Glomfjord

Flere tips etter dødsfall

Politiet i Nordland har mottatt flere tips etter at de lørdag gikk ut og ba publikum om hjelp etter et dødsfall i Glomfjord. Det var en mann i 20-årene som ble funnet død i Glomfjord natt til søndag 18.mars.
Les mer om Glomfjord og Nordland.

Ber om tips etter dødsfall

Politiet ønsker tips fra publikum etter at en mann i 20-årene ble funnet død i Glomfjord i Meløy kommune i Nordland natt til forrige søndag.
Les mer om Glomfjord, Meløy og Nordland.
Etterforsker mistenkelig dødsfall i Meløy
Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Glomfjord i Meløy kommune. I en pressemelding fra Politiet i Nordland, fremgår det at de etterforsker et mistenkelig dødsfall og at de ber om hjelp fra publikum som befant seg i området.
Politiet etterforsker dødsfall i Glomfjord - ønsker tips fra publikum
En mann i 20-årene ble funnet død i Glomfjord i Meløy kommune natt til søndag 18.mars 2018. I den forbindelse trenger politiet hjelp fra publikum i området.
Les mer om Glomfjord og Meløy.

Ber om tips etter dødsfall

Politiet etterforsker et dødsfall i Glomfjord, natt til søndag 18. mars i år, og ber om hjelp fra publikum i området. De ber alle som har oppholdt seg i området rundt Kjell Meinich Olsens vei, Jens Bache Wigs vei, Leif Ingemannsvei og Skolveien i Glomfjord i tidsrommet 02:15 – 03:45 natt til søndag 18. mars, om å ta kontakt med politiet på telefon 02800. De skriver i pressemeldingen at de ikke har grunn til å tro at det har skjedd noe straffbart i forbindelse med dødsfallet.
Kjemper for afghansk familie i Glomfjord
Hva Høyesterett kommer til i Farida-saken, kan få konsekvenser for andre asylsøkere. På tilhørerbenken i rettssalen sitter støttespillere til en afghansk familie som bor i Glomfjord i Nordland.
Mann kjørt til arresten etter klammeri på fest
En mann i 20-årene ble natt til søndag kjørt til arresten etter en fest i Glomfjord i Meløy. Det opplyser politiet i Nordland på Twitter. Meldingen fra politiet kom i 02.30-tiden natt til søndag.
Les mer om Glomfjord, Meløy, Nordland og Twitter.
– Utførte vellykket sabotasjeaksjon, men led grusom skjebne
Natt til 21. september 1942 tar 12 kommandosoldater seg inn og utfører en sabotasjeaksjon som effektivt stanser all aluminiumproduksjon i Glomfjord. – Det de gjorde var like dramatisk som det som skjedde på Rjukan.
Les mer om Glomfjord, Rjukan og Utførte.
Ville ikke forlate
En mann ble bortvist fra utested i Glomfjord i Meløy kommune, dette godtok han ikke og satte seg opp mot politiet. Patruljen måtte til slutt bruke pepperspray for å få kontroll, personen anmeldes.
Les mer om Glomfjord og Meløy.
Politiet brukte pepperspray mot mann i 20-årene
Politiet ble natt til søndag kontaktet av vakter ved et utested i Glomfjord. Henvendelsen skyldtes en mann som bråket med andre gjester og med dørvaktene. - Mannen ble bortvist. Det likte han ikke.
Les mer om Glomfjord.
Fyll og bråk i hele fylket
Det har vært mye festbråk og også tilløp til vold flere steder i fylket i natt. I Glomfjord måtte politiet avslutte en fest med overstadig berusede 14-åringer. De ble overlatt til foreldrene. På Mo ble en mann pågrepet mistenkt for vold mot en som lå nede. I Andøy skal en gjest ha gått til angrep på en vakt på et utested.
Vil fylle kinoen til randen: - Historien er utrolig spennende
