Gretland

Lang kø for å fornye pass

Det er lang ventetid på å fornye pass nå. De som bestiller time via nettet må vente til ut i juli. Og på passkontoret til Vansjø lensmannskontor er det tidvis lang kø allerede når dørene åpner om morgenen, forteller lederen for politiets forvaltningstjeneste ved Vansjø lensmannskontor, Bente Gretland.
Les mer om Bente Gretland og Vansjø.

Stor pågang på passkontoret

Det er høysesong for å skaffe seg pass, og den inneklemte dagen i dag er ekstra travel for de ansatte på passkontoret i Østfold. – Det er flere ukers ventetid på timebestilling av pass, forteller leder for passkontoret i Østfold Bente Gretland.
Slik får du jobb etter studiene
Vi har spurt Anne Gretland, leder i Oda-Nettverk, og Heidi Austlid, administrerende direktør i IKT-Norge om hvordan it-studentene kan lande den gode it-jobben.
- Bransjen trenger 12.000 arbeidere innen ti år
Det er viktig at jenter og kvinner er med på utviklingen i IT-næringen, mener Anne Gretland i Compello.

Mange drosjesjåfører sier fortsatt nei til førerhunder

En av tre blinde og svaksynte med førerhund opplever at drosjesjåfører sier nei til å ha med hunden. – Veldig surt, sier Anneline Sharon Gretland fra Sarpsborg.
- Jeg synes det er forferdelig frekt
Lene Gretland ble skuffet, da hun begynte å spise biffsnadderen hun fikk servert på Høk Kro og Motell i Skjeberg.
Les mer om Høk Kro, Motell og Skjeberg.
Tar Rocka-konseptet videre til utlandet
NY EIER: Frode Gretland (t.v.) har overtatt Rocka-butikken i Dikeveien. Tom Thøgersen skal jobbe med å utvikle konseptet med butikker både i Norge og utlandet.
Gull og sølv til Borregaard
GULLGUTTER: Borregaard Golfklubbs herrelag var fornøyd etter seieren i Lagmesterskapet. Fra venstre: Petter Grøtvedt, Per Arnesen, Trond Eriksen, Per-Olav Gretland.
Ikke mist passet i ferien
Dersom du mister passet tre ganger, blir du nektet nytt, forklarer Bente Gretland ved forvaltningsseksjonen på Sarpsborg politistasjon.
Les mer om Bente Gretland og Sarpsborg.
Bandet Sweden ble født i en blå Ford fiesta
Med strålende kritikker og debutskiva Under the sycamore tree i bagen inntok Sweden Månefestivalens klubbscene i helga. Bak gruppa står Fredrikstad-gutta Fredrik Gretland og Christian
Det ringer
Del artikkelen på: | Mer Christian Spro og Fredrik Gretland er tilsammen indierockbandet Sweden.
Les mer om Fredrik Gretland og Sweden.
- Han var SÅ nær
Lene Gretland og Karina Johnsen heia så godt dei kunne på Jansrud. Sjå GD-TV! - Han var SÅ nærme. At det går an, men Kjetil kom jo på andreplas da.
Les mer om Jansrud, Karina Johnsen og Kjetil.
Svaksynte Anneline ute av Til toppen av Norge
- Jeg vil se bilder fra turen inni hodet mitt hvis jeg mister synet. I denne ukens Til toppen av Norge ble det Anneline Gretland som tapte byggeklossduell mot Marthe Barkhald.
Her bryter svaksynte Anneline sammen på TV
- Tårene ville ikke stoppe. I kveldens Til toppen av Norge bryter svaksynte Anneline Gretland sammen på turen til Gaustadtoppen. - På det tidspunktet sa det smell. Da var jeg veldig
-Er tilstrekkelig undersøkt
Leder for innkjøpsavdelingen i Fredrikstad kommune, Kjell Oddvar Gretland, mener kommunen har drevet god research på Taxi 3 før anbudsavtalen ble signert i januar i år: -Vi har undersøkt
Pass med fingeravtrykk
6. april innfører politiet pass med fingeravtrykk. – Dette gjør passene vanskeligere å forfalske, sier Ellen Bente Gretland i Østfold politidistrikt.
Fingeravtrykk i pass fra 6. april
Fra 6. april innfører politiet pass med fingeravtrykk. – Dette gjør passene vanskeligere å forfalske, sier Ellen Bente Gretland i Østfold politidistrikt.
Kalde skuldre
Birgitte Gretland, journalist i Aftenposten Vi har skjønt det med ullundertøy og motorvarmer. Det er sjelen som trenger hjelp. Å nei! Tenkte jeg panisk. Kjenner ikke jeg han som kommer
Les mer om Aftenposten Vi.
Vil ha kvinnelige IT-forbilder
Anne Gretland samler i dag 450 IT-kvinner.
Les mer om IT-forbilder og IT-kvinner.
Fra sarpesnø til amerikansk sommer
En drømmemåned venter Borg MC-klubbs Emil Gretland (15) i USA.
Les mer om USA.
Vil samle alle jentene i IT-bransjen
Leder for Od@-nettverket, Anne Catherine Gretland, erfarer at IT-kvinner strømmer til nettverket.
Norske kjendisinvestorer investerer 90 mill. i USA
Investorene Bjørge Gretland og Alf Bjørseth investerer 90 millioner kroner på solenergi i Silicon Valley.
Norges ti dyreste fjellhytter
Ni av de ti dyreste fjellhyttene omsatt i Norge ligger på Geilo og Hafjell, hvorav tre er solgt i år. Her er HegnarOnlines uoffisielle oversikt over Norges ti dyreste hytter på fjellet - alle over 13 millioner kroner. Og: Det er ikke Bjørge Gretland som har prisrekorden på Hafjell, hvis du trodde det.
Bjørge Gretland: - Enormt potensial
- Det er lenge siden jeg har vært så giret. Solenergi har et enormt potensial, sier Bjørge Gretland som sammen med REC-gründer Alf Bjørseth investerer 170 millioner i to gründerbedrifter.
Les mer om Bjørge Gretland.
Aksjekursen gikk til himmels på få dager
Investor Bjørge Gretland ler hele veien til banken. Etter at Badger Explorer splittet aksjen gikk kursen til himmels på få dager.
Les mer om Badger Explorer.