Halden kvinnen

Ruskonsulent hasjdømt

Et dansk samboerpar i slutten av 50-årene er begge dømt til fengsel i et år og ni måneder for smugling av 9,3 kilo hasj til Norge i januar 2016. I Halden tingrett oppga kvinnen at hun var utdannet som ruskonsulent og at hun arbeidet for hjemkommunen.
Les mer om Norge.

Halden-kvinne løslatt

Halden-kvinnen som i vinter møtte opp hos politiet og tilsto et drap, er nå løslatt. Politiet ba i dag om fire nye uker med varetektsfengsling av Halden-kvinnen. De begrunnet fengslingen med hensyn til allmennheten. Men retten var ikke enig, og valgte å løslate kvinnen.
Les mer om Halden-kvinnen.
Ba om lenger varetekt
Politiet ba i dag om fire nye uker med varetektsfengsling av Halden-kvinnen, som i vinter møtte opp hos politiet og tilsto et drap. Politiet mente siktelsen er så alvorlig at å sette kvinnen fri fra varetekt ikke vil være i tråd med rettsoppfattelsen til folk flest. Det er ikke hennes advokat, Janikke Kotai, enig i.
Siktet for drap på ektemannen i 2015: - En del av et belastet rusmiljø
Kvinnen er siktet for overlagt drap på sin ektemann i 2015. Hun meldte seg selv til politiet, men erkjenner ikke straffskyld. HALDEN (Dagbladet): 23.

