Grenland

Nå kommer han til Skien

SKIEN: Magnus Carlsen kommer til Skien fritidspark i slutten av juni. Sjakkverdensmesteren skal delta på en sjakkfestival i regi av Grenland sjakksenter og fritidsparken fra 29. juni - 1. juli.
Les mer om Grenland og Skien.

Lilleelv-sprekk på 127 millioner

SKIEN: Nye overskridelser i Lilleelvkrysset øker kostnadene med 127 millioner kroner. Dette kommer fram i en pressemelding fra Bypakke Grenland. - Den nye økonomiske sprekken i Lilleelvprosjektet er svært alvorlig.
Varsler ny smell i Lilleelvkrysset
SKIEN: Det går mot en ny økonomisk smell i Lilleelvkrysset. Det nye Lilleelvkrysset er et av de største prosjektene i Bypakke Grenland.
Slik påvirkes trafikken av rittene lørdag og søndag
To sykkelritt vil merkes i Grenland denne helgen. Lørdag varsles det redusert fremkommelighet, mens det søndag vil være stengte veier å møte. Langangen er stedet man skal se opp for lørdag. Tempoetappen finner sted på gamle E18 fra Langangen.
Les mer om E18, Grenland og Langangen.

Eliteseriemotstand for FFK

FFK får hjemmekamp i cupens 2. runde. Motstander: Odd Grenland hjemme. Oppgjøret spilles 2. mai. Dag Eiliev Fagermos gutter har åpnet eliteseriesesongen svakt. På fem kamper står man med én seier, én uavgjort og tre tap.
Les mer om FFK.
I helgen er det flere sykkelritt - dette betyr det for deg
PORSGRUNN/SKIEN: I helgen arrangerer Grenland sykleklubb to sykkelritt. På lørdag foregår det på gamle E18 og på søndag er det fellesstart med løype i Porsgrunn og Skien.
Les mer om E18, Grenland, Porsgrunn og Skien.
Jevnakersyklist med sterkt resultat i Belgia
Sondre Midtsveen fra Jevnaker er godt i rute foran norgescupstarten i Grenland til helga. Han har vist seg som en aktiv herremann i sesongoppkjøringen her hjemme. I helga syklet han inn til en sterk 5. plass i et ritt i Belgia.
Les mer om Belgia, Grenland og Jevnaker.
Hektisk natt på byen i Grenland
Politiet melder om en hektisk natt på byen i Porsgrunn og Skien. Russen har startet feiringa, og det merkes. Rundt midnatt tok politiet med seg en 20-åring fra Skien sentrum. Han var full, kranglete og laget bråk.
Les mer om Grenland, Porsgrunn og Skien.
Stiller ut i Kunsthallen
Kunsthall Grenland åpner lørdag gruppeutstillingen Minimal standard. Utstillerne er kunstnerne Germain Ngoma, Willibald Storn, Jet Pascua, Øystein Dahlstrøm og Lotte Konow Lund.
Får ikke bråke på natta
Støyende veiarbeid er greit, men ikke midt på natta. Veidekke har opplyst at de fikk asfaltkontrakt for Statens vegvesen også i år, og søker derfor Miljørettet helsevern i Grenland om tillatelse.
Les mer om Grenland og Miljørettet.
Død person funnet i Grenland
Politiet i Telemark melder at det er funnet et lik i sjøen i Mulebukta. Politi er på stedet. Det er mulig at det dreier seg om en mann som har vært savnet fra Porsgrunn. Kunne ikke laste innhold, men du kan gå til twittermeldingen.
Dobbeltsignering for Odd
Odd Grenland bekreftet på sine egne hjemmesider sent torsdag kveld at Vebjørn Hoff og Birk Risa er klare for klubben.
Les mer om Birk Risa, Odd og Vebjørn Hoff.
Dobbeltsignering for Odd
Odd Grenland bekreftet på sine egne hjemmesider sent torsdag kveld at Vebjørn Hoff og Birk Risa er klare for klubben. Saken oppdateres! Odd har signert Birk Risa og Vebjørn Hoff få dager før overgangsfristen i Norge går ut.
