Hør

Meghan Markle ferdig i «Suits»: - Slik slutter tv-karrieren til Meghan Markle - Se og Hør

Ringen sluttes på poetisk vis når prins Harrys forlovede spiller i sine siste «Suits»-scener. NB! Saken inneholder spoilere! (Se og Hør): Om drøye tre uker står Meghan Markle (36) brud i St.

Prins William blir prins Harrys forlover: - Nå skal William gjengjelde den syv år gamle tjenesten - Se og Hør

Kensington Palace offentliggjorde den hyggelige gesten på Twitter. (Se og Hør): Om under fire uker skal Storbritannias prins Harry (33) gifte seg med sin forlovede, skuespiller Meghan Markle (36).
Rolig aprilvær i sør
Vi har en værmessig fin torsdag i vente i Agder, men med fare for regnbyger innimellom. Torden kan også forekomme, ifølge statsmeteorolog Bente Wahl. Hør værutsiktene:
Les mer om Agder og Bente Wahl.
Paris Jackson: - Familien frykter for Paris Jacksons liv - Se og Hør
En slektning tror at 20-åringen snart vil få et sammenbrudd.
Les mer om Hør.

Avicii er død Vi er naturligvis like sjokkerte som alle andre - Se og Hør

Kronprinsesse Victoria om Aviciis bortgang. (Se og Hør): Sjokknyheten om at en av verdens mest framgangsrike EDM-artister har gått bort, i en alder av bare 28 år, traff verden like før klokka halv åtte fredag forrige uke.
Les mer om Hør.
Jessica Biel Det er det som har fungert for oss så langt - Se og Hør
Avslører hemmeligheten bak sitt lykkelige ekteskap. (Se og Hør): I løpet av de siste månedene har brudd og utroskaps-avsløringer preget overskriftene i Hollywood. Siste par ut var stjerneduoen Channing Tatum (37) og Jenna Dewan (37).
Tyga: - Kylies eks i het flørt med rapstjerne - Se og Hør
Tyga og Iggy Azalea skal ha funnet tonen. (Se og Hør): Den mye omtalte Coachella-festivalen ble nylig arrangert i California.
Pushwagner er død: - Pushwagners datter med siste hilsen: - Vil alltid være med meg - Se og Hør
Elizabeth Brofos med rørende hilsen til sin far. Tirsdag kom den triste beskjeden om at kunstner Terje Brofos, bedre kjent som Pushwagner, var død. Han ble 77 år gammel, og døde på Diakonhjemmet sykehus etter kort tids sykeleie.
Les mer om Diakonhjemmet, Hør og Pushwagner.
TIME 100-gallaen 2018: - Jennifer (48) stjal showet på den røde løperen - Se og Hør
Artisten og skuespilleren strålte mer enn de fleste på prestisje-galla i New York.
Les mer om Hør og New York.
Kong Harald sykmeldt med vond fot: - Kong Harald er sykmeldt - Se og Hør
Det opplyser Slottet i en pressemelding. (Se og Hør): Kong Harald (81) er sykmeldt. Det melder Slottet i en pressemelding onsdag ettermiddag. Kongen er sykmeldt ut uken som følge av overbelastning og smerter i den ene foten.
Les mer om Hør og Slottet.
Kristin Gjelsvik åpen om rusfortiden: - Begynte å ruse seg allerede som 14-åring - Se og Hør
- Jeg tenkte «dette er uskyldig moro», minnes blogger og tv-profil Kristin Gjelsvik. (Se og Hør): I et åpenhjertig videoinnlegg på bloggen sin, har blogger og influencer Kristin Gjelsvik (31) lettet på sløret om sin røffe ungdomstid.
Les mer om Hør og Kristin Gjelsvik.
«Smallville»-stjernen Allison Mack: - Punger ut for å få sexkult-mistenkt stjerne ut av fengsel - Se og Hør
«Smallville»-skuespiller Allison Macks mor har stilt huset som sikkerhet.
Les mer om Hør.
Kanye West Alle er bekymret for ham - Se og Hør
