Gratis

Fortviler over parkeringen på sykehuset: – Det er helt horribelt å utnytte personer i en sårbar situasjon

Nadia Alexandra Jensen Dalbro (28) og mannen Kent Åsmund Jensen-Dalbro (32) har de siste to månedene hatt parkeringsutgifter på Kalnes på flere tusen kroner. – At jeg får gratis parkering når jeg skal til tannlegen, men ikke når jeg skal føde, er helt sykt, sier Nadia.

- Kan tvinge oss tilbake til strikkepinnekultruen

SV mener abortforslaget er et angrep på kvinners rett til å bestemme over egen kropp. Kvinner i Norge har rett til selvbestemt abort inntil 12. uke, og helsehjelpen er gratis.
Les mer om Norge.
Setter opp gratis buss til alpinanlegg
Saltdal kommune setter i vinterferien opp gratis buss for ungdom til Sulitjelma.
Les mer om Sulitjelma.

Langrenn.com med debattinnlegg – Publikum som takker ja til stoff som er publisert gratis ER IKKE gratispassasjerer

Nylig omtalte bransjeforeningen for mediebedrifter, MBL,deler av sin leserskareog sitt publikum som gratispassasjerer, Langrenn.com deler ikke et slikt ståsted.
Les mer om Langrenn.com, MBL og Publikum.
Steinmasser i Bærum
Ny E16 i tunnel gjennom Bærum ga oss en stor utvidelse av Kadettangen. Kommunen fikk steinmasser så godt som gratis, og Statens vegvesen fikk løst en ellers ganske kostbar oppgave.
Les mer om Bærum og Kadettangen.
Her stiller musikerne opp gratis
Musikerne stiller opp gratis. Det samme gjør Marion og Magnus. Nå er det om å gjøre at folk møter opp.
Les mer om Marion.
Kritisk til pendlerparkering
Samferdselsministeren må forklare hvorfor det innføres betaling ved mange pendlerparkeringer, mener Sverre Myrli (Ap). Bane Nor fjerner gratisparkering ved mange togstasjoner, og har tidligere økt prisen ved en del andre stasjoner. Fra mars mister stasjoner som Hokksund og Sande gratis pendlerparkering.
Les mer om Hokksund, Sande og Sverre Myrli.
Full fart hele ferien
Vinterferie betyr skiglede – og nå blir skigleden gratis.
Full fart hele ferien
Vinterferie betyr skiglede - og nå blir skigleden gratis. Fra før er det kjent at Modum skisenter har fått med seg Modum kommune for å kunne holde skiheisen i gang gjennom vinterferien.
Les mer om Modum.
LO-legende til Brønnøysund
Yngve Hågensen, LO-leder fra 1989 til 2001, kommer til Brønnøysund. Den markante fagforeningslederen vil delta på LO Sør-Helgelands medlemskveld søndag 15. april. Kred er stedet, og arrangementet er gratis for LO-medlemmer.
Signal Bredbånd gir mer gratis fra OL
TV-kunder hos Signal kan enkelt og greit følge alle OL-sendingene fra godstolen hjemme i stua.
Les mer om OL-sendingene og Signal.
Ingen penger, ingen behandling
Helseministeren har bestemt at alle ungdommer, fra det året de fyller 19 år skal betale for behandling i barne- og ungdomspsykiatrien og i psykiatrisk ungdomsteam. Behandling som fram til nå har vært gratis for alle under 30 år.
Gratis mobbeteater blir vist for alle Lillehammer-ungdommer og foreldre
Et spleiselag har gjort det mulig for ungdommer og foreldre i Lillehammer å se den populære og tankevekkende forestillingen #hengdeg.
Hedmark Ap skal behandle 134 forslag
En av tingene som trolig kommer til å bli banket gjennom på årsmøtet til Hedmark er innføring av gratis barnehage. I tillegg skal et rekordantall av forslag behandles. Når Hedmark Arbeiderparti møtes til sitt årsmøtet 10. og 11.
Les mer om Hedmark.
Bokanmeldelse av «Mikael Persbrandt. Sånn jeg husker det: Forrykende og nådeløst portrett
Trodde du livet som skuespiller var ensbetydende med villige kvinner, fete biler, gratis kokain og sprit i strie strømmer? Da har du helt rett, skal vi tro denne boken.
Les mer om Mikael Persbrandt.
Se alt du kan gjøre HELT GRATIS i vinterferien
Du trenger verken betale mye penger for å finne på noe eller reise bort i vinterferien. Fredrikstad kommune har nemlig en rekke aktiviteter for barn og unge som er helt gratis.
Vil det skal vere gratis å ringe
– Det bør ikkje koste pengar å ringe politiet, seier Jenny Klinge som sit i justiskomiteen på Stortinget for Senterpartiet.
- Bør være gratis å ringe politiet
- Det bør være gratis å ringe politiet. Det mener Senterpartiets Jenny Klinge, som sitter i justiskomiteen på Stortinget. Det koster mellom én og tre kroner i minuttet å ringe til politiet på 02800.
Les mer om Stortinget.
Vil ha gratis politi-nummer
Det bør ikkje koste pengar å ringe politiet, seier Jenny Klinge som sit i justiskomiteen på Stortinget for Senterpartiet. Tidlegare i dag fortalde NRK at det kostar 1-3 kroner i minuttet å ringe 02800 som er nummeret til politiet.
Vil at det skal vere gratis å ringe politiet
– Det bør ikkje koste pengar å ringe politiet, seier Jenny Klinge som sit i justiskomiteen på Stortinget for Senterpartiet.
Hotellkjede gir bort overnatting mot anmeldelse
Thon Hotels har de siste årene pusset opp mange av hotellene sine for 1,4 milliarder kroner. Nå lanserer de et nytt markedføringsstunt hvor folk tilbys gratis overnatting mot å skrive en anmeldelse av sitt opphold under fullt navn og bilde.
Vant ett års gratis scooter – ga vekk premien
– Jeg trenger ikke en til, sier scooterføreren, som vil glede de som går med ski på beina.
Gi russen sprøyter før betennelsen tar dem(pluss)
Staten har lite å tape på å tilby russen gratis vaksine mot hjernehinnebetennelse.
Fire av ti trondheimsruss dropper vaksine(pluss)
Russen i Orkdal får gratis vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse. I Trondheim må ungdommene betale 450 kroner. – Urettferdig, mener trondheimsruss.
Les mer om Orkdal.