Gratulerer

«Gratulerer til hele skøytemiljøet i Arendal

Når en sørlending endelig smeller til med et historisk OL-gull, er det slett ikke tilfeldig at Simen Spieler Nilsen er skøyteløper og kommer fra Arendal, skriver journalist Åge Harald Drangsholt.

- Gratulerer med fireårsdagen til vår søte Leonore

Det svenske kongehuset har sluppet to nye bilder av den nydelige lille prinsessen.
Les mer om Leonore.
Drar inn millioner med «Gratulerer
Else Kåss Furuseth drar inn nærmere fem millioner kroner med sin nye forestilling.
Les mer om Gratulerer.
Fra humor til gravalvor
Anbefalte saker Atle Berge (31) Forfatter bosatt i Øvre Eiker. Fikk nylig 20.000 kroner i utviklingsstipend fra Buskerud fylkeskommune. Du har nettopp fått 20.000 i utviklingsstipend fra fylkeskommunen. Gratulerer!

Gjøvik-ordføreren gratulerer Ingvild med OL-gull

Gjøviks ordfører, Bjørn Iddberg, sendte lørdag sine gratulasjoner til Ingvild Flugstad Østberg etter stafettgullet i Pyeongchang.
Gjøvik-ordføreren gratulerer Ingvild med OL-gull
Gjøviks ordfører, Bjørn Iddberg, sendte lørdag sine gratulasjoner til Ingvild Flugstad Østberg etter stafettgullet i Pyeongchang. Her er ordførerens gratulasjon: Hei Ingvild! Jeg gratulerer med olympisk gullmedalje på stafetten!
Så opp til klassen
Anbefalte saker Olav Grimdalen jr. (49) TV-stjerne. Aktuell med ny sesong av populære «Tangerudbakken» på TVNorge. Gratulerer med ny sesong av «Tangerudbakken».
«Hele» Lyn heiet Simen inn til ny medalje
- Selvsagt loves det ikke bort noen flere medaljer, men vi ønsker å følge Simen og Hans Christer gjennom fredagens 15 kilometer, inviterte Lyn Ski fredag morgen. Og for en jubelmorgen det ble, gratulerer igjen!
Les mer om Lyn Ski og Simen.
Andrine Flemmen om Mowinckels sølv: – En fantastisk idrettsprestasjon!
– Gratulerer til Ragnhild og mamma og pappa Sissel og Harald.
Les mer om Harald, Ragnhild og Sissel.
Statoilkontrakt gir jubel også på Helgeland
AN] Petro Arctic jubler for flere ringvirkninger i Nord- Norge og gratulerer Kværner med ny gigantkontrakt. - Dagens nyhet er jubelnyheter for leverandørindustrien nord.
Les mer om Helgeland, Kværner og NordNorge.
Alle studenter får eget ombud
En enstemmig utdanningskomité stiller seg nå bak Aps forslag om å innføre studentombud. Arbeiderpartiet gratulerer studentene med gjennomslag.
Gratulerer, Tysværtunet
Les mer om Tysværtunet.
Se barnas beskjed til mammaen sin på morsdagen
– Jeg er kjempeglad i henne. Hun er den snilleste jeg vet om. Gratulerer med dagen, mamma, sier Ingrid Jordskogen (5).
Les mer om Ingrid Jordskogen.
Gratulerer til Simen, Hans Christer og Lyn Ski!
Simen Hegstad Krüger skøytet fra de andre, og klinket til med OL-gull! Martin Johnsrud Sundby tok sølvet, mens Hans Christer Holund sikret bronsen. KRINGSJÅ: På programmet i OL søndag 11.
Les mer om Lyn Ski, OL-gull og Simen.
To nye Lotto-millionærer fra Romerike
Vinnerne kan gjøre seg klare til å motta beskjeden: Gratulerer! Du har vunnet over 2,9 millioner kroner i Lotto!
To nye Lotto-millionærer fra Akershus
Vinnerne kan gjøre seg klare til å motta beskjeden: Gratulerer! Du har vunnet over 2,9 millioner kroner i Lotto!
Les mer om Lotto-millionærer og Lotto.
Bronse til Johansson!
Vi gratulerer Robert Johansson med olympisk bronsemedalje! Hopperen fra Søre Ål ble kun slått av tyske Wellinger og Johann Andre Forfang!
Glad for samisk navn
Fylkesrådsleder Tomas Norvoll (Ap) gratulerer politihøgskolen i Bodø med samisk navn. Tirsdag ble navnet Bulkkeallaskåvllå, Bådådjo åssudak lansert. –Politihøgskolen viser med dette at de tar på alvor å være en del av samfunnet rundt seg. Det er også viktig at skolen rekrutter elever med samisk bakgrunn, sier Norvoll i en pressemelding.
Gratulerer! Kongepokalen til Tåsenplogen
Den pokalen henger høyt: - Og bekrefter at du har bemerket deg, både nasjonalt og internasjonalt, sier Oskar Marvik. TÅSEN: I helgen var det NM i bryting i Bodø, og Oskar Marvik (22), eller Tåsenplogen, måkte inn flere gullmedaljer.
Langt steg i riktig retning
Gratulerer med dagen! Og takk til alle som i sin tid gikk i bresjen for at man i 1993 kunne feire samenes nasjonaldag for aller første gang.
En viktig dag feires i dag
Gratulerer med dagen. I dag er det samenes nasjonaldag. Datoen er sprunget ut i fra da første samemøtet ble holdt i Trondheim 6.-9. februar 1917.
Les mer om Trondheim.
- Gratulerer med dagen
I dag er det samenes nasjonaldag. Datoen er sprunget ut i fra da første samemøtet ble holdt, i Trondheim 6.-9. februar 1917.
Les mer om Trondheim.
Lihkku beivviin!
Som i de fleste minoritetsmiljøer kan nok både selvfornektelsen og følelsen av skam være vel så grell som hos majoriteten. Lihkku beivviin! Gratulerer med dagen. 6. februar er samenes nasjonaldag; Saemiej åålmegebiejjie.
Les mer om Saemiej.
Tre tips for integrering
Flyktninger. Tre tips og en oppfordring til integreringsministeren. Kjære Jan Tore Sanner! Vi gratulerer deg med ny jobb og et stort og viktig ansvarsfelt. Vi er glade for å lese i Budstikka lørdag 20.
Les mer om Budstikka.
Velkommen Sylvi Listhaug!
Gratulerer som nyutnevnt justisminister og lykke til med ansvaret for tafatthetens departement. I løpet av mer enn fire år med dine partifeller, justisministrene Anundsen og Amundsen, har det skjedd fint lite.
Les mer om Amundsen og Anundsen.