Hallikvirksomhet

Dømt for å håndheve sigøynerlover i Bergen

En 42 år gammel mann er funnet skyldig i hallikvirksomhet ved å kreve inn gatepenger.
Les mer om Bergen.

Thaisalonger i juridisk gråsone

Kommuneoverlege Dagfinn Haarr sier at kvinnene som er siktet for hallikvirksomhet havner i en slags juridisk gråsone. De fleste steder som tilbyr hud- og hårpleie må følge et regelverk om hygiene, men det er usikkert om thaisalonger må det samme.
To kvinner siktet for hallikvirksomhet etter politiaksjon i Kristiansand
To kvinner er pågrepet og siktet for hallikvirksomhet etter at politiet gikk til aksjon mot to thaimassasjesalonger i Kristiansand sentrum.
Les mer om Kristiansand.
To kvinner siktet for hallikvirksomhet ved massasjesalonger i Kristiansand
I starten av januar gikk politiet til aksjon mot to massasjesalonger i Kristiansand. To kvinner er nå siktet for hallikvirksomhet.
Les mer om Kristiansand.

To kvinner siktet for hallikvirksomhet fra massasjesalonger i Kristiansand

- Under aksjonen ble det sikret bevis som kunne bekrefte at det hadde foregått salg av seksuelle tjenester samme dag.
Les mer om Kristiansand.
To siktet for hallikvirksomhet
Etter mistanke om organisert salg av seksuelle tjenester aksjonerte politiet i Kristiansand mot to thaimassasjesalonger. To kvinner er nå siktet for hallikvirksomhet i saken.
Les mer om Kristiansand.
Siktet for hallikvirksomhet
To kvinner er siktet for hallikvirksomhet i Kristiansand etter en aksjon mot to thaimassasjesalonger. Ei av kvinnene har ifølge politiet delvis erkjent straffskyld. Den andre kvinna har ikke erkjent staffskyld, melder politiet.
Les mer om Kristiansand.
Pensjonat-innehaver dømt for hallikvirksomhet
SANDNES: En enstemmig rett mener at 64-åringen burde forstått at flere av gjestene hans solgte seksuelle tjenester fra rommene.
Dansk politiker etterforskes
En dansk politiker etterforskes for sextreff med unge jenter. Ifølge dansk lokalavis risikerer han fengsel for hallikvirksomhet, dersom han faktisk har arrangert treffene.
Solgte sex fra leilighet ved politihuset
En kvinne er siktet for hallikvirksomhet. Politiet i Drammen mener hun har hjulpet minst ti kvinner å selge sex, antagelig mange flere.
Les mer om Drammen.
Avslørte sexsalg
En kvinne er fengslet siktet for hallikvirksomhet i Drammen. Politiet tror hun har hjulpet minst ti kvinner med å selge sex fra en leilighet i byen, skriver Drammens Tidende. Mannen hennes er også siktet i saken, men ikke fengslet.
Les mer om Drammen.
Tre kvinner siktet for hallikvirksomhet i Tromsø
Tre kvinner er pågrepet og siktet for hallikvirksomhet etter at politiet gikk til aksjon i Tromsø. Flere ble tatt inn til avhør.
Les mer om Tromsø.
Kvinnegruppa Ottar anmelder sugardating-nettside
Kvinnegruppa Ottar anmelder selskapet bak den omstridte datingtjenesten «Rich Meet Beautiful for hallikvirksomhet.
Anmelder sugardating-nettside
Kvinnegruppa Ottar anmelder selskapet bak den omstridte datingtjenesten «Rich Meet Beautiful for hallikvirksomhet. Flere har reagert på en reklamekampanje som lokker med muligheten for null kroner i studielån hvis de dater en såkalt sugar daddy.
Bonde siktet for hallikvirksomhet – skal ha solgt sex med kona
Politiet mener bonden har tatt seg betalt for konas seksuelle tjenester, mens bonden selv mener det kun er betalt for reiseutlegg.
Krever 2 års fengsel for halliktiltalt 63-åring
– Det er viktig å gi et signal til allmennheten om at det slås hardt ned på hallikvirksomhet, sier politiadvokat Karen Mork.
Les mer om Karen Mork.
63-åring erkjenner storstilt hallikvirksomhet
Tiltalte skal ifølge påtalemyndigheten ha lagt til rette for prostitusjon fra en rekke leiligheter både i Stavanger og Oslo.
Les mer om Oslo og Stavanger.
Pensjonat-innehaver tiltalt for hallikvirksomhet
Flere av mennene som er bøtelagt for kjøp av seksuelle kvinner på Det lille pensjonat i Sandnes, risikerer å måtte vitne i saken mot innehaveren.
Les mer om Det.
Fra Airbnb-boligen i Fana solgte de sex. Nå er en av dem fengslet
Kvinnene i 20-årene skal ha solgt sex fra en Airbnb-leilighet i Fana. Politiet har siktet en av dem for hallikvirksomhet.
Les mer om Airbnb-leilighet og Fana.
Kvinne avtalte sexsalg i solstudio for venninne
Den trønderske kvinnen i 40-årene forhandlet om betaling og hvilke tjenester venninnen skulle yte. Nå er hun dømt for hallikvirksomhet.
Siktet for hallikvirksomhet
En mor og datter fra Sarpsborg er siktet for å ha lagt til rette for prostitusjonsvirksomhet i Sarpsborg sentrum. Det skriver sa.no. Ifølge avisen mistenker politiet at det har blitt solgt sex fra den aktuelle adressen i over ett år.
Les mer om Sarpsborg.
Ti kvinner avhørt i stor halliksak
Mandag formiddag aksjonerte politiet mot Det lille pensjonat i Sandnes sentrum. Samtidig ble utleieren, en mann i 60-årene, pågrepet og siktet for hallikvirksomhet.
Les mer om Det.
Dømt for hallikvirksomhet i Kristiansand
En mann fra Polen er i Kristiansand tingrett dømt for å ha lagt til rette for prostitusjon. Virksomheten foregikk på to adresser i Kristiansand.
Les mer om Kristiansand og Polen.
Bruker Airbnb til å fremleie til prostituerte i Trondheim
Flere leiligheter i Trondheim leies ut på Airbnb, og brukes videre til hallikvirksomhet. Også de prostituerte blir lurt.
Les mer om Airbnb og Trondheim.
Kim leide ut med Airbnb – leiligheten ble brukt som bordell
En uke etter at Kim kom hjem fra juleferie, ringte politiet og fortalte at han hadde blitt etterforsket for hallikvirksomhet.
Les mer om Airbnb og Kim.