Venner av rapperen frykter at han er nær et nytt sammenbrudd. (Se og Hør): Det er under et halvt år siden rapstjernen Kanye West (40) ble innlagt på sykehus på grunn av utmattelse.
Les mer om Hør og Kanye West.
Hanneli Mustaparta forlovet: - Hanneli Mustaparta er forlovet - Se og Hør
Det avslører hun selv i et innlegg på Instagram. (Se og Hør): Den norske modellen og it-jenta Hanneli Mustaparta (35) har forlovet seg med kjæresten Stian Fintland Skaug (34). Det avslører hun selv i et Instagram-innlegg.
Scarlett Johansson og Colin Jost: - Dette har de ikke gjort før - Se og Hør
Stjerneparet overrasket på filmpremiere. (Se og Hør): Det har skjedd mye i privatlivet til Hollywood-stjernen Scarlett Johansson (33) de siste årene.
Charlize Theron Depresjonen slo meg ganske hardt i ansiktet - Se og Hør
Hollywood-stjernen måtte drastisk opp i vekt til filmrolle. (Se og hør): Helt siden gjennombruddet i filmen «Djevelens advokat» i 1997 har Charlize Theron (42) vært regnet som en av Hollywoods fremste kvinnelige skuespillere.
Les mer om Charlize Theron og Hør.
Mette-Marit om Marius' nye jobb
Kronprinsesse Mette-Marit sier redaktørjobben til sønnen ikke gjør han til en offentlig person. – Han jobber i et lite engelsk magasin, jeg tror ikke det sier noe hverken for eller imot retten hans til et privatliv. Redaktøren i Se og Hør er uenig.
Les mer om Hør.
Marius Borg Høiby: - Bryter tausheten om Marius' nye redaktørjobb - Se og Hør
Mener Marius selv må få bestemme om han vil være offentlig person.
Les mer om Hør.
Mette-Marit om sønnens nye jobb: – Marius er en veldig kreativ sjel
Kronprinsesse Mette-Marits sønn, Marius Borg Høiby, har fått jobb som redaktør i et London-basert magasin. – Dette viser at Marius helt klart er en offentlig person og at han selv søker offentligheten, sier sjefredaktør i Se og Hør.
Les mer om Hør og London-basert.
Odd-Bjørn Hjelmeset skadet under «Mer enn gull»: - Knakk fire ribbein under TV-innspillingen - Se og Hør
Det gikk ikke helt som planlagt da Odd-Bjørn Hjelmeset skulle prøve seg som kickbokser. (Se og Hør): Det blir dramatikk i kveldens episode av «Mer enn gull» når tidligere langrennsstjerne Odd-Bjørn Hjelmeset (46) får juling i bokseringen.
Høiby har fått redaktørstilling
Marius Borg Høiby (21) har fått en redaktørstilling i det britiske magasinet Tempus. Se og Hør kunne sent mandag opplyse at Høiby, som er bosatt i London, arbeider som trendredaktør og skribent i klokke- og luksusmagasinet, skriver Dagbladet.
Les mer om Dagbladet, Høiby, Hør og London.
Khloé Kardashian og Tristan Thompson Dette er Tristans utroskapsmetode - Se og Hør
Tristan Thompson fant jenter med «store rumper» på sosiale medier.
Avicii er død: - Politiet med nye detaljer om Aviciis dødsfall - Se og Hør
Politiet sendte ut pressemelding. (Se og Hør): Sjokknyheten om at en av verdens mest framgangsrike EDM-artister har gått bort, i en alder av bare 28 år, traff verden like før klokka halv åtte fredag forrige uke.
Les mer om Hør.
Terje «Pushwagner» Brofos er død: - Pushwagner er død - Se og Hør
Den norske kunstneren er død, 77 år gammel. (Se og Hør): Den norske kunstneren Terje Brofos, bedre kjent under artistnavnet Pushwagner, er død. Det melder NTB. Brofos ble 77 år gammel, og gikk bort natt til tirsdag.
Les mer om Hør, NTB og Pushwagner.