Førstkommende lørdag er det førpremiere på den nye NRK-serien «Operasjon Muskedunder» i Fram Kino i Bodø. For Tom Edvindsen er historien om en dristig spesialoperasjon mot den tysk-kontrollerte kraftstasjonen i Glomfjord, helt spesiell.
Les mer om Bodø, Fram Kino og Glomfjord.
Hydrogentog er langt unna
Samferdselsmininsteren mener det vil ta flere år før togene på Nordlandsbanen kan gå på hydrogen. I Glomfjord har de en fabrikk som lager hydrogen av vann og strøm. De har så langt ingen kjøpere, men drømmekunden er NSB. – Det er et mål at CO2-utslippene fra kollektivtrafikken skal ned, sier Ketil Solvik Olsen, og legger til at de følger med på utviklingen med hydrogentog i blant annet Tyskland.
Står klare til å produsere miljøvennlig drivstoff – men mangler kunder
Venstre mener politikerne må ta ansvar for at busser og tog blir mer miljøvennlige. I Glomfjord står en fabrikk klar til å produsere hydrogen, men den har ingen kunder.
Politiet torpederte stjålet bil etter biljakt på naken mann
En naken mann knuste seg inn i flere hus i Glomfjord i Nordland torsdag kveld. Bevæpnet politi torpederte til slutt mannens stjålne bil.
Les mer om Glomfjord og Nordland.
Politiet løsnet varselskudd under jakt på naken mann i bil
Torsdag kveld var det en væpnet politiaksjon mot en naken mann som gikk berserk i Glomfjord.
Les mer om Glomfjord.
Bevæpnet utrykning i Glomfjord
En naken mann har gått fra hus til hus for å prøve å komme seg inn. Mannen har knust seg inn i flere hus, før han stjal en bil og kjørte fra stedet. Politiet rykket ut bevæpnet og lokaliserte bilen i Glomfjord.
Les mer om Glomfjord.
Meløy får 50 nye arbeidsplasser
Ved hjelp av omstilligsmidler skal industribedriften Norwegian Crystals investere for ytterligere 700 millioner kroner i Meløy de neste to årene. Bedriften blir etter utvidelsen den største produsenten i verden utenom Asia av materialet som brukes for å lage solceller. I 2012 mistet Meløy omkring hver femte arbeidsplass da REC la ned i Glomfjord.
Les mer om Asia, Glomfjord, Meløy og REC.
Åpnet for trafikk
Fv 17 er åpnet for trafikk ved Sundsfjord mellom Saltstraumen og Glomfjord etter berging av en tankbil, ifølge Statens vegvesen. Vegen har vært stengt i flere timer.
Tankbil sperrer veien
På Fv 17 sperrer en tankbil veien ved Sundsfjord mellom Saltstraumen og Glomfjord. Ifølge politiet er bergingsbil på vei.
Cannabis i Glomfjord
To personer i 30 årene er pågrepet i Glomfjord for overtredelse av narkotikaloven. Politiet melder at de har gjort beslag av cannabisplanter.
Les mer om Glomfjord.
Kontroll i 40-sonen
UP har hatt kontroll i 40-sonen i Glomfjord. Tre bilførere fikk forenklede forelegg for å ha kjørt for fort. Høyeste måling var 53 km/t. En sjåfør fikk forelegg for å ha brukt mobil.
Les mer om Glomfjord.
I kveld gjenskapes eksplosjonen av kraftverket i Glomfjord
21. september er det 75 år siden en sabotasjeaksjon stanset all aluminiumproduksjon i Glomfjord. «Operasjon Muskedunder filmatiseres, og i kveld smeller det på ny.
Les mer om Glomfjord.
Branntilløp
Nødetatene er på vei til Glomfjord Bo- og servicesenter i forbindelse med et branntilløp, melder politiet. En person har pustet inn røyk.
Les mer om Glomfjord Boog.
Pågrepet med narkotika
To menn i 20-årene ble i natt tatt for bruk av narkotika i Glomfjord. Politiet har opprettet en sak.
Les mer om Glomfjord.