Haugen

Viking kan bli nødt til å selge flere profiler, men denne lokale spilleren gir de nødig slipp på: – Det sitter langt inne

Viking venter på det store budet på Samuel Adegbenro, og esteren Karol Mets kan dra til en fornuftig pris, men heite Kristoffer Haugen, en ekte mørkeblå, blir nødig solgt.

Moderat spredningsfare

Det er kvist som brenner på Sky i Larvik, ikke bark som nødetatene først meldte. Brannvesenet opplyser lørdag kveld at de har latt haugen brenne, og konsentrert seg om bebyggelsen og skogen rundt. De anser spredningsfaren som moderat. Et brannhelikopter skal være på plass om rundt 15 minutter.
Les mer om Larvik og Sky.
Branns plan lyktes: - Et perfekt resultat
– Dette ble akkurat som vi tenkte oss, sier Fredrik Haugen.
Les mer om Fredrik Haugen.
Brann-spillerne hyller supporterstøtten
– Det føltes som om vi var på hjemmebane, sier Fredrik Haugen etter kampen i Slovakia.
Les mer om Fredrik Haugen og Slovakia.

Alpinist betaler 95 000 kroner for å være med på europacuplaget

Patrick Haugen Veisten (22) har startet pengeinnsamling for å dekke utlegget på 95 000 kroner for å være en del av vinterens europacuplag.
Kandidat til IOCs utøverkomite
Astrid Uhrenholdt Jacobsen (Heming IL) kan bli valgt inn i IOCs utøverkomit. Norge har tidligere vært representert i utøverkomiten med Johan Olav Koss, Ådne Søndrål, Ole Einar Bjørndalen, Kjartan Haugen og Brit Pettersen. Les mer.
Grei skuring for Odd
Odd vant 2–0 over nordirske Ballymena United i returkampen i Europaliga-kvalifiseringen torsdag. De er videre etter 5–0 sammenlagt. Sigurd Haugen og et selvmål sørget for 2-0-seier i Nord-Irland. I neste runde venter FC Vaduz fra Liechtenstein.
Hurtigladere kan forsvinne
Hurtigladerne utenfor de store byene kan forsvinne. Årsaken er at ladeselskapene kan tape så mye som 50 kroner hver gang noen bruker en hurtiglader der det er få kunder. – Det er lett å bare skru sammen og flytte en ladestasjon, sier country manager Jan Haugen Ihle i Fortum, som blant annet har ladestasjon på Fokserød.
Vålerenga temmet tannløst Brann
– Det var svakt av oss, sier Branns Fredrik Haugen.
Les mer om Brann.
En slik gang har du aldri sett på Brann Stadion før
– Kan utgjøre forskjellen på om spissen scorer eller bommer, forklarer Helge Haugen.
Klar for ØIF Arendal
Kristoffer Haugen Pedersen (19) har skrive under ei tre års kontrakt med eliteserieklubben ØIF Arendal. Pedersen har blant anna vore innom ungdomslandslaget.
Softballs fremtid avhenger av Fredrik Haugen
– Dersom han går gratis, er situasjonen dramatisk for oss, sier Softball-leder.
MMA-stjernen inspirerte Haugen til å «gå i krigen
BERGEN (VG) Han var midtbanespilleren som hadde nesten alt, bortsett fra arbeidsro og litt tøffhet. Nå har Fredrik Haugen (24) fått det ene av Lars Arne Nilsen – det andre ved å se på MMA.
Les mer om Fredrik Haugen, Haugen og MMA.
Brann nekter midtbaneprofilen å stille i TV 2-program
– Vi ønsker ikke at Fredrik Haugen skal havne midt opp i en uavklart situasjon, sier Brann-lederen.
Bartnes gjenvalgt som leder for Norges Bondelag
Lars Petter Bartnes ble torsdag gjenvalgt som leder av Norges Bondelag. Bjørn Gimming fortsetter som 1. nestleder, mens Frøydis Haugen er ny 2. nestleder.
Viking-spiller kan bli Moldes nye venstreback
Kristoffer Haugen (23) står på ønskelista til Ole Gunnar Solskjær
Hør Odd-Brann direkte kl. 20: Varter Haugen opp med nok en dobbel?
I fjor ble Fredrik Haugen den matchvinner med to mål de siste fem minuttene av kampen. Brann-esset har også vært i storform denne sesongen.
Les mer om Fredrik Haugen.
Flere medaljer i NM i styrkeløft
Hilde Mikkelsen Haugen fra Lillehammer ble i dag kåret til NMs beste i benkpress uansett vektklasse. I knebøy fikk hun bronse og hun vant styrkeløft i sin klasse tidligere i dag. Hun representerer Brumunddal Atletklubb i NM i styrkeløft.
Tok gull i NM i styrkeløft
Hilde Mikkelsen Haugen fra Lillehammer vant lørdag NM i styrkeløft, klasse 57 kg. Haugen representerer Brumunddal Atletklubb.
Kan bli kastet fra Bondelags-styret
Kløfta-bonde Brita Skallerud kan bli kastet som nestleder i Norges Bondelag etter åtte år. Valgnemnda har foreslått Frøydis Haugen fra Hordaland som ny nestleder. Skallerud sier at hun ikke har fått en begrunnelse for hvorfor hun ikke er ønsket med videre.
Vant kampen om arealavgift for oppdrettsnæringen
Ordfører Ole L. Haugen på Hitra kaller seg gjerne dagens gladeste mann. Etter ti års kamp har han fått gjennomslag for vederlag til kommunene fra oppdrettsbransjen.
Les mer om Hitra.
Krever for høy avkastning
Kirkefond krever så høye festeavgifter at de provoserer frem rettssaker, ifølge flere dommer. Daglig leder Jonas Haugen i Lyngen Plast fikk sjokk da fondet ville tjuedoble festeavgiften.
Les mer om Lyngen Plast.
Utenlandsk interesse rundt Fredrik Haugen. Skaper flere målsjanser enn Messi, Neymar og Hazard
Han fikk aldri sjansen på det norske U21-landslaget, men på sin egen 25-årsdag kan Fredrik Haugen debutere på det norske A-landslaget etter en overlegen start på sesongen.
Utenlandsk interesse rundt Fredrik Haugen. Knuser alle med senasjonelle tall
Han fikk aldri sjansen på det norske U21-landslaget, men på sin egen 25-årsdag kan Fredrik Haugen debutere på det norske A-landslaget etter en overlegen start på sesongen.
Utenlandsk interesse: Fredrik Haugen skaper flere målsjanser enn Messi, Neymar og Hazard
Han fikk aldri sjansen på det norske U21-landslaget, men på sin egen 25-årsdag kan Fredrik Haugen debutere på det norske A-landslaget etter en overlegen start på sesongen.