Fire uker varetekt

Den 43 år gamle kvinnen som har forklart at hun drepte sin tidligere ektemann i Halden, er dømt til fire nye uker i varetektsfengsel. Hun er også ilagt brev- og besøkskontroll av Halden tingrett. Kvinnen har forklart at hun drepte sin daværende ektemann i 2015.
Les mer om Halden.
Sår tvil om drapssiktedes tilståelse
HALDEN (NRK): Kvinnen som har tilstått å ha drept ektemannen sin i Halden, har hatt en så tøff tid at forsvareren lurer på om tilståelsen kan være falsk.
Les mer om Halden.
Tilstår drap: – Kvinnen sier hun handlet i nødverge
– Kvinnen i 40-årene fra Halden som har tilstått at hun skal ha drept sin tidligere ektemann, hevder at hun handlet i nødverge.
Les mer om Halden.
Ba om at drapssiktet i Halden løslates
HALDEN/FREDRIKSTAD (NRK): Kvinnen som fortalte politiet at hun drepte sin tidligere ektemann i Halden i 2015 ønsker å bli løslatt fra varetekt.
Les mer om Halden.
Drapssiktet kvinne framstilles for ny varetektsfengsling
Halden tingrett er lukket mens kvinnen forklarer seg.
Kona tilsto å ha drept ektemannen i fjor - ble ikke pågrepet
En kvinne er siktet for overlagt drap på sin tidligere ektemann i Halden i 2015. Hun tilsto drapet i fjor høst, men ble ifølge NRK sluppet fri samme dag. Kvinnen erkjenner ikke straffskyld. Hun mener drapet skjedde i nødverge.
Les mer om Halden og NRK.
Tilsto to ganger for politiet før hun ble drapssiktet
HALDEN/OSLO (NRK): Kvinnen som er siktet for overlagt drap på sin tidligere ektemann i Halden, tilsto drap for politiet i fjor høst. Hun ble sluppet fri samme dag, etter det NRK får opplyst.
Les mer om Halden og NRK.
Tilsto to ganger for politiet før hun ble drapssiktet
HALDEN/OSLO (NRK) Kvinnen som er siktet for overlagt drap på sin tidligere ektemann i Halden tilsto drap for politiet i fjor høst, men hun ble sluppet fri samme dagen etter det NRK får opplyst.
Les mer om Halden og NRK.
Kvinne innrømmet drap: Både hun og avdøde bodde i Halden
Kvinnen som er siktet for å ha drept en haldenser i 2015, har forklart politiet hvordan hun skal ha utført drapet.
Les mer om Halden.
Kvinne innrømmet drap i Halden – har forklart politiet hvordan hun skal ha utført drapet
Kvinnen som er siktet for å ha drept en haldenser i 2015.
Les mer om Halden.
Fortalte om drap fra 2015
En kvinne meldte seg for politiet 23. januar i år og fortalte at hun drepte en mann i Halden i 2015. Kvinnen er varetektsfengslet, og politiet har startet drapsetterforskning.
Les mer om Halden.
Kvinne døde av hjertesvikt
Kvinnen i 60-årene som ble funnet død i et søppelskjul på en skole i Askim i Østfold forrige mandag døde av hjertesvikt. Det melder Halden Arbeiderblad. Politiet så på dødsfallet som mistenkelig og startet etterforskning.
Pågrepet for drapstrusler
En 30 år gammel polsk mann bosatt i Halden er pågrepet for drapstrusler mot sin ekssamboer. Kvinnen, som også er polsk, var hos politiet for å anmelde sin tidligere samboer for vold og trusler i går, da hun fikk flere drapstrusler via meldings-appen messenger. Mannen skal avhøres i dag.
Les mer om Halden.
Ber om tips etter voldtektsforsøk
Politiet i Halden ber om tips etter det de kaller et forsøk på en overfallsvoldtekt i Halden i går kveld. En kvinne ble overfalt på et friområde ved Rødsfjellet i 20-tiden av to menn. – Hun satte se til motverge slik at de to ga opp forsøket, og nå ber vi folk hjelpe oss slik at vi finner ut hvem det er, sier politiadvokat Bjørn Rudningen Thune. Kvinnen har beskrevet gjerningsmennene som mellom 20 og 40 år gamle, og at de snakket gebrokkent norsk.
Kvinne overfalt i Halden
En kvinne i 20-årene skal ha blitt overfalt av to menn på Rødsberget i Halden. Politiet er i området med flere patruljer og søker etter gjerningsmennene. Kvinnen sitter i avhør. En av gjerningspersonene beskrives som cirka 180 cm høy, sort lue, mørk ytterjakke og olabukse. Han skal ha snakket gebrokkent norsk. Mulig opprinnelse er Midtøsten eller Øst-Europa. Den andre gjerningsmannen beskrives som ca 185 cm høy, kort mørkt glatt hår, grå joggebukse og mørk ytterjakke. Det skriver Politiet på Twitter.
Plutselig tok sofaen til Halden-kvinnen fyr – nå advarer politiet
Politiet og brannvesenet advarer mot å plassere gjenstander i vinduet som kan forårsake brann ved solstråler.
Les mer om Halden-kvinnen.
Medtrafikanter hindret ruskjøring
Klokka 05.25 søndag fikk politiet inn melding om promillekjøring ved fylkesvei 21, innkjøringen til Halden. Medtrafikanter hindret en kvinne i å kjøre videre fra en bensinstasjon. Kvinnen i 40-årene fremsto for politiet som synlig beruset. Nødvendige prøver er tatt og politiet har beslaglagt kvinnens førerkort.
Les mer om Halden.
Kjørte bil med falske kjennetegn
En kvinne i 30-årene ble pågrepet i Halden i natt. Kvinnen kjørte bil uten å inneha gyldig førerkort og bilen var påsatt falske stjålne kjennetegn. Inne i bilen fant politiet også andre stjålne kjennemerker. Kvinnen hadde ingen god forklaring på hvorfor hun var i besittelse av bilen.
Les mer om Halden.
Angrep kvinne i Halden
En kvinne ble slått flere ganger av en mann i 30-årene som tok seg inn i boligen hennes i Halden fredag kveld. Kvinnen ble ikke alvorlig skadd, ifølge politiet. Mannen er pågrepet av politiet.
Les mer om Halden.
Brukte syv timer hjem
Familien til en 96-åring er kritiske til at det tok syv timer for kvinnen å komme seg fra sykehuset på Kalnes og hjem til Halden. Ifølge HA var kvinnen så lei av å vente at hun til slutt betalte taxituren av egen lomme. Sykehuset beklager og vil rette opp.
Les mer om Halden.
Stjal gullring
En kvinne i 40-årene ble pågrepet i Halden sentrum etter å ha stjålet en ring fra en av byens gullsmeder. Kvinnen var i besittelse av ringen ved pågripelsen og er tatt med til Halden politistajson for avhør.
Les mer om Halden.