Helene

Hun er den nye sjefen for 2900 ansatte i skole og barnehage

HELGEINTERVJUET: En tydelig og direkte dame som ikke er redd for kamp. Barnehagene, skolene, barnevernet og helsestasjonene i Stavanger har fått en sterk direktør i Helene M. Ohm.
Les mer om Helene M og Stavanger.
Flere har meldt sin interesse for eiendommen til 55 millioner
SKIEN: Løvenskioldsøstrene Edle og Helene har søkt nye eiere til Myren næringspark siden november i fjor. - Nå er det bevegelse rundt eiendommen, sier næringsmegler Ola Larsen til TA.
Les mer om Helene, Myren og Ola Larsen.
Fjernet snøen fra låvetaket med bil
– Vi lot oss inspirere av en video på nett, og det gikk på første forsøk, sier Kari Helene Skålsveen Knestang og Tommy Knestang på Brøttum.

NM-gull til Fossesholm

Helene Marie Fossesholm har vært suveren i Norgescupen. Under lørdagens NM-sprint fosset Vestfossingen seg fram til gull.
Helt suveren – igjen
Helene Marie Fossesholm fra Vestfossen og Eiker Skiklubb fortsetter å imponere i langrennssporet.
Les mer om Eiker Skiklubb og Vestfossen.
VR skal gi bedre behandling
- Det ligger mange muligheter i denne teknologien, sier forsker Sigrid Helene Kjørven Haug mens hun vandrer over Besseggen; inne i et 50-tallshus på Sanderud. VR-brillen er montert.
Inger Helene har klokkertro på Ingvild
I 1984 la Inger Helene Nybråten grunnlaget for Norges første OL-gull på kvinnestafetten med en strålende førsteetappe. Skrautvåls ukronede skidronning er sikker på at Ingvild Flugstad Østberg vil gjøre det samme lørdag.
Kritisk til abortforslag fra Frp
Overlege ved Sørlandet sykehus Arendal, Astrid Helene Liavaag, er kritisk til forslaget fra Aust-Agder Frp om at kvinner selv må betale for en abort. Liavaag mener forslaget er kvinnefiendtlig.
I hjertet av Toten ble det skrevet norsk OL-historie: - Maren var god i langrenn, fotball, på skolen og hun fortjener dette gullet, sier stolt farmor Helene
Tre generasjoner: Farmor Helene, mamma Kristin og Maren gulljenta fra Bøverbru, Sør-Korea og Kolbukameratene KOLBU (Dagbladet): -Dette unner jeg Maren, hun har trent og vært så konsentrert om dette. Om jeg var spent?
Helene Olafsen tar Norendal i forsvar: - Et under at ingen ble alvorlig skadet
Den tidligere olympieren mener det ikke var forsvarlig å gjennomføre mandagens konkurranse. Silje Norendal var trist og småforbannet etter OL-dramatikken i snowboard mandag. - Vi blir ikke behandlet like bra som alpint av FIS, sier hun.
Les mer om Norendal og OL-dramatikken.
Helene (31) er trolig Norges første folkehelsesøster
- Jeg vet ikke om noen andre som er folkehelsesøster, så veien må bli til mens jeg går, sier Helene Henriksen (31), Hvalers nye folkehelsesøster.
Les mer om Helene Henriksen.
Vinden stoppet Silje Norendal & co.
Etter to utsettelser som følge av vind, valgte juryen å avblåse kvalifiseringen i slopestyle for Silje Norendal & co. - Det var en klok avgjørelse, sier Helene Olafsen, som er ekspertkommentator for Eurosport i Pyeongchang.
Helene Marie i utklassingsform på hjemmebane
– Helene Marie kan gå baklengs på sisterunden, og likevel vinne, sa en supersjåvenistisk speaker. Men det stemte. Da 16-åringen fra Vestfossen hadde gjort unna skibyttet, lå hun allerede et lite hav foran konkurrentene.
Les mer om Vestfossen.
Highasakite-Ingrid blir mamma
Ingrid Helene Håvik (30) kunngjorde fredag at hun er gravid og venter en liten gutt.
Ingrid Helene Håvik er gravid
- Jeg skal ha en gutt, skriver Highasakite-artisten på Instagram-kontoen til bandet. Hun opplyser at terminen er i juni. Håvik er kjæreste med Jon Amdahl Martinsen.
Highasakite-Ingrid gravid
Highasakite-vokalist Ingrid Helene Håvik (30) venter en liten gutt i sommer. Ingrid Helene Håvik annonserte fredag formiddag at hun og kjæresten Jon Amdahl Martinsen venter en liten gutt.
Highasakite-Ingrid gravid
Vokalisten i Highasakite, Ingrid Helene Håvik (30), venter en liten gutt i sommer.
Etter fire år med hundekjøring fikk Helene beskjed fra mamma om å skaffe seg en utdanning. Så hun ble politi og kjøpte seg hus i Tana
Helene Gran Øverli bestemte seg for å bli politi, etter at moren hennes mente at det var på tide å få seg en utdanning. Nå bor hun og ektefellen Jon Sigmundstad i Tana med sine 20 hunder.
Les mer om Helene, Jon Sigmundstad og Tana.
Helene Olafsen om det norske supertalentet: – Han er unik
Marcus Kleveland (18) droppet skolen som 16-åring, og vil ikke trene som andre toppidrettsutøvere.
Slik er menneskehandel i Norge
Kripos advarer: Menneskehandel ute av kontroll. Image-text: MENNESKEHANDEL: Eivind Borge og Helene Forsland Widerberg i Kripos med rapport om menneskehandel. De har ikke oversikt over antall ofre. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
Stadig mer populært å leie ut bilen
Gry Helene Stavseng fra Gulskogen har leid ut bilen sin til fremmede 36 ganger så langt, og er strålende fornøyd. Anbefalte saker Nabobil.no har eksplodert i popularitet de siste par årene.
Les mer om Gulskogen og Nabobil.no.
Juniorkometen Helene Fossesholm: – Selv om det er veldig langt opp til nivået til Marit Bjørgen og de beste, så er det mulig
På sin første Norgescup slo hun samtlige juniorer uansett klasse, og forrige helg vant hun Nordisk Juniorlandskamp i Vuokatti. Møt fenomenet Fossesholm
Mor, far og datter vant NM-medaljer: – Jeg måtte felle en tåre. Jeg var så stolt
Helgens badminton-NM overgikk alle drømmer til Helene Abusdal (39). Både fordi hun vant sin femte kongepokal, men ikke minst fordi datteren Julie (14) vant NM-bronse i mix.