Haugenstua

Bilbrann på Haugenstua i Oslo

Politiet og Oslo brann- og redningsetat melder om at det brenner i to biler på Haugenstua i Oslo. Nødetatene er på stedet, og det skal være kontroll på brannen.
Les mer om Haugenstua og Oslo.

Bil brant på Haugenstua i Oslo

En bil har brent i Maria Dehlis vei på Haugenstua i Oslo, melder politiet på Twitter. Bilen står på en snuplass og det er ikke spredningsfare.
Les mer om Haugenstua, Oslo og Twitter.
Toglinjen åpnet igjen
Toglinjen er åpnet igjen mellom Grorud og Haugenstua. En person omkom etter en påkjørsel tidligere i ettermiddag. Togene kjører men det kan fortsatt oppstå forsinkelser melder NSB.
Les mer om Grorud, Haugenstua og NSB.

Person påkjørt av toget

En person er alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt av toget på Haugenstua. All togtrafikk er stanset. Bane Nor melder at ulykken vil skape forsinkelser og innstillinger mellom Grorud og Lørenskog.
Les mer om Grorud, Haugenstua og Lørenskog.
Brannen slukket
Politiet melder på Twitter at brannen i Ole Brumms vei på Haugenstua er slukket.
Les mer om Haugenstua og Twitter.
Brann i leilighet
Brannvesenet er på vei inn i en leilighet i Ole Brumms vei på Haugenstua i Oslo. Det brenner og det er kraftig røykutvikling på stedet, ifølge brannvesenet.
Les mer om Haugenstua og Oslo.
17-åring ranet på Haugenstua
En 17 år gammel gutt ble ranet av en gjeng på Haugenstua i 23-tiden i går. Politiet fikk først melding om at det var flere titalls ungdommer som slåss, men det viste seg å være et ran. Gutten ble sendt til sykehus, men er ikke alvorlig skadet.
Les mer om Haugenstua.
Trolig ikke noe kriminelt bak
Mannen i 30-årene som ble funnet død på Haugenstua i Oslo tirsdag, har trolig ikke blitt utsatt for noe kriminelt. Det opplyser politiet onsdag.
Les mer om Haugenstua og Oslo.
Fire i avhør etter dødsfall i Oslo
En død mann ble tirsdag morgen funnet utendørs på Haugenstua i Oslo. Politiet undersøker hva som har tilstøtt mannen og har tatt inn fire personer til avhør.
Les mer om Haugenstua og Oslo.
Personer i avhør
Fire personer er tatt inn til avhør, etter at en mann ble funnet død utendørs på Haugenstua i Oslo i dag morges. Politiet tror dødsfallet dreier seg om en ulykke, og håper at avhørene kan kaste lys over hendelsesforløpet.
Les mer om Haugenstua og Oslo.
Tyder ikke på noe kriminelt
Politiet melder at det er ingen ting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt med mannen som er funnet død på Haugenstua. - Nå jobber vi på stedet og sørger for å avhøre vitner, sier operasjonsleder, Christian Krohn Engeseth.
Mann funnet død i Oslo
En mann er funnet død på Haugenstua i Oslo. Ved 07-tiden tirsdag fikk politiet melding om en livløs mann som lå utenfor en bolig på Haugenstua i Oslo, skriver TV 2. – En forbipasserende har oppdaget mannen livløs tirsdag morgen. Vi holder alle muligheter åpne, og vet ikke hva det er som har skjedd, sier politiets innsatsleder, Svein Arild Jørundland til TV 2.
Mann funnet død utendørs i Oslo
En mann er funnet død utenfor en bolig på Haugenstua i Oslo. Politiet holder alle muligheter åpne, og driver nå rundspørring i nabolaget.
Les mer om Haugenstua og Oslo.
Viltnemda leter etter elg
En elg har lusket rundt i togsporet ved Haugenstua i ettermiddag. Togene kjører litt saktere forbi, opplyser politiet.
Les mer om Haugenstua.
Frp slår alarm om innvandrerandel
I hovedstaden er det fire delbydeler der innvandrere hovedsakelig fra Afrika og Asia utgjør mer enn 60 prosent av innbyggerne. Dette gjelder Haugenstua, Rommen, Furuset og Fossum, skriver Klassekampen. For åtte år siden gjaldt dette to drabantbyer. Frp slår nå alarm om segregering.
Mann truet vekter med våpen
Politihelikopter og hundepatrulje lette i natt etter en mann som hadde truet en vekter med et våpen på Haugenstua. Etter en halvtimes tid ble en mann funnet og pågrepet på Grorur, og politiet fant flere gass- eller luftvåpen på den mistenkte. – For den som ble utsatt for trusselen var det umulig å skille våpnene fra ekte våpen, opplyser politiet.
Les mer om Grorur og Haugenstua.
Mann truet vekter
Politihelikopter og hundepatrulje lette i natt etter en mann som hadde truet en vekter med et våpen på Haugenstua. Etter en halvtimes tid ble en mann funnet og pågrepet, og politiet fant et gass- eller luftvåpen på den mistenkte.
Les mer om Haugenstua.
Mann truet vekter med våpen i Oslo
En mann med gassvåpen truet en vekter på Haugenstua i Oslo og ble natt til søndag pågrepet etter en omfattende politijakt.
Les mer om Haugenstua og Oslo.
Trafikkuhell ved Haugenstua
Det har vært et trafikkuhell på Østre Aker vei, nordgående ved Haugenstua. Nødetatene er på vei. Det er redusert framkommelighet på stedet.
Les mer om Haugenstua og Østre Aker.
Trafikkuhell Østre Aker vei
Tre biler har vært involvert i et trafikkuhell på Østre Aker vei nordgående, ved Haugenstua. Bilene står til hinder i høyre felt.
Les mer om Haugenstua og Østre Aker.
Tre gutter har tilstått ran
Tre unge gutter har tilstått å ha truet og ranet tre kvinner på Haugenstua i Groruddalen i mars. Guttene er under kriminell lavalder og kan ikke straffes, men barnevernet blir koblet inn, skriver Akers Avis/Groruddalen.
Les mer om Groruddalen og Haugenstua.
Rykket ut til brannmelding i Oslo
Nødetatene rykket ut til melding om brann i Garver Ytterborgs vei på Haugenstua i Oslo i natt. Det viste seg å være tørrkokt mat, melder politiet på Twitter. En beboer ble sjekket av helsepersonell.
Les mer om Haugenstua, Oslo og Twitter.
Truet og ranet
En kvinne ble truet med håndvåpen og ranet på Haugenstua i Oslo i kveld. Hun ble frastjålet ei veske som blant annet inneholdt lommebok og mobiltelefon. Politiet søker i området etter to gjerningsmenn som løp fra stedet.
Les mer om Haugenstua og Oslo.
Kvinne ranet i Oslo
To unge tenåringsgutter skal ha ranet en kvinne ved Haugenstua i i Oslo. Politiet leter etter gjerningsmennene som skal være mellom 13 og 15 år gamle.
Les mer om Haugenstua og Oslo.