Harstad tidende


Henter Mjølner-spiller?

Aleksander Torvanger. Foto: Harstad Tidende Henter Mjølner-spiller? Henter Mjølner-spiller? Alta kan bli neste stoppested for Aleksander Torvanger.

Vil skilte med Hársttak

Foto: Harstad Tidende Vil skilte med Hársttak Vil skilte med Hársttak Stedsnavnutvalget ved Vardobaiki samisk senter mener at Harstad bør skiltes også på samisk. nyheter Ivar L.

- Velkommen hjem

HARSTAD: Arctic Race of Norway i Harstad i 2013. Foto: Odd Leif Andreassen Harstad Tidende Velkommen hjem Velkommen hjem Vi liker å ha et eierskap til Arctic Race of Norway. Derfor er det med glede vi ønsker sykkelfesten velkommen hjem.

Vibe har signert for TUIL

Tobias Vibe fra Lødingen signerte onsdag kontrakt med TUIL. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø, Harstad Tidende Det skriver TUIL på sine hjemmesider onsdag. Vibe spilte i klubben i fjorårssesongen, da var han utlånt fra Hødd.

Nissen ekspederte fly

Den rødkledte var svært behjelpelig med å ekspedere flyet som kom til Evenes. Nissen gjorde nytte for seg på flyplassen. Foto: Sisilja S. Viksund Søndag dukket nissen opp på Harstad/Narvik lufthavn, Evenes, melder Harstad Tidende.

Les mer om Harstad Tidende.
- Stas å bli sett

GLEDE: Treningsvenner i IK Hind var glade på vegne av ungdomsmester Jørgen Mejland Hansen, som fikk flest stemmer og dermed er vinner av idrettsprisen for 2014 i regi av Harstad Sparebank i samarbeid med Harstad Tidende.

- Fantastisk prestasjon

HYGGELIG: - Det var kjempehyggelig at jeg fikk julestjerna fra Harstad Tidende, sier Tobias Myrvang (13). Her i sofaen hjemme sammen med familiehunden Dexter.

Les mer om Dexter og Harstad Tidende.
Dropper trolig Helgeland

Det er ikke offisielt ennå, men Harstad Tidende får opplyst fra flere kilder som har kontakter knyttet til Arctic Race of Norway, at sykkelmiljøene og næringslivet i Harstad og nordre Nordland får rittet neste år.

Tobias nådde ikke helt opp Idol junior

kultur Jonny Karlsen Mobil: 476 09 936 Sist oppdatert: Tobias Myrvang (13) fra Medkila i Harstad ble nummer to i tidende første utgave av Idol junior på TV2.

Full utrykning til kioskvning med den nye flytypen fra Evenes, sier Ving til Harstad Tidende. Hvert av de seks nye flyene har plass til 212 passasjerer. De er produsert på Airbus-fabrikken i Ham

BRANN: Utenfor inngangsdøra kan vi skimte kjøleskapet røyken kom fra. Brannvesenet fikk raskt kontroll på Seven Eleven. Foto: Are Medby Politiet melder at de er på vei til Seven Eleven

Takker nei til lønn

Journalistene i Harstad Tidende er villige til å strekke seg langt for å beholde flest mulig journaliststillinger. Nei til høyere lønn de to neste åra og en ukes ferie uten lønn, er noe av det som blir foreslått.

Les mer om Harstad Tidende.
Harstad Tidende kutter antall ansatte

I likhet med flere andre medieselskap, både i regionen og landet forøvrig, må også Harstad Tidende ty til drastiske tiltak for å sikre levedyktigheten. - Vi må foreta endringer for å møte den nye framtida.

Les mer om Harstad Tidende.
Kraftige kutt i Harstad Tidende

7,5 redaksjonelle stillinger i Harstad Tidende blir borte når ledelsen kutter 10,5 årsverk.

Les mer om Harstad Tidende.
Trekker tilbake øl som lukter fis

Bryggeriet Mack trekker tilbake øl av merket Isbjørn etter at forurensing i tappesystemet fører til en illeluktende odør i mange bokser. Solgte øl som lukter fis lød beskrivelsen i avisa Harstad Tidende torsdag.

Les mer om Harstad Tidende og Isbjørn.
Mack trekker tilbake titusenvis av øl som lukter fis

Det er Harstad Tidende som melder at Macks populære isbjørnøl i det siste er solgt i en mindre lekker variant. Bryggeriet har sett seg nødt til å trekke tilbake et stort parti ølbokser

Les mer om Harstad Tidende.
Følg Harstad - Kvik her

Her kan du følge oppgjøret mellom Harstad og Kvik Halden LIVE. Blir det mer jubel for Kvik Halden i lørdagens bortekamp mot Harstad? Foto: Atle Wester Larsen Det er avisa Harstad Tidende

Pengebedrageren slo til igjen

Prøvde seg på ny butikk. Politiet meler på sin twitterkonto at en mann har forsøkt å veksle penger på Rema 1000 på Melbu. Harstad Tidende har tidligere denne uken skrevet om en mann

Les mer om Melbu og Rema.
Person kritisk skadd i eksplosjon i Kvæfjord

Det er ikke kjent hva som førte til eksplosjonen, som skjedde fredag ettermiddag. Ifølge Harstad Tidende er den skadde sendt med ambulanse til Harstad sykehus.

Les mer om Harstad og Kvæfjord.
Torghatten kansellerer fergeavganger

Torghatten Nord melder mandag om kanselleringer på fergesambandet Refsnes-Flesnes, skriver Harstad Tidende.

Les mer om Harstad Tidende.
Problemer for milliardferger

Torghattens nye gassferger har sviktet tresifret antall ganger i år. Som Harstad Tidende har før har omtalt, har fergene blitt kansellert nesten daglig grunnet forstyrrelser i ruta.

Sykler til paradis

Harstadkvinnen og kostholdsforfatteren Gunn Karin Sakariassen sykler 177 mil for å komme til sitt paradis - Sandsøy. Harstad Tidende har tidligere skrevet om ernæringsterapeuten Gunn

Kobler ut vannet

Kommunen har koblet vannet ut for deler av Harstad. Harstad Tidende har fått flere meldinger om at vannet er borte i deler av byen. Årsaken til en av vannavstengingene er utkobling av vannledning i forbindelse med arbeidet i St. Olavs gate.

Les mer om Harstad.
Ser du hva dette har vært?

Det er mye du kan bruke gamle Harstad Tidende-utgaver til. Anton og Trym er to av i alt tretti 12-13-åringer som deltar under årets Newton Camp.

Ansatte må gå

LOKALSIDER: Polaris Media, som blant annet eier Vesteraalens Avis, Andøyposten, SortlandsAvisa, Harstad Tidende og nettavisa Vesterålen Online, nedbemanner. Konsernsjef i Polaris Media,

Polaris Media skal spare 175 millioner kroner

Polaris Media er det ledende medie- og trykkerikonsernet fra Nordvestlandet til Finnmark, og eier blant annet avisene Adresseavisen, Brønnøysunds Avis, Harstad Tidende, Altaposten og
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23