Hedmarken

Biljakt i Elverum - ellers stille for politiet

Bortsett fra en lengre biljakt i Elverum hadde politiet en stille natt på Hedmarken. I tillegg til biljakten i Elverum var det også en boligbrann på Brøttum. Den kan du lese om her. Biljakten i Elverum skjedde ved 02.30-tiden.
Les mer om Brøttum, Elverum og Hedmarken.

Ikke fengsel for overgrep

En 20-åring er dømt til samfunnsstraff for seksuell krenkelse av to små jenter i Hamar i fjor. Han er selv et overgrepsoffer. Fredag fikk den unge mannen, som bor i Hamar, dommen fra Hedmarken tingrett.
Les mer om Hamar og Hedmarken.
Har du sett dette rare flyet over Hedmarken?
En mystisk skapning har invadert luftrommet vårt. HA har jaktet på det svært spesielle flyet.
Les mer om Hedmarken.
Dette skriver HA om i dag
Video med E6-elgen. Folketallet på Hedmarken. Hvem kan være Hedmarkens OL-håp om fire år? Konsert i Hamar teater. Dette er noe av det vi skriver om i dag. God morgen!
Les mer om E6-elgen, Hamar og Hedmarken.

OA: Politimann siktet for å ha stjålet fra beslag

I følge Oppland Arbeiderblad er en pågrepet politimann fra Hedmarken siktet for å ha både stjålet og solgt fra et beslag politiet satt på.
Framme på Rørosmartnan med lasskjørerdram
Hestefolk fra Hedmarken kom fram til Røros tirsdag og åpningen av den 164. Rørosmartnan. FLOTT SKUE: Ekvipasjer fra Hedemarken lasskjørerforening kjører inn til åpningen av Rørosmartnan 2018.
Slåsskamper, kasting av flaske på kunde og kjøring i rus
Se politiloggen fra natt til søndag. Det ble en relativt travel natt for politiet. Her følger hva som er registrert fra Hedmarken. Like før midnatt rykket politiet ut til et festlokale i Løten hvor mange ungdommer hadde samlet seg.
Les mer om Hedmarken og Løten.
Dristighet på Hedmarken
HA MENER en stund så det ut som det skulle bli et skammens monument. Stupetårnet var synonymt med stormannsgalskap og budsjettoverskridelser. Opprinnelig var Hamars stupetårn anslått å koste 1,5 millioner kroner.
Les mer om Hedmarken.
Virtuell virkelighet i Sykehuset Innlandet
Ny og spennende VR-teknologi skal gjøre helsepersonell enda bedre rustet til å takle krevende situasjoner. HA fikk være med og teste utstyret. Vi befinner oss i en liten leilighet et sted på Hedmarken.
I fengsel for manglende regnskap
En håndverker i 40-åra fra Hedmarken er dømt til 45 dagers fengsel for at han ikke førte regnskap fra 2015 til 2017. Mannen er flere ganger tidligere straffet for lovovertredelser innen selskapsdrift.
Les mer om Hedmarken.
Dette skriver HA om i dag
Besøkstall for Hedmarken, nytt anlegg i Ringsaker og drøssevis med anmeldelser. I dag vurderte jeg sterkt å starte dagen veldig tidlig med utforløpet. Jeg angrer nå på at jeg ikke gjorde det. Så rå Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud er.
Forestillinger på Hedmarken
14.2. Teater Innlandet Scene, Hamar (åpen generalprøve) 15.2. Teater Innlandet Scene, Hamar (premiere) 18.2. Teater Innlandet Scene, Hamar 13.3. Moelv kulturhus 17-18.3. Teater Innlandet Scene, Hamar
Les mer om Hamar og Hedmarken.
Forlenget varetekt for ektemann
Hedmarken tingrett gir politiet medhold i videre varetektsfengsling i åtte uker av Janne Jemtlands drapssiktede ektemann.
Jannes ektemann fengsles i åtte nye uker
Innlandet politidistrikt har fått medhold i å holde den siktede i Janne Jemtland-saken fengslet i ytterligere åtte uker. Saken ble behandlet av Hedmarken tingrett i dag uten siktedes tilstedeværelse - en såkalt kontorforretning.
Ny smell på E6
Mandag ettermiddag smalt det igjen på E6 gjennom Hedmarken. Ved 17-tiden smalt det mellom to biler på Rudshøgda i Ringsaker. Politiet opplyser at det ikke er meldt om personskade.
Janne Jemtlands ektemann holdes i varetekt
Hedmarken tingrett har forlenget varetektsfengslingen med fire nye uker. Det betyr at den 47 år gamle drapssiktede ektemannen etter Janne Jemtland blir sittende i varetekt.
Les mer om Janne Jemtland.
Drapssiktet ektemann forblir varetektsfengslet
Hedmarken tingrett forlenget mandag varetektsfengslingen med fire uker av den drapssiktede 47 år gamle enkemannen etter Janne Jemtland. Det er i samsvar med begjæringen fra Innlandet politidistrikt.
Les mer om Innlandet og Janne Jemtland.
Forlenget varetekt i Jemtland-saken
Hedmarken tingrett forlenget mandag varetektsfengslingen med fire uker av den drapssiktede 47 år gamle enkemannen etter Janne Jemtland.
Forlenget varetekt i Jemtland-saken
Hedmarken tingrett forlenget mandag varetektsfengslingen med fire uker av den drapssiktede 47 år gamle enkemannen etter Janne Jemtland.
Ber om åtte nye uker i varetekt
Politiet har bedt om at ektemannen til Janne Jemtland blir varetektsfengslet i åtte nye uker. Den siktede mannen har bare samtykket til fire uker. Kjennelsen fra Hedmarken tingrett er foreløpig ikke klar.
Les mer om Hedmarken og Janne Jemtland.
Hedmarken legevakt
Holder til i samme lokaler som Hamar sykehus, og venteværelset deles med akuttmottaket. 80.000 innbyggere sokner til legevakten, pluss turister og andre tilreisende.
Les mer om Hamar.
Legevakta jobber med nye lokaler
Det er ikke så mye å få gjort med dagens lokaler, skriver styret i Hedmarken legevakt i et svar til Fylkesmannen. På langt sikt er ambisjonen å få nye lokaler på plass innen 2020.
Les mer om Fylkesmannen og Hedmarken.
Nå blir lasskjørerne å se på veiene: – Vink gjerne, men ikke tut!
Lørdag legger lasskjørere fra Hedmarken ut på den ti dager lange ferden til Rørosmartnan, med seks hester og sleder.
Les mer om Hedmarken og Rørosmartnan.
Fyllebråk i Hamar og flere steder
Politiet måtte natt til søndag ordne opp i fyllebråk flere steder. Lørdagskvelden forløp slik for politiet på Hedmarken: Klokken 19.38 ble en mann i slutten av 30-årene tatt for å kjøre bil uten gyldig førerkort i Hamar.
Les mer om Hamar og Hedmarken.
Janne Jemtlands drapssiktede ektemann godtar fire nye uker i varetekt
Janne Jemtlands drapssiktede ektemann godtar å bli sittende i varetekt i fire nye uker. Dermed blir det ikke noe fengslingsmøte i Hedmarken tingrett mandag.
Les mer om Hedmarken.