Ha halden


Vil ikke ha politisk detaljstyring

Halden-ordfører Thor Edquist tror det blir vanskeligere å rekruttere og holde på lederne i kommuneadministrasjonen dersom politikerne fratar rådmannen makt.

Norsk mann fra Halden skal ha reist til Syria

En mann i 20-årene fra Halden som har konvertert til islam, skal ha reist mot Syria, forteller familien. Han er en såkalt hellig kriger for ekstremistgruppen Den islamske stat (IS).

Les mer om Den, Halden og Syria.
Slukket da brannvesenet kom

Ifølge politiet har det vært et branntilløp bak en komfyr i eneboligen i Halden. – Det var slukket da brannvesenet kom, opplyser operasjonsleder. Ingen personer skal ha kommet til skade.

Les mer om Halden.
Innrømmer å ha tatt av havnekassa

Av frykt for å bli straffet for kontraktsbrudd, valgte Halden kommune å bruke havnekassas penger uten fylkesmannens godkjenning.

Les mer om Halden.

Ikke ungdomsfengsel til Halden

Det blir likevel ikke ungdomsfengsel i Halden. Den såkalte «ungdomsenheten på Østlandet vil ha plass til inntil fem ungdomskriminelle og stå klar på Eidsvoll i løpet av neste år. Det går fram av statsbudsjettet som legges fram klokken 10 i dag.

Les mer om Eidsvoll, Halden og Østlandet.
Væpnet aksjon i Halden

Politiet skal lørdag ha gjennomført en væpnet aksjon på en sentrumsnær adresse i Halden. Det melder Fredrikstadavisa.no. Bagrunnen skal ha vært trussel og melding om våpen. To personer skal ha blitt pågrepet uten dramatikk, og det aktuelle våpenet skal ha vært en softgun.

Arrestert etter bråk i Indre havn

Ved 01-tiden natt til torsdag måtte politiet rykke ut til Indre havn i Halden. Der ble en mann i 40-åra, pågrepet for å ha utøvd vold mot to personer i en båt i havna. Ingen ble alvorlig

Les mer om Halden og Indre.
16-åring solgte marihuana i Halden

tenåringen var 15-16 år, da han kjøpte, brukte og solgte marihuana i Halden. Illustrasjon. Foto: colourbox.com Han var i retten tiltalt for å ha kjøpt 300 gram marihuana.

Les mer om Halden.
Haldenser fengslet etter brann

En haldenser i midten av 40-årene er fengslet for fire uker, siktet for å ha tent på en garasje litt nord for Halden sentrum lørdag kveld.

Les mer om Halden.
Mann angrep politiet

Politiet melder om ordensforstyrrelse på et privat sted i Halden klokka 19.30 fredag kveld. Angrep politiet Meldingen på twitter lyder videre: - Mann i 30-årene pågrepet etter å ha utøvet vold mot politiet.

Les mer om Halden og Meldingen.
Fant død katt halvveis nedgravd

Denne hannkatten ble funnet død i et populært turområde i Halden torsdag ettermiddag. Finnerne tviler på at den har dødd av naturlige årsaker. +1 - Den kan ikke ha ligget så veldig lenge, for den var pen i pelsen.

Les mer om Den og Halden.
Fant død katt halvveis nedgravd

En hannkatt ble funnet død i et populært turområde i Halden torsdag ettermiddag. Finnerne tviler på at den har dødd av naturlige årsaker. Politiet skal ha vært oppe på funnstedet i går for å gjøre undersøkelser.

Les mer om Halden.
Nav-saksbehandler truet

Politiet pågrep i dag en mann i 20-årene etter at han skal ha fremsatt trusler over telefon mot en saksbehandler i Nav Halden.

Les mer om Nav Halden.
Nav-saksbehandler truet

Politiet pågrep i dag en mann i 20-årene etter at han skal ha fremsatt trusler over telefon mot en saksbehandler i Nav Halden. – Vi ser veldig alvorlig på trusler mot offentlige ansatte og har nulltoleranse for dette, sier politiets operasjonsleder Martin Schie. Manen blir nå avhørt.

Les mer om Martin Schie og Nav Halden.
Bernhoft kom, så og vant

Tom Skjeklesæther dyp Foto: STEiN JOHNSEN Bernhoft: Mann for sine briller i Kultursalen i går.Foto: Thomas Lilleby Foto: Thomas Lilleby Jarle Bernhoft burde ha fått nøkkelen til Halden

Les mer om Foto, Halden og Kultursalen.
Dømt for ulovlig retur

To menn er dømt for ulovlig retur til Norge etter å ha vært utvist fra landet. Dommene fra Halden tingrett lyder på henholdsvis 12 og 13 måneder i fengsel.

Les mer om Halden og Norge.
HSK-damene vant NM-stafetten

Så glade ble Halden Skiklubbs stafettjenter etter å ha vunnet NM-gull.

Les mer om NM-gull og NM-stafetten.
Følg Kvik - Moss her

HA følger kampen mellom Kvik Halden og Moss. Josef Myhren Bouchleh og Kvik Halden møter Moss på Halden stadion søndag. Foto: Atle Wester Larsen Moss vant 3-1 i det omvendte oppgjøret

Les mer om Halden og Kvik Halden.
Innvandrerkvinne får St. Olavs-ordenen

Det er Norsk Sykepleierforbund som har søkt H.M. Kongen om at Halden-kvinnen skal tildeles ordenen, skriver HA.

Følg Bækkelaget - Halden her

HA følger cupkampen mellom Bækkelaget og HK Halden LIVE.

Les mer om Bækkelaget og Halden.
Batterilading kan være brannårsak

Lading av et batteri kan ha vært årssaken til brannen i et uthus i Damhauggaten i Halden i går. Det er den foreløpige konklusjonen etter etterforskning på branntomta. Flere naboer til uthuset ble evakuert i forbindelse med brannen, men brannvesenet fikk rask kontroll over situasjonen.

Les mer om Damhauggaten og Halden.
Følg HKH - Fredrikstad her

HA følger kampen mellom HK Halden og Fredrikstad LIVE. Katharina Steinsvik Olsen (FBK) og Malene Staal (HKH) er klare for en prestisjetung serieåpning i Eliteserien håndball.

Vil ha Blåseensemblet i Halden

– Det er her de hører hjemme, mener lederen av kulturutvalget i fylkeskommunen. Men hun vil ikke gi kommunen mer penger for å beholde Det Norske Blåseensemblet i byen.

LIVE: HTH leder i nord

HA oppdaterer her fra cupkampen mellom Harstad og Halden Topphåndball. 5 min: HTH leder 3-1. Mads Fredriksen og HTH møter Harstad i cupen onsdag. Foto: Hans Petter Wille HTH har reist

Kan ha brutt kommuneloven

Halden kommune har brutt kommuneloven, mener revisor. Kontrollutvalgssekretariatet innstiller på å sende økonomisak til Fyllkesmannen.

Les mer om Fyllkesmannen.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10