Hedmarken

Får 3,4 millioner i bonus for å være lojal

Reinert Seljeskog (62) er så populær hos eierne - derav mange titalls storeiere på Hedmarken - at han nå får en lojalitetsbonus på 3,4 millioner kroner.
Les mer om Hedmarken.

Randi har lært Hedmarken å veve

Over spisebordet har billedvev-elevene delt sorger, gleder og gode råd. Etter 40 år som kursholder i Løten og Hamar legger Randi Hommelstad inn årene. Hun startet kursvirksomheten ved Friundervisningen i Løten, Randi Hommelstad.
Kjøpte livsfarlig gift på nettet
En ung mann fra Hedmarken er fengslet for trusler mot sine egne foreldre. Politiet mener han har kjøpt frø med en av verdens farligste giftstoffer i på nettet, skriver Hamar Arbeiderblad. Politiet har beslaglagt frø av en type som inneholder det ekstremt giftige stoffet ricin.
Ung mann fengslet for gift-trusler
En ung mann fra Hedmarken er fengslet for trusler mot sine egne foreldre. Politiet mener han har kjøpt frø med en av verdens farligste giftstoffer i på nettet. Den unge mannen i 20-årene ble pågrepet et sted på Hedmarken lørdag.
Les mer om Hedmarken.

