Ha halden


Campingvogn-brann har spredd seg

Halden brannvesen er på vei til en brann på Østerbo. Brannen skal ha startet i en campingvogn, men ifølge vaktleder ved Alarmsentral Brann Øst har den spredd seg videre til leiligheter på stedet.

Likfunn kobles mot student som forsvant i Halden

Deler av et skjelett ble funnet i Näsinge ved Strömstad på søndag av en turgåer. Politiet mistenker at det kan ha skjedd noe kriminelt.

Les mer om Halden, Näsinge og Strömstad.
Truet gjester på utested i Halden

Klokka 19.34 torsdag kveld fikk politiet melding om bråk på et utested i Halden. En mann i 40-årene ble pågrepet. Han ble anmeldt for å ha truet gjester på spisestedet. Dessuten kastet

Les mer om Halden.
Gikk berserk i Halden

Politiet har pågrepet en mann i 40-årene i Halden, etter at han gikk fra konseptene på et spisested i 1930-tiden. Etter å ha kastet inventar og truet andre til stede, gikk han til angrep på politiet med skalling, sparking og spytting. Mannen er anmeldt for trusler og vold mot politiet.

Les mer om Halden.

Skjelettfunn kobles mot forsvinning

Funnet av et skjelett i Näsinge i Strömstad kobles mot en savnet svensk student. Studenten forsvant i 2011, etter å ha vært en tur i Halden.

Les mer om Halden, Näsinge og Strömstad.
Fikk ikke piller,endte hos politiet

Politiet i Halden har hentet en kvinne i 30-årene fra et byens legekontorer. Kvinnen ble utagerende da legen ikke ville skrive ut resept på de tablettene kvinnen ville ha. Politiet i Østfold melder at kvinnen skal ha vært voldelig mot legen og påført ham kloremerker. Forholdet blir anmeldt.

Les mer om Halden og Østfold.
Halden for tro, håp og kjærlighet

Innhogg: - Jeg i opposisjon og ønsker å markere et nei til endringer som ikke lar seg reversere, skriver Aps Elisabeth Giske i et leserinnlegg i HA i dag. BETATT: - Dette viser at publikum

- Kommunen har en dårlig sak

Halden kommune må ha særskilte grunner om de sier opp folk i fast stilling samtidig som de beholder midlertidig ansatte, mener arbeidsrettsekspert. Halden kommune skal kutte mellom åtti og hundre årsverk innen skole, barnehage og helse.

– Kommunen har en dårlig sak

Halden kommune må ha særskilte grunner om de sier opp folk i fast stilling samtidig som de beholder midlertidig ansatte, mener arbeidsrettsekspert.

Les mer om Kommunen.
Vil ha færre politikere i Halden

Halden har en lav utgiftspost for demokratiets pris, mellom 4 og 5 millioner, mener ordfører Thor Edquist (H).

Les mer om Halden og Thor Edquist.
HTH slo Drammen

Halden Topphåndball slo Drammen i første kamp i Skjærgårdslekene i Tønsberg etter en spennende kamp. Resultatet ble 24-23 til HTH etter at lagene hadde byttet på å ha ledelsen gjennom

Siktet på folk med pistol i Halden

En mann ble like etter midnatt natt til torsdag pågrepet av politiet for at han skal ha siktet på flere personer utenfor et av byens hoteller med en pistol, skriver Halden Arbeiderblad.

Siktet på folk med pistol i Halden

En mann ble like etter midnatt, natt til torsdag, pågrepet for at han skal ha siktet på flere personer utenfor et av byens hoteller med en pistol. Samtidig melder politiet at to menn

Les mer om Halden.
To jenter utsatt for blotter i Eskevika

To mindreårige jenter i 13 årsalderen hevder å ha blitt utsatt for en blotter på fjellet i Eskevika i Halden onsdag ettermiddag. Den mistenkte skal i følge jentene ha kommet til stedet

Les mer om Eskevika og Halden.
Pågrepet i Halden

En mann ble ved midnatt pågrepet i Halden etter at han skal ha siktet på flere personer utenfor et av byens hoteller med en pistol.

Les mer om Halden.
Pågrepet i Halden

En mann ble ved midnatt pågrepet i Halden etter at han skal ha siktet på flere personer utenfor et av byens hoteller med en pistol.

Les mer om Halden.
Blotter i Halden

To jenter skal ha blitt utsatt for en blotter i Halden onsdag ettermiddag. Da de to jentene var på tur i Eskevika i Halden onsdag ettermiddag skal de ha fått seg en høyst uønsket overraskelse

Les mer om Eskevika og Halden.
Knivdesperado fra Halden ønsket å drepe Anette

Etter å ha drept en slektning med 14 knivstikk i hodet ytret 22-åringen fra Halden ønske om å drepe flere. Blant dem Anette Lundestad. Brått sto han oppe på gjerdet, klar til å kaste

Slo samboeren - ble pågrepet

En mann i 50 årene ble ved 02.40-tiden natt til fredag pågrepet i Halden av politiet, etter at han skal ha slått sin samboer.

Les mer om Halden.
Vil tangere rekorden

I fjor deltok 150 barn på Ferieklubben til Halden taxi. I år vil de ha med seg like mange til Göteborg. For 13. gang reiser haldenungdommer til Liseberg i regi av Halden Taxi.

– Spyttet på politi

En mann er anmeldt for å ha sparket og spyttet på politimenn i Halden sentrum i ettermiddag. Ifølge politiet var mannen, som er i 40-årene, beruset. Han er nå satt i arrest.

Les mer om Halden og Spyttet.
Mindre skader i mopedulykke

Rundt klokken 18 smalt det mellom en moped og en bil i Tistedal utenfor Halden. Føreren av mopeden skal ha fått mindre skader og blir sendt til legevakt for sjekk, opplyser Østfold politidistrikt.

Les mer om Halden, Tistedal og Østfold.
Farts-kontroll i sentrum

Fire bilister fikk forenklede forelegg. Politiet avholdt fartskontroll i Marcus Thranes gate i Halden onsdag formiddag. Fire bilister kan vente seg en saftig bot etter å ha kjørt for

Les mer om Halden.
Følg Kvik - Finnsnes her

HA følger kampen mellom Kvik Halden og Finnsnes. Sebastian Eriksen og Kvik Halden møter Finnsnes på Halden stadion. Foto: Atle Wester Larsen Kvik Halden kommer fra et pinlig 1-6 tap

Les mer om Halden og Kvik Halden.
Slo ned pubgjest og kastet ølboks på politiet

En 44 år gammel haldenser er dømt til fengsel i ni måneder etter å ha laget bråk en rekke ganger i Halden i løpet av det siste året.

Les mer om Halden.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08