Hansson

Emil Hansson (19) fikk sjansen i nederlandsk storklubb

Emil Hansson (19) spilte de siste 20 minuttene da Feyenoord sikret plassen i neste års Europaliga.
Les mer om Europaliga og Feyenoord.

Emil Hansson fikk sjelden sjanse i Nederland: - Har jobbet steinhardt

Bergenseren kom inn for Nederlands regjerende mester. 19 år gamle Emil Hansson kom onsdag kveld på banen for Feyenoord i den nederlandske toppserien.
Emil Hansson fikk sjelden sjanse i Nederland: - Har jobbet steinhardt
Bergenseren kom inn for Nederlands regjerende mester.
Les mer om Nederland.
Hansson hyller Arne Fredlys tanksatsing
Den Monaco-baserte investoren har bestilt fire tankskip som er under bygging i Sør-Korea, samt sikret seg opsjoner. Skipsreder Herbjørn Hansson er ikke i tvil om at Fredly har gjort en god deal.
Les mer om Fredly og Sør-Korea.

Trekker sitt kandidatur som Rasmus Hanssons etterfølger

Ståle Sørensen var en av tre som kjempet om ledervervet i MDG etter Rasmus Hansson. I dag trekker han sitt kandidatur. DRAMMEN: - Jeg trekker mitt kandidatur som talsperson.
Les mer om MDG.
- Få dette stoffet ut av middagen, Per Sandberg!
Bruken av ethoxyquin i norsk oppdrettslaks vekker reaksjoner. - Fiskeriminister Sandberg må forby bruken av ethoxyquin i norsk lakseindustri med øyeblikkelig virkning, krever Rasmus Hansson, talsmann for Miljøpartiet de grønne.
Hansson-MDG: Slike holdninger hører ikke hjemme i Norge
Talsmann for Miljøpartiet De Grønne, Rasmus Hansson, er gled for mistilliten mot justisministeren. Han mener tiden er inne for å stanse utglidningen mot høyrepopulisme. Hansson mener «slike holdninger» ikke hører hjemme i Norge.
Hansson: - Et kraftig oppgjør mot utglidning mot høyrepopulisme i Norge
- Det er bra at KrFs landsstyre setter foten ned. Nå er flertallet for mistillit mot Listhaug et faktum, konstaterer MDGs talsperson Rasmus Hansson.
Les mer om Listhaug og Norge.
MDG om mistillit: - La KrF-representantene stemme etter egen samvittighet
Nasjonal talsperson i MDG, Rasmus Hansson, oppfordrer KrF-leder Knut Arild Hareide til å la partiets stortingsrepresentanter stå fritt i avgjørelsen om mistillit til Listhaug.
MDG om mistillit: – La KrF-representantene stemme etter egen samvittighet
Nasjonal talsperson i MDG, Rasmus Hansson, oppfordrer KrF-leder Knut Arild Hareide til å la partiets stortingsrepresentanter stå fritt i avgjørelsen om mistillit til Listhaug.
Hermstad innstilt som ny talsperson i MDG
Tidligere leder i Framtiden i våre hender, Arild Hermstad (51), er av en enstemmig valgkomité innstilt som ny talsperson i Miljøpartiet De Grønne. Rasmus Hansson varslet i desember at han ikke ønsket gjenvalg som talsperson.
Rasmus Hansson avløses trolig av ny miljøtopp i De grønne
Arild Hermstad, tidligere leder i Framtiden i våre hender, er innstilt til å overta vervet som mannlig talsperson etter Rasmus Hansson. Men motkandidatene gir seg ikke.
Les mer om Framtiden.
Rally for Fredly – nedtur for Hansson
Arne Fredly kunne glede seg over en fin børsdag. Det kunne ikke Herbjørn og Alexander Hansson.
Rally for Arne Fredly – nedtur for familien Hansson
Arne Fredly kunne glede seg over en fin børsdag. Det kunne ikke Herbjørn og Alexander Hansson.
Ny kjempesmell for Hansson
Kraftig fallende inntekter og økte kostnader er en dårlig kombinasjon for Herbjørn Hansson og Nordic American Tankers, som endte med et tap på 600 millioner kroner i fjor.
Les mer om Hansson og Herbjørn Hansson.
– Litt sånn vimsete
Hun har kastet seg over Kongsfoss pensjonat med ideer og pågangsmot, og skal tilby blant annet barnedisko på Benoni. Martha Hansson elsker russisk mat, har en spesiell forkjærlighet for elefanter, og føler seg ...litt sånn vimsete.
Les mer om Benoni og Litt.
Hansson er optimistisk til Nordsjøen
Nå er alle supplyskipene til Nordic American Offshore i drift.
Dagens Næringsliv: Bunnrekord i ti dager på rad for Herbjørn Hansson
Aksjen har falt over 43 prosent siden refinansieringen i desember, skriver Dagens Næringsliv. - Det går helt utmerket, sier Herbjørn Hansson til avisen.
Les mer om Herbjørn Hansson.
Bunnrekord for tiende dag på rad for Herbjørn Hansson
For tiende dag på rad falt Herbjørn Hanssons Nordic American Tankers på New York-børsen mandag. Aksjen har nå falt over 43 prosent siden refinansieringen i desember.
Martha meldte seg fluksens
Martha Sjøberg Hansson (31) er ansatt som driver på Kongsfoss. Hun tilbyr blant annet discobursdag på «Benoni for barna.
Les mer om Benoni.
Diktaturet Oman er blitt Norges største våpenkunde
Diktaturet kjøpte norske våpen for over 1 milliard kroner i fjor. Rasmus Hansson mener det bryter med retningslinjene for norsk våpeneksport.
Vil bli grønn partitopp
Bergenseren Arild Hermstad (51) har bestemt seg. Han vil overta som nasjonal talsperson i Miljøpartiet De Grønne etter Rasmus Hansson.
Fire vil bli talsperson i MDG
Une Aina Bastholm ønsker gjenvalg som den ene av Mijøpartiet De Grønnes to talspersoner. Tre menn, Farid Shariati, Ståle Sørensen og Arild Hermstad, kjemper om å få overta etter Rasmus Hansson som partiets andre talsperson, melder NTB.