Håndballspillerne

Folkefesten på Nærbø er i gang før kampen

Hallen er stapp full, høyttalerne er halvveis sprengt og parkeringsplassen er full. Nå ligger alt i hendene til håndballspillerne til Nærbø for opprykk.
Les mer om Nærbø.

Folkefesten i Nærbø er i gang før kampen

Hallen er stapp full, høyttalerne er halvveis sprengt og parkeringsplassen er full. Nå ligger alt i hendene til håndballspillerne til Nærbø for opprykk.
Les mer om Nærbø.
Tune-spillere til Bylags-NM
De to håndballspillerne Emilie Taha og Tuva Thulin fra Tune IL er uttatt på laget til Region Øst til Bylags-NM.
HTH vant på hjemmebane i Tista senter
Om håndballspillerne i HTH vinner søndagens kamp i Remmenhallen vil tiden vise, men lørdag vant de hjertene til travle helgehandlere i Tista senter.
Les mer om HTH, Remmenhallen og Tista.

Straffes etter doping i U19-EM

De russiske håndballspillerne Antonina Skorobogatsjenko, Maria Duvakina og Marija Dudina er alle utestengt i 20 måneder etter å ha testet positivt for Meldonium i U19-EM.
Har du sett dette under VM? Her er kortet håndballspillerne bør unngå.
Gult kort er advarsel. Ved rødt kort er det over og ut for spilleren resten av kampen. Men hva skjer ved blått kort?
Stor frustrasjon etter sjokktap i VM: - Jeg må få være ærlig
Håndballspillerne depper etter svensk nedtur.
Skal få hjelp av håndballspillerne
Lier kommune inngår et samarbeid med St. Hallvard håndballklubb. Avtalen innebærer at spillere skal delta på Åpen hall-arrangementer ved flere skoler i kommunen. Spillerne skal være med å skape positive og inkluderende aktiviteter for barn og unge.
Les mer om Åpen.
Skadene florerte i veteran-NM: 14 avrevne akillessener og n punktert lunge
115 av de 2000 håndballspillerne endte opp med skader.
ØIF vant mot Falk Horten
Håndballspillerne fra Arendal ledet gjennom hele kampen og vant til slutt 28-21 mot Falk Horten. ØIF ledet solid 17-10 til pause, men forspranget skrumpet inn i andre omgang til 21-18. Men mot slutten av kampen dro arendalittene fra.
Les mer om Arendal og Falk Horten.
Disse er OL-klare
Thorir Hergeirsson tok ut alle 14 håndballspillerne som er klare for OL søndag. I tillegg til en reserve. De 14 er: Grimsbø, Lunde, Herrem, Sanna Solberg, Mørk, Kurtovic, Sulland, Riegelhuth Koren, Oftedal, Kristiansen, Alstad, Hegh Hansen... Oppdateres fortløpende. Silje Solberg er reserve
Forlater trolig Vipers
Håndballspillerne Jessy Kramer og Lynn Knippenborg forlater trolig Vipers Kristiansand etter årets sesong, melder Fædrelandsvennen.
Hergeirsson spår revolusjon for håndballkeeperne før Rio-OL
KOLDING (VG) Håndballjentene setter stadig oftere inn en utespiller med keepertrøye i angrep, og har gode erfaringer med gamblingen i VM. Thorir Hergeirsson tror håndballspillerne står overfor en keeperrevolusjon.
Les mer om Rio-OL.
Spiller igjen etter skade
Håndballspillerne Amanda Kurtovic og Nora Mørk har vært skadet, men Larviks trener Tor Odvar Moren forventer at de er klare til å spille Mesterligakampen i kveld.
Vant finaler i Sandnessjøen
Her jubler håndballspillerne i Valnesfjord IL over å ha vunnet to finaler etter sluttspill i Sandnessjøen.
Idrettsmiljøet i Ålesund i sjokk: - Tragisk og helt forferdelig. Vi kjenner det dypt inn i hjerterota
Både håndballspillerne, idrettskretsen og AaFK er preget.
Les mer om AaFK og Ålesund.
Maratonhåndball for de yngste
Det ble en virkelig maratonhåndballhelg for de aller yngste håndballspillerne i distriktet. Nærmere 60 lag med spillere fra seks til elleve år deltok i den populære aktivitetsturneringen.
Blir bøtelagt for ekstra julefett
Det kan bli dyrt å fråtse i julens matgleder for håndballspillerne i ØIF Arendal. Eventuelle ekstra kilo som følge av julefeiringen straffes med bøter.
Danske aviser fortviler: - Danmark fikk bøllebank
De danske håndballspillerne får passet påskrevet etter nederlaget mot Norge. Les hva danske medier skriver om kampen her! Danske medier viser ingen nåde med håndballjentene.
Les mer om Norge.
Gamle stjerner blir som nye
Håndballspillerne på bildet har til sammen 529 seniorlandskamper. Nå går gjengen i Larviks gamle stjernegalleri for gull på nytt underlag.
Halldekket er farlig glatt
- Det er nesten skummelt å spille her, sier håndballspillerne på bedriftslaget og jenter 50. Bedriftsdamene og jenter 50-gjengen som trener i Lyngmyrhallen hver onsdag er noen av dem
Les mer om Lyngmyrhallen.
140 håndballspillere er værfast
Kommer seg ikke hjem etter Altaturneringen. De unge håndballspillerne har inntatt RIL-huset i Rafsbotn.
Les mer om Altaturneringen og Rafsbotn.
- Vi sprader rundt nakne om kvelden og koser oss
De tidligere håndballspillerne Kjersti Grini og Susann Goksør Bjerkrheim har ingen problemer med å dele rom - og seng - under Mesternes Mester-innspilling.
H2O-cup i vannfylte Vikingskipet
Selv om det er 1.5 meter med vann i Vikingskipet, skal håndballspillerne holde seg tørre på beina i helga, håper driftssjef Jon Andersen.
Les mer om Jon Andersen og Vikingskipet.