Glad

- Glad for å ha lagt opp når en ser Mohamed Salah

Mohamed Salah har herjet for Liverpool denne sesongen, og TV 2s Premier League-ekspertise roser egypteren opp i skyene. Se Premier League direkte på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo! - Han er et lykketroll, sier Øyvind Alsaker.

– Glad for å ha lagt opp når en ser Mohamed Salah

Mohamed Salah har herjet for Liverpool denne sesongen, og TV 2s Premier League-ekspertise roser egypteren opp i skyene.
Møtte Avicii forrige helg: – Han virket glad
Avicii planla å reise til Omans utkanter, ifølge DJ-en Maitrai Joshi (29), som møtte artisten kun få dager før han ble funnet død.
Møtte Avicii for få dager siden: – Han var så glad
Christina Hlosek og Maitrai Joshi møtte Avicii i Oman forrige helg. – Han var helt fin, i god form, sier Joshi til VG
Les mer om Avicii, Joshi, Maitrai Joshi og Oman.

Møtte Avicii for få dager siden: - Han var så glad

Christina Hlosek og Maitrai Joshi møtte Avicii i Oman forrige helg. - Han var helt fin, i god form, sier Joshi til VG Fredag kveld kom nyheten om at den svenske artisten og musikkprodusenten Tim Bergling (28), bedre kjent som Avicii, er død.
Vil du drikke kaffe med oss?
Er det noe du irriterer deg over? Er det noe du blir glad av? Vi i NRK Østlandssendingen vil møte dere for å få vite hva folk i Oslo og Akershus er opptatt av og hvordan vi kan bli bedre.
Les mer om Oslo.
Britisk storavis har besøkt Claus Lundekvam: – I dag føler jeg meg privilegert og glad
Store rusproblemer holdt på å ta livet av ham. Nå sier 45-åringen at han har fått en tilværelse som han er fornøyd med.
Britisk storavis har besøkt Claus Lundekvam: - I dag føler jeg meg privilegert og glad
Store rusproblemer holdt på å ta livet av ham. Nå sier 45-åringen at han har fått en tilværelse som han er fornøyd med.
Fredag blir grå og overskyet
Har du et nyhetstips? - Det har vært ei meget stille natt, med svært få hendelser, det er vi i politiet selvfølgelig veldig glad for, sier politiets operasjonsleder Trude Carsson til Namdalsavisa.
Dyrevelferd ut av skolen?
Hva trenger en kanin for å ha det bra? Kan fisk føle smerte? Hvordan ser du om en hund er glad, redd eller aggressiv? Frem til i dag har norske barn hatt muligheten til å lært dette på skolen.
Glad for lovendring
Charles var friskere enn sin kone. Derfor fikk han ikke bo med henne. I dag sørget politikere for at ingen andre må skilles fra ektefellen, om kun n av partene er pleietrengende. Les mer.
Da russebilen skulle kontrolleres, oppsto en alvorlig feil
– Jeg er bare glad for at det ikke skjedde når vi kjørte, sier Stina Norås.
Stolt over sangboka
Forfatteren Kjartan Fløgstad skriver så sangbart at mange norske musikere har satt musikk til tekstene hans. Nå er disse samlet i en sangbok med noter og besifring. Fløgstad selv er stolt og glad. Hør intervjuet med Fløgstad i NRK Spillerom
Les mer om Fløgstad.
Glad i å sykle? Det er det gode grunner til å fortsette med, ifølge forskning.
Sykle til jobben-aksjonen i gang i dag. Martine Rathe (23) sykler over alt – uansett vær.
Helfo-kontoret på Sola rammes ikke av kuttene
- Jeg er svært glad for at det nå er besluttet at Helfos kontor på Sola skal bestå, sier stortingspolitiker Solveig Horne (Frp).
Les mer om Sola og Solveig Horne.
Johaug: Takker folket for støtten
29-åringen er klar for skisporet igjen. GLAD FOR Å VÆRE TILBAKE: Therese Johaug holdt pressetreff i forbindelse med at hun har sonet ferdig dopingdommen.
Tok til tårene da hun snakket om Bjørgen: - Off, jeg skal jo være glad
- Jeg vil takke Marit, mitt forbilde nummer én. Langrennsstjernen Therese Johaug holder pressetreff i forbindelse med at hun har sonet ferdig dopingdommen på 18 måneder.
Les mer om Bjørgen og Marit.
5.458 har Nord universitet som sitt førstevalg
Har du et nyhetstips? - Jeg er svært glad for at så mange studenter ønsker seg til Nord universitet, og at vi ser en videre økning etter den store fremgangen i fjor.
Les mer om Nord.
Stoltenberg får tidligere NTB-korrespondent som ny talsperson
Anne Marte Vestbakke blir hans nye kommunikasjonsrådgiver. - Jeg er veldig glad for å få Anne Marte på laget. Jeg kjenner henne som en kunnskapsrik journalist fra tiden hun dekket NATO som korrespondent.
Les mer om Anne Marte.
Posen på veggen sto plutselig i full fyr - nå spres Elinas advarsel
- De visste med én gang hva som var årsaken til brannen. ADVARER: Elina Nordvall-Mejer er glad for at moren hennes tilfeldigvis var hjemme da posen med batteriene tok fyr.
En grenseløs autodidakt
Bjørn Simensen er et unikum i vårt kulturliv. Han ble ansatt i de fleste stillinger til tross for at han var blant de minst kvalifiserte. Han var en glad amatør. Som han seier selv: «Jeg er kommet langt fordi jeg ikke kjente min begrensning».
Nådeløs Bohinen gir spillerne det glatte lag etter cupexiten
Lars Bohinen beklager til alle som er glad i Aalesund – og gir samtidig egne spillere det glatte lag etter den pinlige cupexiten mot Bergsøy.
Les mer om Aalesund og Bergsøy.
Brækhus bokser i Los Angeles 5. mai: – Jeg er veldig glad nå!
Etter mye frem og tilbake får Cecilia Brækhus (36) endelig sjansen til å vise seg frem for det amerikanske boksepublikumet og seere på storkanalen HBO.
Les mer om HBO.
Pene overskudd i den kristne bokbransjen
Konkursen i landets største kristne bokhandlerkjede er fortsatt en utfordring, men nå peker pilene oppover i forlagene. Image-text: SAMARBEID: - Vi er glad for et godt samarbeid med de kristne bokhandlerne, sier Alex Dragoman.
Les mer om Alex Dragoman.