Haugaland


Rumenere siktet for tyverier for flere millioner

Illustrasjonsfoto: Morten Holm / NTB SCANPIX Sakene er fordelt på Hordaland, Sogn og Fjordane og Haugaland og Sunnhordland politidistrikt, med hovedtyngde i Hordaland, skriver NRK.

Kolstad stengte bakover etter pause

Vant hjemme mot Haugaland i Husebyhallen.

Les mer om Haugaland og Husebyhallen.
Siktet 40-åring løslatt

Haugaland tingrett har sluppet løs mannen som er siktet for å ha slått i hjel en 50 år gammel mann på Stord i desember.

Les mer om Stord.
Retten løslot mann siktet for dødsvold

Haugesund (NTB): Haugaland tingrett har mot politiets ønske sluppet løs mannen som er siktet for å ha slått i hjel en 50 år gammel mann på Stord i desember.

Les mer om Stord.

Retten løslot mann siktet for dødsvold

Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix Retten løslot mann siktet for dødsvold Retten løslot mann siktet for dødsvold Haugesund (NTB): Haugaland tingrett har mot politiets ønske sluppet løs mannen som er siktet for å ha slått i hjel

Les mer om Haugesund, NTB og Retten.
Retten løslot mann siktet for dødsvold

Politiet ville fengsle den siktede mannen i fire nye uker med brev- og besøkskontroll, noe Haugaland tingrett avviste. Den siktede har vært i politiets varetekt siden Torbjørn Bauge (50) ble funnet død 7. desember.

Les mer om Haugaland og Torbjørn Bauge.
40-åring løslatt mot politiets ønske

Haugaland tingrett har mot politiets ønske sluppet løs mannen som er siktet for å ha slått i hjel en 50 år gammel mann på Stord i desember.

Les mer om Stord.
Retten løslot mann siktet for dødsvold

Haugaland tingrett har mot politiets ønske sluppet løs mannen som er siktet for å ha slått i hjel en 50 år gammel mann på Stord i desember.

Les mer om Stord.
Strømbrudd og stengt to ganger på en måned

Vegvesenet innkaller til møte med Haugaland Kraft etter at Karmøytunnelen var stengt i over et døgn i helgen.

Loggførte 140 oppdrag

- Vi hadde dobbelt så mange oppdrag i går som den travleste nyttårsaften de siste tolv årene, sier Jarle Utne-Reitan i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Framleis utan straum

3000 kundar hos Haugaland kraft er framleis utan straum etter «Nina sine herjingar i går. Fleire tre hamna over straumlinjene, og det kan ta fleire veker før alt er rydda opp, meiner selskapet.

Les mer om Haugaland og Nina.
Nina river av mange tak

Deler av taket på Haugaland videregående skole har løsnet i den kraftige vinden Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Nina river av mange tak Nina river av mange tak Haugesund (NTB): Politiet advarer mot takplater og andre gjenstander som

Les mer om Foto, Haugaland, Haugesund, NTB og Nina.
Tak flyr gjennom lufta

Tak har nå blitt tatt av ekstremværet Nina. Operasjonsleder Jarle Utnan Reitan i Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt sier det er veldig hektisk nå og at de har alt tilgjengelig mannskap på jobb.

Les mer om Haugaland, Nina og Sunnhordaland.
Kun èn kvinne vil bli prost

Seks personer har søkt jobben som ny prost i Haugaland prosti.

Les mer om Haugaland.
Truck veltet ved rullebanen på Karmøy

Mannen kom i klem under trucken, opplyser Haugaland og Sunnhordland politidistrikt. Mannen ble kjørt til sykehuset i Haugesund i ambulanse. Skadeomfanget er foreløpig uvisst. Arbeidstilsynet og politiet undersøker hendelsen.

Fange på rømmen pågrepet i Haugesund

- Mannen var ute og spaserte da pågripelsen fant sted, opplyser operasjonsleder Trond Friberg i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt. Pågripelsen skjedde like etter klokka 9.30.

Bil kjørte av veien i Haugesund - flere skadd

Det opplyser Haugaland og Sunnhordland politidistrikt. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, og nødetatene er på vei til stedet. Ulykken skjedde like før klokka 14..

Bil kjørte av veien i Haugesund - flere skadd

Haugesund (NTB): Fire personer ble skadd da bilen de satt i kjørte av fylkesvei 47 på Saltveit i Haugesund fredag ettermiddag. Det opplyser Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Bil kjørte av veien i Haugesund - flere skadd

Haugesund (NTB): Fire personer ble skadd da bilen de satt i kjørte av fylkesvei 47 på Saltveit i Haugesund fredag ettermiddag. NTB Innenriks Skrevet av NTB Sist oppdatert: Det opplyser Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Enebolig i full fyr i Skånevik i Hordaland

Haugaland og Sunnhordland politidistrikt opplyste på Twitter om brannen litt etter klokka 6 torsdag morgen. Da nødetatene kom til stedet, viste det seg at det ikke var personer i huset.

Vi har tillit til politiet

Haugaland og Sunnhordland politidistrikt kommer svært godt ut når det gjelder folks tillit til etaten.

Les mer om Sunnhordland.
Strømbrudd forsinker åpning av skisenter

I Sauda har rundt 800 husstander vært uten strøm siden i går kveld. – En ektraordinær situasjon, sier Haugaland Kraft.

Les mer om Haugaland Kraft.
Store delar av Haugalandet utan straum

Store delar av Haugalandet er utan straum etter kraftig torevr torsdag ettermiddag og kveld. – Me kan ikkje driva med feilretting så lenge det lynar, det er for farleg, seier Gunn Margareth Lassesen i Haugaland kraft.

- Store deler av Haugalandet uten strøm

Haugaland Kraft har satt alt tilgjengelig mannskap i arbeid, men må passe på sikkerheten til de ansatte.

Les mer om Haugalandet.
De fleste har fått strømmen tilbake

Haugaland Kraft opplyser like før klokken 19 at rundt 500 kunder har fått strømmen tilbake. Rundt 100 kunder er fortsatt strømløse.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07