Ha halden


Ble selv mistenkt for å ha drept faren

HALDEN (VG) I 2009 ble Tore Wilhelm Karlsen (59) ranet og brutalt drept i Den dominikanske republikk. Et halvt år senere sønnen Clas Uno Karlsen (36) sjokkbeskjeden - han var mistenkt

Les mer om Den og Tore Wilhelm Karlsen.

Brrrr - deilig, deilig!

Har du også tatt årets første bad? Send oss bilder! Send mail til redaksjonen@ha-halden.no - Kaldt, innrømmer Kim-Andr Samuelsen. Foto: Hanne Eriksen Årets første bad ble det ikke for Kim-Andr Samuelsen.

Les mer om Kaldt og Kim-Andr Samuelsen.
Klatrekø i klatreparken

- Det har vært fulle hus hver dag siden åpning. Det er kjempeartig, sier Henrik Aune til ha-halden.no. Lørdag 12.april åpnet han og kona Randi Brevig Aune Norges tredje største klatrepark

Les mer om Henrik Aune.
Haldens dummeste?...

- En beruset mann er pågrepet etter å ha tagget på Halden politistasjon, forteller politiets operasjonsleder. Vedkommende anmeldes for skadeverk. Episoden skjedde sent søndag. Vi oppdaterer

Les mer om Halden.

Se bildene fra HA var på raggartur

Det var god stemning under gårsdagens Strømstadtur. Her kan du se bildene. Kjør sakte! Det tok lang tid å komme seg fra Halden til Strømstad på torsdag. Men slik skal det være på raggartur.

Politiet etterforsker mulig voldtekt på russetreff i Halden

En jente skal ha blitt voldtatt på russetreffet på Fredriksten festning i Halden onsdag kveld. Politiet bekrefter overfor Moss Avis at hendelsen etterforskes som en fullbyrdet voldtekt.

Les mer om Fredriksten og Halden.
Mulig voldtekt på russetreff

Politiet etterforsker en mulig voldtekt av en jente på russetreffet i Halden, onsdag. Ifølge Moss Avis etterforskes voldtekten som fyllbyrdes. Den skal ha skjedd på Fredriksten festning. Jenta er nå på et voldtektsmottak. Ingen er pågrepet.

Les mer om Fredriksten og Halden.
Smågutter fikk juling

Politiet i Halden leter etter en gjeng med tenåringer, etter at to gutter på seks og sju ble jult opp i en ballbinge ved Os skole. Det skriver HA. Guttene ble angrepet i går ettermiddag, og ble anmeldt i dag.

Les mer om Halden.
Vold med gitar i fengsel

En 28 år gammel mann møter i Borgarting lagmannsrett i neste uke, tiltalt for å ha slått en medfange i hodet med gitar i Halden fengsel.

Les mer om Borgarting og Halden.
Vegard er Norges beste pokerspiller

I konkurranse med 1250 andre nordmenn var det Vegard Nygaard fra Halden som vant poker-NM i helga. Vegard Nygaard fra Halden er tydelig fornøyd med å ha blitt kåret til Norges beste

Les mer om Halden og Vegard Nygaard.
- Bli med på vår- og sommerdugnad

Berg Sparebank, Halden kommune og Halden Arbeiderblad vil ha deg med på laget i år igjen. Tar et tak for Halden. Jørn Berg (tv), Anette Hennig, Hans Petter Kjøge, Thor Edquist og Harald

Backstreet Boys skulle spilt i Halden

Backstreet Boys skulle egentlig ha sunget i Halden i sommer. Det blir ingen konsert på festningen, men Per Olav Andersen vil ikke svare på om det dermed utelukker boybandet fra en gjesteopptreden

Les mer om Halden og Per Olav Andersen.
Mistet lappen på E6

Sent torsdag kveld stanset politiet en mann i 20-årene på E6 i Halden. Mannen mistet førerkortet etter å ha blitt målt til en hastighet på 141 kilometer i timen i 100-sonen.

Les mer om Halden.
Følg Fana - HKH her

HA følger kampen mellom Fana og HK Halden LIVE. Morten Holmen og HK Halden møter Fana i Bergen søndag ettermiddag.

Les mer om Bergen, Fana og HKH.
Mann urinerte på politibil

En mann i slutten av 30-årene fra Bodø ble i natt anmeldt for å ha urinert på en politibil i Halden, melder politiet i Østfold på Twitter.

Les mer om Bodø, Halden, Twitter og Østfold.
Mann mistet førerkort

En mann i 40-årene ble torsdag kveld anmeldt for å ha kjørt i 144 kilometer i timen på E6. Politiet målte ham ved Halden, og førerkortet ble beslaglagt, melder politiets operasjonssentral

Les mer om Halden.
Søk etter innbruddstyv

Politiet har siden i går kveld søkt etter en mann i skogen ved Prestebakke sør for Halden. Mannen skal ha begått innbrudd i boliger på svensk side. Søket ble avsluttet natt til fredag uten resultat.

Les mer om Halden og Prestebakke.
Onkel ble frifunnet

Påtalemyndigheten ville ha en 36-årig mann dømt til fengsel i seks år, men en enstemmig Halden tingrett frifant mannen for anklagene om overgrep mot en niese.

Les mer om Halden.
Fylkesmannen: - Dere må bli enige!

Bli med i debatten der HA stiller spørsmålene: Tror du politikerne i Halden kommer til å samarbeide? Er du villig til å betale mer i eiendomsskatt?

Les mer om Halden.
Brann slukket i Halden

Brannvesenet har fått slukket en brann på en veranda i Storgata. Det hele skal ha startet i et askebeger, opplyser brannvesenet.

Les mer om Halden og Storgata.
Følg HTHs opprykkskamp!

HA følger kampen mellom Kolstad og Halden Topphåndball LIVE. Andreas Folkstrand og HTH møter Kolstad i Trondheim søndag kveld. Foto: Stein Johnsen Mobilbruker? Følg kampen her!

- Det handler om hva slags samfunn vi vil ha i Halden

Mange haldensere møtte opp for å støtte Daniel Harbo i kampen for arbeidsplassen sin Erlandsens Conditori. Han spontandirigerte Salen Hornorkester under markeringen lørdag formiddag,

Lørdag brenner dette huset ned til grunnen

Lørdag klokka 12.00 kommer det til å ta fyr i den gamle trebygningen i Aremark. Er du på stedet da, så vil vi gjerne ha dine bilder/video. Send dem til redaksjonen@ha-halden.no eller

Les mer om Aremark.
GPS stjålet fra bil

Det ble oppdaget et innbrudd i en bil som sto parkert i Oskleiva Halden søndag. Blant annet ble det stjålet en GPS. Forholdet skal ha skjedd i løpet av natt til søndag.

Les mer om Oskleiva Halden.
Følg HTH her

HA følger håndballkampen mellom Halden Topphåndball og Kristiansund live. Rasmus Carlsen og HTH tar i mot Kristiansund i Remmenhallen i ettermiddag.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06