Helikopter

Innbrudd i helikopter

Det er meldt om innbrudd i et helikopter i Mandal. Det melder politiet. Patrulje er sendt til stedet.
Les mer om Mandal.

Søker med helikopter etter ras

Et større steinras har gått ved en klatrerute i Nomelandsfjellet i Valle kommune i Setesdalen. Det er ikke meldt om personer som er tatt av raset. Luftambulansen søker.
Blei redda ned frå Trolltunga – går opp igjen
To amerikanske venninner er tilbake i Noreg for å fullføra turen til Trolltunga. For ein månad sidan måtte dei reddast ned med helikopter etter å ha gått seg vill.
Les mer om Noreg og Trolltunga.
Væpnet politiaksjon i Fet
Bevæpnede politistyrker har rykket ut til Gansvika i Fet i Akershus. Ifølge Romerikes Blad er det minst seks patruljebiler, en ambulanse og helikopter der, og beredskapstroppen skal være på vei til stedet. Bakgrunnen for aksjonen er ukjent.
Les mer om Fet og Gansvika.

Pågrepet etter biljakt

To menn fra Hedmark ble pågrepet etter en biljakt på Romerike i natt. Politiet fikk hjelp av helikopter da de to nektet å stoppe for en patrulje på Mogreina. Da politiet fikk stanset bilen fant de narkotika, og sjåføren var beruset.
Les mer om Hedmark, Mogreina og Romerike.
Biljakt på Romerike
To menn er pågrepet nord for Eidsvoll stasjon, etter en biljakt på Øvre Romerike. Politiet måtte få hjelp fra helikopter da de to nektet å stoppe for en patrulje på Mogreina. Da politiet fikk stanset bilen fant de narkotika og sjåføren var ruset.
Her tømmes gjødsel over skogen fra helikopter
Målet er å øke både avkastning og klimaeffekt.
Vanskelige forhold for klatrere
Klatregruppen som er på vei til klatrerne som sitter fast i Vågakallen i Lofoten kommer seg ikke opp grunnet været. Et Sea King-helikopter er også i området, men på grunn av tåke kan ikke helikopteret fly inn for øyeblikket, melder politiet.
Les mer om Lofoten og Vågakallen.
Etterslokking på Eidet
Brannvesen og Sivilforsvaret er fortsatt i gang med etterslokking av skogbrannen i Eidet ved Sarpsborg i går. Flere brannkorps med hjelp fra helikopter fikk kontroll på flammene i 1830-tiden i går. Men det er et omfattende etterslokkingsarbeid i ulendt terreng, opplyser Alarmsentral Øst. Brannårsaken er ikke kjent.
Her gjødslar helikopteret skogen
For første gong får skogeigarar i Trøndelag tilbod om gjødsling frå helikopter. På den måten veks skogen raskare samtidig som skogeigarane bidreg til betre klima.
Les mer om Trøndelag.
Mann funnet død etter leteaksjon
En mann i 70-årene som ble meldt savnet i Larvik mandag, er funnet død. Helikopter, hunder og frivillige deltok i søket. Det er ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.
Les mer om Larvik.
Helikopter i leteaksjon
Politiet og frivillige leter etter en 70 år gammel mann i Kvelde i Larvik kommune. Helikopter, politihunder og redningshunder er satt inn i søket. Ifølge politiet har mannen på seg en mosegrønn fleecejakke, mørk bukse. Han ble meldt savnet i dag tidlig.
Les mer om Kvelde og Larvik.
Leteaksjon i Kvelde
Det er satt i gang en leteaksjon etter en eldre mann i Kvelde. Ifølge Østlands-Posten ble mannen meldt savnet i dag tidlig. Politiet får bistand av frivillige organisasjoner, og det er satt inn helikopter i søket.
Les mer om Kvelde.
Fastklemt etter alvorlig ulykke
En person fastklemt etter at bil kjørte i et tre. Seaking-helikopter er på vei.
Nødbluss sett nord-øst for ferjeleie på Sula
Sea King helikopter på vei.
Les mer om Sula.
Brann i Larvik: – Store deler av indre Vestfold vil kunne lukte røyken
Brannvesenet setter inn helikopter i slukkingen av en omfattende ulmebrann i et barkanlegg på Sky i Larvik.
Les mer om Larvik, Sky og Vestfold.
Må bruke helikopter
Politiet skriv på Twitter at det er vanskeleg tilkomst til skogbrannen i Isdalen i Engerdal. Brannhelikopter er nå sett inn i sløkkingsarbeidet. Det skal ikkje vere fare for at brannen spreier seg til bygningar.
Les mer om Engerdal, Isdalen og Twitter.
Måtte bli henta av helikopter på fjelltur
Ei kvinne i 50-åra og sonen hennar måtte bli redda ned frå fjellet i Askvoll då dei ikkje fann stien heim igjen.
Les mer om Askvoll.
Utrykning til Eidsfoss
Nødetatene og et Sea King-helikopter er på vei til Eidsfoss etter melding om observasjon av en mulig fallskjerm i terrenget, opplyser politiet.
Jarl Wåge: Hurra, eg er lottovinnar!
GJESTEKOMMENTAR: Legevakt, helikopter og full innsats på sjukehuset i fire dagar. Då kom tankane.
Her får Christian poleringdrømmen oppfylt
I 33 år har han polert alt fra rullestol til helikopter, men det er n ting som har manglet på CV-en.
Les mer om CV-en og Christian.
Har på seg sort jakke
Personen politiet søker i helikopter etter har på seg sort Parkas jakke, joggebukse og svart caps med hvit skrift. Vedkommende er ca 180 cm høy.
Oppdatering på funnet av tyvegods
To personer ble pågrepet, mens en tredje person stakk fra stedet. Politiet jakter nå etter siste personen i helikopter, de vil gjerne ha tips på 02800.
Ajax-spiller kollapset under treningskamp – hentet av helikopter
Ajax' midtbanespiller Abdelhak Nouri (20) kollapset under en treningskamp mot Werder Bremen.