Ha halden


Regjeringen vil ha 650 nye fengselsplasser i Norge

For å få ned soningskøene og øke kapasiteten i norske fengsler, vil regjeringen bygge 650 nye fengselsplasser. Halden, Bergen og Skien fengsler skal få 100 nye plasser.

Les mer om Bergen, Norge og Skien.

30 egoistiske minutter

Haukelandshallen (BA): Maren Roll Lied (22) avgjorde kampen mot Halden nesten alene i 1. omgang etter å ha fått beskjed om å bli mer egoistisk.

Les mer om Halden.
Dømt for forsøk på menneskemugling

En syrer bosatt i Sverige er dømt åtte måneder i fengsel for å ha forsøkt å smugle 12 statsløse flyktninger over Svinesund, skriver Halden Arbeiderblad. Halden tingrett forklarte to av flyktningene at de hadde betalt til sammen 1.750 euro for turen.

15-åring solgte marihuana

En 17 år gammel gutt er dømt for å ha solgt marihuana til 15 ulike personer i Halden. Salget begynte sommeren 2012.

Les mer om Halden.

HK Halden må spille E-cup utenfor hjembyen

Etter å ha sikret en plass i cupfinalen blir det etter alle solemerker spill i Europa for HK Halden neste sesong. Men det blir i en hall utenfor hjembyen.

Les mer om E-cup og Europa.
Skolebruksplan for Østfold er ferdig

Ny skole på Værste, tre skoler i Sarpsborg og nedleggelse av linjer i Halden. I dag sa fagfolk hvordan de vil ha videregående skoler i Østfold de neste årene.

Les mer om Halden, Sarpsborg, Værste og Østfold.
Halden mister skole og programfag

Halden mister en skole og flere programfag hvis fagfolk får det som de vil. I dag ble planene for hvor mange skoler vi skal ha og hva de skal inneholde lagt frem.

Vil ikke ha politisk detaljstyring

Halden-ordfører Thor Edquist tror det blir vanskeligere å rekruttere og holde på lederne i kommuneadministrasjonen dersom politikerne fratar rådmannen makt.

Norsk mann fra Halden skal ha reist til Syria

En mann i 20-årene fra Halden som har konvertert til islam, skal ha reist mot Syria, forteller familien. Han er en såkalt hellig kriger for ekstremistgruppen Den islamske stat (IS).

Les mer om Den, Halden og Syria.
Slukket da brannvesenet kom

Ifølge politiet har det vært et branntilløp bak en komfyr i eneboligen i Halden. – Det var slukket da brannvesenet kom, opplyser operasjonsleder. Ingen personer skal ha kommet til skade.

Les mer om Halden.
Innrømmer å ha tatt av havnekassa

Av frykt for å bli straffet for kontraktsbrudd, valgte Halden kommune å bruke havnekassas penger uten fylkesmannens godkjenning.

Les mer om Halden.
Ikke ungdomsfengsel til Halden

Det blir likevel ikke ungdomsfengsel i Halden. Den såkalte «ungdomsenheten på Østlandet vil ha plass til inntil fem ungdomskriminelle og stå klar på Eidsvoll i løpet av neste år. Det går fram av statsbudsjettet som legges fram klokken 10 i dag.

Les mer om Eidsvoll, Halden og Østlandet.
Væpnet aksjon i Halden

Politiet skal lørdag ha gjennomført en væpnet aksjon på en sentrumsnær adresse i Halden. Det melder Fredrikstadavisa.no. Bagrunnen skal ha vært trussel og melding om våpen. To personer skal ha blitt pågrepet uten dramatikk, og det aktuelle våpenet skal ha vært en softgun.

Arrestert etter bråk i Indre havn

Ved 01-tiden natt til torsdag måtte politiet rykke ut til Indre havn i Halden. Der ble en mann i 40-åra, pågrepet for å ha utøvd vold mot to personer i en båt i havna. Ingen ble alvorlig

Les mer om Halden og Indre.
16-åring solgte marihuana i Halden

tenåringen var 15-16 år, da han kjøpte, brukte og solgte marihuana i Halden. Illustrasjon. Foto: colourbox.com Han var i retten tiltalt for å ha kjøpt 300 gram marihuana.

Les mer om Halden.
Haldenser fengslet etter brann

En haldenser i midten av 40-årene er fengslet for fire uker, siktet for å ha tent på en garasje litt nord for Halden sentrum lørdag kveld.

Les mer om Halden.
Mann angrep politiet

Politiet melder om ordensforstyrrelse på et privat sted i Halden klokka 19.30 fredag kveld. Angrep politiet Meldingen på twitter lyder videre: - Mann i 30-årene pågrepet etter å ha utøvet vold mot politiet.

Les mer om Halden og Meldingen.
Fant død katt halvveis nedgravd

Denne hannkatten ble funnet død i et populært turområde i Halden torsdag ettermiddag. Finnerne tviler på at den har dødd av naturlige årsaker. +1 - Den kan ikke ha ligget så veldig lenge, for den var pen i pelsen.

Les mer om Den og Halden.
Fant død katt halvveis nedgravd

En hannkatt ble funnet død i et populært turområde i Halden torsdag ettermiddag. Finnerne tviler på at den har dødd av naturlige årsaker. Politiet skal ha vært oppe på funnstedet i går for å gjøre undersøkelser.

Les mer om Halden.
Nav-saksbehandler truet

Politiet pågrep i dag en mann i 20-årene etter at han skal ha fremsatt trusler over telefon mot en saksbehandler i Nav Halden.

Les mer om Nav Halden.
Nav-saksbehandler truet

Politiet pågrep i dag en mann i 20-årene etter at han skal ha fremsatt trusler over telefon mot en saksbehandler i Nav Halden. – Vi ser veldig alvorlig på trusler mot offentlige ansatte og har nulltoleranse for dette, sier politiets operasjonsleder Martin Schie. Manen blir nå avhørt.

Les mer om Martin Schie og Nav Halden.
Bernhoft kom, så og vant

Tom Skjeklesæther dyp Foto: STEiN JOHNSEN Bernhoft: Mann for sine briller i Kultursalen i går.Foto: Thomas Lilleby Foto: Thomas Lilleby Jarle Bernhoft burde ha fått nøkkelen til Halden

Les mer om Foto, Halden og Kultursalen.
Dømt for ulovlig retur

To menn er dømt for ulovlig retur til Norge etter å ha vært utvist fra landet. Dommene fra Halden tingrett lyder på henholdsvis 12 og 13 måneder i fengsel.

Les mer om Halden og Norge.
HSK-damene vant NM-stafetten

Så glade ble Halden Skiklubbs stafettjenter etter å ha vunnet NM-gull.

Les mer om NM-gull og NM-stafetten.
Følg Kvik - Moss her

HA følger kampen mellom Kvik Halden og Moss. Josef Myhren Bouchleh og Kvik Halden møter Moss på Halden stadion søndag. Foto: Atle Wester Larsen Moss vant 3-1 i det omvendte oppgjøret

Les mer om Halden og Kvik Halden.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05