Gullsmedran

Forsøk på gullsmedran i Flekkefjord

Skal ha prøvd å bryte seg inn med bil.
Les mer om Flekkefjord.

Dom gullsmedran i Trysil

Den 35 år gamle mannen som ranet Gullhjørnet i Trysil, er dømt til fengsel i tre år og seks måneder. Litaueren har ikke bestemt seg for om han vil anke straffen. Det sier mannens forsvarer, Tore Müller Famestad, til Østlendingen.
Åsted Norge-etterlyst dømt
En litauer (35) er dømt til tre år og seks måneders fengsel for et grovt gullsmedran i Trysil i mars 2016. Den andre raneren, Rytis Jankunas, er fortsatt etterlyst internasjonalt.
Les mer om Trysil.
Påstand i rettssak gullsmedran
Aktor la i formiddag ned påstand om fengsel i 4 år og 9 måneder for mannen som ert tiltalt for gullsmedranet i Trysil i fjor vår. Saken avsluttes i Sør-Østerdal tingrett i dag.
Les mer om Sør-Østerdal og Trysil.

Krever erstatning etter gullsmedran

Forsikringsselskapet til gullsmeden som ble ranet i Trysil, krever 951.000 kroner etter ranet. Det kom fram i retten i formiddag. Fornærmedes bistandsadvokat har varslet krav om oppreisning og erstatning for opptil 100.000 kroner.
Les mer om Trysil.
Erkjente straffskyld gullsmedran
Mannen fra Litauen, som står tiltalt for gullsmedranet i Trysil i fjor, erkjente straffskyld da rettssaken startet i dag. Han er tiltalt for å ha ranet gullsmedbutikken for 776 000 kroner. Ifølge tiltalen ble eieren slått, og bundet med tape.
Les mer om Litauen og Trysil.
Rettssak etter gullsmedran
I dag starter rettssaken mot en mann i 30-åra fra Litauen, som er tiltalt for ranet av en gullsmedbutikk for 776 000 kroner i Trysil i fjor. Ifølge tiltalen ble eieren slått, og bundet med tape. Saken går over to dager ken i Sør-Østerdal tingrett.
Les mer om Litauen, Sør-Østerdal og Trysil.
Tiltalt etter gullsmedran
En mann i 30-åra fra Litauen er tiltalt for grovt ran etter ranet av en gullsmedbutikk for 776 000 kroner i Trysil i fjor. To menn var etterlyst. Mannen som er tiltalt, ble tatt i september. Innehaveren ble slått og bundet med tape under ranet.
Les mer om Litauen og Trysil.
Siktet for gullsmedran (35) ønsker høyest mulig straff
Men nekter straffskyld.
Mann siktet for gullsmedran ønsker strengest mulig straff
Mannen som er siktet for det grove gullsmedranet i Trysil, nekter å forklare seg for politiet. Grunnen er at han ikke ønsker tilståelsesrabatt, melder NRK.
Les mer om NRK og Trysil.
Gullsmedranere på frifot
Ingen er pågrepet etter et gullsmedran på Ammerud i Oslo. Politiet har sikret sport og avhørt vitner. To mannlige ranere slo til i 12.30-tiden og satte håndjern på en ansatt. Politiet har ifølge NTB ennå ikke oversikt over hva som ble stjålet.
Les mer om Ammerud, NTB og Oslo.
Politiet jakter gjerningsmenn etter gullsmedran i Oslo
Politiet i Oslo opplyser at de leter etter to gjerningsmenn etter et ran av en gullsmedbutikk på Ammerud.
Les mer om Ammerud og Oslo.
Gullsmedran på Ammerud
En gullsmedforretning på Ammerud er ranet. Ingen skal være skadd. Politiet leter etter gjerningsmannen.
Les mer om Ammerud.
Tiltalt for to gullsmedran
En mann i 30-årene må neste uke møte i retten, tiltalt for å ha ranet to gullsmeder våren 2016. Det første ranet var av en gullsmed på Karl Johan i Oslo i mars i fjor, det andre var av en gullsmed på Gunerius-senteret en måned senere.
Nekter for gullsmedran
Mannen i 30-åra fra Litauen som ble pågrepet og siktet for å stå bak ranet av en gullsmedforretning i Trysil i fjor, nekter fortsatt straffskyld. Han ble pågrepet av dansk politiet og utlevert til Norge i forrige uke.
Les mer om Litauen, Norge og Trysil.
Pågrepet etter gullsmedran
En mann med litausk statsborgerskap er pågrepet mistenkt for å stå bak et grovt gullsmedran i Trysil i mars 2016. Ranet var brutalt og politiet etterforsker for videre pågripelser.
Les mer om Trysil.
Varetekt etter gullsmedran
Mannen som er siktet for gullsmedranet i Trysil i mars i fjor er varetektsfengslet i 4 uker med brev og besøksforbud. Mannen har vært ettersøkt internasjonalt og ble i forrige uke pågrepet av dansk politi. Han nekter straffskyld.
Les mer om Trysil.
Har video av gullsmedran
Oslopolitiet har sikret seg overvåkingsvideo etter innbruddet i Røa Gullsmedforretning natt til i går, og skal gå gjennom materialet i dag. De har også sendt inn sporprøver fra tekniske undersøkelser til analyse.
Gullsmedran på Grønland: – Satte håndjern på ansatte
Tre menn utkledd som vektere har ranet en gullsmed i Oslo. Det var en ansatt i gullsmeden da ranet skjedde. Vedkommende ble lagt i håndjern og er nå kjørt med ambulanse for helsesjekk.
Les mer om Grønland og Oslo.
Gullsmedran på Grønland
En gullsmed i Grønlandsleiret ble ranet mandag formiddag. Det er tre mistenkete var ikledd vekteruniformer, og hadde skytevåpen. Politiet ønsker tips fra publikum som kan han sett noe i forbindelse med saken.
Gullsmedran på Grønland i Oslo
Tre menn utkledd som vektere har ranet en gullsmed i Oslo.
Les mer om Grønland og Oslo.
Politiet etterlyser to menn etter brutalt gullsmedran i Trysil
De to litauerne er siktet i saken og politiet ønsker å komme i kontakt med dem.
Les mer om Trysil.
Etterlyser to etter gullsmedran
De slo ned og bandt fast kvinnelig gullsmedansatt før de rømte til Sverige. To menn fra Litauen, Rytus Jankunas (25) og Zilvanas Zabelevicius (34) er nå etterlyst for Trysil-ranet.
Les mer om Litauen, Sverige og Trysil-ranet.
Gullsmedran på Lillestrøm
Gullsmedran på Lillestrøm
Les mer om Lillestrøm.