Ha halden


Dømt for ulovlig retur

To menn er dømt for ulovlig retur til Norge etter å ha vært utvist fra landet. Dommene fra Halden tingrett lyder på henholdsvis 12 og 13 måneder i fengsel.

Les mer om Halden og Norge.

HSK-damene vant NM-stafetten

Så glade ble Halden Skiklubbs stafettjenter etter å ha vunnet NM-gull.

Les mer om NM-gull og NM-stafetten.
Følg Kvik - Moss her

HA følger kampen mellom Kvik Halden og Moss. Josef Myhren Bouchleh og Kvik Halden møter Moss på Halden stadion søndag. Foto: Atle Wester Larsen Moss vant 3-1 i det omvendte oppgjøret

Les mer om Halden og Kvik Halden.
Innvandrerkvinne får St. Olavs-ordenen

Det er Norsk Sykepleierforbund som har søkt H.M. Kongen om at Halden-kvinnen skal tildeles ordenen, skriver HA.

Følg Bækkelaget - Halden her

HA følger cupkampen mellom Bækkelaget og HK Halden LIVE.

Les mer om Bækkelaget og Halden.
Batterilading kan være brannårsak

Lading av et batteri kan ha vært årssaken til brannen i et uthus i Damhauggaten i Halden i går. Det er den foreløpige konklusjonen etter etterforskning på branntomta. Flere naboer til uthuset ble evakuert i forbindelse med brannen, men brannvesenet fikk rask kontroll over situasjonen.

Les mer om Damhauggaten og Halden.
Følg HKH - Fredrikstad her

HA følger kampen mellom HK Halden og Fredrikstad LIVE. Katharina Steinsvik Olsen (FBK) og Malene Staal (HKH) er klare for en prestisjetung serieåpning i Eliteserien håndball.

Vil ha Blåseensemblet i Halden

– Det er her de hører hjemme, mener lederen av kulturutvalget i fylkeskommunen. Men hun vil ikke gi kommunen mer penger for å beholde Det Norske Blåseensemblet i byen.

LIVE: HTH leder i nord

HA oppdaterer her fra cupkampen mellom Harstad og Halden Topphåndball. 5 min: HTH leder 3-1. Mads Fredriksen og HTH møter Harstad i cupen onsdag. Foto: Hans Petter Wille HTH har reist

Kan ha brutt kommuneloven

Halden kommune har brutt kommuneloven, mener revisor. Kontrollutvalgssekretariatet innstiller på å sende økonomisak til Fyllkesmannen.

Les mer om Fyllkesmannen.
HA-abonnenter kan bli rammet av streik

Fra onsdag kan avisbud over hele landet være i streik. Det vil i så fall ramme 1200 abonnenter av Halden Arbeiderblad. ÅPNER E-AVISA: Dersom det blir streik, blir eavisa gratis for alle, sier redaktør Hans-Petter Kjøge.

Enighet om jernbane fra Halden til Göteborg

Norge og Sverige går sammen for å planlegge en ny jernbanestrekning mellom Halden og Göteborg. Østfold Venstre vil ha en offensiv satsing på jernbane.

Les mer om Göteborg, Halden og Sverige.
Campingvogn-brann har spredd seg

Halden brannvesen er på vei til en brann på Østerbo. Brannen skal ha startet i en campingvogn, men ifølge vaktleder ved Alarmsentral Brann Øst har den spredd seg videre til leiligheter på stedet.

Likfunn kobles mot student som forsvant i Halden

Deler av et skjelett ble funnet i Näsinge ved Strömstad på søndag av en turgåer. Politiet mistenker at det kan ha skjedd noe kriminelt.

Les mer om Halden, Näsinge og Strömstad.
Truet gjester på utested i Halden

Klokka 19.34 torsdag kveld fikk politiet melding om bråk på et utested i Halden. En mann i 40-årene ble pågrepet. Han ble anmeldt for å ha truet gjester på spisestedet. Dessuten kastet

Les mer om Halden.
Gikk berserk i Halden

Politiet har pågrepet en mann i 40-årene i Halden, etter at han gikk fra konseptene på et spisested i 1930-tiden. Etter å ha kastet inventar og truet andre til stede, gikk han til angrep på politiet med skalling, sparking og spytting. Mannen er anmeldt for trusler og vold mot politiet.

Les mer om Halden.
Skjelettfunn kobles mot forsvinning

Funnet av et skjelett i Näsinge i Strömstad kobles mot en savnet svensk student. Studenten forsvant i 2011, etter å ha vært en tur i Halden.

Les mer om Halden, Näsinge og Strömstad.
Fikk ikke piller,endte hos politiet

Politiet i Halden har hentet en kvinne i 30-årene fra et byens legekontorer. Kvinnen ble utagerende da legen ikke ville skrive ut resept på de tablettene kvinnen ville ha. Politiet i Østfold melder at kvinnen skal ha vært voldelig mot legen og påført ham kloremerker. Forholdet blir anmeldt.

Les mer om Halden og Østfold.
Halden for tro, håp og kjærlighet

Innhogg: - Jeg i opposisjon og ønsker å markere et nei til endringer som ikke lar seg reversere, skriver Aps Elisabeth Giske i et leserinnlegg i HA i dag. BETATT: - Dette viser at publikum

- Kommunen har en dårlig sak

Halden kommune må ha særskilte grunner om de sier opp folk i fast stilling samtidig som de beholder midlertidig ansatte, mener arbeidsrettsekspert. Halden kommune skal kutte mellom åtti og hundre årsverk innen skole, barnehage og helse.

– Kommunen har en dårlig sak

Halden kommune må ha særskilte grunner om de sier opp folk i fast stilling samtidig som de beholder midlertidig ansatte, mener arbeidsrettsekspert.

Les mer om Kommunen.
Vil ha færre politikere i Halden

Halden har en lav utgiftspost for demokratiets pris, mellom 4 og 5 millioner, mener ordfører Thor Edquist (H).

Les mer om Halden og Thor Edquist.
HTH slo Drammen

Halden Topphåndball slo Drammen i første kamp i Skjærgårdslekene i Tønsberg etter en spennende kamp. Resultatet ble 24-23 til HTH etter at lagene hadde byttet på å ha ledelsen gjennom

Siktet på folk med pistol i Halden

En mann ble like etter midnatt natt til torsdag pågrepet av politiet for at han skal ha siktet på flere personer utenfor et av byens hoteller med en pistol, skriver Halden Arbeiderblad.

Siktet på folk med pistol i Halden

En mann ble like etter midnatt, natt til torsdag, pågrepet for at han skal ha siktet på flere personer utenfor et av byens hoteller med en pistol. Samtidig melder politiet at to menn

Les mer om Halden.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04