Hedmark

Vierli og Dagsland i ulykke

Pianist Torjus Vierli fra Vegårshei og Sigvart Dagsland skal være alvorlig skadet etter ei frontulykke, skriver VG. Ulykka skjedde i Hedmark da bandet var på vei hjem fra en konsert. Les mer:

Vurderer å stramme inn alkoholregel

Flere sentrale politikere i fylkestingene i Hedmark og Oppland ønsker å vurdere innstramninger i alkoholreglementet for middager i fylkestingene. Fylkesordfører i Oppland, Even Aleksander Hagen, ønsker å drøfte dette i det nye Innlandet fylkesting.
Fire menn skadet i frontkollisjon i Hedmark
En av mennene ligger på sykehus med uavklarte skader etter at to biler krasjet på riksvei 3 tirsdag kveld.
Les mer om Hedmark.
To kritisk skadd i frontkollisjon
Møteulykke ved Stange i Hedmark.
Les mer om Hedmark og Stange.

To kritisk skadet i frontkollisjon i Hedmark

Til sammen fire menn ble sendt til sykehus etter at to biler krasjet på riksvei 3 tirsdag kveld.
Les mer om Hedmark.
To kritisk skadet etter frontkollisjon i Hedmark
Til sammen fire menn ble sendt til sykehus etter at to biler krasjet på riksvei 3 tirsdag kveld.
Les mer om Hedmark.
To kritisk skadd i frontkollisjon
To personer er kritisk skadd etter en front mot front-kollisjon på Rv 3 ved Kolomoen i Hedmark tirsdag kveld. De to er fraktet til Ullevål sykehus. Ytterligere to skadde er kjørt til Hamar. To av de fire personene satt fastklemt etter ulykken.
Les mer om Hamar, Hedmark, Kolomoen og Ullevål.
To hytteinnbrudd
Det har vært to innbrudd i hytter i Jacobåsen ved Dalsbygda i Os i Hedmark. Det skal kun være snakk om mindre verdier som er tatt med.
Les mer om Dalsbygda, Hedmark og Jacobåsen.
Problemer for mange strømkunder
Alle som var uten strøm i Søndre og Nordre Land har fått den tilbake, melder OA. Men nå er over 600 kunder strømløse i Hedmark. Det gjelder Eidsivas kunder i Ringsaker, Løten Våler og Stor-Elvdal. I Gjøvik er flere også strømløse.
Flere uten strøm
Nær 370 kunder er uten strøm i Hedmark. Det gjelder Eidsivas kunder i Våler og Stor-Elvdal. Også i Gjøvik er det husstander som er uten strøm nå tirsdag morgen.
Kameraer skremmer smuglere
Kameraovervåking flere steder i Hedmark skremmer smuglerne. Det sier seksjonssjef Morten Nystuen ( bildet) i Tollvesenet til Glåmdalen. Ifølge Nystuen er beslag av blant annet alkohol synkende, der de har satt opp flere kameraer på grenseoverganger.
Berging av vogntog
Et vogntog berges mellom Otta og Vågå. Det er glatt og vanskelige kjøreforhold flere steder i Hedmark og Oppland i kveld.
Les mer om Hedmark, Oppland, Otta og Vågå.
Innlandet fylkeskommune vedtatt
Et felles fylkesting for Hedmark og Oppland vedtok mandag at den nye sammenslåtte fylkeskommunen skal hete Innlandet fylkeskommune. Det blir 57 medlemmer i det nye fylkestinget.
Les mer om Hedmark, Innlandet og Oppland.
Nergård blir fylkesordfører
Arnfinn Nergård blir ny fylkesordfører i Hedmark etter at Dag Rønning måtte trekke seg på grunn av flere episoder med upassende oppførsel. Det er klart etter at både fylkesstyret i Hedmark Senterparti og fylkestingsgruppa har gått inn for Nergård.
Dødsulykke på E6 i Hedmark
En person er bekreftet omkommet etter en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på E6 ved Vienkrysset utenfor Hamar i Hedmark. Føreren av lastebilen satt fastklemt, men er nå frigjort og kjørt til sykehus. E6 er stengt forbi stedet.
Les mer om Hamar, Hedmark og Vienkrysset.
En person omkom i frontkollisjon på E6 i Hedmark
En person omkom da en personbil traff en lastebil på E6 utenfor Hamar tidlig søndag morgen.
Les mer om Hamar og Hedmark.
En person omkom i frontkollisjon i Hedmark
En person omkom da en personbil traff en lastebil på E6 utenfor Hamar tidlig søndag morgen.
Les mer om Hamar og Hedmark.
Dødsulykke på E6 i Hedmark
En person er bekreftet omkommet etter en frontkollisjon på E6 utenfor Hamar. En personbil og en lastebil var innblandet i ulykken.
Les mer om Hamar og Hedmark.
Alvorlig trafikkulykke på E6
Politiet melder at en liten lastebil har kollidert front mot front med en personbil på E6 ved Vienkrysset utenfor Hamar i Hedmark. Ulykken beskrives som alvorlig. E6 er stengt forbi stedet, melder Veitrafikksentralen.
En bekreftet død etter ulykke på E6
En person er bekreftet omkommet etter en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på E6 ved Vienkrysset utenfor Hamar i Hedmark. Føreren av lastebilen sitter fastklemt. E6 er stengt forbi stedet.
Les mer om Hamar, Hedmark og Vienkrysset.
– Alvorlig tillitsbrudd fra Riise
– Det har vært en alvorlig utvikling i saken om Kristian Tonning Riise de siste dagene. Dette er et alvorlig tillitsbrudd, sier Rangdi Wetterhus, fylkessekretær i Hedmark Høyre i en pressemelding. Det er kommet flere varsler om den tidligere Unge Høyre-lederen som omhandler upassende oppførsel mot unge kvinner.
Dykkere har funnet en død kvinne i Glomma
Politiet har gjort funn i søket etter Janne Jemtland (36) i Glomma ved Våler i Hedmark, sju mil fra Brumunddal.
Dykkere søker etter Janne Jemtland i Glomma
Politiet sperret lørdag av et område ved Våler i Hedmark, sju mil fra Brumunddal.
Advarer mot falske selgere
Norsk Folkehjelp advarer mot falske selgere av hjertestartere etter meldinger om en person i Aurskog-Høland som utga seg for å komme fra organisasjonen, skriver Indre Akershus Blad. Det er også meldt inn et liknende tilfelle i Stange i Hedmark.
Politiet søker etter Janne Jemtland i Våler
Kripos og lokalt politi reiste lørdag til Våler i Hedmark for å lete etter Janne Jemtland som politiet mener er drept. Fredag ble ektemannen siktet for drap.
Les mer om Hedmark, Janne Jemtland og Våler.