Ha halden


Politiet: - Hund bet av deler av nese

En rottweiler skal i natt ha gått til angrep på en mann i 20-årene i Halden, ifølge politiet.

Les mer om Halden.

Haldenser dømt etter garasjebrann

I september i fjor brant en garasje i Busterudkleiva i Halden. Nå er en 47 år gammel mann dømt for å ha tent på garasjen. Mannen er også dømt for vold mot en politibetjent og brudd på besøksforbud.

Les mer om Busterudkleiva og Halden.
- Skal du spise til operaen må du egentlig ringe nå

OPERA: Tosca gir gode ringvirkninger for Halden - Skal du ha et ledig bord på ett av spisestedene i Fredriksten festning under sommerens opera, må du ringe straks. Det sier en av driverne av Fredriksten hotell, Magne Rekstad.

Flere voldsepisoder i natt

En Fredrikstad-mann ble pågrepet i 5-tiden i morges, og er mistenkt for å ha slått samboeren sin. Mannen var også i besittelse av narkotika, opplyser politiet på Twitter. En litauer er også satt i arrest i Halden, etter at han skal ha vært voldelig mot en nabo.

Les mer om Halden og Twitter.

- Vi vil ha makt

Leder i Halden Frp, Henrik Rød, og partiets ordførerkandidat, Per Egil Evensen, sier at Frps mål foran kommunevalget er å få makt.

Flere innbrakt i løpet av natten

Politiet kan melde om enkelte ordensforstyrrelser i natt. En mann er innbrakt fra et utested i Moss , etter å ha sloss med dørvaktene. To personer blir pågrepet i Halden sentrum, begge innblandet i slagsmål. Der ble en person kjørt til legevakt for sjekk. Og krangling utenfor et utested i Askim førte til at en ung mann fikk tilbringe natten i arrest.

Les mer om Askim og Halden.
- Han har ikke penger, og han har heller ikke bankkort. Han har heller ikke vært aktiv på sosiale medier

Det var for om lag en uke sien at den savnede 16-åringen trolig ble observert sist. Ifølge opplysninger politiet sitter på, skal han da ha blitt sett mellom Halden og Göteborg i Sverige.

Les mer om Göteborg, Halden og Sverige.
Kornbonde fra Halden anmeldt

Tollvesenet har anmeldt en kornbonde fra Halden. Bonden skal ha smuglet korn fra Sverige der kornet er produsert og over grensa til Norge. Dette skriver NRK Østfold.

Les mer om Halden, Norge og Sverige.
Leteaksjon etter savnet 68-åring i Østfold

Halden (NTB): En stor leteaksjon er satt i verk etter at en 68 år gammel mann har forsvunnet i Halden i Østfold. Ifølge Halden Arbeiderblad skal mannen ha forsvunnet i området rundt den gamle Svinesundsbrua.

Leteaksjon etter savnet 68-åring i Østfold

Ifølge Halden Arbeiderblad skal mannen ha forsvunnet i området rundt den gamle Svinesundsbrua. - Vi fant bilen hans kald og nedsnødd ved totida natt til mandag og har prøvd å kontakte ham uten hell.

Les mer om Svinesundsbrua og Østfold.
Dyrt å spille tennis i Halden

Lørdag hadde HA en stor oversikt over hva det koster for barn og unge å drive aktiv idrett i Halden. I dag bringer vi noen flere idretter, deriblant tennis.

Les mer om Halden.
Kommer til Halden for å finne talenter

- Vi vet at det er mange talenter i Halden innenfor ulike kategorier. Kanskjer det kan være fiolonister, trubadurer, en rå fotballtrikser eller danser. Hva vet vi? sier castingansvarlig Mia Jacobsen til HA.

Les mer om Halden og Mia Jacobsen.
- Alle er velkomne på biblioteket

Det sier kommunalsjef Jane Short Aurlien i en kommentar til lørdagens oppslag i HA. Der sto Thor Magnus Grevstad fram og fortalte at han er nektet adgang til Halden bibliotek.