Les mer om Birk Risa, Norge, Odd og Vebjørn Hoff.
Et nytt gullsted i Grenland
Fredag kveld fikk jeg en stor opplevelse. Mer og mindre tilfeldig stakk jeg innom Dizzie pub i Skien. Der hadde de satt sammen et program med blant annet Tor Erik Gunstrøm og Svein Helge Høgberg.
Familiefar (39) utsatt for grov vold - idrettsutøver ble frifunnet i retten
SKIEN: En 18 år gammel idrettsutøver fra Grenland er frifunnet for vold i Agder lagmannsrett. 18-åringen var en av flere ungdommer som var tilstede, da en familiefar som skulle avslutte en ungdomsfest ble utsatt for grov vold.
Les mer om Agder og Grenland.
Kåret til årets fører i racerbåtklubben
Christoffer Vibeto ble på årsmøtet til Grenland Racerbåtklubb kåret til årets fører. 19-åringen har tatt store steg i båtsporten de siste årene, og forrige sesong ble suksessrik for porsgrunnsgutten.
Nei til deponi fra Heistad
Heistad Arbeiderlag mener at Grenland Havn har tatt så stort samfunnsansvar med miljøbelastninger gjennom mange år, at det ikke er aktuelt å støtte at et eventetuelt avfallsdeponi blir lagt til Brevik.
Les mer om Brevik, Grenland Havn og Heistad.
Medaljedryss til Grenland Nanbudoklubb
Grenland Nanbudoklubb viste seg fram under norgescupstevnet som ble arrangert i Oslo. Nanbudoklubben stilte med sju utøvere på ulike nivåer, da Oslo Karateklubb inviterte til norgescuprunde. - Klubben fikk mange gode plasseringer.
Rørlegger krevde 3000 kroner for å ringe til Porsgrunn: Lokale aktører raser mot Bergens-bedriften
Bergensbaserte Rørleggervakten 24 VVS AS forlangte 3125 kroner for å ringe Porsgrunn rørleggerforretning og be selskapet rykke ut for å hjelpe en kunde i Grenland som hadde vannlekkasje. Bransjeforeningen for rørleggere i Telemark advarer mot firmaet.
Vi blir stadig flinkere, men ligger langt bak målet
GRENLAND: Andelen av oss som ruller rundt på piggfrie vinterdekk øker stadig, men vi er langt unna målet til Statens vegvesen. Statens vegvesen har som mål at piggfriandelen i disse byene bør ligge mellom 85 og 90 prosent.
Mann blottet seg på bussen
GRENLAND: En mannlig passasjer fant ut at han skulle å blotte seg på ombord på en buss i kveld. Da kom politiet og tilbød han skyss til arresten.
Gripende gospel i Tabernakelet
Gospelkoret G4G fra Grenland fylte baptistkirken i Halden med herlig gospelmusikk søndag kveld Det er fjerde gang at gospelkoret G4G har tatt turen til Baptistkirken Tabernakelet i Halden for å synge.
Porsgrunn kan få mer belønningsmidler
Porsgrunn kan få enda flere millioner i belønningsmidler fra staten. Budsjettforlik i Stortinget førte til at ramma for belønningsmidlene ble økt med 100 millioner kroner. Ni byområder er med i belønningsordningen, deriblant Grenland.
Les mer om Grenland og Stortinget.
Elgjakta starter litt seinere i Grenland i år
Hovedutvalg for kultur, idrett og folkehelse i Telemark har vedtatt at elgjakta i Siljan, Porsgrunn og Skien skal utsettes fra 25. september til 5. oktober. - Det er god elgforvaltning å skjerme brunsttiden fra jakta, så mye som mulig.
SISTE: To tatt og siktet for flere grove ran
SKIEN: En mann i 60-årene fikk store kuttskader etter et knivran i Skien sentrum for en uke siden. Nå er to personer pågrepet og siktet for dette, samt et annet grovt ran i Grenland.
Les mer om Grenland og Skien.