Han

Bekymret over rasistiske holdninger

Stein Kristiansen i Rødt ber bystyret om å erklære Kristiansund som antirasistisk sone, skriver Tidens Krav (bet.abonn.). Avisen skriver at de siste ukene har flere rapportert via sosiale medier at de har kommet over, og fjernet, nazistpropaganda i Kristiansund. I en interpellasjon til bystyret ber han om at bystyret kan votere over at byen er en antirasistisk sone. Han mener bystyret bør be politiet om å høyne beredskap og innsats i slike saker, og fortsette å ta dette på alvor. Han oppfordrer også å gå til anmeldelse til politiet, skriver avisen.
Les mer om Kristiansund og Rødt.

Drapsdømt 25-åring trekker anke

I tingretten fikk 25-åringen 15 års fengsel for et drap og et drapsforsøk i 2016. Nå har han trukket anken etter å ha blitt kjent tilregnelig av sakkyndige.
La ut Finn-annonse etter garasjebrekk. Det var en tabbe.
En mann i Nesttun/Skjold-området ble utsatt for innbrudd for et par dager siden. Siden har han trålet Finn.no. Torsdag fikk han napp.
Les mer om Finn-annonse og Finn.no.
Trodde du jakten på virtuelle monstre med en smarttelefon er over?
25 år gamle Marius Andre Mannes møter venner jevnlig for å spille Pokmon Go. Lørdag er han med og arrangerer Pokmon-event i Kopervik.

- Vi menn må ta større ansvar for å bli en del av helsevesenet

Meningen var å ha den mest macho sykepleierjobben det var mulig å oppdrive. Nå driver Per Arthur Andersen (30) sin egen helsestasjon som bare er for gutter. Det er det beste valget han noen gang har tatt.
DIREKTE 18:00: Se Tor (50) utfordre legenden i fotballkunnskaper
– Det er en liten drøm å slå ham, sier Tor Sandø dagen før han skal måle seg mot Arne Scheie. Konkurransen går live på iFinnmark.
Les mer om Arne Scheie og Tor Sandø.
FKH-spillerne skryter av den nye midtstopperen: – Han virker som en Ekong-type
Spennende. Stor og sterk. Kjempegod. «Prøvespilleren Benjamin Karomoko har gjort litt av et inntrykk på både spillere og trener i FKH.
Les mer om Ekong-type og FKH.
Geir Waage satt i Olsøs styre(pluss)
Ap-topp Geir Waage hadde styreverv i Rune Olsøs selskap Rokap da han lot Olsø formulere forslaget til merknad – som ville utløse 400 000 kroner til nettopp Rokap.
Les mer om Olsø og Rokap.
Denne filmen bare måtte han invitere snekkerne i Modum på: - Målet er at vi skal ha det morsomt, ikke ta til oss tips
Kinofilm om oppussing og husbygging. Det sier seg jo selv at Nordbohus Modum må se filmen. - Vi har invitert med samtlige ansatte, med følge, og skal ha en hyggelig kveld 9. mars, sier Trond Bjørkeslett, som er adm.
Les mer om Modum og Trond Bjørkeslett.
– Vi menn må ta større ansvarfor å bli en del av helsevesenet
Meningen var å ha den mest macho sykepleierjobben det var mulig å oppdrive. Nå driver Per Arthur Andersen (30) sin egen helsestasjon som bare er for gutter. Det er det beste valget han noen gang har tatt.
Lastebilsjåfør fra Østfold overholdt ikke hviletiden: – Kan få store konsekvenser
En mann står i Fredrikstad tingrett tiltalt for å ha brutt Vegtrafikkloven ved flere tilfeller. Nå risikerer han å miste førerretten.
Ole fikk bomregning på fem kroner – som det kostet bomselskapet 12 kroner å sende ut
– Jeg skal betale mine regninger, men dette er en av de mest tullete jeg har fått, sier Ole Tveter Gregersen. Bomregningen på fem kroner kostet det 12 kroner å sende i posten. – Hvor er logikken, spør han.
Audun Lysbakken drev valgkamp med epilepsi-diagnose
Like før valgkampen skulle settes i gang, ble SV-leder Audun Lysbakken hentet av ambulanse etter et plutselig epilepsianfall. – Det er klart jeg var urolig, sier han.
Denne Start-trioen blir den desidert yngste midtbanen i Eliteserien
Selv om han har Eliteseriens yngste midtbanetrio, ser Start-trener Mark Dempsey ingen grunn til å være bekymret.
Audun Lysbakken drev valgkamp med epilepsidiagnose
Like før valgkampen skulle settes i gang, ble SV-leder Audun Lysbakken hentet av ambulanse etter et plutselig epilepsianfall. – Det er klart jeg var urolig, sier han.
Rask dom etter promillekjøring
Sjåføren promillekjørte i Soknedal i januar, og nå er han dømt. Promillekjøringa i Soknedal i Midtre Gauldal i januar endte med fengsel i 21 dager, 12.000 kroner i bot og tap av førerkortet i to år.
Les mer om Midtre Gauldal og Soknedal.
Dømt for promillekjøring
En 18-åring ble i Vesterålen tingrett dømt til betinget fengsel i 18 dager og 5000 kroner i bot etter at han kjørte under påvirkning av alkohol. Mannen hadde en promille på 1,10, og tilstod forholdet i retten. Han mister også førerretten i 22 måneder.
Les mer om Vesterålen.
«Aldri mer MGP» sa Rybak i 2009- nå man han svelge ordene sine
Intet mindre enn tre av artistene som skal være med i årets utgave av Melodi Grand Prix har tidligere representert Norge i den internasjonale finalen. Blant dem vår egen Alexander Rybak (31), men også Stella Mwangi og Aleksander Walmann.
Dag ryddet hjemme – og åpnet likegodt egen bruktbutikk
Dag Kløvstad tok et ryddesjau hjemme og dermed kunne han åpne en hel bruktbutikk.
Ble hentet av ambulanse midt på natta
Audun Lysbakken måtte under kniven for å operere hjernen. Nå er han tilbake etter sykmelding med stikk i retning Venstre.
Les mer om Venstre.
Trump advarer mot våpenfrie skoler – NRA mener mediene «elsker masseskytinger
Dagen etter at han foreslo å væpne USAs lærere, tvitret president Donald Trump at våpenfrie skoler ville være som magneter for «slemme folk.
Les mer om Donald Trump og NRA.
Drapsdømt 25-åring trekker anke
I tingretten fikk 25-åringen 15 års fengsel for et drap og et drapsforsøk i 2016. Nå har han trukket anken etter å ha blitt kjent tilregnelig av sakkyndige.
Ubåt-Madsen irritert på politiet - får ikke snakke uforstyrret med kvinne
Peter Madsen, som er tiltalt for drapet på den svenske journalisten Kim Wall, har bedt om å få snakke uforstyrret med en kvinnelig venninne. Det får han ikke lov til.
Les mer om Kim Wall.
45-åring fra Trysil dømt til fengselsstraff for å ha skutt denne ulven
En 45 år gammel mann fra Trysil er dømt til fengsel i 5 måneder for å ha skutt en ulv i desember 2015. Han før heller ikke drive jakt de neste tre årene.
Les mer om Trysil.
CNN: - Klæbo er «Norges svar på Justin Bieber»
Johannes Høsflot Klæbo blir hyllet av TV-giganten CNN i en reportasje. Den amerikanske kanalen omtaler Klæbo som Norges svar på Justin Bieber, etter at han har vunnet tre OL-gull i en alder av 21 år.