Ha halden

Russejente voldtatt i Halden

Halden: En 19 år gammel jente skal ha blitt voldtatt av en eller flere personer under et russetreff i Halden.
Les mer om Halden.

– 19 år gammel kvinne voldtatt i Halden

En 19 år gammel kvinne skal ha blitt voldtatt av en eller flere personer i Halden. Ingen personer er pågrepet.
Les mer om Halden.
Russejente voldtatt i Halden
En 19 år gammel jente skal ha blitt voldtatt av en eller flere personer under et russetreff i Halden.
Les mer om Halden.
– Russejente voldtatt i Halden
En 19 år gammel jente skal ha blitt voldtatt av en eller flere personer i Halden. Ingen personer er pågrepet.
Les mer om Halden og Russejente.

Anmeldte voldsepisode

Politiet i Halden har nå tatt imot anmeldelse fra mannen som ble bedt om å komme tilbake til uka da han ønsket å anmelde en voldsepisode i helgen. Mannen skal ha blitt utsatt for blind vold av to gjerningsmenn, og politiet er nå på utkikk etter disse. De har fått beskrivelser av mennene, men ønsker foreløpig ikke å gå ut med disse.
Les mer om Halden.
Savnede seilere søkte tilflukt
De to mennene som ble meldt savnet under en seiltur fra Larvik til Halden, søkte ly på Hvaler da de fikk problemer med motoren. Mennene er i god behold. De to mennene, som er 28 og 30 år gamle, ble meldt savnet etter å ha lagt fra kai i Larvik lørdag. Søndag formiddag ankom de Halden.
Les mer om Halden, Hvaler og Larvik.
Vil ha innsigelse mot Halden
Den nye sentrumsplanen i Halden kan føre til at utbygginger vedtas over hodet på folk, mener rådmannen i Østfold fylkeskommune.
Les mer om Halden og Østfold.
Båtbrann i Halden
En person sjekkes av ambulansepersonell etter en båtbrann ved Tista i Halden. Brannvesenet har slukket brannen i tresnekka som ligger fortøyd på båtplassen sin. Båteieren har fått brannsår, men ingen andre skal ha vært i båten, foreller politiet i Østfold. Det har blitt noe sotskader på to båter som lå ved siden av.
Les mer om Halden, Tista og Østfold.
Familie i Halden har fått dødsbudskap om Syria-farer (24)
Familien er i sorg etter at de fikk en telefon med budskapet om at den etniske norske konvertitten skal ha blitt drept i Syria.
Les mer om Halden, Syria-farer og Syria.
- Norsk jernbanepolitikk styres ikke fra Halden!
Miljøpartiet i Halden slår tilbake mot kritikken om å ha vært bakstreverske i forhold til utbyggingen på Tyska og Hollenderen.
Les mer om Halden, Hollenderen og Tyska.
Bortetap for Halden Topphåndball
Drammen slo haldensene 25-20 i kveldens eliteseriekamp i håndball, etter å ha ledet 13-10 ved pause.
Politiet: - Hund bet av deler av nese
En rottweiler skal i natt ha gått til angrep på en mann i 20-årene i Halden, ifølge politiet.
Les mer om Halden.
Haldenser dømt etter garasjebrann
I september i fjor brant en garasje i Busterudkleiva i Halden. Nå er en 47 år gammel mann dømt for å ha tent på garasjen. Mannen er også dømt for vold mot en politibetjent og brudd på besøksforbud.
Les mer om Busterudkleiva og Halden.
- Skal du spise til operaen må du egentlig ringe nå
OPERA: Tosca gir gode ringvirkninger for Halden - Skal du ha et ledig bord på ett av spisestedene i Fredriksten festning under sommerens opera, må du ringe straks. Det sier en av driverne av Fredriksten hotell, Magne Rekstad.
Flere voldsepisoder i natt
En Fredrikstad-mann ble pågrepet i 5-tiden i morges, og er mistenkt for å ha slått samboeren sin. Mannen var også i besittelse av narkotika, opplyser politiet på Twitter. En litauer er også satt i arrest i Halden, etter at han skal ha vært voldelig mot en nabo.
Les mer om Halden og Twitter.
- Vi vil ha makt
Leder i Halden Frp, Henrik Rød, og partiets ordførerkandidat, Per Egil Evensen, sier at Frps mål foran kommunevalget er å få makt.
Flere innbrakt i løpet av natten
Politiet kan melde om enkelte ordensforstyrrelser i natt. En mann er innbrakt fra et utested i Moss , etter å ha sloss med dørvaktene. To personer blir pågrepet i Halden sentrum, begge innblandet i slagsmål. Der ble en person kjørt til legevakt for sjekk. Og krangling utenfor et utested i Askim førte til at en ung mann fikk tilbringe natten i arrest.
Les mer om Askim og Halden.
- Han har ikke penger, og han har heller ikke bankkort. Han har heller ikke vært aktiv på sosiale medier
Det var for om lag en uke sien at den savnede 16-åringen trolig ble observert sist. Ifølge opplysninger politiet sitter på, skal han da ha blitt sett mellom Halden og Göteborg i Sverige.
Les mer om Göteborg, Halden og Sverige.
Kornbonde fra Halden anmeldt
Tollvesenet har anmeldt en kornbonde fra Halden. Bonden skal ha smuglet korn fra Sverige der kornet er produsert og over grensa til Norge. Dette skriver NRK Østfold.
Les mer om Halden, Norge og Sverige.
Leteaksjon etter savnet 68-åring i Østfold
Halden (NTB): En stor leteaksjon er satt i verk etter at en 68 år gammel mann har forsvunnet i Halden i Østfold. Ifølge Halden Arbeiderblad skal mannen ha forsvunnet i området rundt den gamle Svinesundsbrua.
Leteaksjon etter savnet 68-åring i Østfold
Ifølge Halden Arbeiderblad skal mannen ha forsvunnet i området rundt den gamle Svinesundsbrua. - Vi fant bilen hans kald og nedsnødd ved totida natt til mandag og har prøvd å kontakte ham uten hell.
Les mer om Svinesundsbrua og Østfold.
Dyrt å spille tennis i Halden
Lørdag hadde HA en stor oversikt over hva det koster for barn og unge å drive aktiv idrett i Halden. I dag bringer vi noen flere idretter, deriblant tennis.
Les mer om Halden.
Kommer til Halden for å finne talenter
- Vi vet at det er mange talenter i Halden innenfor ulike kategorier. Kanskjer det kan være fiolonister, trubadurer, en rå fotballtrikser eller danser. Hva vet vi? sier castingansvarlig Mia Jacobsen til HA.
Les mer om Halden og Mia Jacobsen.
- Alle er velkomne på biblioteket
Det sier kommunalsjef Jane Short Aurlien i en kommentar til lørdagens oppslag i HA. Der sto Thor Magnus Grevstad fram og fortalte at han er nektet adgang til Halden bibliotek.
Les mer om Halden og Jane Short Aurlien.
Tonje Larsen (40) klar for Champions League
I februar starter Champions League i håndball igjen. Da kan Tonje Larsen komme på banen for Larvik. Etter å ha vært borte fra kampaktivitet siden 22. mai 2013, gjorde Tonje Larsen comeback for Larvik mot Halden søndag.
Les mer om Halden, Larvik og Tonje Larsen.