Grus

Venter på grus under hjula

BJØRKELANGEN: Det lokale ATV-esset Joakim Granli venter på sommer og barmark. - Ikke de beste forholdene å tren under, sier aurskogingen som snart fyller 18, og som foreløpig kronet karrieren med nordisk mesterskap i fjor.

Øst-Ghouta i Syria - Sykehusene blir lagt i grus og hjelpearbeiderne kollapser mens barna dør rundt dem

Over 500 sivile er drept i Øst-Ghouta. Nå fortsetter angrepene etter resolusjon om våpenhvile. (Dagbladet): Over 500 sivile har den siste uka blitt drept i en rekke angrep den opprørskontrollerte regionen Øst-Ghouta i Syria.
Les mer om Sykehusene, Syria og Øst-Ghouta.
Sykehusene blir lagt i grus og hjelpearbeiderne kollapser mens barna dør rundt dem
Over 500 sivile er drept i Øst-Ghouta. Nå fortsetter angrepene etter resolusjon om våpenhvile.
Les mer om Øst-Ghouta.
Vil vokse seg store innen grus og pukk
Skanska kjøper aksjemajoriteten i LA Pukk. Sammen med Løiten Almenning skal de utvikle selskapet til å bli en viktig aktør innenfor salg av pukk og grus.
Les mer om Løiten Almenning.

Her startet Lorentzens OL-eventyr: – Veldig mange våte timer der ute

PYEONGCHANG/OSLO (VG) Her står Håvard Lorentzen (25) og måker vann og grus av isen under kummerlige forhold hjemme på Slåtthaugbanen i Bergen. Ett år og tre måneder etter at bildet ble tatt, kan han bli dobbelt gullvinner i OL.
Fra grus til plast
I indre Oslo må nesten tusen unger dele på hver fotballbane. Nå bestiller byråd Rina Mariann Hansen kunstgress på Klosterenga. Anbefalte saker 878 barn og unge per fotballbane. Det er den deprimerende statusen i indre by.
OL-målet til Sundby i grus: - Utrolig surt
PYEONGCHANG/OSLO (VG) Martin Johnsrud Sundby (33) pekte allerede i april 2017 ut 15 kilometeren i OL som hans store mål hvor han skulle ta sitt første individuelle mesterskapsgull. Det endte med fjerdeplass.
Les mer om Sundby.
OL-målet til Sundby i grus: – Utrolig surt
PYEONGCHANG/OSLO (VG) Martin Johnsrud Sundby (33) pekte allerede i april 2017 ut 15 kilometeren i OL som hans store mål hvor han skulle ta sitt første individuelle mesterskapsgull. Det endte med fjerdeplass.
Les mer om Sundby.
Utbyggningsplanene lagt i grus
Verdens største datalagringssenter planlegges oppført i Ballangsleira i Ballangen, men etter at noen av aksjonærene ikke ønkset å selge falt budet fra en amerikansk investor. Budet lød på 100 millioner kroner. Dermed blir det ingen utbygging av datalagringssenteret, skriver Fremover.
Rekordsalg av pigger. Rekordbruk av grus. Rekordmange brudd
ST. HANSHAUGEN (VG) Apoteker og spesialbutikker begynner å gå tomme for alt som kan hjelpe gående med å holde balansen på glatta.
- Vi har aldri strødd så mye som i år
GLATTE VEIER: Veiene rundt Åsjordet bærer preg av manglende grus. Her er det viktig med brodder. FOTO: Vilde Brandtzæg Clausen/Elham Fahadi Hovedstaden har vært preget av glatte fortau og veier i flere uker.
Les mer om Åsjordet.
Har fått 10.000 klager i Oslo
Aldri før har så mange klaget på måking, strøing og brøyting. Bymiljøetaten har fått over 10.000 hendvendelser i vinter. Selv om det er strødd mer grus enn noen gang, har skadelegevakta i snitt fått inn 48 fallskader per døgn de siste ukene.
Les mer om Oslo.
Har fått 10.000 klager i Oslo
Aldri før har så mange klaget på måking, strøing og brøyting. Bymiljøetaten har fått over 10.000 hendvendelser i vinter. Selv om det er strødd mer grus enn noen gang, har skadelegevakta i snitt fått inn 48 fallskader per døgn de siste ukene.
Les mer om Oslo.
Rekordmange klager på glatta
Bymiljøetaten har fått over 10 000 klager på måking, strøing og brøyting i Oslo i vinter. Selv om de aldri før har strødd så mye grus som i år, har skadelegevakten i snitt fått inn 48 fallskader i døgnet de siste ukene.
Les mer om Oslo.
Ser livsverket gå i grus
Etter 26 år solgte Rune Helljesen (66) eventselskapet Possibilty. Nå er de konk. – Det er vondt å se et langvarig event-eventyr bli lagt i grus,
Les mer om Possibilty og Rune Helljesen.
I år er det strødd omkring 22 000 tonn grus på glatte Oslo-veier
Det er ny rekord. I Oslo er det blitt strødd om lag 22 000 tonn med grus på glatte veier så langt denne sesongen. Det er mer enn noen annen vinter Bymiljøetaten har tall på.
Les mer om Bymiljøetaten og Oslo-veier.
Oslo har strødd ny grusrekord
I Oslo er det blitt strødd om lag 22.000 tonn med grus på glatte veier så langt denne sesongen. Det er mer enn noen annen vinter Bymiljøetaten har tall på.
Les mer om Bymiljøetaten.
Grusrekord i Oslo
Oslo gruser bokstavelig talt en gammel rekord denne vinteren. Aldri før har kommunen kjørt ut så mye grus for å gjøre glatte veier litt tryggere, melder Aftenposten. Hele 22.000 tonn grus er lagt ut.
Les mer om Aftenposten og Oslo.
Ny grusrekord i Oslo
Hittil i vinter er det strødd om lag 22.000 tonn med grus på vegar og fortau i Oslo. Dette er langt meir enn tidlegare vintrar, og berre i januar er det strødd 7000 tonn grus over om lag 100 mil fortau, melder Aftenposten.
Les mer om Aftenposten og Oslo.
Aldri strødd mer i Oslo
Hittil denne vinteren har Oslo kommune strødd 22.000 tonn med grus, ifølge Bymiljøetaten. Det er ny rekord, skriver Aftenposten. Etaten har også skrevet ut omlag 200.000 kroner i bøter til brøyteselskapene for manglende eller sen brøyting.
Spania utklasset sjanseløse svensker i EM-finalen
Alt gikk i grus i andre omgang for Sverige.
Les mer om EM-finalen og Sverige.
Silya Nymoen – fra mannehater til stormforelsket
Da Silya Nymoens første ekteskap gikk i grus, trodde hun at hun var ferdig med menn. Men så møtte hun den store kjærligheten.
Casper Ruud med wildcard i Rio
Casper Ruud går rett inn i hovedturneringen i ATP-turneringen i Rio de Janeiro, som starter 19. februar. Ruud hadde også wildcard sist år, da han tok seg helt i semifinale i den store ATP-turneringen på grus i Brasil, melder tennis-norge.
Les mer om Brasil, Janeiro og Rio.
Dødsulykka på E18: – Familien er lagt i grus
Agder lagmannsrett har bestemt at 21-åringen som er siktet for forsettlig drap og drapsforsøk på E18 natt til 1. januar, kan varetektsfengsles i fire uker.
Les mer om E18.