Gustav pedersen

Godset-yndlingenes «internkonkurranse: 17-17

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset – Odd 2-1) Iver Fossum (19) og Gustav Mendonca Wikheim (22) har plaget motstanderforsvar i hele år. Men med Marcus Pedersen (25) på plass gjør de det endelig på «Godset-måten.

Godsets supertrio herjet med Odd

Marcus Pedersen, Iver Fossum og Gustav Wikheim var igjen sentrale da Strømsgodset slo medaljerival Odd 2-1 fredag. Pedersen og Fossum scoret for Godset, Pape Pate Diouf for Odd.
Godsets supertrio herjet med Odd
Marcus Pedersen, Iver Fossum og Gustav Wikheim var igjen sentrale da Strømsgodset slo medaljerival Odd 2-1 fredag. Pedersen og Fossum scoret for Godset, Pape Pate Diouf for Odd.
Slår Strømsgodset tilbake etter Stabæk-tapet?
Gustav Wikheim må stå over, men Marcus Pedersen kan få sjansen når Strømsgodset besøker Aalesund. Følg kampen fra klokken 19.00.

Grovt tyveri

Det har i natt vært et grovt tyveri fra bedriften Gustav Pedersen i Kristiansand. Også Aker Solutions på Vesterveien ble utsatt for tyveri i natt. Politiet har undersøkt begge åsted.
Ubeseiret i terrenget
VANT: Willie Juul Pedersen syklet gnistrende og vant klasse menn 60.65 på tiden 3,09,46. DUELL: Svogerne Kjetil Guddal Ruud (til venstre) og Rune Gustav Nordgård fra Harestua hadde en aldri så liten duell som førstnevnte vant.
Gustav (14) vil vinne igjen
Når Årsklassemesterskapet (ÅM) starter i Fauske på fredag, er fjorårsmester Gustav Mathingsdal Pedersen rangert som nummer tre. 14-åringen vil svømme for gull i 1998-klassen. - Målet
Vemodig farvel etter 136 år
Det var bøkene som førte Gustav Pedersen til Henrik Wergelands gate. Men det er lekene han kommer til å bli husket for, av alle som har handlet på hjørnet.
Les mer om Gustav Pedersen.
Klar for landsfinalen
Gustav Mathingsdal Pedersen (14) kan ta medalje sammenlagt i årsmesterskapet i svømming i Mandal i helgen.
Les mer om Mandal.
Fosser mot toppen
Gustav M. Pedersen (13) fra Farsund vant alle fem øvelsene i landsdelsårsmønstringen for Sør-Norge, og vant dermed suverent sammenlagt. Foto: Bo Norseng Gustav (13) med landets beste
Les mer om Farsund og Sør-Norge.
Svømmesøsknene
Kristine, Gustav og Andreas Mathingsdal Pedersen er alle klare for Nordsjøstevnet førstkommende helg.
Les mer om Gustav og Nordsjøstevnet.
Selger mange gummibåter
Gummibåtseilasen i Mandalselva står for tur i morgen, og salget av gummibåter går unna. På Gustav Pedersen har de ikke flere båter, men de har likevel løsninger.
Les mer om Mandalselva.
Gustav norges beste
Gustav Mathingsdal Pedersen (12) fra Farsund svømte inn til bestetid i sin klasse under det uoffisielle norgesmesterskapet i svømming i 13-årsklassen på 200 meter bryst i helgen. 12-åringen
Les mer om Farsund.
- Nei til asfalt i friområde
- Vi kommer til å kjempe til siste slutt, proklamerer Eli Pedersen i Gustav Vigelands vei, mens hun byr på nystekte vafler og jordbær med fløte hjemme på Stokka.
Les mer om Eli Pedersen og Stokka.