Hedmarken

Mann anker ni års fengsel for overgrep mot 39 jenter

20-åringen som er dømt til ni års fengsel for nettovergrep mot 39 jenter, anker deler av dommen fra Hedmarken tingrett.
Les mer om Hedmarken.

Mann anker ni års fengsel for overgrep mot 39 jenter

20-åringen som er dømt til ni års fengsel for nettovergrep mot 39 jenter, anker deler av dommen fra Hedmarken tingrett.
Les mer om Hedmarken.
20-åring anker ni års fengsel for overgrep mot 39 jenter
Anker deler av dommen fra Hedmarken tingrett.
Les mer om Hedmarken.
Anker deler av dom
Hamar-mannen som ble dømt til ni års fengsel for overgrep mot 40 jenter anker deler av dommen, skriver Hamar Arbeiderblad. 26. juni dømte Hedmarken tingrett den unge Hamar-mannen til fengsel i ni år for en hel rekke seksuelle overgrep.

Sirkula med reserveløsning

Renovasjonsselskapet Sirkula jobber med alternativer for søppeltømmingen på Hedmarken dersom Reno Norden går over ende, skriver HA. Reno Norden har anbudet på søppeltømmingen, men er anmeldt for brudd på arbeidsmiljøloven, og sliter med økonomien.
Les mer om Hedmarken og Reno Norden.
Dømt for overfallet på Semou
Et dansk Hells Angels-medlem og en annen dansk mann er dømt til fengsel i henholdsvis tre og et halvt og tre år for det brutale overfallet på HamKams Franck Semou i fjor høst. Hedmarken tingrett fant begge mennene skyldig i overfallet på HamKam-spilleren, skriver Hamar Arbeiderblad.
Tre tatt for kjøring i rus
Tre sjåfører er tatt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand på Hedmarken mandag kveld. En av dem ble tatt i Hamar, en på Rudshøgda og en på E6 på Kolomoen i Stange. Hos sjåføren som ble tatt i Hamar ble det også funnet narkotika i bilen.
Anker frifinnelse bjørne-jaging
Statsadvokaten anker frifinnelsen av mannen fra Hedmarken som var tiltalt for å ha brukt hunder til å jage bjørner, øst i Elverum i fjor. Politiadvokat Henning Klauseie sier hundenes GPS-halsbånd viser at hundene må ha vært uten bånd.
Les mer om Elverum og Hedmarken.
FrP-bråk i retten.
Fylkesleder Johan Aas i Hedmark Frp møter i dag i retten, etter beskyldninger om ærekrenkelser. Han skal ha hevdet at tidligere partikollega Hans Kristian Arnkværn brukte vold på et styremøte i Ringsaker Frp.Saken går i Hedmarken tingrett.
Millionlønn for rådmennene
Seks kommunale ledere på Hedmarken tjener over en million kroner. Det er rådmennene i Stange, Hamar, Ringsaker og Løten, kultursjefen i Ringsaker og kommuneoverlegen i Hamar. Det skriver HA. I snitt er det Stange som betaler lederne sine mest.
Mann dømt til syv års fengsel for to voldtekter
En mann er dømt til syv års fengsel for å ha voldtatt en tenåringsjente fra Hedmarken og en ung kvinne fra Bergen.
Les mer om Bergen og Hedmarken.
Mann dømt til sju års fengsel for to voldtekter
En mann er dømt til sju års fengsel for å ha voldtatt en tenåringsjente fra Hedmarken og en ung kvinne fra Bergen.
Les mer om Bergen og Hedmarken.
7 års fengsel for to voldtekter
En mann fra Vestfold er dømt til fengsel i sju år for voldtekt av ei tenåringsjente fra Hedemarken og ei kvinne fra Bergen. Voldtekten av jenta fra Hedmarken fant sted i mannens bil på bensinstasjonen på Espa sommeren 2014. Det melder Hamar Arbeiderblad.
Dømt for spredning av nakenbilde
To gutter ble i Hedmarken tingrett tidligere denne måneden dømt til betinget fengsel etter spredning av nakenbilde på Snapchat og YouTube.
Les mer om Hedmarken, Snapchat og YouTube.
Betinget fengsel for sexbilde
En 17 år gammel gutt er i Hedmarken tingrett dømt til 60 dager betinget fengsel for å ha tatt bilde av to jevngamle ungdommer som hadde seksuell omgang. Bildet av de to ble spredd til en snapchat-gruppe, som rundt 15 personer var med i.
Les mer om Hedmarken.
Mener det ikke var hans hunder
Mannen fra Hedmarken som er tiltalt for å ha brukt hunder til å jage ei binne med unger, nektet straffskyld da rettssaken startet i dag. Han mener at det ikke var hans hunder som jaget bjørnene.
Les mer om Hedmarken.
Nekter straffskyld
Mannen fra Hedmarken som er tiltalt for å ha brukt hunder til å jage ei binne med unger, nektet straffskyld da rettssaken startet. Dette skal ha skjedd øst i Elverum rett etter at bjørnene kom ut av hiet. Strafferammen er fengsel i inntil tre år.
Les mer om Elverum og Hedmarken.
Forklaring om voldtektsforsøk
Hedmarken tingrett skal i dag høre forklaringa til ei jente som den tiltalte 20-åringen fra Hedmarken skal ha forsøkt å voldta og å hatt seksuell omgang med da hun var 14 år. Mannen er tiltalt for å hatt seksuell omgang med sju jenter under 16 år og å ha fått en rekke jenter til å sende seg seksualiserte bilder.
Les mer om Hedmarken.
– Manipulert til sex
En nå 16-årig jente forklarte i retten at hun ga etter for mas om sex fra den tiltalte nå 20-årige mannen fra Hedmarken. Hun var redd for å miste ham som en venn i en vanskelig periode. I dag føler hun at hun ble manipulert.
Les mer om Hedmarken og Manipulert.
20-åring tilstår flere overgrep
Mannen (20) skal ha lokket 41 unge jenter til å sende seksuelle bilder og videoer av seg selv. Saken starter i Hedmarken tingrett tirsdag. Mannen tilstår flere av forholdene.
Les mer om Hedmarken.
Tenåringsgutt siktet for å ha fått 48 jenter til å sende ham nakenbilder
– Jentene føler skyld og skam etter at de lot seg lure til å sende seksualiserte bilder og videoer til tenåringsgutten fra Hedmarken, sier deres bistandsadvokat.
Les mer om Hedmarken.
Fra gatebilder i Norge til en virtuell global verden
Det begynte i en rødmalt låve på Hedmarken. Men en sølvfarget koffert, lenket til armen med håndjern, skulle endre alt.
Les mer om Hedmarken og Norge.
Rally-gull nr 11 for Grøndal
Anders Grøndal og kartlesar Miriam Walfridsson sikra seg sin NM-tittel nummer 12 med sin andreplass i Rally Hedmarken i dag. Grøndal har leia heile sesongen. Frank Tore Larsen og Torstein Eriksen vann NM-runden på Hamar.
Mann dømt for overgrep mot utviklingshemmet kvinne
En mann er i Hedmarken tingrett dømt til ett års fengsel for overgrep mot en psykisk utviklingshemmet kvinne i en omsorgsbolig.
Les mer om Hedmarken.
18 års forvaring for drapsforsøk på sorenskriver
Sør-Østerdal tingrett mener 39-åringen tente på huset til sjefen for Hedmarken tingrett for å drepe ham og familien.
Les mer om Hedmarken.