Haugaland


Travsirkuset besøker Haugaland

VGs travekspert Anders Olsbu mener både Nyland og Grandes Look har svært gode vinnermuligheter når travsportens øyne rettes mot Haugaland.

Les mer om Haugaland og Nyland.

25 SJEKKA - INGEN HADDE PROMILLE:

I en promillekontroll i Haugesund på morgenkvisten i dag, var det ingen utslag blant de 25 sjåførene som blei sjekka, melder Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

ARBEIDSULYKKE PÅ KARMØY:

Politi og ambulanse er på vei til Håvik på Karmøy etter melding om ei arbeidsulykke. Det er foreløpig uklart hva som har skjedd, opplyser Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

STILLE FOR POLITIET I NORD-FYLKET:

Politiet i nordfylket har hatt ei stille natt. Haugaland og Sunnhordland politidistrikt melder om `promillekontroll i Aksdal på ei elles roleg laurdag natt. Ingen utslag`.

Les mer om Aksdal og Sunnhordland.

Barn i badeulykke

Politiet i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt bekreftet at personen som er fraktet til sykehus etter badeulykken i Kvalsvik er et barn. Tilstanden til barnet og hendelsesforløpet

Badeulykke i Kvalsvik

Et barn er brakt til sykehus etter en badeulykke i Kvalsvik i Rogaland, skriver Haugesunds Avis. - Det har vært drevet livreddende førstehjelp på stedet, sier operasjonsleder i Haugaland

Les mer om Haugaland, Kvalsvik og Rogaland.
Mulig mine fra andre verdenskrig funnet på badestrand

politiet i haugaland og sunnhordland politidistrikt venter på bistand fra forsvaret for å kunne bekrefte om gjenstanden som ble funnet onsdag kveld er en mine. det er muligens den andre

TRAKTORVELT I ØLENSVÅG:

En traktor har velta i veibanen i Ølensvåg, melder Haugaland og Sunnhordland politidistrikt, som venter trafikale utfordringer etter traktorvelten på E134. Politiet og en ambulanse er på vei til stedet.

Minen på Åkrasanden er sprengt

En halvtime før midnatt sørga eksperter fra Forsvaret for at minen på Karmøy-stranda ikke lenger kunne skade noen. - Det gikk som forventa, sier Terje Tonning, operasjonsleder i Haugaland

Fant mulig mine på Karmøy

Det er funnet en gjenstand som kan være en mine ved Åkrasanden på Karmøy, opplyser politiet i Haugaland og Sunnhordland. Eksperter fra Forsvaret skal nå undersøke gjenstanden, skriver

SLO ALARM PÅ GRUNN AV FISKEBEIN:

I går kveld måtte en politipatrulje ved Haugaland og Sunnhordland rykke ut da de fikk meldinger om et mistenkelig beinfunn i en husvegg i Vikedal.

OGSÅ TRAVELT I HAUGESUND:

Politiet ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt har også hatt en travel natt med mye fyll i Haugesund sentrum. Tre ble sendt til fyllearresten, mens to ble bortvist fra sentrum,

TO TIL SYKEHUS ETTER TRAFIKKUHELL:

To biler har kollidert ved Skre på ev. 134. Den ene bilen kom over i motsatt kjøreretning, det informerer operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt, Jan Magne Østebøvik.

To bergenskvinner omkom

Politiet i Haugaland og Sunnhordaland opplyser at det er to voksne kvinner fra bergensområdet som har omkommet i kollisjonen på E134 ved Grinde.

Bilen kom over i feilkjøreretning

Spor på stedet og forklaringer tyder på at bilen har kommet over i motsatt kjørefelt og kollidert med motorsykkelen, melder operasjonslederen i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Les mer om Haugaland og Sunnhordland.
Kriminaltekniker på vei til åsted

Politiet i Haugaland og Sunnhordaland opplyser om at åstedet for ulykken på E134 ved Grinde nå er isolert. Kriminaltekniker og Vegvesenets Ulykkesgruppe er på vei til stedet.

To personer omkom i trafikkulykke i Tysvær

To personer døde søndag i en trafikkulykke på E134 ved Grinde i Tysvær kommune, melder Haugaland og Sunnhordland politidistrikt. Veien vil bli stengt over ganske lang tid, ifølge politiet.

To personer omkommet ved Grinde

To personer er omkommet i en trafikkulykke på E134 ved Grinde i Tysvær kommune, ifølge Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt. Veien er nå stengt.

SLOSSING PÅ UTESTED:

Politiet rykket like over midnatt ut til et utested i Leirvik på Stord etter meldinger om slossing. - En mann gikk til angrep på en annen uten forvarsel, heter det i Haugaland og Sunnhordland-politiets

Les mer om Haugaland, Leirvik og Stord.
20-30 DEKAR BRENNER:

Det er fremdeles flammer i området hvor skogbrannen har herjet i Suldal. Brannen er mellom 20 og 30 dekar stor, men i ferd med å avta, melder Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Les mer om Haugaland, Suldal og Sunnhordland.
TRAFIKKEN GÅR SOM NORMALT:

Bilen som fikk motorstopp er nå fjernet fra Bømlafjordtunnelen, og trafikken går som normalt, opplyser Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

MOTORSTOPP I TUNNEL:

Politiet i Haugaland og Sunnhordland melder at en bil har fått motorstopp i Bømlafjordtunnelen.

GLATT MELLOM AKSDAL OG BOKN:

Det er dieselsøl i veien på E39 mellom Aksdal og Bokn. Se opp, advarer Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Ny ordførerkandidat i Haugesund

Jarle Utne-Reitan er ny ordførerkandidat for Høyre i Haugesund. Han jobber som operasjonsleder i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt, og er gruppeleder for Haugesund Høyre.

KONTROLL PÅ LYNGBRANN:

Det brenner i terrenget i Tingvika, nord for Borgøya i Tysvær kommune. Ifølge Haugaland og Sunnhordland politidistrikt har ikke brannen rukket å spre seg, og brannvesenet har allerede
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12