Ha halden

Familie i Halden har fått dødsbudskap om Syria-farer (24)

Familien er i sorg etter at de fikk en telefon med budskapet om at den etniske norske konvertitten skal ha blitt drept i Syria.
Les mer om Halden, Syria-farer og Syria.

- Norsk jernbanepolitikk styres ikke fra Halden!

Miljøpartiet i Halden slår tilbake mot kritikken om å ha vært bakstreverske i forhold til utbyggingen på Tyska og Hollenderen.
Les mer om Halden, Hollenderen og Tyska.
Bortetap for Halden Topphåndball
Drammen slo haldensene 25-20 i kveldens eliteseriekamp i håndball, etter å ha ledet 13-10 ved pause.
Politiet: - Hund bet av deler av nese
En rottweiler skal i natt ha gått til angrep på en mann i 20-årene i Halden, ifølge politiet.
Les mer om Halden.

Haldenser dømt etter garasjebrann

I september i fjor brant en garasje i Busterudkleiva i Halden. Nå er en 47 år gammel mann dømt for å ha tent på garasjen. Mannen er også dømt for vold mot en politibetjent og brudd på besøksforbud.
Les mer om Busterudkleiva og Halden.
- Skal du spise til operaen må du egentlig ringe nå
OPERA: Tosca gir gode ringvirkninger for Halden - Skal du ha et ledig bord på ett av spisestedene i Fredriksten festning under sommerens opera, må du ringe straks. Det sier en av driverne av Fredriksten hotell, Magne Rekstad.
Flere voldsepisoder i natt
En Fredrikstad-mann ble pågrepet i 5-tiden i morges, og er mistenkt for å ha slått samboeren sin. Mannen var også i besittelse av narkotika, opplyser politiet på Twitter. En litauer er også satt i arrest i Halden, etter at han skal ha vært voldelig mot en nabo.
Les mer om Halden og Twitter.
- Vi vil ha makt
Leder i Halden Frp, Henrik Rød, og partiets ordførerkandidat, Per Egil Evensen, sier at Frps mål foran kommunevalget er å få makt.
Flere innbrakt i løpet av natten
Politiet kan melde om enkelte ordensforstyrrelser i natt. En mann er innbrakt fra et utested i Moss , etter å ha sloss med dørvaktene. To personer blir pågrepet i Halden sentrum, begge innblandet i slagsmål. Der ble en person kjørt til legevakt for sjekk. Og krangling utenfor et utested i Askim førte til at en ung mann fikk tilbringe natten i arrest.
Les mer om Askim og Halden.
- Han har ikke penger, og han har heller ikke bankkort. Han har heller ikke vært aktiv på sosiale medier
Det var for om lag en uke sien at den savnede 16-åringen trolig ble observert sist. Ifølge opplysninger politiet sitter på, skal han da ha blitt sett mellom Halden og Göteborg i Sverige.
Les mer om Göteborg, Halden og Sverige.
Kornbonde fra Halden anmeldt
Tollvesenet har anmeldt en kornbonde fra Halden. Bonden skal ha smuglet korn fra Sverige der kornet er produsert og over grensa til Norge. Dette skriver NRK Østfold.
Les mer om Halden, Norge og Sverige.
Leteaksjon etter savnet 68-åring i Østfold
Halden (NTB): En stor leteaksjon er satt i verk etter at en 68 år gammel mann har forsvunnet i Halden i Østfold. Ifølge Halden Arbeiderblad skal mannen ha forsvunnet i området rundt den gamle Svinesundsbrua.
Leteaksjon etter savnet 68-åring i Østfold
Ifølge Halden Arbeiderblad skal mannen ha forsvunnet i området rundt den gamle Svinesundsbrua. - Vi fant bilen hans kald og nedsnødd ved totida natt til mandag og har prøvd å kontakte ham uten hell.
Les mer om Svinesundsbrua og Østfold.
