Hedmarken

FrP-bråk i retten.

Fylkesleder Johan Aas i Hedmark Frp møter i dag i retten, etter beskyldninger om ærekrenkelser. Han skal ha hevdet at tidligere partikollega Hans Kristian Arnkværn brukte vold på et styremøte i Ringsaker Frp.Saken går i Hedmarken tingrett.

Millionlønn for rådmennene

Seks kommunale ledere på Hedmarken tjener over en million kroner. Det er rådmennene i Stange, Hamar, Ringsaker og Løten, kultursjefen i Ringsaker og kommuneoverlegen i Hamar. Det skriver HA. I snitt er det Stange som betaler lederne sine mest.
Mann dømt til syv års fengsel for to voldtekter
En mann er dømt til syv års fengsel for å ha voldtatt en tenåringsjente fra Hedmarken og en ung kvinne fra Bergen.
Les mer om Bergen og Hedmarken.
Mann dømt til sju års fengsel for to voldtekter
En mann er dømt til sju års fengsel for å ha voldtatt en tenåringsjente fra Hedmarken og en ung kvinne fra Bergen.
Les mer om Bergen og Hedmarken.

7 års fengsel for to voldtekter

En mann fra Vestfold er dømt til fengsel i sju år for voldtekt av ei tenåringsjente fra Hedemarken og ei kvinne fra Bergen. Voldtekten av jenta fra Hedmarken fant sted i mannens bil på bensinstasjonen på Espa sommeren 2014. Det melder Hamar Arbeiderblad.
Dømt for spredning av nakenbilde
To gutter ble i Hedmarken tingrett tidligere denne måneden dømt til betinget fengsel etter spredning av nakenbilde på Snapchat og YouTube.
Les mer om Hedmarken, Snapchat og YouTube.
Betinget fengsel for sexbilde
En 17 år gammel gutt er i Hedmarken tingrett dømt til 60 dager betinget fengsel for å ha tatt bilde av to jevngamle ungdommer som hadde seksuell omgang. Bildet av de to ble spredd til en snapchat-gruppe, som rundt 15 personer var med i.
Les mer om Hedmarken.
Mener det ikke var hans hunder
Mannen fra Hedmarken som er tiltalt for å ha brukt hunder til å jage ei binne med unger, nektet straffskyld da rettssaken startet i dag. Han mener at det ikke var hans hunder som jaget bjørnene.
Les mer om Hedmarken.
Nekter straffskyld
Mannen fra Hedmarken som er tiltalt for å ha brukt hunder til å jage ei binne med unger, nektet straffskyld da rettssaken startet. Dette skal ha skjedd øst i Elverum rett etter at bjørnene kom ut av hiet. Strafferammen er fengsel i inntil tre år.
Les mer om Elverum og Hedmarken.
Forklaring om voldtektsforsøk
Hedmarken tingrett skal i dag høre forklaringa til ei jente som den tiltalte 20-åringen fra Hedmarken skal ha forsøkt å voldta og å hatt seksuell omgang med da hun var 14 år. Mannen er tiltalt for å hatt seksuell omgang med sju jenter under 16 år og å ha fått en rekke jenter til å sende seg seksualiserte bilder.
Les mer om Hedmarken.
– Manipulert til sex
En nå 16-årig jente forklarte i retten at hun ga etter for mas om sex fra den tiltalte nå 20-årige mannen fra Hedmarken. Hun var redd for å miste ham som en venn i en vanskelig periode. I dag føler hun at hun ble manipulert.
Les mer om Hedmarken og Manipulert.
20-åring tilstår flere overgrep
Mannen (20) skal ha lokket 41 unge jenter til å sende seksuelle bilder og videoer av seg selv. Saken starter i Hedmarken tingrett tirsdag. Mannen tilstår flere av forholdene.
Les mer om Hedmarken.
Tenåringsgutt siktet for å ha fått 48 jenter til å sende ham nakenbilder
– Jentene føler skyld og skam etter at de lot seg lure til å sende seksualiserte bilder og videoer til tenåringsgutten fra Hedmarken, sier deres bistandsadvokat.
Les mer om Hedmarken.
Fra gatebilder i Norge til en virtuell global verden
Det begynte i en rødmalt låve på Hedmarken. Men en sølvfarget koffert, lenket til armen med håndjern, skulle endre alt.
Les mer om Hedmarken og Norge.
Rally-gull nr 11 for Grøndal
Anders Grøndal og kartlesar Miriam Walfridsson sikra seg sin NM-tittel nummer 12 med sin andreplass i Rally Hedmarken i dag. Grøndal har leia heile sesongen. Frank Tore Larsen og Torstein Eriksen vann NM-runden på Hamar.
Mann dømt for overgrep mot utviklingshemmet kvinne
En mann er i Hedmarken tingrett dømt til ett års fengsel for overgrep mot en psykisk utviklingshemmet kvinne i en omsorgsbolig.
Les mer om Hedmarken.
18 års forvaring for drapsforsøk på sorenskriver
Sør-Østerdal tingrett mener 39-åringen tente på huset til sjefen for Hedmarken tingrett for å drepe ham og familien.
Les mer om Hedmarken.
39-åring risikerer forvaring for drapsforsøk
Mandag starter rettssaken mot en 39-årig mann som er tiltalt for mordbrann og drapsforsøk på sorenskriveren i Hedmarken tingrett og hans familie.
Les mer om Hedmarken.
Spilte for 70 mill. på nett - dømt til tre års fengsel
En mann fra Hedmark er i Hedmarken tingrett dømt til tre års fengsel for økonomisk kriminalitet, etter å ha spilt for 70 millioner kroner på nett.
Les mer om Hedmark og Hedmarken.
Far tiltalt for overgrep mot datter
Tirsdag må en mann i 50-årene møte i Hedmarken tingrett tiltalt for å ha misbrukt sin egen datter. Mannen var tidligere bosatt i Ringsaker sammen med familien.
Les mer om Hedmarken og Ringsaker.
Far tiltalt for overgrep mot datter
Tirsdag må en mann i 50-årene møte i Hedmarken tingrett tiltalt for å ha misbrukt sin egen datter. Mannen var tidligere bosatt i Ringsaker sammen med familien.
Les mer om Hedmarken og Ringsaker.
Hestestell ble utgifter til tannhelse
En tannlege er dømt for forsikringsbedrageri, Nav-svindel, underslag og flere brudd på ligningsloven. Han er idømt fengselsstraff på to år og fire måneder i Hedmarken tingrett.
Les mer om Hedmarken og Nav-svindel.
Knivdrepte kona - dømt til 15 år
En 38 år gammel asylsøker fra Afghanistan er i Hedmarken tingrett dømt til fengsel for å drepe sin kone med 20 knivstikk. Mannen erkjente straffskyld for forsettlig drap.
Les mer om Afghanistan og Hedmarken.
Dømt til 15 og et halvt års fengsel for drap på Hamar
En 38 år gammel mann er i Hedmarken tingrett dømt til 15 og et halvt års fengsel for å ha stukket i hjel sin gravide kone på Hamar i oktober i fjor.
Les mer om Hamar og Hedmarken.