Ha halden

Mye laks i Enningdalselva

– Prøvefiske i sommer viste at det er rekordmye ung laks i Enningdalselva i Halden. Undersøkelser viste at det var mer lakseyngel og ungfisk enn det har vært siden 1997. Flere faktorer kan ha betydning, blant annet kan det dårlige fisket i fjor sommer ha økt bestanden, sier Leif-Roger Karlsen fiskeforvalter hos fylkesmannen i Østfold.

Vil fengsle falsk politimann

En av de to mennene som før helgen ble pågrepet etter å ha utgitt seg for å være politi, skal fremstilles for varetektsfengsling i dag. Det melder politiet i Halden. Mannen som ønskes fengslet har flere uoppgjorte saker knyttet til seg. Det var natt til fredag at de to haldenserne ble stanset med blålys, luftvåpen og falske politiuniformer på seg.
Les mer om Halden.
Slo ned tenåring i Halden
En 17 åring er mistenkt for å ha slått ned en tenåring i Halden sentrum i natt. 17-åringen ble utpekt som gjerningsmann etter at en tenåring slo hodet i bakken etter å ha blitt slått ned. Tenåringen ble hentet av ambulanse for en sjekk på sykehus.
Les mer om Halden.
Politiet vil ha tips etter grovt tyveri
Fotoutstyr til en verdi av flere hundre tusen kroner ble stjålet under et grovt tyveri fra en fotobutikk i Halden natt til søndag.
Les mer om Halden.

Vil ha tips etter grovt tyveri

Politiet er interessert i tips etter et grovt tyrveri fra en fotobutikk i Storgaten i Halden. Ifølge politiet er det stjålet fotoutstyr for mange hundre tusen kroner. Innbruddet har skjedd i tidsrommet fra lørdag kveld til i går formiddag. Kriminalteknikkere skal undersøke fotobutikken i dag.
Les mer om Halden og Storgaten.
Halden rehab
Amerikanske Luke Elliot dro til Halden for å debutere i dress. Verre ting kunne ha skjedd.
Les mer om Halden.
Norges første fengselsdom for ulovlig bygging i strandsonen
En mann fra Oslo-området er dømt til ubetinga fengsel for å ha bygd ulovlig i strandsonen i Halden kommune.
Les mer om Halden og Oslo-området.
Har ikke kommet i mål ennå
Det er fortsatt ikke tatt noen avgjørelse om hvem som blir ny ordfører i Moss. Arbeiderpartiets ordførerkandidat, Hanne Tollerud, sier de i morgen ettermiddag skal ha et nytt møte med tre partier de ønsker å samarbeide med. Ordfører Tage Pettersen fra Høyre skriver i en sms at de også fører gode samtaler, som vil pågå i noen få dager til. Heller ikke i Halden er det kommet noen avklaring.
Les mer om Halden, Hanne Tollerud og Høyre.
Smuglet 16 kilo hasj
En 39 år gammel mann fra Litauen er i Halden tingrett dømt til fengsel i to år og tre måneder for å ha smuglet hasj. Han ble stanset på Svinesund i september i fjor med 16 kilo hasj skjult i bilen. I retten tilstod mannen at han visste at han hadde narkotika med seg. Tingretten har bestemt at bilen mannen benyttet, skal inndras.
Les mer om Halden, Litauen og Svinesund.
HTH videre i cupen
Halden Topphåndball gikk videre til fjerde runde i håndball-NM, etter å ha slått Kolbotn 33–19 på bortebane lørdag ettermiddag.
Les mer om Kolbotn.
En moderat skadet
En person er moderat skadet og tre er lettere skadet i forbindelse med en front-mot-front-kollisjon ved Svinesundsparken på RV21 i Halden. Veien er åpnet for trafikk igjen etter å ha vært stengt en periode.
Les mer om Halden og Svinesundsparken.
Tredje plass til hjemmehåp
Syklisten Emilie Moberg fra Halden tok tredjeplassen i søndagens etappe av Ladies Tour i hjembyen, skriver ha-halden
Les mer om Halden.
Vedtok forelegg etter sexkjøp
Mannen som mandag ble anmeldt for å ha kjøpt sex i Halden har vedtatt et forelegg i saken.
Les mer om Halden.
Mann anmeldt for sexkjøp i Halden
Politiet har anmeldt en mann i 60-årene som skal ha kjøpt sex av en kvinne i Halden.
Les mer om Halden.
Fyll, bråk og offentlig urinering
Politiet i Østfold har hatt nok å gjøre i natt. De melder om høy partyfaktor og mye fyll og bråk både i Fredrikstad og Halden. I sistnevnte by skal en kvinne ha kjørt i ruspåvirket tilstand og rygget inn i politibilen. Flere personer er også anmeldt for offentlig urinering i natt.
Les mer om Fredrikstad, Halden og Østfold.
Bilist stakk etter sykkelulykke
En bilist stakk av etter å ha truffet en 15-åring på sykkel i Halden sent torsdag ettermiddag. Politiet ber bilisten melde seg.
Les mer om Halden.
Kranglet med gjester
Beruset gutt i tenårene ble bortvist fra et utendørs, privat arrangement på Idd i Halden etter å ha vært i klammeri med andre gjester.
Les mer om Halden og Idd.
Jente (2) påkjørt i Halden
En to år gammel jente er sendt i luftambulanse til Ullevål universitetssykehus etter å ha blitt påkjørt i Halden.
Les mer om Halden og Ullevål.
Toåring påkjørt i Halden
En jente på to år er fløyet til sykehus etter å ha blitt påkjørt i Halden sentrum. Hun var våken etter ulykken.
Les mer om Halden.
Mistenkt fyllekjører
En sjåfør har fått førerkortet beslaglagt etter å ha blitt stoppet av en politipatruljen i Halden sentrum. Vedkommende mistenkes for å ha kjørt med promille og blir fremstilt for nødvendige prøver.
Les mer om Halden.
Evakuerer boligblokk i Halden
Alle nødetater er på vei til en boligblokk i Halden for å undersøke en innkommet melding om røyklukt i oppgangen. Det er besluttet å evakuere blokka fordi den ha mange beboere, opplyser politiet.
Les mer om Halden.
Kom seg i land etter forlis
En våt og kald båtfører ble kjørt til legevakt i fire-tiden i morges. Han hadde tatt seg i land på Sauøya ved Halden, etter å ha forlist med en RIB, melder politiet.
Les mer om Halden, RIB og Sauøya.
Kuer i veien
Fem kuer skal ha forvillet seg ut i veibanen ved Høgskolen i Østfold i Halden. Politiet ber bilister i området være oppmerksomme.
Les mer om Halden, Høgskolen og Østfold.
Tatt i Halden etter ulykke i Indre
En 43 år gammel kjenning er arrestert, etter at bilen han kjørte ble etterlyst fordi den skal ha stukket av fra en ulykke i spydeberg. Bilen ble stanset i Osbekkgt. i Halden i 10-tiden. Mannen hadde ikke førerkort og mistenkes for å være ruspåvirket. bilen hadde også falske og stjålne kjennemerker.
Les mer om Halden, Indre og Osbekkgt.
Fire i arresten etter bråk
Fire personer ble pågrepet av politiet i Østfoldbyene i løpet av natten for slåssing og ordensforstyrrelser. En mann ble pågrepet etter en slåsskamp under en fest i en bolig i Halden. Offeret ble kjørt til sykehus for sjekk. To menn ble pågrepet i Fredrikstad for ordensforstyrrelser og i tillegg for å ha forulempet politiet.