Hafjell

Lillehammer bidrar med 350.000 til VM-søknad

Formannskapet i Lillehammer bidrar med 350.000 kroner til Hafjell/Kvitfjells søknad om å arrangere alpin-VM i 2025.
Les mer om Lillehammer og VM-søknad.

Her blir det seks kilometer med ny E6 i Innlandet

Regjeringen vil bygge firefelts E6 helt til Hafjell - seks kilometer lenger nord enn først planlagt.
Les mer om Hafjell og Innlandet.
Ingen tatt med promille
Ingen ble tatt da politiet i dag hadde promillekontroller i Elverum, Hafjell og Ottestad i Stange. I alt ble 153 kjøretøyer kontrollert.
Les mer om Elverum, Hafjell, Ottestad og Stange.
Narko-tatt i Hafjell
To menn i slutten av tenåra fra Gjøvik og Øyer ble sent i går kveld tatt av politiet og anmeldt for bruk av narkotika. De to var med på et arrangement i Hafjell.
Les mer om Gjøvik, Hafjell og Øyer.
4.800 nye hytter i Hafjell
Det foreslås å bygge 4.800 nye hytter og leiligheter i Hafjell de neste 10 årene. I dag er det rundt 3.500 hytter og leiligheter, så forslaget åpner for mer enn en dobling. Det skriver GD. Forslaget er ikke behandlet.
Les mer om Hafjell.
Vil bygge 4.800 hytter til i Hafjell
Det er 3.500 fritidsboliger og leiligheter i Hafjellområdet. Nå foreligger det forslag om utbygging av ytterligere 4.800 enheter de neste 10 årene.
Les mer om Hafjell og Hafjellområdet.
Dette skjedde mens du sov: Masseslagsmål på skistedene
Det gikk hett for seg på skistedene i Innlandet påskeaften. Slåssing i Trysil, i Øyer/Hafjell og på Beitostølen. Seks menn barket sammen på Skitorget i Trysil. To til legevakta, kutt i ansiktet og en brukket finger.
Bortvist av politiet etter bråk
Politiet måtte sende flere personer hjem etter bråk i natt. Både i Lillehammer, Hafjell, Roa, Fagernes, Brandbu Trysil og Hamar ble personer bortvist etter å ha lagd bråk eller oppført seg ufint. Flere av forholdene vil bli anmeldt.
Ble kvitt mystiske smerter – nå tror NRK-ekspert på sjokksesong
HAFJELL/OSLO (NRK): NM-konge Rasmus Windingstad (24) skjønte ikke hvorfor han hadde så vondt i føttene. Så falt brikkene på plass for stjerneskuddet.
Ble kvitt mystiske smerter - nå tror NRK-ekspert på sjokksesong
HAFJELL/OSLO (NRK): NM-konge Rasmus Windingstad (24) skjønte ikke hvorfor han hadde så vondt i føttene. Så falt brikkene på plass for stjerneskuddet. - Med alle de smertene jeg hadde, så bare måtte det skje noe, sier Windingstad til NRK.
Les mer om NRK og Windingstad.
Idrettsjurist: Ski-toppene inhabile i alpin-VM-avgjørelse
Skiforbundets to toppsjefer, skipresident Erik Røste og generalsekretær Stein Opsal, er inhabile til å vurdere om det er Hafjell/Kvitfjell eller Narvik som skal være Norges kandidat til alpin-VM.
Lisa vant tidenes feteste Vinterlyd-premie
Lisa hadde ingen planer for påsken. Men det var før P4 ringte. VINNER: Lisa Stokmo Hansen fra Harstad kan nå ta med seg samboeren og resten av familien til Hafjell etter at hun vant tidenes Vinterlyd-konkurranse på P4.
- Skitoppene er inhabile i VM-avgjørelse
Flere av toppene i Norges Skiforbund som skal vurdere om det er Narvik eller Hafjell/ Kvitfjell som skal få alpin-VM er inhabile i saken. Det mener idretssjurist Gunnar-Martin Kjenner.
Hafjell Ski Marathon 2018 i levende bilder
Hafjell Ski Marathon 2018 oppsummert i 2 minutter lang film.
Maren Skjøld på 5. plass
Under NM alpint i Hafjell i dag kom Maren Skjøld fra Gjøvik på 5. plass i slalåm.
Les mer om Gjøvik, Hafjell og Maren Skjøld.
Windingstad fikk kongepokal
Rasmus Windingstad plukket med seg hele tre gull under alpin-NM i Hafjell. Søndag ble han belønnet med kongepokalen for mesterskapets beste prestasjon. Kongepokalen er Windingstads første i karrieren.
Les mer om Hafjell.
Rørt norgesmester slo rivalen: – Det kjentes lett ut
HAFJELL/OSLO (NRK): Simen Ramberg Christensen ble norgesmester i slalåm etter å slått klubbkamerat og rival Henrik Kristoffersen. Det ble følsomt for 25-åringen.
Rørt norgesmester slo rivalen: – Det kjentes lett ut
HAFJELL/OSLO (NRK): Simen Ramberg Christensen ble norgesmester i slalåm etter å slått klubbkamerat og rival Henrik Kristoffersen. Det ble følsomt for 25-åringen.
Sterk avslutning i NM for Timon Haugan
Kjørte to gode omganger og kom på 5. plass i dagens NM-slalåm. Timon Haugan, Oppdal IL, gjennomførte to solide omganger i søndagens Norgesmesterskap i slalåm i Olympiabakken i Hafjell.
Maren på tredje etter første omgang
Maren Skjøld ligger på tredjeplass etter førsteomgangen i NM i slalåm i Hafjell.
Les mer om Hafjell.
Byen har klart å skape ei begeistring for ideen som strekker seg langt utafor Ofoten-regionen, som det bare er å ta av seg slalåmhjelmen for
Fredag overleverte Hafjell og Kvitfjell søknaden til Norges Skiforbund om å få arrangere alpin-VM i 2025. Tidligere denne uka leverte Narvik sin søknad om å få arrangere det samme mesterskapet.
17-årig sensasjon hylles av Kjetil André Aamodt: - Helt vanvittig!
I pausen fikk Lucas Braathen (17) et tips av alpinlegenden. Deretter sjokkerte han NM-feltet - og seg selv. Overraskelsene kom på løpende bånd i storslalåmrennet under NM på Hafjell lørdag.
Kristoffersen knust av ukjente nordmenn
HAFJELL/OSLO (NRK): Henrik Kristoffersen (23) måtte se seg slått av blant andre 17 år gamle Lucas Braathen under storslalåmrennet i NM.
Ragnhild Mowinckel ble suveren norgesmester: - Jeg måtte gi gass
Rett fra sjukdom til NM-gull. Ragnhild Mowinckel var i en klasse for seg under lørdagens NM-storslalåm på Hafjell.