Helikopter

Bjørn skutt i Selbu

Statens naturoppsyn felte bjørnen fra helikopter mandag.
Les mer om Selbu.

Skjøt bjørn fra helikopter i Selbu

Statens naturoppsyn felte mandag bjørnen de har jaktet på de siste ukene.
Les mer om Selbu.
En alvorlig skadd i kollisjon
En person er alvorlig skadd og en annen lettere skadd i forbindelse med en kollisjon mellom et vogntog og en personbil i Saksenviktunnelen i Saltdal, opplyser politiet. – Begge blir sendt til Nordlandssykehuset i Bodø med Sea King-helikopter, sier operasjonsleder Mads Bernhoft i Salten-politiet til NRK. Tunnelen er midlertidig stengt på grunn av berging av involverte kjøretøy.
Steinras ved Bispberget i Skjåk
Det har gått et stein- og isras ved Bispberget i Skjåk. Nødetatene er på stedet for å søke. De får støtte fra et helikopter som er på veg og frivillige er underveis, melder politiet i Innlandet.
Les mer om Bispberget, Innlandet og Skjåk.

Ap-nei til EUs helikopterregime: - En seier for offshorearbeidere

Arbeiderpartiet lytter til protester fra piloter, offshorearbeidere, fagbevegelsen og Høyre-ordførere ved å si nei til et felleseuropeisk regelverk for helikopter offshore (HOFO).
Les mer om Høyre-ordførere.
Angsten etter Turøy
– Det er grusomt å sitte fastspent i et helikopter under vann. Det er mot min natur.
Les mer om Turøy.
Flys til sykehus etter sykkelulykke
Kvinnen som falt på sykkel i Rakkestad skal flys til Ullevål universitetssykehus med helikopter, melder politiet.
Les mer om Rakkestad og Ullevål.
Helikopter rekvirert etter fall
Nødetatene er i Ringsby ved Rakkestad, etter melding om at en jente har falt av en sykkel. Skadeomfanget er ikke kjent, men ifølge politiets operasjonssentral er et legehelikopter rekvirert.
Les mer om Rakkestad og Ringsby.
Helikopter på Fornebu
Helikopter på Fornebu
Les mer om Fornebu.
Setter inn Sea King i letaksjon ved Fidjeland
Mens 8 scooterpatruljer søker etter en savnet skiløper ved Hilleknuten, her også et Sea King helikopter satt inn i letingen etter mannen i 50-årene.
Småfly styrtet i innsjø
Et småfly med en person styrtet mandag ettermiddag i innsjøen Øyeren. Personen om bord kom unna hendelsen uten fysiske skader, og ble hentet opp av et helikopter.
Les mer om Øyeren.
Øver på redning i Østfold
Hovedredningssentralen utfører et treningsoppdrag med helikopter, i samarbeid med en av Redningsselskapets skøyter i Saltnes-området i dag. Det sier Hovedredningssentralen etter henvendelser om helikopteraktivitet over Saltnes i formiddag.
Mann pågrepet på jorde – etterforskes for voldtekt
Politiet brukte helikopter i jakten på en mann som etterforskes for en mulig voldtekt natt til mandag. Mannen ble pågrepet på et jorde.
Mindre redningsaksjon på Pilan
Hovudredningssentralen hjelp ei kvinne ned frå Pilan nord for Bodø. Kvinna har skadd kneet, og kjem seg ikkje ned for eiga maskin. Området er ikkje lett tilgjengeleg, so helikopter vert beste løysing, opplyser HRS.
Les mer om Bodø og Pilan.
Redningsaksjon aust for Saltfjellet
Det går føre seg ein redningsaksjon i Guijaure, aust for Saltfjellet, like over grensa til Sverige. Ein mann skal ha dotte av skuteren sin og skada seg. Helikopter og andre leitemannskap er på veg, skriv NSD.
Les mer om Guijaure, NSD, Saltfjellet og Sverige.
Skadd på snowboard i Trysil
En ung mann er sendt med helikopter til Ullevål etter en ulykke i alpinanlegget i Trysil. Mannen og ei jente satt på et snowboard som traff et tre. Jenta får behandling på Hamar.
Les mer om Hamar, Trysil og Ullevål.
Savnet 15-åring er funnet
En 15 år gammel autistisk gutt ble meldt savnet i Sandnes. Etter en et par timer lang leteaksjon ble han funnet av et Seaking-helikopter.
Les mer om Seaking-helikopter.
Politiet trapper opp søk etter savnet 15-åring
En 15 år gammel autistisk gutt er meldt savnet i Sandnes. Nå trapper politiet opp søket med blant annet Seaking-helikopter og frivillige.
Les mer om Seaking-helikopter.
Savnet mann i 50-årene funnet i sjøen i Nordhordland – sendt til Haukeland med Sea King helikopter
– Det er et område med sterke strømmer, melder politiet.
Mann sakna i tidvasstraum i Nordhordland
Stor redningsaksjon etter at mann er sakna i tidvasstraum. Dykkarar og Sea King-helikopter er sett inn i søket. Redningshundar har starta søk på land.
Mann hamna i sjøen – sterke straumar i området
Eit Sea King-helikopter er på veg til Fosnstraumen mellom Austrheim og Radøy.
Les mer om Austrheim, Fosnstraumen og Radøy.
Søkte med politihelikopter
Politiet på Romerike søkte med både patruljer og helikopter i natt, etter at en mann trolig forsøkte å gjøre innbrudd i en bil på Garderåsen i Fet. Mannen ble ikke pågrepet.
Les mer om Fet, Garderåsen og Romerike.
Folk i området
– Vi har fått melding om at det er folk i området hvor det har gått snøskred, sier redningsleder i HRS Thomas Ringen. HRS, Svolvær Røde Kors er på vei til Geitgaljen i Svolvær. Et Sea King helikopter er også på vei, opplyser HRS.
Les mer om Geitgaljen og Svolvær.
Slipper vann fra helikopter
Brannvesenet jobber for å få kontroll over brannen i lageret på Asko. Brannhelikopteret slipper her vann fra lufta, på brannen som sprer seg i taket av lageret.
Les mer om Asko.