Harstad tidende


Da kvinnen åpnet døra, fant hun en splitter naken mann med Jesus-sandaler

Det er Harstad Tidende som forteller den spesielle historien fra lørdag kveld. Kvinnen, som er i 50-årene, forteller selv til avisen at hun sto og pyntet seg til byen da det ringte på døra.

Da kvinnen åpnet døra, fant hun en splitter naken mann med Jesus-sandaler

Det er Harstad Tidende som forteller den spesielle historien fra lørdag kveld. Kvinnen, som er i 50-årene, forteller selv til avisen at hun sto og pyntet seg til byen da det ringte på døra.

Hus totalskadd i brann

I FULL FYR: Huset ble totalskadd i brannen på Åsby i Harstad natt til søndag. Foto: Karl Moss Et hus på Åsby i Harstad kommune er totalskadd etter en brann, melder Harstad Tidende.

Les mer om Harstad, Harstad Tidende og Åsby.
Asylmottak i totalskadd av brann i Troms

Alle de 15 beboerne måtte evakueres da Borkenes asylmottak i Kvæfjord kommune ble totalskadet av brann lørdag morgen. Det ble sendt inn røykdykkere inn i bygget for å sikre at alle var kommet seg ut, skriver Harstad Tidende.

Les mer om Harstad Tidende og Kvæfjord.

Asylmottak totalskadet av brann i Troms

Alle de 15 beboerne måtte evakueres da Borkenes asylmottak i Kvæfjord kommune ble totalskadet av brann lørdag morgen. Det ble sendt inn røykdykkere inn i bygget for å sikre at alle var kommet seg ut, skriver Harstad Tidende.

Les mer om Harstad Tidende og Kvæfjord.
Se hvem som har kjøpt og solgt

STALHEIMVEIEN 43 (Gnr 76, bnr 115) er solgt for kr 2.300.000 fra Hilde Anita Parmann og Rune Parmann til Ragnhild Beate Mikalsen og Andreas Winje Foto: Odd Leif Andreassen Harstad Tidende Her er utdrag av lista over omsetning av eiendommer i

På ferde igjen?

Harstad Tidende har fått tips om at `ripemannen` er på ferde igjen. Foto: Odd Leif Andreassen En tipser forteller at `vedkommende som riper opp biler fortsetter i kjent stil`.

HT vil ha ny festspilldirektør

Styret for Festspillene i Nord-Norge bør allerede i januar ansette en ny direktør. Det skriver kulturjournalist i Harstad Tidende, Børge Hoseth.

- Det smalt i sikringsskapet

- Man vet ikke hva man skal tro. RØYKUTVIKLING: Tett røyk sivet ut av vinduer og dører da Harstad Tidende var på brannstedet en halv time etter at det smalt i sikringsskapet.

Les mer om Harstad Tidende.
Får erstatning etter ti år

25. april i 2004 var en 18 år gammel utviklingshemmet kvinne på avlastning i en av de kommunale boligene på Bergseng i Harstad kommune. Om morgenen druknet hun i badekaret, skriver Harstad tidende. I jauar i fjor søkte familien erstatning.

Les mer om Bergseng og Harstad.
Vil ha OL 2026 til Harstad og Narvik

Harstad vil være et naturlig hovedsted for ski, skøyter og hopp. Narvik vil være et naturlig hovedsted for alpint og ishockey, skriver Christian Johnsen i et leserinnlegg i Harstad Tidende.

Vil ha OL 2026 til Harstad og Narvik

– Harstad vil være et naturlig hovedsted for ski, skøyter og hopp. Narvik vil være et naturlig hovedsted for alpint og ishockey, skriver Christian Johnsen i et leserinnlegg i Harstad Tidende.

Sterk kritikk mot Harstad kommune

På et møte lørdag fikk Harstad kommune krass kritikk for demensomsorgen i kommunen. Det stappfulle møtet i Harstad lørdag vakte sterke reaksjoner, skriver Harstad tidende.

Les mer om Harstad.
Preker for fullsatt kirke

Ikke siden 50-tallet har det vært så mange til stede i Ibestad kirke. Kirken var fullsatt lenge før Einar Gelius begynte gudstjenesten i dag. Harstad Tidende kommer tilbake med mer.

Les mer om Ibestad.
Og de nominerte er...

Se hvem som er kandidater til Næringslisvsprisen 2013 Juryen har bestått av Kåre Markussen (regiondirektør Sparebank1 Nord-Norge), Kjell Rune Henriksen (sjefredaktør i Harstad Tidende),

Harstad - a great place to live

Se videoen om Harstad. Hvor attraktiv er Harstad som by? Til Harstadkonferansen laget Harstad Tidende en film med utgangspunkt i Phil Woods tre spørsmål en hver by bør stille seg. Se

Likhet for loven

Nordmenn er raske med å kreve likhet for loven. Dette må også gjelde 90 år gamle menn`, skriver Harstad Tidende på lederplass. Det er ikke idioti å kreve at folk skal følge reglene,

Les mer om Harstad Tidende.
Spøker det hos deg?

DET SPØKER? Sist Harstad Tidende var på jakt etter det uforklarlige tilbragte vi blant annet en natt Art Gymsal i Harstad. Vet du om bygninger i Harstad og omegn hvor det skjer uforklarlige

Les mer om Art Gymsal og Harstad.
Tidligere toppsak hos Dagbladet:
16-åring døde under fotballtrening

Falt om. (Dagbladet): Like før klokka 22 mandag kveld falt en 16 år gammel gutt om og døde på fotballtrening på Bjarkøy i Harstad. Det melder Harstad Tidende. Politiet bekrefter dødsfallet

Gelius får svar i slutten av januar

Den 27. januar blir det bestemt om Einar Gelius får jobben som sokneprest i Ibestad. Da kommer 11 medlemmer i Nord-Hålogaland bispedømmeråd sammen, skriver Harstad Tidende.

Godt nytt år!

Harstad Tidende og ht.no ønsker alle sine lesere et riktig godt, fremgangsrikt og fredfylt nytt år! 2013 er historie, og vi legger bak oss et begivenhetsrikt år i Harstad-regionen.

Les mer om Harstad-regionen.
Harstad Tidende og ht.no ønsker leserne ei god og fredfull jul

Elisabeth Jeppesen med mål mot Sandviken Og det gjør vi med Elisabeth Jeppesens utrolige scoring mot Sandviken i april. Scoringen ble kåret til `Årets mål` av `Støtt Norsk Kvinnefotball`.

Les mer om Sandviken og Sandviken Og.
Tar over etter Kaas

Hugo Henstein (44) blir ny politimester i Midtre Hålogaland Politidistrikt, melder Harstad Tidende. Henstein starter i jobben 1. januar. Han kommer fra stillingen som statsadvokat i

Gelius kan bli prest i Troms

Tidligere sogneprest i Vålerenga kirke, Einar Gelius, kan bli sogneprest igjen - denne gang i Ibestad menighet i Troms. Han er eneste søker til stillingen, skriver Harstad Tidende. Menighetsrådet skal ha møte om saken i morgen.

Advarer nok en gang mot elg på veiene

Politiet advarer. Politiet advarer mot mye elg på veiene. Foto: Harstad Tidende Troms politidistrikt gikk tidligere i uka ut på Twitter og advarte mot mye elg i Målselv. I dag har de

Les mer om Målselv og Twitter.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11