Hedmarken

Barnepornosiktet dømt til 10 måneders fengsel

En mann i 40-årene fra Ringsaker la seg flat og tilsto nedlasting og oppbevaring av overgrepsbilder og -filmer, da saken gikk i Hedmarken tingrett, skriver HA.
Les mer om Hedmarken og Ringsaker.

Tre menn dømt for ran av kvinner i Hamar

I romjula 2013 ble flere kvinner ranet i Hamar. Nå er tre menn dømt for ranene. Hedmarken tingrett har nå avsagt dom og funnet det bevist at de tre mennene planla å rane tilfeldige kvinner i Hamar i romjula 2013 på jakt etter mobiltelefoner.
Les mer om Hamar.
Gjemte hasj i morgenkåpe og madrass
Politiet fant 150 gram hasj hjemme hos ringsaksokningen i 40-årene. Dommen i Hedmarken tingrett lød på 49 timers samfunnsstraff. Av en bekjent hadde mannen fått til bud om kjøp av 150 gram hasj.
Les mer om Hedmarken.
Så på grove overgrep mot spedbarn
En mann i 40-årene bosatt i Ringsaker er i Hedmarken tingrett dømt til fengsel i 10 måneder for besittelse store mengder bilder og filmer som viser barn i seksuelle situasjoner og positurer.
Les mer om Hedmarken og Ringsaker.

