Ham

Elleve dager etter at Frank hadde gravlagt sønnen fikk han sjokktelefonen: «Hei pappa

- Vi har gjennomlevd vår største frykt. Han var død på et fortau. Vi gravla ham. De følelsene kommer ikke til å forsvinne.
Les mer om Frank.

Mistenkt for ruskjøring

En mann i 20-årene er mistenkt for kjøring i beruset tilstand. Politiet fant ham sovende bak rattet. Det er opprettet sak.
– Vi kommer ikke til å ha nytte av ham
Alexander Isak (17) har ikke funnet seg til rette i Borussia Dortmund.
Les mer om Borussia Dortmund.
Dømt for vold mot russ
En 23 år gammel mann er dømt til fengsel i 36 dager for å ha slått ned en 19 år gammel russegutt 17. mai i fjor, skriver Drammens Tidende. 23-åringen slo og sparket 19-åringen fordi han ble irritert over at en venn av ham ble baksnakket.

Lå livløs på gulvet. Gjermund Eggen ble reddet av tilfeldig forbipasserende

Norges største skistjerne gjennom tidene om nær-døden-opplevelsen, hvordan han ble folkesky og da fansen rev av ham klærne.
«Tro meg, jeg skal ikke skuffe dere, sa Trump da han besøkte Boeing-fabrikken. Nå har de ansatte fått beskjed om at opp mot 200 får sparken
Trump besøkte Boeing-ansatte for å feire alle arbeidsplassene USA skulle få med ham som president. Fem måneder seinere kom sjokkbeskjeden.
– Beslutningen er endelig
Valget av Tønsberg som politiets administrasjonssted i Sør-Øst politidistrikt er endelig. Det skriver justis- og beredskapsminister Per-Willy Amundsen i et svar til ordførerne i drammensdistriktet. I begynnelsen av juni sendte sju ordførerne og fylkesordføreren et brev til Amundsen og ba ham om å endre beslutningen om å legge ned den felles alarmsentralen i Drammen.
Ivar Hoff tar på seg skylda for at VIF - LSK ble et hatoppgjør
Ivar Hoff mener det startet med ham.
Les mer om LSK og VIF.
«Tore tjente rundt 240 000 i året. Nav mente han kunne tjent mer. Det kostet ham dyrt
«Tore hevder han betalte 8 000 av 12 000 kroner i barnebidrag i måneden.
Salah signerte for Liverpool
Mohamed Salah signerte torsdag en langtidskontrakt med Liverpool, som henter ham fra Roma for 370 millioner kroner.
Les mer om Liverpool og Roma.
Støre hører noe som lyder hult
Og det er ikke ham selv.
Tennislegenden personlig konkurs etter bruddet med Djokovic
Boris Becker (49) tilbød seg å selge en eiendom til 55 millioner i Spania for å betale gjelden sin i England. Men dommeren i retten i London viste ingen nåde overfor den tyske tennislegenden og erklærte ham konkurs.
Les mer om Djokovic, England, London og Spania.
Direktør tiltalt for grovt bedrageri
Politiet mener direktøren (36) lurte et teleselskap til å gi ham 35 SIM-kort med en avtale om å betale regningene på etterskudd. Nå er 36-åringen tiltalt for grovt bedrageri.
Pårørende er opprørt over aktor og frykter flere rettsrunder
- Det har vært fælt å se på ham når han ikke viser følelser. Så vi har prøvd å late som han ikke er der, sier Saida Aswad Mohammad, moren til Jakob Hassan.
Ekskluksivt intervju: Russisk IT-milliardær nekter for Putin-samarbeid og frykter dataterror
IT-sikkerhet har gjort ham til milliardær. Likevel blir Jevgenij Kasperskij regelmessig beskyldt for å stå i ledtog med Vladimir Putins cyberarm.
Statistikken som overrasker: Real Madrid greier seg utmerket uten Ronaldo
Har ikke tapt en kamp uten ham på snart tre år. - Uten ham frigjør laget seg mer, sier fotballekspert Petter Veland.
Les mer om Petter Veland og Ronaldo.
Jobber for fredsmøte med Jemens tidligere president: - Han kjenner mistenktes far, og antydet at han ville ta en samtale med ham
Martine-stiftelsen vil at Norge skal være arena for et uformelt fredsmøte om den grufulle borgerkrigen i Jemen - og at slike samtaler kan bidra til at Farouk Abdulhak endelig må møte i retten.
Les mer om Farouk Abdulhak, Jemen og Norge.
Trond (60) har vunnet løp 43 år på rad. Men det er ikke det han synes er mest spesielt.
Trond Jørgensen har en statistikk det neppe er noen som kan slå ham på.
Trond (60) har vunnet løp 43 år på rad. Men det er ikke det han synes er mest spesielt.
Trond Jørgensen har en statistikk det neppe er noen som kan slå ham på.
28-åring nekter straffskyld for Levanger-drap
En mann (28) fra Eritrea som er tiltalt for å ha kvalt kona si i Levanger i mars, nektet straffskyld da rettssaken mot ham startet i Inntrøndelag tingrett.
– Nekter straffskyld
Den 44 år gamle kvinnen som er tiltalt i Dokkadrapssaken, nektet i dag straffskyld. Hun startet i dag sin frie forklaring med å fotelle at hun trodde de tre tiltalte reiste til Bakken for å prate med ham om et påstått overgrep som et familiemedlem skal ha blitt utsatt for.
Les mer om Bakken, Dokkadrapssaken og Nekter.
Therese Johaug saksøker ikke tabbelegen: - Det har aldri vært noe tema
Therese Johaug har forsonet seg med den tidligere landslagslegen som ga henne leppesalven hun testet positivt på, og kommer ikke til å saksøke ham for det økonomiske tapet heller.
– Det er alderen som gjør ham unik
Julian Nagelsmann er bare 29 år og har ledet Hoffenheim til fjerdeplass i Bundesliga. Nå venter Champions League-kvalifisering for Håvard Nordtveit i hans nye klubb.
Nordtveit-overgangen: – Gode nyheter for landslaget
Langslagets assistenttrener Per Joar Hansen har ikke sett Håvard Nordtveit bedre på lenge, og berømmer hans valg om å skifte beite etter et tungt West Ham-år.
Sjokk-exit for verdenseneren - slått ut av lucky loser
Verdensener Andy Murray måtte tåle et av karrierens mest ydmykende tap da australske Jordan Thompson sendte ham ut av Queen's Club-turneringen tirsdag.
Les mer om Jordan Thompson.