Haugaland


TATT MED EN HALV KILO HASJ:

En mann i slutten av 30-årene ble søndag kveld anmeldt for besittelse av rundt en halv kilo hasj på Stord, melder Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Les mer om Haugaland, Stord og Sunnhordland.

Sandnes til 1. divisjon

Rogaland har tre herrelag i neste års 1. divisjon i håndball for menn. Sandnes gir Viking og Haugaland selskap.

Les mer om Haugaland og Viking.
REKORDRESULTAT:

Haugaland Kraft hadde i 2013 eit årsresultat på 185 millionar kroner mot 109 millionar i 2012. Det skriv avisa Grannar. - Årsresultatet er det beste i Haugaland Kraft si historie, seier

Les mer om Grannar og Haugaland Kraft.
Mann døde i Rogaland

- Mannen er fraktet til land i Skudeneshavn. Han ble forsøkt gjenopplivet, men livet hans sto ikke til å redde. Han er erklært død, opplyser operasjonsleder Svein Roald Vikse i Haugaland

VIKING HÅNDBALL PÅ VEI OPP:

Viking håndball er så godt som klare for opprykk til førstedivisjon etter at de slo Herulf Moss 33-13 i går. Kun et stortap mot Haugaland i neste og siste kamp kan ta fra dem opprykket,

Les mer om Haugaland.
Fremdeles teoretiske sjanser for direkte opprykk Kvalikplassen nesten i boks

I et vanvittig drama sikret nærmest Viking HK kvalik til Postenligaen. Kun et tap med ni mål i siste kamp mot Haugaland kan skyve dem ned ett hakk på tabellen.

TRE HAR BLÅST OVER E39:

Eit tre har blåst over E39 ved Grov på Stord. Vegtrafikksentralen har sendt ut folk, skriv Haugaland og Sunnhordland politidistrikt kl.: 21.18 på Twitter.

SJEKK BÅTFORTØYING:

Haugaland og Sunnhordland politidistrikt (HSPD) oppmodar folk om å sjekke båtfortøying og anna lausøyre. Det er venta vind opp mot storm i kveld/natt.

Les mer om Sunnhordland.
Beruset mann ville i fengsel. Fengselet ville ikke ta i mot ham.

Nå er den soningstrengte mannen i politiarresten. Det er politiet i Haugaland og Sunnhordland som melder om den spesielle hendelsen onsdag ettermiddag.

Les mer om Haugaland og Sunnhordland.
Vogntog har kjørt av veien på E39

Fører er sendt til sykehus. Klokken 1555 fikk politiet i Haugaland og Sunnhordland melding om at en trailer hadde kjørt av veien på E39 ved Vistvik på Stord. FØRER TIL SYKEHUS - Både

Nå er Kolstad i skikkelig trøbbel

HAUGALAND KOLSTAD 27-26: Det betyr at opprykkshåpet til Kolstads håndballherrer begynner å bli av den relativt tynne sorten.

Les mer om Kolstad.
Nå er Kolstad i skikkelig trøbbel

HAUGALAND KOLSTAD 27-26: Det betyr at opprykkshåpet til Kolstads håndballherrer begynner å bli av den relativt tynne sorten.

Les mer om Kolstad.
Nå er Kolstad i skikkelig trøbbel

Tapte for Haugaland, mens de andre topplagene vant. - Opprykkstoget har gått, tror treneren. HAUGALAND - KOLSTAD 27-26: Det betyr at opprykkshåpet til Kolstads håndballherrer begynner

Les mer om Haugaland og Kolstad.
Nå er Kolstad i skikkelig trøbbel

HAUGALAND KOLSTAD 27-26: Det betyr at opprykkshåpet til Kolstads håndballherrer begynner å bli av den relativt tynne sorten.

Les mer om Kolstad.
Stord: Leteaksjon etter jente (15)

Hun ble meldt savnet da hun ikke kom hjem til sin bopel i Stord senere torsdag, opplyser operasjonsleder Agnar Austerheim ved Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt til VG.

Leteaksjon etter 15-åring på Stord

30 politifolk og frivillige har i hele natt lett etter en jente på 15 år. Hun ble sist sett i Leirvik sentrum på Stord. Det melder operasjonsleder Agnar Austerheim i Haugaland og Sunnhordland

Trafikkulykke på Stord

En person fraktet til sykehus trolig med lettere skader. Politiet i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt fikk melding om ulykken klokken 10.25 fredag. To biler kolliderte etter at den ene ikke overholdt vikeplikten.

Les mer om Haugaland, Stord og Sunnhordland.
Tre personar tatt i politiaksjon

Politiet i Sunnhordland og Haugaland har arrestert tre menn for eldspåsetting etter storbrannen i Sveio.

Les mer om Haugaland, Sunnhordland og Sveio.
55-åring fra Stord omkom i båtulykken i Fitjar

Det var den lokale mannen Kåre Magnar Alvsvåg (55) som omkom i båtulykken i Fitjar på Stord lørdag. Det opplyser operasjonsleder Torger Stødle i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Politiet får 350 nye stillingar

I dag blei det kjent at politiet får 350 nye operative stillingar i år. I eit av dei dårlegast bemanna distrikta, Haugaland- og Sunnhordland politidistrikt, er det framleis ein lang veg å gå før bemanningssituasjonen er friskmeldt, meiner Politiets Fellesforbund.

Mann truffet av telefonstolpe i Etne

Telefonstolpe falt ut av grabben til gravemaskin. Haugaland og Sunnhordland politidistrikt fikk tirsdag ettermiddag varsel om en arbeidsulykke ved Håland i Etne. En litauisk statsborger

Les mer om Etne, Håland og Sunnhordland.
Sparket inn terrassedøren hos eldre kvinne - pågrepet på stedet

En mann i 20-årene er satt i arrest etter å ha brutt seg inn hos en eldre kvinne på Stord. Kvinnen er sendt til sykehuset. Det melder politiet i Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt.

Les mer om Haugaland, Stord og Sunnhordaland.
Skole brant ned i Sveio

En nedlagt skole på Vandaskog i Sveio brant lørdag morgen til grunnen. Det brenner også i terrenget rundt skolen, melder Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Innrømmer apotekran med brekkjern

Mannen som er siktet etter tirsdagens apotekran er varetektsfengslet i fire uker. Den siktede ble fredag i Haugaland tingrett framstilt for varetektsfengsling. - Mannen ble besluttet

Les mer om Haugaland.
Væpnet politi aksjonerte mot leilighet

Tre menn og en kvinne ble pågrepet i en væpnet aksjon i Haugesund natt til fredag. Det melder Haugaland og Sunnhordland politidistrikt. Aksjonen skjedde klokken 0200 natt til fredag.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11