Handler

- Erna nekter å bøye av

Solbergs regjering truer med å gå av dersom KrF støtter mistillitsforslaget mot Listhaug, ifølge regjeringskilder til TV 2. - For Høyres del handler dette i liten grad om Sylvi Listhaug.
Les mer om KrF, Listhaug og Sylvi Listhaug.

Media gir Putin valgseier

ST PETERSBURG (VG) Russiske TV-kanaler og aviser bidrar til å stille Putin i et godt lys for velgerne. Noen av dem handler på direkte instruks fra Kreml.
Les mer om Kreml og Putin.
LØPING, LØPE - Slik løper du deg sterkere
Bli både sterk og kjapp med de riktige løpeøktene. - Når vi snakker om å løpe seg sterk, handler det egentlig om å få bedre spenst.
Les mer om Slik.
Listhaugs blomster-provokasjon
Sylvi Listhaugs posering foran hundrevis av blomsterhilsener kan paradoksalt nok bli hennes bane som justisminister. Vi liker gjerne å tro at politikk handler om fornuft, om rasjonelle argumenter og praktiske løsninger.

Politisk sveiseblind

Kjære Trondheim Arbeiderparti; har dere i det hele tatt skjønt hva #metoo-kampanjen egentlig handler om?
12. april 2018 - 12. april 2018 Arkitektenes Hus, Josefines gate 34, Oslo NAL kurs: Kreativ medvirkning - samskapning
Dette kurset handler om hvordan medvirkning og samskapning kan brukes som metode innenfor arkitektur, byplanlegging og design.
Les mer om Oslo NAL.
Glimrende roman fra krigen endelig ute på norsk
Italo Calvinos debutroman handler om en rufsete italiensk geriljagjeng.
Professor mener utdanning er bortkastet
Økonomen Bryan Caplan ser seg selv som en varsler i et utdanningssystem som handler mer om signaleffekt enn om kunnskap.
Solberg mener Støre har gått for langt
Statsminister Erna Solberg (H) sier hun mener Ap-leder Jonas Gahr Støre med sitt mistillitsforlag mot Sylvi Listhaug (Frp) ikke handler i tråd med normal kutyme.
Les mer om Støre og Sylvi Listhaug.
Maria la bort gitaren, og skulle søke andre jobber. Da kom inspirasjonen.
Maria Solheims sjette studioalbum «Stories of new mornings» kan sees som variasjoner over Prøysens «Du ska få en dag i mårå». - Den handler om å fremdeles være i live. Å våkne opp og vite at jeg fremdeles kan ta valg.
Sykepleiere i tidsnød deler ut beroligende midler
Mener det handler om kompetanse og tilstrekkelig bemanning.
Mer plass enn Volvos store stasjonsvogn - koster under halvparten
Her kommer en ekte plassmester. Når du skal ha stasjonsvogn, er det som regel én ting som veier svært tungt: Bagasjerommet. Her handler det om å ha plass til mest mulig. Og da gjelder det vel også å kjøpe størst mulig bil?
Detbattkultur Nettvett, justisminister
Vi ønsker å gi uttrykk for stor bekymring når landets justisminister bruker nettet uten nettvett. Det handler om mer enn en tøff debatt der ute.
6 av 10 nordmenn handler her
I Østfold er det over 90 prosent som tar seg en harrytur til Sverige. Seks av ti nordmenn har handlet dagligvarer i Sverige det siste året, ifølge en undersøkelse utført av Norges Handelshøyskole (NHH).
Les mer om Sverige.
- Livet handler om mestring
Så satt den der da. Petter Vaagan Moen gjorde som Beckham igjen. Og skrudde inn corneren. Åsane-HamKam 1-2 Det var slik han fikk navnet Mjøsas Beckham. På grunn av den gode venstrefoten sin. Og mot Åsane leverte han varene igjen.
Les mer om Beckham, Det og Åsane.
Derfor reagerer vi på situasjonen for barselomsorgen, statsråd Høie
HELSE: Det er ennå tid til å rette opp før systemet for barseltilbudet bryter sammen. Det handler om å ta ansvar. I det arbeidet bidrar vi gjerne. Mange venter på invitasjon til nettopp dette.
Les mer om Høie.
Skal blåse nytt liv i blanke messingen
Det er kanskje ikke så spennende som noen synes det kan høres ut. Det handler riktig nok om blanke messingen i Våler. Og det skal skje i regi av kulturskolen.
Les mer om Våler.
Det handler om flyt
Skal Vålerenga oppleve at noen marginer går med oss? Starten var lovende.
Halvor Fosli: Alle partiene vil bekjempe terrorisme, debatten handler om virkemidler. Og da må alle kunne snakke fritt, uten å mistenkeliggjøre hverandres motiver
mar 15, 2018 @ 3:22 pm Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss. The following two tabs change content below.
Les mer om Resett og Takk.
6 av 10 nordmenn handler her
I Østfold er det over 90 prosent som tar seg en harrytur til Sverige. Seks av ti nordmenn har handlet dagligvarer i Sverige det siste året, ifølge en undersøkelse utført av Norges Handelshøyskole (NHH).
Les mer om Sverige.
På innsida av et valgshow
TAR EN TRUMP: Ksenia Sobtsjak har brukt kjendisstatusen for å få oppmerksomhet i valgkampen. - Det handler om å få sannheten på tv, sier hun til Klassekampen. RUSSLAND Plassen er strategisk valgt.
Les mer om Klassekampen.
Støtter søppelkjøring i egen regi for Sirkula på Hedmarken
Flertallet i Løten formannskap anbefaler at innsamling av husholdningsavfall overtas av Sirkula. - Søppel er en vekstbransje, det handler om ressurser, sier ordfører Bente Elin Lilleøkseth (Ap).
Utøya-overlevende inviterer Sylvi Listhaug med på kino
Varaordfører Khamshajiny Gunaratnam (Ap) mener saken om Listhaugs Facebook-innlegg handler om mer enn en beklagelse. Nå vil hun ha med seg justisminister Sylvi Listhaug (Frp) på kino for å se Utøya-filmen.
– Foreldre må bli tøffere
– Dette handler ikke bare om ungdom, de voksne sin rolle er like viktig.
Les mer om Foreldre.
Nettvett, Sylvi Listhaug
Vi ønsker å gi uttrykk for stor bekymring når landets justisminister bruker nettet uten nettvett. Det handler om mer enn en tøff debatt der ute (ref. Erna Solberg).
Les mer om Sylvi Listhaug.