Haugaland

Installerte ny strømmåler fra Haugaland Kraft - fikk uvanlig høy strømregning

Svein Sjøen fra Åkrehamn fikk installert ny strømmåler i vinter. Etter dette fikk han en strømregning på over 1000 kroner mer enn vanlig.
Les mer om Haugaland Kraft og Åkrehamn.

Før nyttår skal de inn i 36.500 boliger

Halvparten av oss har fått ny strømmåler. Før året er omme skal Haugaland Kraft rekke over mange tusen til.
Les mer om Haugaland Kraft.
Kombinerer lærlingtid med russetid
På Haugaland videregående er det registrert totalt 168 russ i år. Blant dem går kun 60 på skole, resten er ute i lære.
Åpner OL-sendingene for sine basiskunder
Haugaland Kraft og Altibox TV har besluttet at OL-sendingene fra betalingskanalene til Eurosport nå skal være tilgjengelig også for basisabonnentene.

Dyreparkens klage førte ikke fram

Avviklingsvedtaket står fast, men Haugaland Zoo har frist ut måneden.
Les mer om Haugaland Zoo.
Lennart (18) skulle gjerne kombinert yrkesfag med toppidrett, men det nye tilbudet dukker ikke opp før til høsten: – Det hadde vært mitt førstevalg.
Haugaland videregående skole er med på et prøveprosjekt der yrkesfag kombineres med toppidrett. – Jeg er utrolig stolt over at vi skal gjøre dette, sier rektoren.
– Vi ble ganske overrasket over henvendelsen fra sykehuset. Det er jo ikke våre pasienter.
Haugaland Hjertelag bestemte seg for å selv trø til, da hjertepasienter plutselig sto uten treningslokale på Haugesund sjukehus.
Les mer om Haugesund.
Konkurskarantene for easyFiks-ektepar
Tommy Vika og Marthe Olufsen Vika er i Haugaland tingrett fradømt retten til å drive næringsvirksomhet i to år fra mai 2017.
Mannen trodde han hadde drukket lettøl og satte seg bak rattet. Promilletesten viste noe helt annet
Nå venter fengsel og saftig bot. (Dagbladet): En mann i slutten av 20-åra er i Haugaland tingrett dømt til 21 dagers fengsel etter å ha kjørt bil i beruset tilstand. Episoden fant sted i oktober i fjor, da mannen hadde vært på fest.
Les mer om Haugaland.
Tanken-butikken konkurs
Klokken 12 onsdag ble butikken tilhørende Tanken i Spannavegen stengt. Joar Skorpe begjærte Tanken Spannavegen as konkurs ved oppbud i Haugaland tingrett.
Ny Søreng og Kolnes-konkurs
Transportselskapet Søreng og Kolnes Invest as ble tirsdag slått konkurs etter at selskapet leverte inn oppbudsbegjæring til Haugaland tingrett.
Les mer om Haugaland.
Pågrep mann i aksjon mot bil
En mann i 30-årene blir onsdag framstilt for varetektsfengsling i Haugaland tingrett, mistenkt for å ha oppbevart narkotika.
Les mer om Haugaland.
Fikk livreddende gave – som kan knekke ribbein
Den kan knekke noen ribbebein, men gaven Helse Fonnas ambulansestasjon mandag fikk av Haugaland hjertelag kommer forhåpentligvis til å redde liv.
Les mer om Haugaland.
Stegavik tok grep og avgjorde for Nærbø
Fadesen mot Lillestrøm forrige helg satt tydelig i, og først da rutinerte Steffen Stormo Stegavik entret banen, kunne Nærbø sikre inn seier og to poeng mot bunnlaget Haugaland.
Seier til Herulf
I førstedivisjon i håndball for menn vant Herulf Moss 29–27 på bortebane mot Haugaland.
Les mer om Haugaland og Herulf.
Seier til Sandefjord
Sandefjord Håndball slo Haugaland 36-22 på bortebane i dag, skriver Sandefjords Blad. Simen Holand Pettersen blei kampens store spiller med 16 skåringer.
Les mer om Haugaland og Sandefjord.
Haugaland Zoo
Haugaland Zoo ligger på Torvastad i Karmøy kommune. Parken åpnet i 2010, og drives av Bernt Kai Velde. Haugaland Zoo har vært i Mattilsynets søkelys flere ganger. Ledelsen i parken har på sin side alltid ment at dyrene har det godt.
Truer med å stenge dyrepark
Haugaland Zoo har fem dager på seg til å innfri Mattilsynets krav. Onsdag kan dyreparken være saga blått på grunn av dårlig dyrehold.
Drammen videre i NM
Drammen håndballklubb er videre i cupen. Serielederen i eliteserien i håndball for menn ble for sterke for Haugaland som spilte på sin hjemmebane. Drammen vant bortekampen i 4. runde i NM 32–21.
Les mer om Haugaland.
Dyrepark får kritikk etter kengurudød
Flere kritiserer dyrepark-konseptet generelt, og Haugaland Zoo spesielt, på sosiale medier etter at kenguruen som rømte måtte bøte med livet.
Les mer om Haugaland Zoo.
Karmøy-kenguruen er død
Kenguruen som tidligere denne uken stakk av fra Haugaland Zoo, måtte avlives natt til lørdag på grunn av skader den fikk mens den var på frifot.
Les mer om Haugaland Zoo.
Karmøy-kenguruen er død: - Vi har gjort alt vi kunne
Kenguruen som tidligere denne uken stakk av fra Haugaland Zoo, måtte avlives natt til lørdag på grunn av skader den fikk mens den var på frifot.
Les mer om Haugaland Zoo.
Karmøy-kenguruen er død
Kenguruen som tidligere denne uken stakk av fra Haugaland Zoo, måtte avlives natt til lørdag på grunn av skader den fikk mens den var på frifot. Dette melder NRK.
Les mer om Haugaland Zoo og NRK.
Karmøy-kenguruen er død
Kenguruen som stakk av frå Haugaland zoo denne veka fekk skader som gjorde at den i natt måtte avlivast av dyrlegen.
Les mer om Haugaland.
Kenguruen på Karmøy er funnet
Kenguruen som rømte fra Haugaland Zoo på Karmøy er nå funnet. – Kenguruen er kommet til rette og har det fint, sier daglig leder ved Haugaland Zoo til NRK.
Les mer om Haugaland Zoo, Karmøy og NRK.