Dyrt å spille tennis i Halden
Lørdag hadde HA en stor oversikt over hva det koster for barn og unge å drive aktiv idrett i Halden. I dag bringer vi noen flere idretter, deriblant tennis.
Les mer om Halden.
Kommer til Halden for å finne talenter
- Vi vet at det er mange talenter i Halden innenfor ulike kategorier. Kanskjer det kan være fiolonister, trubadurer, en rå fotballtrikser eller danser. Hva vet vi? sier castingansvarlig Mia Jacobsen til HA.
Les mer om Halden og Mia Jacobsen.
- Alle er velkomne på biblioteket
Det sier kommunalsjef Jane Short Aurlien i en kommentar til lørdagens oppslag i HA. Der sto Thor Magnus Grevstad fram og fortalte at han er nektet adgang til Halden bibliotek.
Les mer om Halden og Jane Short Aurlien.
Tonje Larsen (40) klar for Champions League
I februar starter Champions League i håndball igjen. Da kan Tonje Larsen komme på banen for Larvik. Etter å ha vært borte fra kampaktivitet siden 22. mai 2013, gjorde Tonje Larsen comeback for Larvik mot Halden søndag.
Les mer om Halden, Larvik og Tonje Larsen.
Voldelig på fest
En mann i 20-årene ble pågrepet i Halden i natt, politiet melder at han er mistenkt for å ha utøvd vold og begått skadeverk på en fest rett utenfor byen sentrum.
Les mer om Halden.
Voldsbruk førte til knekt tann
En mann i 20-årene ble pågrepet av politiet i Halden ved to-tiden i natt. Mannen er siktet for å ha slått en jevngammel mann i ansiktet slik at denne knakk en tann. Hendelsen fant sted i Halden sentrum. Forholdet er anmeldt.
Les mer om Halden.
Politiaksjon på svenskegrensa i natt
Sjåførene skal ha stukket av i det de ble vinket inn for kontroll ved Berby på norskesiden i Halden i natt. Sjførene skal deretter ha kjørt et stykke, før de tok av inn på en sidevei like ved Idd kirke utenfor Halden.
Les mer om Berby, Halden og Idd.
Danskene vil ha håndball-revansj - i cupfinalen
Cupfinalen mellom Larvik og Halden blir nesten som en landskamp å regne. Det danske håndballandslaget var forhåndsfavoritt i EM, men røk ut allerede i hovedrunden, mens et ungt Norge gikk hele veien og fikk med seg gullet hjem.
Les mer om Halden, Larvik og Norge.
Stjal verktøy for store verdier
Byggeriet på Sørlifeltet i Halden har hatt besøk av tyver i løpet av fredag kveld eller natt til lørdag. Innbruddet har skjedd etter at snøen la seg fredag kveld, og ble oppdaget lørdag morgen. Verktøy for store verdier er borte, og politiet ønsker tips fra folk som kan ha sett eller hørt noe. Det er funnet både fotspor og spor etter en bil på området.
Les mer om Halden og Sørlifeltet.
Regjeringen vil ha 650 nye fengselsplasser i Norge
For å få ned soningskøene og øke kapasiteten i norske fengsler, vil regjeringen bygge 650 nye fengselsplasser. Halden, Bergen og Skien fengsler skal få 100 nye plasser.
Les mer om Bergen, Norge og Skien.
30 egoistiske minutter
Haukelandshallen (BA): Maren Roll Lied (22) avgjorde kampen mot Halden nesten alene i 1. omgang etter å ha fått beskjed om å bli mer egoistisk.
Les mer om Halden.
Dømt for forsøk på menneskemugling
En syrer bosatt i Sverige er dømt åtte måneder i fengsel for å ha forsøkt å smugle 12 statsløse flyktninger over Svinesund, skriver Halden Arbeiderblad. Halden tingrett forklarte to av flyktningene at de hadde betalt til sammen 1.750 euro for turen.