Gode

Snorre Valen (33) er ansatt som daglig leder i Foreningen Technoport

Får stillingen etter konkurranse med flere gode kandidater. - Vi får en ny daglig leder som er strategisk anlagt med stort nettverk. Han har kunnskap om å bygge organisasjoner og er god på forankrings- og beslutningsprosesser.

Kan en ny norsk vaksine omsider gi oss overtaket mot influensa?

Dagens våpen mot influensa produseres i befruktede hønseegg. De er ikke gode nok til å stanse en fremtidig pandemi. Norskere forskere kan endre på alt det.
S08-sjefen fikk mange gode svar
Trener Geir Bakke synes S08-laget viste mye positivt i den nest siste treningskampen før eliteserien starter. Kampen mot Strømsgodset endte med 3-2 til sarpingene.
Les mer om Strømsgodset.
RBK fikk bank av Rubin Kazan: - Håpløst
Det er under to uker til Rosenborg spiller årets første offisielle kamp. Søndag fikk de en leksjon i kontringsfotball av gode russere.
Les mer om Rosenborg og Rubin Kazan.

Tjente gode penger på Mongstad

Selskapet som leier ut bygninger og eiendom til Statoils raffineri på Mongstad har aldri tjent mer penger. I fjor var overskuddet 82 millioner kroner før skatt.
Les mer om Mongstad.
Roser de ansatte på sykehuset: – De fortjener ikke all kjeften
Mange er raske med å dele sine negative erfaringer fra helsevesenet, men det er sjelden folk forteller om gode opplevelser i møte med helseinstitusjoner. I denne saken forteller en dame om den fantastiske behandlingen faren hennes fikk da han havnet på hjerteavdelingen på Kalnes, og nå oppfordrer hun andre til å gjøre det samme. Del din historie i kommentarfeltet nederst i saken!
– Marit Bjørgen som landslagstrenar kunne bidratt til mange gode prestasjonar
NRKs ekspert håpar å sjå Marit Bjørgen som sentral i norsk langrenn i mange år enno, sjølv om OL-karrieren er over.
OL-studio: Bronsevinneren trodde han skulle bli skjelt ut - så kom de gode nyhetene
Billy Morgan ble trillet gjennom OL-landsbyen i en handlevogn etter bronsefesten.
Les mer om OL-landsbyen.
Roser de ansatte på sykehuset: - De fortjener ikke all kjeften
Mange er raske med å dele sine negative erfaringer fra helsevesenet, men det er sjelden folk forteller om gode opplevelser i møte med helseinstitusjoner.
To sekunder unna førsteplassen
Simen Hårstad imponerte nok en gang i Norgescupen. I går gikk rennbyggen inn til seier i klassen M19 på normaldistansen. I dag skulle han følge opp gårsdagens gode løp. I dag er det sprint som står på programmet.
Les mer om M19 og Norgescupen.
Raufoss tapte 1-3 mot Mjøndalen
Raufoss hang i store perioder meget godt med i kampen, men et par glipper i eget forsvar og flere misbrukte gode sjanser sørget for at OBOS-liga-laget Mjøndalen slo Raufoss 3-1 i en treningskamp lørdag..
Les mer om Mjøndalen.
Eurosports OL-ansikt: - Det var min største brøler
Får gode skussmål for måten hun leder Eurosports OL-sendinger på. Men n gang gikk det galt: - Da ser du rar ut, sier Anne Sturød (42).
Les mer om Anne Sturød.
Eurosports OL-ansikt: - Det var min største brøler
Får gode skussmål for måten hun leder Eurosports OL-sendinger på. Men én gang gikk det galt: - Da ser du rar ut, sier Anne Sturød (42). PYEONGCHANG (Dagbladet): - Det har vært overraskende gøy.
Les mer om Anne Sturød.
Unge har mer enn 300 millioner i inkassogjeld(pluss)
Inkassogjelden blant unge er tredoblet de siste sju årene. Studentene ved NTNU Handelshøyskolen er glade for å ha med seg gode økonomiske vaner hjemmefra.
Åsane kan få kino med plass til 448 personar
Det blir kortare veg til gode kinoopplevingar for Nordhordlendingane om Thon eigedom får det som dei vil.
Les mer om Nordhordlendingane og Thon.
Kjempe for det gode med det gode
Torsdag publiserte flere medier saken om lovsangsteamet som trakk seg fra tjenesten i Iveland bedehus i Aust-Agder.
Les mer om Aust-Agder og Iveland.
Herman (8) fikk gode råd fra tidligere topptrener
Herman Hoel Gustafsson (8) synes håndballskolen i vinterferien var topp. Både fordi han lærte mye nytt og fordi han fikk være med kompiser.
Herman (8) fikk gode råd tidligere topptrener
Herman Hoel Gustafsson (8) synes håndballskolen i vinterferien var topp. Både fordi han lærte mye nytt og fordi han fikk være med kompiser.
Tuva Anine utklasset konkurrentene!
I hovedlandsrennets første dag på Lygna. KRINGSJÅ: Ikke bare har Lyn markert seg i OL, det er også gode rekrutter på gang.
Les mer om Lygna og Lyn.
Rakfisklag, fester og dromedar-tur: Flere av dem som håndterte opplysningene om Kristian Tonning Riise, var også hans gode venner
– Vi var unge. Og det var for tette bånd, sier en av varslerne i Unge Høyre som ikke nådde frem.
- Veldig inspirerende
Fire lokale gode idrettsutøvere blir inspirert av det de norske utøverne presterer i OL. Nå satser de alt på OL i Beijing i 2022.
Les mer om Beijing.
Guro Brørby sikret seg to medaljer
Guro Brørby fikk to medaljer i jenter 16 år i landsmesterskapet på skøyter som ble arrangert på Valle Hovin. Flere utøvere fra Jevnaker leverte gode resultater.
Les mer om Jevnaker og Valle Hovin.
«OL-kveld» på TVNorge er en opptakt til 17.-maifeiringen
TVNorges «OL-kveld» oppleves for meg som en opptakt til 17.maifeiringen. Kun de beste norske høydepunktene er gode nok, og med det forsterker redaksjonen en allerede på grensen til ulidelig nasjonalpatriotisme.
Les mer om TVNorge.
Farefulle parforbindelser
De fleste ektepar har lovet å elske hverandre i gode og onde dager. Likevel velger halvparten å gå fra hverandre, ofte fordi de føler seg sveket av den andre.
Fronter Hamar med mat og øl
Ølbrygger Jeremy Metzger er valgt ut til å profilere Hamar og Oslo-regionen som et urbant og attraktivt reisemål. Gode mat- og drikkeopplevelser skal lokke turistene.
Les mer om Hamar og Oslo-regionen.