Glomfjord

Politiet torpederte stjålet bil etter biljakt på naken mann

En naken mann knuste seg inn i flere hus i Glomfjord i Nordland torsdag kveld. Bevæpnet politi torpederte til slutt mannens stjålne bil.
Les mer om Glomfjord og Nordland.

Politiet løsnet varselskudd under jakt på naken mann i bil

Torsdag kveld var det en væpnet politiaksjon mot en naken mann som gikk berserk i Glomfjord.
Les mer om Glomfjord.
Bevæpnet utrykning i Glomfjord
En naken mann har gått fra hus til hus for å prøve å komme seg inn. Mannen har knust seg inn i flere hus, før han stjal en bil og kjørte fra stedet. Politiet rykket ut bevæpnet og lokaliserte bilen i Glomfjord.
Les mer om Glomfjord.
Meløy får 50 nye arbeidsplasser
Ved hjelp av omstilligsmidler skal industribedriften Norwegian Crystals investere for ytterligere 700 millioner kroner i Meløy de neste to årene. Bedriften blir etter utvidelsen den største produsenten i verden utenom Asia av materialet som brukes for å lage solceller. I 2012 mistet Meløy omkring hver femte arbeidsplass da REC la ned i Glomfjord.
Les mer om Asia, Glomfjord, Meløy og REC.

