Hallikvirksomhet

Hallik-rettssak mot mor og datter i august

Rettssaken mot en mor og datter som er tiltalt for hallikvirksomhet i Sarpsborg kommer opp for retten i midten av august.
Les mer om Sarpsborg.

Nekter for hallikvirksomhet

En kvinne (42) nekter for å ha kjent til at det foregikk sexsalg ved en massasjesalong hun eier i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen. Politiet mener kvinnen opprettet kontakt mellom kunder og massører som tilbød seksuelle tjenester mot betaling.
Tiltalt for hallikvirksomhet
En mor og datter er tiltalt for hallikvirksomhet i Sarpsborg. Ifølge tiltalen skal de to ha lagt til rette for prostitusjonsvirksomhet for flere kvinner på to adresser i kommunen. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Politiet fikk i mars i fjor tips om sexsalg fra en bolig og fant på adressen det de mener var prostitusjonsvirksomhet. Begge kvinnene benekter at de skal ha fremmet prostitusjon.
Mor (44) og datter (22) tiltalt for hallikvirksomhet i Sarpsborg
Fra to adresser i Sarpsborg skal den 44 år gamle kvinnen og hennes 22 år gamle datter ha tjent penger på å legge til rette for at andre kvinne kunne selge seksuelle tjenester i over ett år.
Les mer om Sarpsborg.

Skal ha tilrettelagt for prostitusjon på thaimassasje-salong

En kvinne i 40-årene er tiltalt for hallikvirksomhet ved sin thaimassasje-salong i Kristiansand.
Les mer om Kristiansand.
Tiltalt for hallikvirksomhet
En kvinne i 40-årene er tiltalt for hallikvirksomhet ved sin thaimassasje-salong i Kristiansand. De seksuelle tjenestene skal ifølge tiltalen ha blitt utført av massører på salongen. Les mer.
Les mer om Kristiansand.
Drap, hallikvirksomhet og skjenking av aper. Dette er fotballens lovbrytere
Elleve fotballstjerner som lovens lange arm måtte strekke seg etter.
Norsk kvinne siktet for hallikvirksomhet
Politiet fattet interesse for noe som utad så ut som en massasjevirksomhet.
Vil endre sexkjøploven
Det er over 30 eskorteannonser fra Sørlandet på det som regnes som Norges hovedplattform for prostitusjonstjenester. Jan Bøhler (Ap) mener loven må endres så den også gjelder hallikvirksomhet på internett. Les saken.
Les mer om Sørlandet.
Dømt for å håndheve sigøynerlover i Bergen
En 42 år gammel mann er funnet skyldig i hallikvirksomhet ved å kreve inn gatepenger.
Les mer om Bergen.
Thaisalonger i juridisk gråsone
Kommuneoverlege Dagfinn Haarr sier at kvinnene som er siktet for hallikvirksomhet havner i en slags juridisk gråsone. De fleste steder som tilbyr hud- og hårpleie må følge et regelverk om hygiene, men det er usikkert om thaisalonger må det samme.
To kvinner siktet for hallikvirksomhet etter politiaksjon i Kristiansand
To kvinner er pågrepet og siktet for hallikvirksomhet etter at politiet gikk til aksjon mot to thaimassasjesalonger i Kristiansand sentrum.
Les mer om Kristiansand.
To kvinner siktet for hallikvirksomhet ved massasjesalonger i Kristiansand
I starten av januar gikk politiet til aksjon mot to massasjesalonger i Kristiansand. To kvinner er nå siktet for hallikvirksomhet.
Les mer om Kristiansand.
To kvinner siktet for hallikvirksomhet fra massasjesalonger i Kristiansand
- Under aksjonen ble det sikret bevis som kunne bekrefte at det hadde foregått salg av seksuelle tjenester samme dag.
Les mer om Kristiansand.
To siktet for hallikvirksomhet
Etter mistanke om organisert salg av seksuelle tjenester aksjonerte politiet i Kristiansand mot to thaimassasjesalonger. To kvinner er nå siktet for hallikvirksomhet i saken.
Les mer om Kristiansand.
Siktet for hallikvirksomhet
To kvinner er siktet for hallikvirksomhet i Kristiansand etter en aksjon mot to thaimassasjesalonger. Ei av kvinnene har ifølge politiet delvis erkjent straffskyld. Den andre kvinna har ikke erkjent staffskyld, melder politiet.
Les mer om Kristiansand.
Pensjonat-innehaver dømt for hallikvirksomhet
SANDNES: En enstemmig rett mener at 64-åringen burde forstått at flere av gjestene hans solgte seksuelle tjenester fra rommene.
Dansk politiker etterforskes
En dansk politiker etterforskes for sextreff med unge jenter. Ifølge dansk lokalavis risikerer han fengsel for hallikvirksomhet, dersom han faktisk har arrangert treffene.
Solgte sex fra leilighet ved politihuset
En kvinne er siktet for hallikvirksomhet. Politiet i Drammen mener hun har hjulpet minst ti kvinner å selge sex, antagelig mange flere.
Les mer om Drammen.
Avslørte sexsalg
En kvinne er fengslet siktet for hallikvirksomhet i Drammen. Politiet tror hun har hjulpet minst ti kvinner med å selge sex fra en leilighet i byen, skriver Drammens Tidende. Mannen hennes er også siktet i saken, men ikke fengslet.
Les mer om Drammen.
Tre kvinner siktet for hallikvirksomhet i Tromsø
Tre kvinner er pågrepet og siktet for hallikvirksomhet etter at politiet gikk til aksjon i Tromsø. Flere ble tatt inn til avhør.
Les mer om Tromsø.
Kvinnegruppa Ottar anmelder sugardating-nettside
Kvinnegruppa Ottar anmelder selskapet bak den omstridte datingtjenesten «Rich Meet Beautiful for hallikvirksomhet.
Anmelder sugardating-nettside
Kvinnegruppa Ottar anmelder selskapet bak den omstridte datingtjenesten «Rich Meet Beautiful for hallikvirksomhet. Flere har reagert på en reklamekampanje som lokker med muligheten for null kroner i studielån hvis de dater en såkalt sugar daddy.
Bonde siktet for hallikvirksomhet – skal ha solgt sex med kona
Politiet mener bonden har tatt seg betalt for konas seksuelle tjenester, mens bonden selv mener det kun er betalt for reiseutlegg.
Krever 2 års fengsel for halliktiltalt 63-åring
– Det er viktig å gi et signal til allmennheten om at det slås hardt ned på hallikvirksomhet, sier politiadvokat Karen Mork.
Les mer om Karen Mork.