Må sone fem måneder etter Nav-svindel

En mann i slutten av 40-årene må i fengsel etter å ha jukset til seg mer enn 400.000 kroner i arbeidsavklaringspenger fra Nav. I perioden mellom mai 2013 og august 2014 oppga mannen fra Hedmarken at han kun hadde jobbet 27 timer.
Les mer om Hedmarken, Nav-svindel og Nav.
Baby påført skader
Ei ung mor fra Hedmarken er tiltalt for vold mot sin egen baby.
Les mer om Hedmarken.
Eldar gir Raymon dialekt-fristed
- Nå må Østfold slutte å tvile på om de skal bruke dialekten si. Til sommeren tar jeg med meg Raymon til Hedmarken. Der kan han utfolde seg fritt på dialekt.
Les mer om Hedmarken, Raymon og Østfold.
Tre menn dømt for ran i Hamar
Tre menn er dømt til fengsel for ran av to kvinner i Hamar romjulen 2013. Hedmarken tingrett dømte fredag de tre mennene til fengsel i henholdsvis ett år, ett år og fire måneder og to år for ran.
Les mer om Hamar.
Influensaepidemien har ikke kommet til Hedmarken
Folkehelseinstituttet varsler at en kraftig influensa er på frammarsj, men ved legevakten i Hamar er det foreløpig rolig. Ifølge Folkehelseinstituttet skal årets vinterinfluensa slå til for fullt i løpet av kort tid.
Les mer om Hamar og Hedmarken.
Helt stille natt hos politiet
Politiet på Hedmarken hadde en meget stille natt til lørdag. Ikke en eneste hendelse er notert i loggen lørdag morgen. Ellers i fylket var det også uvanlig stille.
Les mer om Hedmarken.
Frende satser tøffere på Hedmarken
Frende Forsikring utvider på Hedmarken, og vil på sikt ha 12 rådgivere på Hamar. - Kundene etterspør lokal tilstedeværelse, nå kan vi komme helt hjem til dem, sier Mads Notkevich, som er regionansvarlig for Frende Forsikring.
To av tre tiltalte tilsto ran
To av tre tiltalte erkjente delvis skyld for grove ran av to kvinner i Hamar natt til fjerde juledag da rettssaken mot dem startet i Hedmarken tingrett tirsdag morgen. De tre mennene er alle fra Afrika, en av dem har norsk statsborgerskap.
Les mer om Afrika, Hamar og Hedmarken.
Haikende mann på E6 Midtstranda
Nok en rolig natt for politiet på Hedmarken. Mens i Kongsvinger er en mann mistenkt for promillekjøring. I følge politiet skal det ha skjedd svært lite i Hedmark natt til tirsdag.
Les mer om Hedmark, Hedmarken og Kongsvinger.
Fem personer tatt for promillekjøring i Hedmark i natt
Politiet på Hedmarken hadde en rolig natt, men lenger øst i fylket rapporteres det om flere tilfeller av ordensforstyrrelser. Ifølge politiet skal flesteparten av nattens lovbrudd ha skjedd langs aksen mellom Trysil og Kongsvinger, via Elverum.
Lokale FpU-debutanter satser på en framtid i politikken
FpU-medlemmene Sondre Ramsrud og Jostein Kristiansen gikk inn i politikken for å kjempe om lokale saker som storsykehus på Hedmarken. I dag debuterer de på årsmøte med moderpartiet.
Isglatte kjøreforhold - sperret veger i Åsmarka
Snøkaoset brer seg over Hedmarken. Både åsmarkvegen og omkjøring via Bergundhaugen var sperret av trailere som slet med det glatte vinterføret. Det meldes om glatte kjøreforhold flere steder i distriktet mandag.
Nå vil fedrene ha omsorgen
HA MENER I Hedmarken tingrett ble det i fjor ført 53 barnefordelingssaker. I Hedmarken tingrett ble det i fjor ført 53 barnefordelingssaker. Det betyr at fedre og mødre sto mot hverandre i retten hver uke for å slåss om omsorgen til sitt barn.
Fedrene kjemper om barna
Nyskilte fedre kjemper i domstolen for samvær med barna. Aldri før har flere kranglet om omsorgen enn i fjor. I 2014 gikk det i gjennomsnitt en sak i uka om barnefordeling i Hedmarken tingrett. Nøyaktig tall er 53 saker.
Les mer om Hedmarken.
Slossing og vold mot politi
En mann i 30 årene anmeldes for vold mot politiet i Hamar. I Moelv sloss to menn i 40-årene. Bortsett fra disse to hendelsene var det en rolig natt til lørdag på Hedmarken. Den mest alvorlige episoden skjedde i Hamar klokken 01.30.
Les mer om Hamar og Hedmarken.
Nå er vi nærmere næringstoppen
Nå rangerer NHO Hamar-regionen som sjuendebeste blant Norges 80 regioner. - Fortjent, mener tre fornøyde Hedmarken-ordførerne. For første gang i historien er Hamar-regionen kommet inn på en topp 10-liste i NHOs måling av næringsutvikling.
Nærmere næringstoppen
Nå rangerer NHO Hamar-regionen som sjuendebeste blant Norges 80 regioner. - Fortjent, mener tre fornøyde Hedmarken-ordførerne. For første gang i historien er Hamar-regionen kommet inn på en topp 10-liste i NHOs måling av næringsutvikling.
- Ble slått med baby på armen
Tirsdag ble en kvinne brutalt slått ned i en bolig på Hedmarken mens hun holdt en baby på armen. Nå er mannen hennes fengslet. Det er i alle fall slik politiet beskriver hendelsen som førte til at mannen ble pågrepet av politiet.
Les mer om Hedmarken.
Stor økning i antallet besøksforbud i 2014
Annenhver uke fikk personer på Hedmarken et rettslig besøksforbud i fjor. Økningen er stor. 23 besøksforbud ble gitt av Hedmarken tingrett i fjor. Det er sju flere enn året før.
Les mer om Hedmarken.
I retten etter regnskapsrot
En Ringsaker-mann i 50-årene må i dag møte i Hedmarken tingrett siktet for brudd på bokføringsloven og skattebetalingsloven. Mannen må også svare for et tilfelle av fyllekjøring på E6 i Øyer i oktober i fjor.
Les mer om Hedmarken og Øyer.
// Damenes arbeidsplass som forsvinner
Historisk sett har det vært en overvekt av kvinner i produksjonen hos Nora Brumunddal. I mars bestemmer styret i Orkla Foods om de 35 arbeidsplassene ved fabrikken forsvinner fra Hedmarken.
Les mer om Hedmarken og Nora Brumunddal.