Ha halden


Kommer til Halden for å finne talenter

- Vi vet at det er mange talenter i Halden innenfor ulike kategorier. Kanskjer det kan være fiolonister, trubadurer, en rå fotballtrikser eller danser. Hva vet vi? sier castingansvarlig Mia Jacobsen til HA.

Les mer om Halden og Mia Jacobsen.

- Alle er velkomne på biblioteket

Det sier kommunalsjef Jane Short Aurlien i en kommentar til lørdagens oppslag i HA. Der sto Thor Magnus Grevstad fram og fortalte at han er nektet adgang til Halden bibliotek.

Les mer om Halden og Jane Short Aurlien.
Tonje Larsen (40) klar for Champions League

I februar starter Champions League i håndball igjen. Da kan Tonje Larsen komme på banen for Larvik. Etter å ha vært borte fra kampaktivitet siden 22. mai 2013, gjorde Tonje Larsen comeback for Larvik mot Halden søndag.

Les mer om Halden, Larvik og Tonje Larsen.
Voldelig på fest

En mann i 20-årene ble pågrepet i Halden i natt, politiet melder at han er mistenkt for å ha utøvd vold og begått skadeverk på en fest rett utenfor byen sentrum.

Les mer om Halden.

Voldsbruk førte til knekt tann

En mann i 20-årene ble pågrepet av politiet i Halden ved to-tiden i natt. Mannen er siktet for å ha slått en jevngammel mann i ansiktet slik at denne knakk en tann. Hendelsen fant sted i Halden sentrum. Forholdet er anmeldt.

Les mer om Halden.
Politiaksjon på svenskegrensa i natt

Sjåførene skal ha stukket av i det de ble vinket inn for kontroll ved Berby på norskesiden i Halden i natt. Sjførene skal deretter ha kjørt et stykke, før de tok av inn på en sidevei like ved Idd kirke utenfor Halden.

Les mer om Berby, Halden og Idd.
Danskene vil ha håndball-revansj - i cupfinalen

Cupfinalen mellom Larvik og Halden blir nesten som en landskamp å regne. Det danske håndballandslaget var forhåndsfavoritt i EM, men røk ut allerede i hovedrunden, mens et ungt Norge gikk hele veien og fikk med seg gullet hjem.

Les mer om Halden, Larvik og Norge.
Stjal verktøy for store verdier

Byggeriet på Sørlifeltet i Halden har hatt besøk av tyver i løpet av fredag kveld eller natt til lørdag. Innbruddet har skjedd etter at snøen la seg fredag kveld, og ble oppdaget lørdag morgen. Verktøy for store verdier er borte, og politiet ønsker tips fra folk som kan ha sett eller hørt noe. Det er funnet både fotspor og spor etter en bil på området.

Les mer om Halden og Sørlifeltet.
Regjeringen vil ha 650 nye fengselsplasser i Norge

For å få ned soningskøene og øke kapasiteten i norske fengsler, vil regjeringen bygge 650 nye fengselsplasser. Halden, Bergen og Skien fengsler skal få 100 nye plasser.

Les mer om Bergen, Norge og Skien.
30 egoistiske minutter

Haukelandshallen (BA): Maren Roll Lied (22) avgjorde kampen mot Halden nesten alene i 1. omgang etter å ha fått beskjed om å bli mer egoistisk.

Les mer om Halden.
Dømt for forsøk på menneskemugling

En syrer bosatt i Sverige er dømt åtte måneder i fengsel for å ha forsøkt å smugle 12 statsløse flyktninger over Svinesund, skriver Halden Arbeiderblad. Halden tingrett forklarte to av flyktningene at de hadde betalt til sammen 1.750 euro for turen.

15-åring solgte marihuana

En 17 år gammel gutt er dømt for å ha solgt marihuana til 15 ulike personer i Halden. Salget begynte sommeren 2012.

Les mer om Halden.
HK Halden må spille E-cup utenfor hjembyen

Etter å ha sikret en plass i cupfinalen blir det etter alle solemerker spill i Europa for HK Halden neste sesong. Men det blir i en hall utenfor hjembyen.

Les mer om E-cup og Europa.
Skolebruksplan for Østfold er ferdig

Ny skole på Værste, tre skoler i Sarpsborg og nedleggelse av linjer i Halden. I dag sa fagfolk hvordan de vil ha videregående skoler i Østfold de neste årene.

Les mer om Halden, Sarpsborg, Værste og Østfold.
Halden mister skole og programfag

Halden mister en skole og flere programfag hvis fagfolk får det som de vil. I dag ble planene for hvor mange skoler vi skal ha og hva de skal inneholde lagt frem.

Vil ikke ha politisk detaljstyring

Halden-ordfører Thor Edquist tror det blir vanskeligere å rekruttere og holde på lederne i kommuneadministrasjonen dersom politikerne fratar rådmannen makt.

Norsk mann fra Halden skal ha reist til Syria

En mann i 20-årene fra Halden som har konvertert til islam, skal ha reist mot Syria, forteller familien. Han er en såkalt hellig kriger for ekstremistgruppen Den islamske stat (IS).

Les mer om Den, Halden og Syria.
Slukket da brannvesenet kom

Ifølge politiet har det vært et branntilløp bak en komfyr i eneboligen i Halden. – Det var slukket da brannvesenet kom, opplyser operasjonsleder. Ingen personer skal ha kommet til skade.

Les mer om Halden.
Innrømmer å ha tatt av havnekassa

Av frykt for å bli straffet for kontraktsbrudd, valgte Halden kommune å bruke havnekassas penger uten fylkesmannens godkjenning.

Les mer om Halden.
Ikke ungdomsfengsel til Halden

Det blir likevel ikke ungdomsfengsel i Halden. Den såkalte «ungdomsenheten på Østlandet vil ha plass til inntil fem ungdomskriminelle og stå klar på Eidsvoll i løpet av neste år. Det går fram av statsbudsjettet som legges fram klokken 10 i dag.

Les mer om Eidsvoll, Halden og Østlandet.
Væpnet aksjon i Halden

Politiet skal lørdag ha gjennomført en væpnet aksjon på en sentrumsnær adresse i Halden. Det melder Fredrikstadavisa.no. Bagrunnen skal ha vært trussel og melding om våpen. To personer skal ha blitt pågrepet uten dramatikk, og det aktuelle våpenet skal ha vært en softgun.

Arrestert etter bråk i Indre havn

Ved 01-tiden natt til torsdag måtte politiet rykke ut til Indre havn i Halden. Der ble en mann i 40-åra, pågrepet for å ha utøvd vold mot to personer i en båt i havna. Ingen ble alvorlig

Les mer om Halden og Indre.
16-åring solgte marihuana i Halden

tenåringen var 15-16 år, da han kjøpte, brukte og solgte marihuana i Halden. Illustrasjon. Foto: colourbox.com Han var i retten tiltalt for å ha kjøpt 300 gram marihuana.

Les mer om Halden.
Haldenser fengslet etter brann

En haldenser i midten av 40-årene er fengslet for fire uker, siktet for å ha tent på en garasje litt nord for Halden sentrum lørdag kveld.

Les mer om Halden.
Mann angrep politiet

Politiet melder om ordensforstyrrelse på et privat sted i Halden klokka 19.30 fredag kveld. Angrep politiet Meldingen på twitter lyder videre: - Mann i 30-årene pågrepet etter å ha utøvet vold mot politiet.

Les mer om Halden og Meldingen.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07