Gjesdalbuen

Kongeparken camping blir flyktningmottak

SANA vil etablere et desentralisert flyktningmottak på Ålgård for opptil 150 personer. 60-70 av disse skal bosettes i hyttene til Kongeparken camping i løpet av desember, skriver Gjesdalbuen.

Stjernelag vurderer norsk 22-åring - kan bli lagkamerat med Contador og Sagan

- Aktuelt å signere han på proffkontrakt, sier sjeftrener om gjesdalbuen Daniel Hoelgaard.
Stjernelag vurderer norsk 22-åring - kan bli lagkamerat med Contador og Sagan
- Aktuelt å signere han på proffkontrakt, sier sjeftrener om gjesdalbuen Daniel Hoelgaard.
Leiteaksjon etter sakna mann
I Setesdal har det dei siste dagane pågått ein leiteaksjon etter ein sakna 46-åring frå Rogaland. Mannen har vore sakna i over to veker, skriv avisa Gjesdalbuen. Politiet seier dei leitar etter ein antatt død mann.
Les mer om Gjesdalbuen og Rogaland.

Gjesdalfolk må selv betale for tunnel

Tungtrafikken sliter Ålgård sentrum. Utbedring av Buevegen og ny vei fra Bråstein til Foss-Eikeland vil lette situasjonen, men tunnel til Jæren må gjesdalbuen betaler selv.
TALENTSPEIDAR AKTUELL FOR ÅLGÅRD:
Crystal Palace sin talentspeidar, Tim Coe, kan bli Ålgård fotballklubb sin hovudtrenar frå og med neste sesong. Det melder Gjesdalbuen.
Les mer om Gjesdalbuen, Tim Coe og Ålgård.
Ingen nye NFL-tilbud for Kickalicious
Håvard Rugland fra Ålgård ble kjent for et norsk publikum da han som 28-åring fikk sjansen til å prøve seg som kicker i amerikansk fotball hos Detroit Lions i fjor sommer. Gjesdalbuen
Les mer om Ålgård.
Lokalaviser innfører nettbetaling
Jærbladet og Gjesdalbuen har gjort det. I løpet av første halvår vil de andre seks avisene i Nordsjø Media gjøre det samme: Ta betaling for nyheter på nett.
Lokalavisene bak betalingsmuren inn
I dag begynte Gjesdalbuen å ta betalt på nett og om en måned setter Jærbladet opp betalingsmur på nettsidene sine, som andre avis ut i Nordsjø Media.
Ndikumana forlater Randaberg
Janvier Ndikumana forlater Randaberg til fordel for Ålgård. Janvier Ndikumana Burundis landslagskeeper, Janvier Ndikumana, går fra Randaberg til Ålgård, skriver Gjesdalbuen. Ndikumana
Bare to tørre dager av 43
Nå er det vitenskapelig bevist. Vi holder på å regne ned i Rogaland. I løpet av de siste 43 dagene har vi bare hatt to dager uten regn. Og mest regn fill gjesdalbuen.
Les mer om Rogaland.
ÅFK-kaptein på prøvespill i Viking
Ålgård-kaptein Rogvi Baldvinsson skal på prøvespill i Viking neste uke. Foto: Erik Holsvik JON KRISTIAN FADNES Det melder Gjesdalbuen på nett.
Les mer om Gjesdalbuen og Viking.
Gjesdalbuen best likt på Facern
P4 (Lillehammer): Gjesdalbuen er den best likte lokalavisen på Facebook. Avisen har flest tilhengere på nettsamfunnet sett i forhold til størrelsen, viser en undersøkelse i DN i dag.
Les mer om Facebook og Facern.
Gjesdalbuen best likt på Facebook
Gjesdalbuen er avisa med flest tilhengjarar på Facebook sett i forhold til storleiken. - Me brukar Facebook til å freista lesarane våre seier redaktør i Gjesdalbuen Bjørn Egil Gilje til Dagens Næringsliv.
Lokaleravis best likt på Facebook
En vestlandsavis er den mest populære på Facebook i forhold til størrelsen. Foto: SCANPIX Sett i forhold til størrelse er den lokale vestlandsavisen Gjesdalbuen den mest populære avisen
Les mer om Facebook og Gjesdalbuen.
Gjesdalbuen opplagsvinner
Lokalavisene holder stand i kampen om leserne. Gjesdalbuen øker til todagersavis i mars.
Gjesdalbuen opplagsvinner
Lokalavisene holder stand i kampen om leserne. Gjesdalbuen øker til todagersavis i mars.
Lokalavisene aukar opplaget
Dei fleste lokalavisene i Rogaland går fram i opplag. Dei avisene som går mest fram, er Solabladet, Gjesdalbuen og Tysvær Bygdeblad.
- Gå tur i friluft i Gjesdal
Ny brosjyre og haldningskampanje skal få gjesdalbuen ut å gå.
Les mer om Gjesdal.