Glomfjord

Cannabis i Glomfjord

To personer i 30 årene er pågrepet i Glomfjord for overtredelse av narkotikaloven. Politiet melder at de har gjort beslag av cannabisplanter.
Les mer om Glomfjord.

Kontroll i 40-sonen

UP har hatt kontroll i 40-sonen i Glomfjord. Tre bilførere fikk forenklede forelegg for å ha kjørt for fort. Høyeste måling var 53 km/t. En sjåfør fikk forelegg for å ha brukt mobil.
Les mer om Glomfjord.
I kveld gjenskapes eksplosjonen av kraftverket i Glomfjord
21. september er det 75 år siden en sabotasjeaksjon stanset all aluminiumproduksjon i Glomfjord. «Operasjon Muskedunder filmatiseres, og i kveld smeller det på ny.
Les mer om Glomfjord.
Branntilløp
Nødetatene er på vei til Glomfjord Bo- og servicesenter i forbindelse med et branntilløp, melder politiet. En person har pustet inn røyk.
Les mer om Glomfjord Boog.

Pågrepet med narkotika

To menn i 20-årene ble i natt tatt for bruk av narkotika i Glomfjord. Politiet har opprettet en sak.
Les mer om Glomfjord.
NRK Rogaland-fotograf gjenskaper «Operasjon Muskedunder
Natt til 21. september 1942 utfører 12 kommandosoldater en sabotasjeaksjon som effektivt stanser all aluminiumproduksjon i Glomfjord. 75 år etter blir «Operasjon Muskedunder film.
Vogntog i trøbbel
På fylkesvei 17 ved Glomfjord har et vogntog problemer ved nordre innkjøring. Det skal være glatt på stedet. På E6 ved Hamarøy/Kobbskaret har flere vogntog problemer, men skal ikke stå trafikkfarlig til, melder politiet i Salten.
Les mer om Glomfjord og Salten.
Vei åpnet etter ulykke
Fv 17 i Nordland er åpnet for trafikk ved Setvikdalen cirka 2 km vest for Glomfjord i Meløy etter å ha vært stengt pga en trafikkulykke.
Siste om trafikkulykken i Glomfjord
To personer er sendt til sykehus, mens tre personer er sendt til legevakt etter trafikkulykken i Glomfjord i Meløy. To kjøretøy var involvert i ulykken. Politiet har mistanke om at den ene bilen kjørte midt i veien. Ingen av sjåførene skal ha vært ruspåvirket.
Les mer om Glomfjord og Meløy.
Sendt til legevakt
Tre personer er sendt til legevakt etter trafikkulykken i Glomfjord, melder politiet på Twitter. To kjøretøy var involvert i ulykken.
Les mer om Glomfjord og Twitter.
Pågrepet av væpnet politi
Bevæpnet politi pågrep i natt en mann i Glomfjord i Meløy kommune. Mannen sitter nå i arresten i Bodø og skal avhøres i løpet av dagen. – Han var beruset og truet med å bruke kniv mot andre festdeltakere. Pågripelsen skjedde uten dramatikk, sier operasjonsleder Espen Fagervoll til NRK.
Skiturist ble hentet med Seaking
En Skiturist brakk foten i Meløy ved Bjerangsfjorden på ca 720 meters høyde. Hovedredningssentralen fikk melding av AMK om hendelsen kl. 17:06. Seaking ble sendt for å hente turisten, og vedkommende ble sendt til sykehuset i Bodø. Det var dårlig sikt og Politiet og Røde Kors i Glomfjord var involvert i redningsaksjonen.
Minister på besøk til Glomfjord
Førstkommende mandag besøker næringsminister Monica Mæland selskapet Norwegian Crystals i Glomfjord industripark. Mæland skal besøke bedriften og få en orientering om omstillingsprogrammet i kommunen. Norwegian Crystals produserer silisiumsblokker til solcelleindustrien og ble etablert av tidligere REC-ansatte.
Les mer om Glomfjord og Monica Mæland.
Vil starte hydrogenfabrikk i Meløy
NEL, Meløy Energi og Meløy Næringsutvikling har inngått en intensjonsavtale om å starte Glomfjord Hydrogen, skriver Sysla. Dersom intensjonsavtalen munner ut i faktisk produksjon, forventes anlegget å ha en kapasitet på inntil 6000 kilo hydrogen daglig.
Voldsepisode i Glomfjord
En mann i 30-årene ble pågrepet for vold mot tre personer i Glomfjord i natt. Det er uvisst skadeomfang, og de fornærmede vil ifølge politiet anmelde saka over helga.
Les mer om Glomfjord.
Voldssak i Glomfjord
Politiet i Salten opplyser på twitter at en mann er pågrepet etter en voldsepisode i natt. Fornærmede er undersøkt og behandlet på legevakta. Saken etterforskes videre.
Les mer om Glomfjord og Salten.
Vil etablere hydrogenfabrikk
Meløy kommune ønsker å etablere en hydrogenfabrikk i Glomfjord. Kravene til grønn energi blir stadig strengere. Og hydrogen er en viktig brikke i overgangen fra fossil til fornybar energi, sier ordfører Sigurd Stormo. Fra 1949 og fram til 1993 hadde Glomfjord industripark verdens største hydrogenproduksjon, og nå ønsker de å starte opp igjen for å møte markedets behov for grønn energi i framtida.
Les mer om Glomfjord og Sigurd Stormo.
Hydrogenfabrikk i Glomfjord
Meløy kommune ønsker å etablere en hydrogenfabrikk i Glomfjord. Kravene til grønn energi blir stadig strengere. Og hydrogen er en viktig brikke i overgangen fra fossil til fornybar energi, sier ordfører Sigurd Stormo.
Les mer om Glomfjord og Sigurd Stormo.
Ninja (23): - Livet snudde i fosterhjemmet hos Bjørg
Da Ninja var 14 år bodde hun på institusjon og trodde ingen ville ha henne. Men så kom hun til Glomfjord.
Les mer om Bjørg og Glomfjord.
Tok deler av trappeanlegg
Et jord- og steinras har ødelagt deler av Fykantrappa i Glomfjord i Meløy, skriver Avisa Nordland. Fykantrappa ble bygget i 1919 for å lede vannet ned til Glomfjord kraftverk, og er ifølge avisa et av Europas best bevarte trappeanlegg.
Symfoni i Sulitjelma
Bodø, Glomfjord og Sulitjelma forenes, med korpsmusikk. Opp til 80 musikanter skal spille sammen for første gang.
Les mer om Glomfjord og Sulitjelma.
Ulmebrann i Glomfjord
Nødetatene rykket ut i kveld ut til melding om røykutvikling i Glomfjord industripark. Det viste seg å være en ulmebrann i kunstgjødsel. Brannvesenet har kontroll på brannen.
Les mer om Glomfjord.
Uskadd etter utforkjøring
To personer kom uskadd fra det etter at en personbil kjørte av veien på fylkesvei 17 ved Glomfjord i Meløy. Bilen havnet på taket, omlag ti meter fra fjæresteinene, skriver Avisa Nordland.
Henter utmattet mann
Et redningshelikopter er på vei til Glomfjord for å hente en utenlandsk mann som har vært på fjelltur. Ifølge politiet er han så utmattet at han ikke kommer seg videre for egen hjelp.
Les mer om Glomfjord.
Strømledninger på tvers over veien og knekt lysstolpe
Politiet fikk like før klokken 06 lørdag morgen melding om et par strømledninger som hadde havnet på tvers over veien ved kulturhuset i Glomfjord.
Les mer om Glomfjord.