Fortellingen om sorgen

HA MENER Hernes-ulykken. Ordet har en egen klang på Hedmarken. De aller fleste ble sterkt berørt av den tragiske hendelsen hvor en bil med fire ungdommer havnet utfor veien, etter å ha holdt en anslått fart på mellom 150 og 180 kilometer.
Les mer om Hedmarken.
Dette gleder vi oss til i sommer
Da vi la sammen publikumstallet for de største festivalene og konsertene i Hamar og på Hedmarken i fjor, endte det samlede besøket på rundt 70.000. Det er ingen grunn til at det ikke blir like mange i år.
Les mer om Hamar og Hedmarken.
Varsler om fare for jordskred tirsdag
Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) varsler om jordskredfare på gult nivå blant annet på Hedmarken. Varslet er gjeldene fra klokken 08.00 tirsdag hvor da faren for jordskred er økende.
Les mer om Hedmarken.
Stjålet utstyr fra bil
Politiet etterforsker innbrudd og tjuveri fra en personbil på Vang på Hedmarken i løpet av helga. Ifølge politiet skal det være stjålet en del verktøy og kabler.
Les mer om Hedmarken og Vang.
Varsler brannøvelse i Stange
Brannvesenet avholder øvelse i Stange mandag. Det er i Åsvegen i Stange brannøvelsen vil holdes mandag. Hedmarken interkommunale brann- og feiervesen opplyser at man vil se flammer og røyk godt i området rundt Romedal og Ilseng
Les mer om Ilseng, Romedal, Stange og Åsvegen.
Vil bygge stort for å sikre vekst
En ny innlandsby på landet sør på Hedmarken kan innen 2030 reise seg. 600 nye boliger i sentrum skal ta unna sin del av kommunens befolkningsvekst. Stangesokningene har alltid hatt beina trygt plantet på bakken.
Les mer om Hedmarken.
Da vannmassene truet Hamar og Hedmarken
FLOMVERN I STRANDGATA: Sent på kvelden 5. juni 1995 var det hektisk aktivitet i Strandgata i Hamar. NVE hadde bestemt seg for å stenge en av lukene ved Svanfossen for å holde igjen vann til flomtoppen fra Glomma hadde passert Romerike.
Mann (73) dømt for sexbilder av barn
En godt voksen mann hadde seksualiserte bilder av jenter helt ned i åtte års alder. Mannen er bosatt i Hamar-området. Han har lagt en helt uforbeholden tilståelse på bordet, og er dømt til fengsel i 90 dager av Hedmarken tingrett.
Les mer om Hamar-området og Hedmarken.
Nå kommer endelig vårværet på Hedmarken
Våren er i anmarsj og vi går varmere tider i møte, ifølge meteorologene. I Hamars gater begynner de første utegjestene å melde seg. På Stortorget er driver Remo Martinsen i gang med å vaske bord og stoler på uteserveringen til Heia Hamar.
Hamar er kulturvinneren på Hedmarken
Hamar er den soleklare vinneren på Hedmarken i Kommunebarometeret på kulturområdet, mens Stange det siste året har klatret 204 plasser.
Anker ikke fengslingskjennelsen
Den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland anker ikke fengslingskjennelsen fra Hedmarken tingrett. Det opplyser forsvarer Ida Andenæs. Mannen begjærte seg løslatt, men ble varetektsfengslet i 12 nye uker.
Les mer om Hedmarken og Janne Jemtland.
Jemtlandsaken for retten i november
Saken mot den siktede i Janne Jemtland-saken kommer opp i Hedmarken tingrett 12 november. Det er satt av tre uker til saken. I går ble det klart at den drapsiktede ektemannen til Janne Jemtland ble varetektsfengslet i 12 nye uker. Politiet regner med å avslutte etterforskningen før sommerferien.
Vegkollaps kan koste dyrt
Vegstandarden på Hedmarken er et tema som engasjerer svært mange. På Facebook hagler det med kritiske røster mot dårlige veger.
Les mer om Hedmarken.
Janne Jemtlands ektemann blir varetektsfengslet i 12 uker til
Mannen har tidligere samtykket til fengsling, men begjærte seg løslatt da Hedmarken tingrett skulle behandle fengslingsspørsmålet mandag.
Les mer om Hedmarken.
Fortsatt fengsling for Janne Jemtlands ektemann
Janne Jemtlands drapssiktede ektemann ble mandag varetektsfengslet i tolv nye uker, melder NRK. Mannen har tidligere samtykket til fengsling, men begjærte seg løslatt da Hedmarken tingrett skulle behandle fengslingsspørsmålet mandag.
Les mer om Hedmarken og NRK.
Ektemannen til Janne Jemtland fengsles i tre nye måneder
Ektemannen til avdøde Janne Jemtland er varetektsfengslet i 12 nye uker. Mannen har tidligere samtykket til fengsling, men begjærte seg løslatt da Hedmarken tingrett skulle behandle fengslingsspørsmålet mandag.
Les mer om Hedmarken og Janne Jemtland.
Ektemannen til avdøde Janne Jemtland fengslet i 12 uker
Ektemannen til Janne Jemtland ble i Hedmarken tingrett mandag fengslet i 12 nye uker. Janne Jemtland ble meldt savnet av sin egen ektemann rett før nyttår. I over to uker var hun sporløst forsvunnet.
Les mer om Hedmarken og Janne Jemtland.
Fengslet i 12 nye uker
Ektemannen til avdøde Janne Jemtland ble i Hedmarken tingrett mandag fengslet i 12 nye uker.
Les mer om Hedmarken og Janne Jemtland.
Varetektsfengsles i 12 nye uker
Den drapssiktede ektemannen til Janne Jamtland blir varetektsfengslet i 12 nye uker. Det har Hedmarken tingrett bestemt. Mannen begjærte seg løslatt, men fikk ikke medhold.
Les mer om Hedmarken og Janne Jamtland.
Underslag av flere hundre tusen i lokalt firma
Et firma som opererer i flere kommuner på Hedmarken - med lokalt eierskap - er utsatt for et underslag av flere hundre tusen kroner. Dette var andre underslag på få år.
Les mer om Hedmarken.
Dette skriver HA om i dag
Et underslag i et Hedmarken-firma. Politiet med statusrapport etter drapet på Janne. Og så nye hockeykamp utpå kveldingen. Dette er noen av sakene HA vil skrive om i dag. God morgen!
Les mer om Hedmarken-firma og Janne.