Hedmarken


Lokalradio når flere på DAB

ÅSNES: Bjørn-Martin Brandett har satt i drift en ny DAB-sender og dekker Solør, Elverum og deler av Hedmarken. SATSER: Bjørn-Martin Brandett satser på lokalradio på DAB, og sender nå

Les mer om DAB, DAB, Elverum, Hedmarken og Solør.

Politihelikopter jaget bilfører

BLE STOPPET ETTER EN HALVTIME: Den 18 år gamle bilføreren ble stoppet av politiet etter å ha blitt forfulgt fra Tangen til Harasjøen Politiforfølgelse gjennom skogsbilveger på Hedmarken

E6 stengt etter alvorlig trafikkulykke

E6 er stengt etter en alvorlig trafikkulykke ved Vien. Alle nødetatene er på stedet. De melder at både Hedmarken og Ringsaker brannvesen er sendt ut på ei alvorlig trafikkulykke, skriver

Les mer om Hedmarken, Ringsaker og Vien.
Skjøt mot kona med jaktrifle - dømt til fengsel

En mann i 50-årene er dømt til ett års fengsel etter at han avfyrte skudd gjennom baderomsdøra der kona befant seg. 120 dager av dommen fra Hedmarken tingrett er gjort betinget med en prøvetid på to år.

Les mer om Hedmarken.

Brann i låve i Nes

Det brenner i en låve i Nes på Hedmarken. Nødetatene er på vei til stedet. Det melder politiet på Twitter.

Les mer om Hedmarken og Twitter.
Promillekjøring på Hedmarken

En mann i 40-åra er mistenkt for promillekjøring i sentrum av Hamar. Mannen ble stoppet i ettermiddag, og har avlagt blodprøve. Også en kvinne i 30-åra fra Ringsaker er mistenkt for

Les mer om Hamar, Hedmarken og Ringsaker.
Psykisk helse feies under sengen

Når Hamar kommune prioriterer informasjonsbygg og stupetårn før ungdommers psykiske helse, blir jeg sint. I 2011 omkom to fra Hedmarken på Utøya.

Les mer om Hedmarken og Utøya.
Ville bli den beste cannabisdyrkeren i Norge

Ringsaker-mannen som er tiltalt for å ha dyrket og solgt store mengder cannabis, forklarte i Hedmarken tingrett i dag at han ønsket å bli den beste cannabisdyrkeren i Norge.

Les mer om Hedmarken og Norge.
Skal ha solgt 88 kilo marihuana

En mann i 50-åra er tiltalt for å ha dyrket store mengder cannabis i to hus i Ringsaker. Torsdag starter rettssaken mot ham i Hedmarken tingrett.

Les mer om Hedmarken og Ringsaker.
Krever at HIAS skal betale stor bot

Påtalemyndigheten i Hedmarken tingrett krever at HIAS skal betale en million kroner i bot for kloakkutslippet i Mjøsa i mars 2012. Aktor politiadvokat Henning Klauseie, la også ned påstand om at Hias skal betale 20.000 kroner i saksomkostni nger.

Hjemmeranere må i fengsel

En mann og en kvinne er i Hedmarken tingrett dømt til fengsel i henholdsvis tre og to år etter et brutalt hjemmeran i Stange i desember 2013.

Les mer om Hedmarken og Stange.
Vekselbedragere i Innlandet

Utenlandske menn vekselsvindlet en kaf i Stange i ettermiddag, og det er gjort lignende forsøk i flere andre butikker på Hedmarken også.

Les mer om Hedmarken, Innlandet og Stange.
Gjøvik - byen på den andre sida

Ordfører i Hamar Morten Aspeli. - Vi skal ta en tur på den andre sida, sier vi her på Hedmarken. Da vet alle at vi skal på Gjøvik. Gjøvik og Hamar er nemlig to sider av samme sak, de

Rumenere satt i varetekt for ran

Hedmarken tingrett har varetektfengslet to rumenere i fire uker siktet for knivstikking, ran og for å ha kommet med trusler i Stange sentrum fredag.

Les mer om Stange.
- Nå er det Hedmarken sin tur!

Mohamed Mo Abdi Farah fra Hamar fikk flest stemmer i den første semifinalen i MGP. Knut Kippersund Nesdal fra Stange fikk flest i den andre. - Det er mye bra på Hedmarken, som folk trenger å få vite om, sier Kippersund Nesdal.

Tiltalt for voldtekt og sex med mindreårige

En mann fra Hedmarken er tiltalt for å ha voldtatt en mindreårig jente mens hun var ute av stand til å forsvare seg. Han er også tiltalt for seksuell omgang med en annen mindreårig.

Les mer om Hedmarken.
Sju ungdommer tatt i narko-sak

Sju ungdommer fra Hedmarken mellom 15 og 20 år er tatt for bruk og oppbevaring av narkotika. Det skriver HA. I forrige uke ble 17 ungdommer fra Hedmarken pågrepet i en uroaksjon

Les mer om Hedmarken.
Seks og et halvt år forvaring for drapsforsøk

En 25 år gammel mann er i Hedmarken tingrett dømt til seks og et halvt års forvaring etter at han var nær ved å ta livet av en annen mann i fjor sommer.

Les mer om Hedmarken.
16 trygdesvindlere på Hedmarken anmeldt

- Hittil i år er 16 personer på Hedmarken anmeldt for trygdesvindel, skriver HA. Snittbeløpet blant svindlerne er over 205 000 kroner, og det er mer enn 50.000 kroner mer enn i fjor.

Les mer om Hedmarken.
Postludium fra Hedmarken

KOMMENTAR: Sigbjørns siste finanstale var ekkoet av et nostalgisk sosialdemokratisk tankesett.

Les mer om Hedmarken.
Postludium fra Hedmarken

KOMMENTAR: Sigbjørns siste finanstale var ekkoet av et nostalgisk sosialdemokratisk tankesett.

Les mer om Hedmarken.
Norge på fire hjul og ei boble

De kjørte Lada på Hedmarken og Porsche Cayenne i Sandnes. (Dagbladet): Helt siden fotgjenger og statsminister Einar Gerhardsen motvillig opphevet kravet om kjøpetillatelse på bil 1.

Sikret NM-tittel på Hedmarken

Jan Kåre Wilsberg sikret NM-gull i nasjonal klasse under helgas Rally Hedemarken.

Brynildsen fortsatt på tredje

Rallyfører Eyvind Brynildsen taper tid til ledende Anders Grøndal i Rally Hedmarken, men Våler-føreren ligger fortsatt på tredjeplass. Det gjenstår en fartsprøve av løpet.

Brynildsen fortsatt på tredje

Rallyfører Eyvind Brynildsen taper tid til ledende Anders Grøndal i Rally Hedmarken, men Våler-føreren ligger fortsatt på tredjeplass. Det gjenstår en fartsprøve av løpet.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18