Glåmdal presten

Tilbakeviser påstandene

- Jeg har ikke gjort noe av det hun har beskyldt meg for, sier den tiltalte presten fra Glåmdal-distriktet. PRESTESAKEN | Les alt om saken her!

Nekter fortsatt skyld

Presten fra Glåmdal-distriktet ble dømt til ni års fengsel for overgrep. I dag framholdt han sin uskyld da ankebehandlingen tok til i Eidsivating lagmannsrett. PRESTESAKEN | Følg saken her!
Endrer forsvaret for overgrepstiltalt prest
Advokaten til den volds- og overgrepstiltalte Glåmdal-presten varsler endringer i forsvaret når saken kommer opp for...
Les mer om Glåmdal-presten.
Sønnen skal vitne
Prestens sønn blir ett av de nye vitnene i ankesaken mot den volds- og overgrepstiltalte Glåmdal-presten. PRESTE-SAKEN | glomdalen.no følger saken fra mandag morgen | Alt om saken her
Les mer om Alt og Glåmdal-presten.

Prestesaken utsatt

Ankesaken mot den voldsdømte Glåmdal-presten er utsatt på grunn av sykdom. Det skriver Glåmdalen på nett.
Prestesaken utsatt
Ankesaken mot den voldsdømte Glåmdal-presten er utsatt på grunn av sykdom.
Les mer om Glåmdal-presten.
Presten må i fengsel
Glåmdal tingrett har akkurat offentliggjort dommen mot den overgrepstiltalte presten. Mannen ble dømt til ni års fengsel.
Dømt til ni års fengsel
Den sex- og voldstiltalte presten fra Glåmdal-distriktet er dømt til ni års fengsel i Glåmdal tingrett. PRESTESAKEN | Les alle saker, se alle bilder og video her!glomdalen.no kommer med mer
Prestedommen blir kjent i dag
Glåmdal tingrett har avsagt sin dom i saken mot presten fra glåmdalsdistriktet. I dag klokken 13 blir dommen offentliggjort. PRESTESAKEN | Nyheter, bilder, video - alt om saken her!glomdalen.no følger saken fredag fra kl 13:00
Dom i morgen
Den tiltalte presten får dommen i Glåmdal tingrett.
Les mer om Glåmdal.
- Helt uten troverdighet
Både tiltalte og kona hans er helt uten troverdighet, hevdet aktor i Glåmdal tingrett i dag. Siste dag av saken mot den ovegrepssikta presten fra glåmdalsdistriktet er i gang.
Les mer om Glåmdal.
Prestesaken:-Dramaet fortsettter i dag
Forsvaret førte fem vitner i Glåmdal tingrett i går. Fire av dem fikk slett ikke tiltalen mot presten til å stemme med sine...
Les mer om Glåmdal.
- Vitner ikke interessante
Aktor mener vitneforklaringene som støtter den overgrepssiktede presten i Glåmdal, ikke er interessante. - Disse vitnene har jo ikke sett noe, sier hun.
Les mer om Glåmdal.
- Hvorfor har ikke presten troverdighet?
En av den tiltalte prestens kollegaer stilte i Glåmdal tingrett i dag spørsmålet om Kirken ønsker å bli kvitt en uønsket person. PRESTESAKEN | glomdalen.no følger saken hele dagen!
Les mer om Glåmdal og Kirken.
Prestesaken: - Ikke presten, men andre ja
I dag har tiltaltes ektefelles søster forklart seg for Glåmdal tingrett. Hun har ingen tro på at den tiltalte presten står bak...
Les mer om Glåmdal.
Stedatteren ofte forslått
En lærer hentet stedatteren til den overgrepstiltalte presten i Glåmdal utenfor presteboligen minst 20 ganger. Hun var ofte veldig forslått, fortalte læreren i retten i dag.
Les mer om Glåmdal.
Fikk mat og klær på skolen
Stedatteren til den overgreps-tiltalte presten fra Glåmdal, fikk mat og klær av en rådgiver på skolen. - Hun virket trist og var som en liten askepott, forklarte rådgiveren i retten.
Les mer om Glåmdal.
Presten krevde lukket rett
Forsvareren til den overgrepstiltalte presten i Glåmdal mente presten kunne bryte sammen hvis ikke retten ble lukket i dag. Nå går saken for lukkede dører.
Les mer om Glåmdal.
Glad i tiltalte og datter, sier mor
- Dette er en tung dag for meg. Jeg er glad i adoptivdatteren min og i mannen min, sa kona til den ovegrepssiktede presten i Glåmdal tingrett i dag.
Les mer om Glåmdal.
Sextiltalt prest leste bibelvers før overgrep
KONGSVINGER (VG Nett) Den overgrepstiltalte presten i Glåmdal leste bibelvers om «offerlam» før han forgrep seg på sin egen stedatter - i presteboligen.
Les mer om Glåmdal.
- Vi levde som en normal familie
- Jeg klarte aldri å trykke stedatteren til mitt bryst, sa den tiltalte presten da han forklarte seg i Glåmdal Tingrett i formiddag.
Les mer om Glåmdal Tingrett.
Erklærte seg ikke skyldig
Den tiltalte presten erklærte seg ikke skyldig på alle punkter da saken startet i Glåmdal tingrett i dag.
Les mer om Glåmdal.
- Ikke skyldig
Presten som er tiltalt for seksuelle overgrep mot sin egen datter erklærte seg ikke skyldig da rettsaken mot han i Glåmdal tingrett i dag.
Les mer om Glåmdal.
- Prest voldtok stedatteren i kapellet
KONGSVINGER (VG Nett) Påtalemyndigheten mener den sextiltalte presten i Glåmdal voldtok stedatteren i kapellet hvor han tjenestegjorde.
Les mer om Glåmdal.
Sex-siktet prest for retten
Den overgrepssiktede presten fra Hedmark møter mandag i Glåmdal tingrett tiltalt for seksuelle overgrep og mishandling av sin egen stedatter.
Les mer om Glåmdal og Hedmark.