Hansson

Mister jobben på Stortinget. Dette skal Rasmus Hansson gjøre nå

Det ble ingen vippefest for MDG.
Les mer om MDG og Stortinget.

Rasmus Hansson ut av Stortinget

Rasmus Hansson (63) har mistet sin stortingsplass. Inn kommer den andre av Miljøpartiet de Grønnes nasjonale talspersoner, Une Aina Bastholm (31).
- Det er kanskje stang ut, men det er i hvert fall en god stang
MDG fikk ikke brakvalget de håpet på. Nå kan talsperson og MDG-profil Rasmus Hansson miste jobben på Stortinget.
Les mer om Stortinget.
Grønn av skuffelse
MDG fikk ikke brakvalget de håpet på. Nå kan talsperson og MDG-profil Rasmus Hansson miste jobben på Stortinget.
Les mer om Stortinget.

MDG under sperregrensen: – Velgerne sviktet oss ikke, sier Rasmus Hansson.

MESH, Oslo (VG): Miljøpartiet De Grønne lå lenge an til å bryte gjennom sperregrensen i årets valg, men får en oppslutning på «bare 3%.
Les mer om Oslo.
MDG-Rasmus: – Det ble en god stang ut
MESH, OSLO: (NRK) Rasmus Hansson ligger an til å miste plassen på Stortinget. Det ene plassen kapres av Une Bastholm. – At jeg forsvinner bremser ikke fremgangen vår, sa Hansson til trampeklapp.
Rasmus Hansson kan ryke ut av Stortinget
Miljøpartiets Rasmus Hansson ble valgt inn på Stortinget for fire år siden fra Oslo. Denne gangen prøver han å komme inn fra Akershus, men han ser ut til å mislykkes.
Les mer om Oslo og Stortinget.
Hansson kan miste plassen
Rasmus Hansson ligger an til å miste Stortingsplassen etter at 36 prosent av stemmene i Akershus er telt opp. Hansson stilte for Oslo i 2013 der han sikret historisk stortingsplass for MDG. I Oslo ser det lyst ut for MDGs Une Aina Bastholm.
Les mer om MDG, Oslo og Stortingsplassen.
Solberg avviser MDG-samarbeid. Rasmus Hansson tror hun bløffer
- Jeg kan aldri i livet tenke meg at Erna Solberg går av som statsminister framfor å forsøke å finne en enighet med MDG, sier MGD-toppen.
Les mer om Erna Solberg og MDG.
Støre om MDGs oljeultimatum: – For enkelt
BERGEN (NRK): Norge har del av skylden for orkanen Irma, ifølge Rasmus Hansson (MDG). – Feil og for enkelt, svarer Jonas Gahr Støre (Ap).
Les mer om Irma.
Ber MDG-lederen dra til Kina
Miljøminister Vidar Helgesen (H) tror ikke MDG-leder Rasmus Hansson vet hva et grønt skifte vil kreve. Vi må jobbe mer og hardere, ikke mindre, mener Helgesen.
Les mer om Helgesen og Kina.
SV-Lysbakken vant debatten
SV-leder Audun Lysbakken vant en klar seier i partilederdebatten, mens Trine Skei Grande og Rasmus Hansson kom dårligst ut. Det er dommen fra TV 2s kommentator.
Les mer om Trine Skei Grande.
MDG-Hansson: – Orkanen ved Karibia er den reelle kostnaden av vår skitne olje
MDG-lederen mener orkanene vil bli langt verre med Frp, Ap og Høyres oljejakt.
Les mer om Frp og Karibia.
Hansson dumper aksjer
Herbjørn Hansson og hans investorsønn Alexander har urealiserte tap på til sammen over 400 millioner kroner i aksjemarkedet i fjor og hittil i år. Tirsdag ble Incus-aksjene dumpet.
Les mer om Alexander og Incus-aksjene.
MDG vil presse på for 30 timers arbeidsuke
MDG-leder Rasmus Hansson vil starte arbeidet for 30-timersuke etter valget. Han mener Jonas Gahr Støre svikter arbeiderbevegelsen i arbeidslivspolitikken.
Så mye dyrere blir flybilletten din hvis MDG-Hansson får bestemme
Sydenturen din blir dyrere og du kan bare glemme å handle på taxfree hvis Miljøpartiet De Grønne får bestemme etter valget.
MDG-velgere i oljebransjen holder kjeft
NRK har truffet oljeansatte som ikke tør stå fram som Miljøpartiet de Grønne-velgere av frykt for reaksjoner på jobben. – Uakseptabelt, sier partiets talsperson Rasmus Hansson.
OMG! All makt til MDG
Nedturen for Jonas Gahr Støre kan sende ham i armene på Rasmus Hansson.
Les mer om MDG.
MDG garanterer at de vil kaste regjeringen
Rasmus Hansson insisterer på at MDG kan samarbeide både til høyre og til venstre. Samtidig garanterer han at partiet vil kaste regjeringen om de får sjansen.
Les mer om MDG.
Mener nytt oljevernsenter i Lofoten er en brekkstang for oljeboring
Talsperson Rasmus Hansson for Miljøpartiet De Grønne beskylder Frp for å bruke det nye oljevernsenteret i Lofoten og Vesterålen som en brekkstang for oljevirksomhet.
Kritisk til oljevernsenter
Talsperson Rasmus Hansson for Miljøpartiet De Grønne beskylder Frp for å bruke det nye oljevernsenteret i Lofoten og Vesterålen, som en brekkstang for oljevirksomhet. – Ingen må bli lurt til å tro at senteret selges inn som noe miljømessig positivt for regionen, sier Hansson til NRK.
MDG vil straffe plastprodusenter
MDG-leder Rasmus Hansson åpner valgkampen med å lansere en global «Bergensavtale mot plast i havet. Her hjemme vil han la plastprodusentene punge ut 1,5 milliarder via en avgift. Pengene skal gå til strandrydding.
Les mer om Bergensavtale.
MDG-Hansson vil straffe plastprodusentene
SOTRA (NRK): En dykkende MDG-leder åpner valgkampen med å lansere en global «Bergensavtale mot plast i havet. Her hjemme vil han la plastprodusentene punge ut 1,5 milliarder til strandrydding.
Les mer om Bergensavtale.
De mener det blir en sorgens dag når nye Flesland åpner
Neste uke åpner den nye flyplassterminalen, med nesten tredoblet kapasitet. – Helt sprøtt at Avinor får holde på slik, sier Rasmus Hansson (MDG).
Les mer om Avinor og Flesland.
– Resten av landet må gjøre som Stavanger
Hansson er imponert over hvordan Stavanger har taklet oljekrisen. Han mener at det beviser at det kan komme arbeidsplasser etter oljen også.
Les mer om Resten og Stavanger.