Ha halden


Vil tangere rekorden

I fjor deltok 150 barn på Ferieklubben til Halden taxi. I år vil de ha med seg like mange til Göteborg. For 13. gang reiser haldenungdommer til Liseberg i regi av Halden Taxi.

– Spyttet på politi

En mann er anmeldt for å ha sparket og spyttet på politimenn i Halden sentrum i ettermiddag. Ifølge politiet var mannen, som er i 40-årene, beruset. Han er nå satt i arrest.

Les mer om Halden og Spyttet.
Mindre skader i mopedulykke

Rundt klokken 18 smalt det mellom en moped og en bil i Tistedal utenfor Halden. Føreren av mopeden skal ha fått mindre skader og blir sendt til legevakt for sjekk, opplyser Østfold politidistrikt.

Les mer om Halden, Tistedal og Østfold.
Farts-kontroll i sentrum

Fire bilister fikk forenklede forelegg. Politiet avholdt fartskontroll i Marcus Thranes gate i Halden onsdag formiddag. Fire bilister kan vente seg en saftig bot etter å ha kjørt for

Les mer om Halden.

Følg Kvik - Finnsnes her

HA følger kampen mellom Kvik Halden og Finnsnes. Sebastian Eriksen og Kvik Halden møter Finnsnes på Halden stadion. Foto: Atle Wester Larsen Kvik Halden kommer fra et pinlig 1-6 tap

Les mer om Halden og Kvik Halden.
Slo ned pubgjest og kastet ølboks på politiet

En 44 år gammel haldenser er dømt til fengsel i ni måneder etter å ha laget bråk en rekke ganger i Halden i løpet av det siste året.

Les mer om Halden.
Skal ha slått politimann

En mann i 30-årene ble pågrepet i Halden natt til torsdag, etter at han skal ha slått en politimann i ansiktet. Vedkommende måtte på legevakta etter hendelsen.

Les mer om Halden.
Skal ha slått politimann

En mann i 30-årene ble pågrepet i Halden natt til torsdag, etter at han skal ha slått en politimann i ansiktet. Vedkommende måtte på legevakta etter hendelsen.

Les mer om Halden.
Væpnet aksjon i Halden

Mann i 40-årene skal ha truet folk med kniv og truet med seg en nabokvinne. Aksjonen skal ha skjedd i Halden sentrum. Foto: Stein Johnsen (Ilustrasjon) Politiet melder at kvinnen ble

Les mer om Halden.
– Overkjøres av kommunen

Halden kommune vurderer å plassere storfamilieleiligheter for flyktninger i bydel, uten å ha informert naboene. Velforening mener saksbehandlingen er en skandale.

Delvis kontroll på skogbrann

Brannvesenet har til dels kontroll på skogbrannen i Halden, forteller politiet i Østfold. Det skal ha brent i et område på 200–300 kvadratmeter. Det er ikke fare for spredning.

Les mer om Halden og Østfold.
Trafikkulykke på E6

Politiet melder om en trafikkulykke i nordgående retning på E6 i Halden. Det er en bil som har kjørt inn i midtdeleren. Ifølge politiet skal 50 meter av midtdeleren være ødelagt. Føreren, en mann i 40-årene, skal ikke ha vært ruset, men har blitt fratatt førerkortet. Årsaken til ulykken er ikke avklart.

Les mer om Halden.
Samboer-vold

En mann i 40-årene ble pågrepet etter å ha utøvd vold mot samboeren sin i Halden. Hun ble ikke så skadet at hun måtte til lege, men mannen er tatt hånd om.

Les mer om Halden.
Samboer-vold

En mann i 40-årene ble pågrepet etter å ha utøvd vold mot samboeren sin i Halden. Hun ble ikke så skadet at hun måtte til lege, men mannen er tatt hånd om.

Les mer om Halden.
- Toyota selger flere biler til Halden etter flyttingen

Redaktør Øivind Kvitnes skriver i HA den 12. juni, etter et besøk på Svalbard at han som haldenser finner det spesielt at Toyota finner lønnsomhet i å drive bilbutikk på et sted som

Les mer om Halden, Svalbard og Toyota.
Følg Kvik - Medkila her

HA følger kampen mellom Kvik Halden og Medkila Almir Taletovic og Kvik Halden møter Medkila søndag klokka 13.00. Med åtte mål på åtte kamper hittil, er det liten tvil om hvor skoen trykker for Nils Lexerød og Kvik HFK.

Ruset mann viftet med øks i Tistedal

Tre menn ble pågrepet i Halden natt til lørdag. Det startet ved 23.30-tiden fredag kveld. En mann i 30-årene ble pågrepet etter å ha viftet med en øks og ropt ut trusler i Tistedal.

Les mer om Halden og Tistedal.
Tatt med 50.000 i kontanter

To polske menn avhøres av Halden-politiet i dag, etter at de ble tatt natt til torsdag på vei ut av landet med en modifisert bil og 50.000 kroner i kontanter. Politiet mistenker at pengene var oppgjør for en smuglertur. En av polakkene er kjent av politiet fra før, han er blant annet etterlyst for ikke å ha møtt opp til en tidligere soning.

Les mer om Halden-politiet.
Moss slo Kvik Halden 3-1

Lokaloppgjørs-kampen i 2.divisjon fotball mellom Moss og Kvik Halden på Melløs er ferdigspillt. Moss slo Kvik Halden 3-1, etter å ha ledet 1-0 til pause.

Les mer om Kvik Halden.
Se Moss - Kvik her

Her kan du se kampen mellom Moss og Kvik Halden LIVE. Jacob Madsen Lund og Kvik Halden møter Moss på Melløs søndag. Foto: Anders Johansson Moss Avis sender kampen direkte. HA vil også

Får mye skryt, men lite støtte

Metal-festivalen Tons of Rock som arrangeres på festningen i Halden juni har bare fått sponsorpenger fra n bedrift, sier festivalsjef Svein Bjørge til HA. - Vi har åpenbart ikke klart å nå fram med budskapet om potensialet som ligger i denne festivalen for Halden og hvor viktig det er å være med fra start av, sier Bjørge.

Les mer om Bjørge, Halden, Rock og Svein Bjørge.
Presser på ved å støtte

Erlandsens konditori i Halden har mottatt mye støtte etter at det ble oppfordret til kronerulling på Facebook for å redde de tre stillingene. En av dem som støtter er Fellesorganisasjonen sentralt - med 5000 kroner. Patrick Dalquist i Østfold FO mener det er et viktig signal om at dette er slike arbeidsplasser vi vil ha. Et arbeidsliv som er inkluderende.

Del din 17. mai-feiring med HA

Vi vil gjerne ha bilder og video fra nasjonaldagen. Send bilder til tips@ha-halden.no. Send oss video eller bilde fra din nasjonaldag. Video laster du opp på

Beruset dame i Halden

Beruset kvinne i 50-årene måtte i fengsel etter å ha lagd bråk i Halden sentrum ved ett-tiden i natt. Hun er anmeldt for forholdet.

Les mer om Halden.
Uten førerkort for sjette gang

Halden tingrett har dømt en 25 år gammel haldenser til å utføre 45 timer samfunnsstraff for kjøring uten førerkort. Mannen har tidligere fått to forelegg og tre dommer for tilsvarende forhold. I februar i fjor fikk 25-åringen en betinget dom. I november ble han stanset på nytt, i prøvetiden for den forrige dommen. Tingretten slår fast at mannen i utgangspunktet skulle ha ubetinget fengsel, men fant spesielle forhold som forsvarte bruk av samfunnsstraff i stedet.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02