Åpnet for trafikk

Fv 17 er åpnet for trafikk ved Sundsfjord mellom Saltstraumen og Glomfjord etter berging av en tankbil, ifølge Statens vegvesen. Vegen har vært stengt i flere timer.
Tankbil sperrer veien
På Fv 17 sperrer en tankbil veien ved Sundsfjord mellom Saltstraumen og Glomfjord. Ifølge politiet er bergingsbil på vei.
Cannabis i Glomfjord
To personer i 30 årene er pågrepet i Glomfjord for overtredelse av narkotikaloven. Politiet melder at de har gjort beslag av cannabisplanter.
Les mer om Glomfjord.
Kontroll i 40-sonen
UP har hatt kontroll i 40-sonen i Glomfjord. Tre bilførere fikk forenklede forelegg for å ha kjørt for fort. Høyeste måling var 53 km/t. En sjåfør fikk forelegg for å ha brukt mobil.
Les mer om Glomfjord.
I kveld gjenskapes eksplosjonen av kraftverket i Glomfjord
21. september er det 75 år siden en sabotasjeaksjon stanset all aluminiumproduksjon i Glomfjord. «Operasjon Muskedunder filmatiseres, og i kveld smeller det på ny.
Les mer om Glomfjord.
Branntilløp
Nødetatene er på vei til Glomfjord Bo- og servicesenter i forbindelse med et branntilløp, melder politiet. En person har pustet inn røyk.
Les mer om Glomfjord Boog.
Pågrepet med narkotika
To menn i 20-årene ble i natt tatt for bruk av narkotika i Glomfjord. Politiet har opprettet en sak.
Les mer om Glomfjord.
NRK Rogaland-fotograf gjenskaper «Operasjon Muskedunder
Natt til 21. september 1942 utfører 12 kommandosoldater en sabotasjeaksjon som effektivt stanser all aluminiumproduksjon i Glomfjord. 75 år etter blir «Operasjon Muskedunder film.
Vogntog i trøbbel
På fylkesvei 17 ved Glomfjord har et vogntog problemer ved nordre innkjøring. Det skal være glatt på stedet. På E6 ved Hamarøy/Kobbskaret har flere vogntog problemer, men skal ikke stå trafikkfarlig til, melder politiet i Salten.
Les mer om Glomfjord og Salten.
Vei åpnet etter ulykke
Fv 17 i Nordland er åpnet for trafikk ved Setvikdalen cirka 2 km vest for Glomfjord i Meløy etter å ha vært stengt pga en trafikkulykke.
Siste om trafikkulykken i Glomfjord
To personer er sendt til sykehus, mens tre personer er sendt til legevakt etter trafikkulykken i Glomfjord i Meløy. To kjøretøy var involvert i ulykken. Politiet har mistanke om at den ene bilen kjørte midt i veien. Ingen av sjåførene skal ha vært ruspåvirket.
Les mer om Glomfjord og Meløy.
Sendt til legevakt
Tre personer er sendt til legevakt etter trafikkulykken i Glomfjord, melder politiet på Twitter. To kjøretøy var involvert i ulykken.
Les mer om Glomfjord og Twitter.
Pågrepet av væpnet politi
Bevæpnet politi pågrep i natt en mann i Glomfjord i Meløy kommune. Mannen sitter nå i arresten i Bodø og skal avhøres i løpet av dagen. – Han var beruset og truet med å bruke kniv mot andre festdeltakere. Pågripelsen skjedde uten dramatikk, sier operasjonsleder Espen Fagervoll til NRK.
Skiturist ble hentet med Seaking
En Skiturist brakk foten i Meløy ved Bjerangsfjorden på ca 720 meters høyde. Hovedredningssentralen fikk melding av AMK om hendelsen kl. 17:06. Seaking ble sendt for å hente turisten, og vedkommende ble sendt til sykehuset i Bodø. Det var dårlig sikt og Politiet og Røde Kors i Glomfjord var involvert i redningsaksjonen.
Minister på besøk til Glomfjord
Førstkommende mandag besøker næringsminister Monica Mæland selskapet Norwegian Crystals i Glomfjord industripark. Mæland skal besøke bedriften og få en orientering om omstillingsprogrammet i kommunen. Norwegian Crystals produserer silisiumsblokker til solcelleindustrien og ble etablert av tidligere REC-ansatte.
Les mer om Glomfjord og Monica Mæland.
Vil starte hydrogenfabrikk i Meløy
NEL, Meløy Energi og Meløy Næringsutvikling har inngått en intensjonsavtale om å starte Glomfjord Hydrogen, skriver Sysla. Dersom intensjonsavtalen munner ut i faktisk produksjon, forventes anlegget å ha en kapasitet på inntil 6000 kilo hydrogen daglig.
Voldsepisode i Glomfjord
En mann i 30-årene ble pågrepet for vold mot tre personer i Glomfjord i natt. Det er uvisst skadeomfang, og de fornærmede vil ifølge politiet anmelde saka over helga.
Les mer om Glomfjord.
Voldssak i Glomfjord
Politiet i Salten opplyser på twitter at en mann er pågrepet etter en voldsepisode i natt. Fornærmede er undersøkt og behandlet på legevakta. Saken etterforskes videre.
Les mer om Glomfjord og Salten.
Vil etablere hydrogenfabrikk
Meløy kommune ønsker å etablere en hydrogenfabrikk i Glomfjord. Kravene til grønn energi blir stadig strengere. Og hydrogen er en viktig brikke i overgangen fra fossil til fornybar energi, sier ordfører Sigurd Stormo. Fra 1949 og fram til 1993 hadde Glomfjord industripark verdens største hydrogenproduksjon, og nå ønsker de å starte opp igjen for å møte markedets behov for grønn energi i framtida.
Les mer om Glomfjord og Sigurd Stormo.
Hydrogenfabrikk i Glomfjord
Meløy kommune ønsker å etablere en hydrogenfabrikk i Glomfjord. Kravene til grønn energi blir stadig strengere. Og hydrogen er en viktig brikke i overgangen fra fossil til fornybar energi, sier ordfører Sigurd Stormo.
Les mer om Glomfjord og Sigurd Stormo.
Ninja (23): - Livet snudde i fosterhjemmet hos Bjørg
Da Ninja var 14 år bodde hun på institusjon og trodde ingen ville ha henne. Men så kom hun til Glomfjord.
Les mer om Bjørg og Glomfjord.