Hedmarken


Dala møter HamKam 16. mai

Storkamp på Hedmarken. Det er duket for en skikkelig fotballfest på Sveum når Brumunddal møter HamKam til seriekamp i 2. divisjon lørdag 16. mai neste år. Sist lagene møttes i seriespill var i 2010, også det i 2. divisjon.

Les mer om Brumunddal, HamKam, Hedmarken og Sveum.

Enorm interesse for Tour de Hedmarken

- Til HA-Sprinten har vi måttet stoppet påmeldingen ett døgn før fristens utløp, meldes det fra arrangørhold til Langrenn.com. HA-sprinten er første renn i Tour de Hedmarken og gjennomføres på Budor lørdag.

Les mer om Budor, Hedmarken, Langrenn.com og Tour.
Håndverker fra Ringsaker drev helsvart i 2,5 år

En håndverker i 40-årene fra Ringsaker drev helsvart skjult næringsvirksomhet i to og et halvt år og unndro en omsetning på nær to millioner kroner fra skatt og avgifter. Nå er mannen dømt til ett års fengsel i Hedmarken tingrett.

Les mer om Hedmarken og Ringsaker.
Cannabisdyrker dømt til fem års fengsel

I mai ble mannen dømt til fem års fengsel i Hedmarken tingrett. Mannen anket dommen til lagmannsretten som behandlet saken i forrige uke. De opprettholder dommen, men forlenger prøvetiden fra to til fem år, melder NRK.

Les mer om Hedmarken og NRK.

Klart for åpningsrenn i Tour de Hedmarken

Med fire renn på Gåsbu og Budor over de to kommende helgene, ønsker Tour de Hedmarken på nytt velkommen til sin unike og kompakte julecup.

Les mer om Budor, Gåsbu, Hedmarken og Tour.
Stjal pc, Playstation og jaktdress

Tyver brøt seg inn i hus på Ådalsbruk. Frekke tyver har herjet Hedmarken i helga. Det ble i helga meldt om innbrudd og tyverier både i Hamar og Ringsaker hvor det ble stjålet tv'er og smykker.

Tesla følger Ikea

Kjendisbilmerket Tesla følger strømmen og ønsker seg butikk og verksted i nærheten av Ikea. Det kan bety 20 nye arbeidsplasser på Hedmarken.

Les mer om Hedmarken og Ikea.
Eiksenteret kjøper Norsvin

Klart for storsatsing innen landbruket på Hedmarken. Eiksenteret første virksomhet inn i det som kan bli et landbrukssenter for hele regionen Eiksenteret Furnes overtar Norsvin-eiendommen på Hamar.

Julebordsfyll og ungdomsfest stanset

Alkoholen ga politiet noe å gjøre på Hedmarken i natt også. Midt på natten dro en patrulje til et utested i Moelv, hvor det var kommet klage på en brysom gjest. Han hadde forlatt stedet da politiet kom.

Les mer om Hedmarken og Moelv.
Niende på Ajer best i matte

Ajer ungdomsskole scorer høyt på nasjonale prøver. Av alle niendeklassingene på Hedmarken er det ingen som slår Ajer-elevene i regning.

Les mer om Ajer, Ajer-elevene og Hedmarken.
Bare Hamar over snittet

Ungdomsskolene i Løten, Stange og Ringsaker presterer alle dårligere enn landsgjennomsnittet. Mens tallene for hamarskolene stort sett er positive, er tallene for de øvrige kommunene på Hedmarken ikke like oppløftende.

Les mer om Hedmarken, Løten, Ringsaker og Stange.
Speilblanke veger - tre skadet i utforkjøringer

Pass opp for speilblanke veger i morgentimene. Vegene på Hedmarken er speilblanke med is. Regn og tåke i går ettermiddag og kveld gjorde at nedbøren frøs til is på vegene.

Les mer om Hedmarken.
I høst har de fremmet landbruket foran 1 million nordmenn ukentlig på Farmen

Det var leder Hans Fredrik Bøhmer i Vang Bondelag som foresto utnevnelsen, i forbindelse med at tillitsvalgte i Bondelagene på Hedmarken var samlet til regionmøte på Nashoug gård i Vang.

Hamar-bedrift til topps for fjerde gang

Østlandet Gjenvinning AS i Hamar ble torsdag morgen kåret til gasellebedrift for fjerde gang. Hamar-selskapet, som gjennom interkommunale Hias er delvis eid av innbyggerne på Hedmarken, er dermed i et meget celebert selskap av vekstbedrifter.

Les mer om Hamar og Hedmarken.
En trussel mot Hedmarken

HA MENER Ringeriksbanen er på frammarsj. Regjeringen vil framskynde byggestart på E16 og Ringeriksbanen med opp til fem år.

Les mer om E16, Hedmarken og Ringeriksbanen.
Dusør utløste nytt tips om påsatt brann

Etter at det tirsdag ble utlovet 100.000 kroner i dusør for tips som fører til oppklaring av den påsatte brannen hos sorenskriveren i Hedmarken tingrett, har politiet fått et tips som er så interessant at de vil jobbe videre med det.

Les mer om Hedmarken.
Dømt til tre års fengsel for familievold

En mann bosatt på Hedmarken er dømt til tre års fengsel for grov mishandling av sin ekskone og to sønner i flere år.

Les mer om Hedmarken.
Dømt for 250.000 overgrepsbilder

RINGSAKER: Mannen i 30-årene hadde mer enn en kvart million bilder av seksuelle overgrep mot barn. Ringsaker-mannen innrømmet skyld da han sto tiltalt i Hedmarken tingrett, og er nå dømt til fengsel i ett år og åtte måneder, skriver HA.

Les mer om Hedmarken.
// Satelittene ser deg

Slik ser Hedmarken ut fra verdensrommet. Det er ikke bare på CC Stadion eller andre steder på byen at du blir overvåket. Satelittene i verdensrommet ser deg også.

Les mer om Hedmarken og Satelittene.
Moren til bedrageritiltalt: - Ga henne ikke lov til å ta opp i mitt navn

Mor står mot datter i Hedmarken tingrett. - Jeg visste ikke at det ble tatt opp kredittkortlån i mitt navn, forklarte moren til kvinnen, som er tiltalt for grovt økonomisk bedrageri.

Les mer om Hedmarken.
Tviler ikke på at han har handlet rett

Jan Kåre Pedersen er flau etter gårsdagens fadese. - Dårlige holdninger, sier Stords sportslige leder etter 19-målstapet på Hedmarken. Stord hang med i et kvarter mot Elverum. Så raknet

Les mer om Elverum og Hedmarken.
Tviler ikke på at han har handlet rett

Jan Kåre Pedersen er flau etter gårsdagens fadese. – Dårlige holdninger, sier Stords sportslige leder etter 19-målstapet på Hedmarken.

Les mer om Hedmarken.
Mann på pågrepet for seksuelt overgrep

ØSTLENDINGEN]: En mann er nå pågrepet etter at en jente anmeldte et seksuelt overgrep på Ridehusstranda i Hamar. - Mannen er bosatt på Hedmarken, men han er ikke norsk statsborger.

- Vi tror hun ble ofret til gudene

Arkeologer fra Kulturhistorisk museum graver etter spor av menneskeofring på Hedmarken. Og har allerede gjort unikt funn.

Les mer om Hedmarken og Kulturhistorisk.
En femtedel av Hamar ligger utafor Hamar

Hver femte hamarsing i byen Hamar bor utafor Hamar kommune. Det vil tvinge fram endring av kommunestrukturen på Hedmarken, mener ekspert. Det er Hamar Arbeiderblad som i sin papirutgave
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18