Les mer om Halden og Jane Short Aurlien.
Tonje Larsen (40) klar for Champions League

I februar starter Champions League i håndball igjen. Da kan Tonje Larsen komme på banen for Larvik. Etter å ha vært borte fra kampaktivitet siden 22. mai 2013, gjorde Tonje Larsen comeback for Larvik mot Halden søndag.

Les mer om Halden, Larvik og Tonje Larsen.
Voldelig på fest

En mann i 20-årene ble pågrepet i Halden i natt, politiet melder at han er mistenkt for å ha utøvd vold og begått skadeverk på en fest rett utenfor byen sentrum.

Les mer om Halden.
Voldsbruk førte til knekt tann

En mann i 20-årene ble pågrepet av politiet i Halden ved to-tiden i natt. Mannen er siktet for å ha slått en jevngammel mann i ansiktet slik at denne knakk en tann. Hendelsen fant sted i Halden sentrum. Forholdet er anmeldt.

Les mer om Halden.
Politiaksjon på svenskegrensa i natt

Sjåførene skal ha stukket av i det de ble vinket inn for kontroll ved Berby på norskesiden i Halden i natt. Sjførene skal deretter ha kjørt et stykke, før de tok av inn på en sidevei like ved Idd kirke utenfor Halden.

Les mer om Berby, Halden og Idd.
Danskene vil ha håndball-revansj - i cupfinalen

Cupfinalen mellom Larvik og Halden blir nesten som en landskamp å regne. Det danske håndballandslaget var forhåndsfavoritt i EM, men røk ut allerede i hovedrunden, mens et ungt Norge gikk hele veien og fikk med seg gullet hjem.

Les mer om Halden, Larvik og Norge.
Stjal verktøy for store verdier

Byggeriet på Sørlifeltet i Halden har hatt besøk av tyver i løpet av fredag kveld eller natt til lørdag. Innbruddet har skjedd etter at snøen la seg fredag kveld, og ble oppdaget lørdag morgen. Verktøy for store verdier er borte, og politiet ønsker tips fra folk som kan ha sett eller hørt noe. Det er funnet både fotspor og spor etter en bil på området.

Les mer om Halden og Sørlifeltet.
Regjeringen vil ha 650 nye fengselsplasser i Norge

For å få ned soningskøene og øke kapasiteten i norske fengsler, vil regjeringen bygge 650 nye fengselsplasser. Halden, Bergen og Skien fengsler skal få 100 nye plasser.

Les mer om Bergen, Norge og Skien.
30 egoistiske minutter

Haukelandshallen (BA): Maren Roll Lied (22) avgjorde kampen mot Halden nesten alene i 1. omgang etter å ha fått beskjed om å bli mer egoistisk.

Les mer om Halden.
Dømt for forsøk på menneskemugling

En syrer bosatt i Sverige er dømt åtte måneder i fengsel for å ha forsøkt å smugle 12 statsløse flyktninger over Svinesund, skriver Halden Arbeiderblad. Halden tingrett forklarte to av flyktningene at de hadde betalt til sammen 1.750 euro for turen.

15-åring solgte marihuana

En 17 år gammel gutt er dømt for å ha solgt marihuana til 15 ulike personer i Halden. Salget begynte sommeren 2012.

Les mer om Halden.
HK Halden må spille E-cup utenfor hjembyen

Etter å ha sikret en plass i cupfinalen blir det etter alle solemerker spill i Europa for HK Halden neste sesong. Men det blir i en hall utenfor hjembyen.

Les mer om E-cup og Europa.
Skolebruksplan for Østfold er ferdig

Ny skole på Værste, tre skoler i Sarpsborg og nedleggelse av linjer i Halden. I dag sa fagfolk hvordan de vil ha videregående skoler i Østfold de neste årene.

Les mer om Halden, Sarpsborg, Værste og Østfold.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14