Hamar

To kritisk skadd i frontkollisjon

To personer er kritisk skadd etter en front mot front-kollisjon på Rv 3 ved Kolomoen i Hedmark tirsdag kveld. De to er fraktet til Ullevål sykehus. Ytterligere to skadde er kjørt til Hamar. To av de fire personene satt fastklemt etter ulykken.
Les mer om Hamar, Hedmark, Kolomoen og Ullevål.

Utestengt fra Høyre-møter

Høyres Jane Meyer er utestengt fra partiarrangementer med alkoholservering i et år. Ifølge Hamar Arbeiderblad beskyldes hun blant annet for å ha skjenket mindreårige. Meyer avviser de alvorlige påstandene.
Les mer om Høyre-møter.
Brøt opp brakker og containere
I løpet av helga er det stjålet verktøy fra et byggfirma på Ingeberg i Hamar. Her er det brutt opp brakker og containere.
Les mer om Hamar og Ingeberg.

Hamar Arbeiderblad: Tok med drapssiktet ektemann til funnsted

Kun timer etter at dette bildet ble tatt skal politiets etterforskere ha tatt med den siktede ektemannen til stedet der Janne Jemtland (36) ble funnet.
Les mer om Janne Jemtland.
Avhørte siktede på funnstedet
Politiet har avhørt den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland ute på ulike steder i helga. Blant annet ved funnstedet i Våler, melder Hamar Arbeiderblad. Det er ikke kjent hva mannen har forklart under disse avhørene
- Tok med drapssiktet ektemann til funnsted
Ifølge Hamar Arbeiderblad tok politiet med seg den siktede ektemannen til Janne Jemtland ut på sentrale steder i helga.
Les mer om Janne Jemtland.
E6 er åpen etter ulykke i Hamar
E6 ved Midtstranda i Hamar er nå åpen igjen etter arbeid i forbindelse med en trafikkulykke tidlig søndag morgen.
Les mer om Hamar og Midtstranda.
Kjørt til Ullevål med skader
Føreren av lastebilen som frontkolliderte med en personbil på E6 på Hamar i morges er nå fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse. En mann er bekreftet omkommet etter ulykken. E6 vil fortsatt være stengt en stund til. Omkjøring er skiltet.
Les mer om Hamar og Ullevål.
Bjørgen og Klæbo levner Northug liten OL-sjanse
HAMAR (VG) Johannes Høsflot Klæbo (21) ønsket å gå OL-lagsprinten med Petter Northug (32). Den drømmen innser ski-kometen at er i ferd med å bli knust.
Dødsulykke på E6 i Hedmark
En person er bekreftet omkommet etter en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på E6 ved Vienkrysset utenfor Hamar i Hedmark. Føreren av lastebilen satt fastklemt, men er nå frigjort og kjørt til sykehus. E6 er stengt forbi stedet.
Les mer om Hamar, Hedmark og Vienkrysset.
En person omkom i frontkollisjon på E6 i Hedmark
En person omkom da en personbil traff en lastebil på E6 utenfor Hamar tidlig søndag morgen.
Les mer om Hamar og Hedmark.
En person omkom i frontkollisjon i Hedmark
En person omkom da en personbil traff en lastebil på E6 utenfor Hamar tidlig søndag morgen.
Les mer om Hamar og Hedmark.
Dødsulykke på E6 i Hedmark
En person er bekreftet omkommet etter en frontkollisjon på E6 utenfor Hamar. En personbil og en lastebil var innblandet i ulykken.
Les mer om Hamar og Hedmark.
Alvorlig trafikkulykke på E6
Politiet melder at en liten lastebil har kollidert front mot front med en personbil på E6 ved Vienkrysset utenfor Hamar i Hedmark. Ulykken beskrives som alvorlig. E6 er stengt forbi stedet, melder Veitrafikksentralen.
En bekreftet død etter ulykke på E6
En person er bekreftet omkommet etter en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på E6 ved Vienkrysset utenfor Hamar i Hedmark. Føreren av lastebilen sitter fastklemt. E6 er stengt forbi stedet.
Les mer om Hamar, Hedmark og Vienkrysset.
Fem av fem for Storhamar mot VIF - Frisk banket Oilers
Storhamar tok sin femte seier mot Vålerenga i grunnserien denne sesongen. Lørdag vant Hamar-laget 3–1 i Gjøvik Fjellhall. Senere vant Frisk 4–1 mot Stavanger.
Fant trolig blod under ransaking
Funn av blod under ransakingen av parets bolig skal ifølge Hamar Arbeiderblad ha ført til pågripelsen av ektemannen til Janne Jemtland. Funnet ble raskt analysert ved Oslo universitetssykehus og ektemannen ble ifølge avisa pågrepet like etter at svaret kom fredag.
Fem av fem for Storhamar mot VIF
Serieleder Storhamar tok sin femte seier av fem mulige mot Vålerenga i grunnserien denne sesongen. Lørdag vant Hamar-laget 3–1 i Gjøvik Fjellhall.
Vålerenga tapte igjen mot Storhamar
Vålerenga måtte nok en gang se seg slått av serieleder Storhamar, som tok sin femte seier av fem mulige mot Oslolaget. Lørdag vant Hamar-laget 3–1 i Gjøvik Fjellhall. Lørenskog derimot vant over tabelljumboen Kongsvinger med 6-1.
NM-gull til Johnsrud Sundby
Martin Johnsrud Sundby vant 30 kilometer fellesstart med skibytte under NM på Gåsbu i Hamar i dag. Røa-løperen rykket fra feltet på den siste kilometeren av løpet. Niklas Dyrhaug tok andreplassen, mens Finn Hågen Krogh ble tredjemann.
Forsvarer: Drapssiktet ektemann nekter for forsettlig drap
Janne Jemtlands ektefelle er siktet for drap og satt i avhør fra 22-tiden fredag. Først klokken 01.40 kom hans forsvarer ut fra politihuset på Hamar.
Les mer om Hamar.
Dette er Marit Bjørgens aller siste OL-plan
HAMAR (VG) Nå har Marit Bjørgen (37) finpusset sitt livs siste OL-plan. Når hun går ut døra hjemme i Holmenkollen torsdag, kommer hun ikke hjem før etter OL.
Drapssiktet ektemanns forsvarer til VG: – Han erkjenner ikke straffskyld
HAMAR (VG) Ektemannen til Janne Jemtland (36) erkjenner ikke straffskyld for forsettlig drap. Den drapssiktede mannen satt i et flere timer langt avhør på Hamar fredag kveld og natt.
Les mer om Hamar og Janne Jemtland.
Drapsiktet ektemanns forsvarer til VG: - Han erkjenner ikke straffskyld
HAMAR (VG) Ektemannen til Janne Jemtland (36) erkjenner ikke straffskyld for forsettlig drap. Den drapssiktede mannen satt i et flere timer langt avhør på Hamar fredag kveld og natt.
Les mer om Hamar og Janne Jemtland.