Gustav pedersen


Grovt tyveri

Det har i natt vært et grovt tyveri fra bedriften Gustav Pedersen i Kristiansand. Også Aker Solutions på Vesterveien ble utsatt for tyveri i natt. Politiet har undersøkt begge åsted.

Ubeseiret i terrenget

VANT: Willie Juul Pedersen syklet gnistrende og vant klasse menn 60.65 på tiden 3,09,46. DUELL: Svogerne Kjetil Guddal Ruud (til venstre) og Rune Gustav Nordgård fra Harestua hadde en aldri så liten duell som førstnevnte vant.

Gustav (14) vil vinne igjen

Når Årsklassemesterskapet (ÅM) starter i Fauske på fredag, er fjorårsmester Gustav Mathingsdal Pedersen rangert som nummer tre. 14-åringen vil svømme for gull i 1998-klassen. - Målet

Vemodig farvel etter 136 år

Det var bøkene som førte Gustav Pedersen til Henrik Wergelands gate. Men det er lekene han kommer til å bli husket for, av alle som har handlet på hjørnet.

Les mer om Gustav Pedersen.

Klar for landsfinalen

Gustav Mathingsdal Pedersen (14) kan ta medalje sammenlagt i årsmesterskapet i svømming i Mandal i helgen.

Les mer om Mandal.
Fosser mot toppen

Gustav M. Pedersen (13) fra Farsund vant alle fem øvelsene i landsdelsårsmønstringen for Sør-Norge, og vant dermed suverent sammenlagt. Foto: Bo Norseng Gustav (13) med landets beste

Les mer om Farsund og Sør-Norge.
Svømmesøsknene

Kristine, Gustav og Andreas Mathingsdal Pedersen er alle klare for Nordsjøstevnet førstkommende helg.

Les mer om Gustav og Nordsjøstevnet.
Selger mange gummibåter

Gummibåtseilasen i Mandalselva står for tur i morgen, og salget av gummibåter går unna. På Gustav Pedersen har de ikke flere båter, men de har likevel løsninger.

Les mer om Mandalselva.
Gustav norges beste

Gustav Mathingsdal Pedersen (12) fra Farsund svømte inn til bestetid i sin klasse under det uoffisielle norgesmesterskapet i svømming i 13-årsklassen på 200 meter bryst i helgen. 12-åringen

Les mer om Farsund.
- Nei til asfalt i friområde

- Vi kommer til å kjempe til siste slutt, proklamerer Eli Pedersen i Gustav Vigelands vei, mens hun byr på nystekte vafler og jordbær med fløte hjemme på Stokka.

Les mer om Eli Pedersen og Stokka.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02