt i Gjøvik ved 12-tiden. Ifølge politiet skal det være snakk om verbale trusler.
Les mer om Gjøvik.
Brann i leilighet
Beboere i en leilighet på Gjøvik måtte evakuere boligen da det begynte å brenne i en vaskemaskin i ettermiddag. Brannvesenet fikk slokket brannen raskt, men det er såpass mye røyk i boligen at det er usikkert om leiligheten er beboelig.
Les mer om Gjøvik.
Bybråk på Gjøvik
En mann i 30-åra ble i natt bortvist fra Gjøvik sentrum fordi han lagde bråk ved et utested. En time senere fikk en annen mann pålegg om det samme, men siden han ikke ville gjøre som politiet sa, måtte han tilbringe natt ai arresten.
Les mer om Gjøvik.
Fortsatt ukjent identitet
Politiet på Gjøvik vet fortsatt ikke identiteten til mannen som ble funnet død i skogen ved Hunn kirke på Gjøvik i midten av august. Mannen ble funnet uten identifikasjonspapirer, så politiet ønsker tips.
Les mer om Gjøvik og Hunn.
Hoff kan forsvinne fra Gjøvik
Potetbedriften Hoff SA kan forsvinne fra Gjøvik, skriver Oppland Arbeiderblad. Eierne i bedriften har gitt ledelsen i oppdrag å vurdere ny fabrikk på Østlandet. Det er totalt 144 personer ansatt i Hoff.
Fortsatt ingen timesavganger
Flere FLIRT-tog skal settes inn på Gjøvikbanen. Det betyr at stasjonsområdene på Jaren og Gjøvik oppgraderes med større kapasitet og tilpassede plattformer. Ingenting i forslaget til statsbudsjett tyder på timesavganger i nærmeste fremtid, sier dgl leder for Gjøvikbanen, Erik Storhaug.
Strafferabatt i flere saker
Lang saksbehandlingstid har ført til strafferabatt i nær halvparten av dommene i Gjøvik tingrett. Oppland Arbeiderblad har gått igjennom 40 tilfeldige dommer. Det ble det gitt strafferabatt i 18 av sakene.
Les mer om Gjøvik.
Politiet ber om hjelp til å identifisere død mann
En mann ble funnet død i skogen i Gjøvik i august. Politiet har ennå ikke klart å identifisere mannen og ber nå publikum om hjelp.
Les mer om Gjøvik.
Ber om tips om død mann
Politiet ber om hjelp til å finne identiteten til en mann som ble funnet død i skogen ved Hunn kirke i Gjøvik den 20. august i år. Politiet tror ikke det har skjedd noe kriminelt, men ønsker å vite hvem han var for å kunne varsle pårørende.
Les mer om Gjøvik og Hunn.
Naturlig av OA, sier medieekspert
Oppland Arbeiderblads opplegg i Gjøvik lørdag er naturlig, sier førsteamanuensis ved NTNU i Gjøvik, Jens Barland. OA-redaktøren ba folk i dekningsområde å snu ryggen til SIAN, Stopp islamiseringen av Norge. Slikt skal lokalaviser gjøre, sier Barland.
Les mer om Barland, Gjøvik, Norge og Stopp.
Flere skal ha hindret politiet
Flere personer etterforskes for å ha hindret politiet i arbeid, under demonstrasjonen på Gjøvik lørdag. Organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge hadde en markering. 700 motdemonstranter møtte opp, Noen av disse prøvde å hindre politiets arbeid.
Les mer om Gjøvik, Noen og Norge.
Gjøvik-politiet etter demonstrasjon
Gjøvik-politiet mener lokale kriminelle utnytta situasjonen da noen angrep politiet på Gjøvik lørdag. Organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge hadde en markering. 700 motdemonstranter møtte opp, Noen av disse prøvde å hindre politiets arbeid.
Les mer om Gjøvik, Noen og Norge.
Beit dørvakt til blods
En person havnet i arresten etter at det oppstod et slagsmål utenfor et utested i Gjøvik i natt. Personen beit blant annet dørvakta, slik at han begynte å blø. Forholdet anmeldes.
Les mer om Gjøvik.
Politimann skadet og flere pågrepet under motdemonstrasjon i Gjøvik
Tre personer er pågrepet etter at hundrevis lørdag samlet seg for å demonstrere mot en stand Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) hadde satt opp i Gjøvik.
Les mer om Gjøvik, Norge og Stopp.
Politimann skadd og flere pågrepet under motdemonstrasjon i Gjøvik
Tre personer er pågrepet etter at hundrevis lørdag samlet seg for å demonstrere mot en stand Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) hadde satt opp i Gjøvik.
Les mer om Gjøvik, Norge og Stopp.