Gullsmedran

Gullsmed ranet i Stavanger

Publikum på stedet holdt en mistenkt person fast, etter et gullsmedran i Stavanger i formiddag. Det var et vitne som ringte inn til politiet, og fortalte at gullsmeden ble ranet, sier operasjonsleder Helene Strand.
Les mer om Helene Strand og Stavanger.

Mann pågrepet etter gullsmedran i Stavanger

Politiet har pågrepet den mistenkte gjerningspersonen etter et ran mot en gullsmed i Stavanger sentrum.
Les mer om Stavanger.
Mann pågrepet etter gullsmedran i Stavanger
Politiet har pågrepet den mistenkte gjerningspersonen etter et ran mot en gullsmed i Stavanger sentrum.
Les mer om Stavanger.
Gullsmed ranet i Stavanger
Politiet har fått melding om et gullsmedran i Stavanger. Politiet har kontroll på en mistenkt gjerningsperson. Meldingen om saken kom klokka 11.14 fredag formiddag. (NTB)
Les mer om Stavanger.

Publikum stoppet gullsmedran i Stavanger

En mann forsøkte fredag å rane en gullsmed i Stavanger, men ble stoppet av publikum. Sør-Vest politidistrikt fikk fredag formiddag melding om et ran av en gullsmed i Stavanger sentrum.
Les mer om Stavanger.
Stoppet gullsmedran i Stavanger
En mann forsøkte fredag å rane en gullsmed i Stavanger, men ble stoppet av publikum. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 11.14.
Les mer om Stavanger.
Mann i 40-årene siktet for gullsmedran i Trondheim
ÅSTED NORGE (TV 2): Politiet fattet mistanke etter funn av en pistol i bagasjen til mannen. Nå er han varetektsfengslet i fire uker med full isolasjon og brev- og besøksforbud.
Les mer om Trondheim.
Mann i 40-årene siktet for gullsmedran i Trondheim
ÅSTED NORGE (TV 2): Politiet fattet mistanke etter funn av en pistol i bagasjen til mannen. Nå er han varetektsfengslet i fire uker med full isolasjon og brev- og besøksforbud.
Les mer om Trondheim.
Pågrepet og siktet for gullsmedran
Politiet har pågrepet og siktet en mann i 40-årene etter at en gullsmedbutikk ble ranet i Trondheim i februar. Det er gjort funn i mannens eiendeler som politiet mener kan knytte han til ranet.
Les mer om Trondheim.
Litauere tatt for gullsmedran
To menn fra Litauen er siktet for grovt ran av en gullsmed på Skøyen i februar i fjor. De ble utlevert til Norge og varetektsfengslet etter at de ble pågrepet i Polen og Italia.
Les mer om Italia, Litauen, Norge, Polen og Skøyen.
Forsøk på gullsmedran i Flekkefjord
Skal ha prøvd å bryte seg inn med bil.
Les mer om Flekkefjord.
Dom gullsmedran i Trysil
Den 35 år gamle mannen som ranet Gullhjørnet i Trysil, er dømt til fengsel i tre år og seks måneder. Litaueren har ikke bestemt seg for om han vil anke straffen. Det sier mannens forsvarer, Tore Müller Famestad, til Østlendingen.
Åsted Norge-etterlyst dømt
En litauer (35) er dømt til tre år og seks måneders fengsel for et grovt gullsmedran i Trysil i mars 2016. Den andre raneren, Rytis Jankunas, er fortsatt etterlyst internasjonalt.
Les mer om Trysil.
Påstand i rettssak gullsmedran
Aktor la i formiddag ned påstand om fengsel i 4 år og 9 måneder for mannen som ert tiltalt for gullsmedranet i Trysil i fjor vår. Saken avsluttes i Sør-Østerdal tingrett i dag.
Les mer om Sør-Østerdal og Trysil.
Krever erstatning etter gullsmedran
Forsikringsselskapet til gullsmeden som ble ranet i Trysil, krever 951.000 kroner etter ranet. Det kom fram i retten i formiddag. Fornærmedes bistandsadvokat har varslet krav om oppreisning og erstatning for opptil 100.000 kroner.
Les mer om Trysil.
Erkjente straffskyld gullsmedran
Mannen fra Litauen, som står tiltalt for gullsmedranet i Trysil i fjor, erkjente straffskyld da rettssaken startet i dag. Han er tiltalt for å ha ranet gullsmedbutikken for 776 000 kroner. Ifølge tiltalen ble eieren slått, og bundet med tape.
Les mer om Litauen og Trysil.
Rettssak etter gullsmedran
I dag starter rettssaken mot en mann i 30-åra fra Litauen, som er tiltalt for ranet av en gullsmedbutikk for 776 000 kroner i Trysil i fjor. Ifølge tiltalen ble eieren slått, og bundet med tape. Saken går over to dager ken i Sør-Østerdal tingrett.
Les mer om Litauen, Sør-Østerdal og Trysil.
Tiltalt etter gullsmedran
En mann i 30-åra fra Litauen er tiltalt for grovt ran etter ranet av en gullsmedbutikk for 776 000 kroner i Trysil i fjor. To menn var etterlyst. Mannen som er tiltalt, ble tatt i september. Innehaveren ble slått og bundet med tape under ranet.
Les mer om Litauen og Trysil.
Siktet for gullsmedran (35) ønsker høyest mulig straff
Men nekter straffskyld.
Mann siktet for gullsmedran ønsker strengest mulig straff
Mannen som er siktet for det grove gullsmedranet i Trysil, nekter å forklare seg for politiet. Grunnen er at han ikke ønsker tilståelsesrabatt, melder NRK.
Les mer om NRK og Trysil.
Gullsmedranere på frifot
Ingen er pågrepet etter et gullsmedran på Ammerud i Oslo. Politiet har sikret sport og avhørt vitner. To mannlige ranere slo til i 12.30-tiden og satte håndjern på en ansatt. Politiet har ifølge NTB ennå ikke oversikt over hva som ble stjålet.
Les mer om Ammerud, NTB og Oslo.
Politiet jakter gjerningsmenn etter gullsmedran i Oslo
Politiet i Oslo opplyser at de leter etter to gjerningsmenn etter et ran av en gullsmedbutikk på Ammerud.
Les mer om Ammerud og Oslo.
Gullsmedran på Ammerud
En gullsmedforretning på Ammerud er ranet. Ingen skal være skadd. Politiet leter etter gjerningsmannen.
Les mer om Ammerud.
Tiltalt for to gullsmedran
En mann i 30-årene må neste uke møte i retten, tiltalt for å ha ranet to gullsmeder våren 2016. Det første ranet var av en gullsmed på Karl Johan i Oslo i mars i fjor, det andre var av en gullsmed på Gunerius-senteret en måned senere.
Nekter for gullsmedran
Mannen i 30-åra fra Litauen som ble pågrepet og siktet for å stå bak ranet av en gullsmedforretning i Trysil i fjor, nekter fortsatt straffskyld. Han ble pågrepet av dansk politiet og utlevert til Norge i forrige uke.
Les mer om Litauen, Norge og Trysil.