Hensyn

Mange gir blaffen i båndtvang - minst 11 rådyr drept

Bymiljøetaten ber folk respektere båndtvangen. OSLO: På grunn av de store snømengdene ble det 19. januar innført ekstraordinær båndtvang i Oslo kommmune, av hensyn til vilt som rådyr og elg.
Les mer om Oslo.

Tror egen fortid kan bli en belastning(pluss)

Per Sandberg (Frp) blir permanent justisminister om han vil, men vurderer om han må takke nei av hensyn til statsministeren og barna sine.
Forlater KrF etter «ukristelig KrF-oppførsel overfor Listhaug
– Jeg kan ikke lenger være medlem av et parti som ikke lenger tar hensyn til oss kristenkonservative, skriver tidligere fylkesvaraordfører og sentralstyremedlem i KrF, Ellen Solheim.
Halden-kvinne løslatt
Halden-kvinnen som i vinter møtte opp hos politiet og tilsto et drap, er nå løslatt. Politiet ba i dag om fire nye uker med varetektsfengsling av Halden-kvinnen. De begrunnet fengslingen med hensyn til allmennheten. Men retten var ikke enig, og valgte å løslate kvinnen.
Les mer om Halden-kvinnen.

Forlater KrF etter «ukristelig KrF-oppførsel overfor Listhaug

- Jeg kan ikke lenger være medlem av et parti som ikke lenger tar hensyn til oss kristenkonservative, skriver tidligere fylkesvaraordfører og sentralstyremedlem i KrF, Ellen Solheim.
Utfordrende forhold på veiene - politiet ber bilister kjøre forsiktig og vise hensyn
Nordland politidistrikt melder om flere kjøretøy som står fast grunnet glatt og vanskelig føre i morgentimene onsdag. Det skal ikke være meldt om personskader.
Det trengs nye arealer i sentrumskjernen
DEBATT: 18. mars var høringsfrist for kommunedelplan for Stavanger sentrum. Nå er det opp til politikerne å vurdere hvilke innspill det skal tas hensyn til i den endelige planen.
Les mer om Stavanger.
– En krigserklæring
Oppsagt finansdirektør tar et kraftig oppgjør med ledelsen i Norbrew. Han anklager bryggeri-topp Steinar Knutsen for å ta mest hensyn til egne interesser.
Les mer om Norbrew og Steinar Knutsen.
Sterkt forurenset bekk på Båsmoen fører mange tonn med oppløst jern, kobber og sink rett ut i Ranfjorden hvert år
Konklusjonen er at Kisbekken har en svært dårlig økologisk tilstand med hensyn på forsuring og jern. Konsentrasjonene av flere stoffer vil måtte reduseres 100 til 300 ganger før tilstanden kan sies å være god.
Les mer om Båsmoen, Kisbekken og Ranfjorden.
Knut Arild Hareides tilgivelse ikke nok til å redde Sylvi Listhaug
På vei inn til nok et krisemøte ba Siv Jensen KrF innstendig om forlatelse av hensyn til landet. I etasjen under ble Regjeringens skjebne beseglet.
Frp i krisemøte om Listhaug. – Av hensyn til landet må vi komme videre, sier Jensen.
Fremskrittspartiet (Frp) har gruppemøte på Stortinget nå klokken 15. Møtet ble fremskyndet fra onsdag på grunn av mistillitsforslaget mot Listhaug.
Les mer om Jensen, Listhaug og Stortinget.
Siv Jensen før krisemøtet i Frp: - Nå må vi komme oss videre av hensyn til landet
STORTINGET (TV 2): Mens KrF avgjør regjerings skjebne, møtes Frp for å diskutere krisen de står midt oppi. Frps stortingsgruppe holder mandag et krisemøte, i forbindelse med mistillitsforslaget mot justisminister Sylvi Listhaug.
Les mer om Frp og Sylvi Listhaug.
Siv Jensen før krisemøtet i Frp: – Nå må vi komme oss videre av hensyn til landet
STORTINGET (TV 2): Mens KrF avgjør regjerings skjebne, møtes Frp for å diskutere krisen de står midt oppi.
Les mer om Frp.
- Må komme oss videre av hensyn til landet
Frp-møttes i ettermiddag til et kort møte på Stortinget. Etter 15 minutter var møtet over.
Les mer om Stortinget.
Siv Jensen om Listhaug-krisen: Nå må vi komme videre - av hensyn til landet
Frp møtte til et kortvarig krisemøte om Listhaug-saken, bare få meter fra der KrF kan avgjøre den.
Siv Jensen om Listhaug-krisen: Nå må vi komme videre - av hensyn til landet
Frp møtes til krisemøte om Listhaug-saken, bare få meter fra der KrF kan avgjøre den. Frps stortingsgruppe - med stortingsrepresentantene, partileder Siv Jensen og frp-statsrådene - møtes i et rom rett over der KrF har samlet sitt landsstyre.
Jensen: – Viktig å komme videre
Frp-leder Siv Jensen sier til NRK at hun ønsker å legge striden rundt Listhaug bak seg: – Jeg håper selvfølgelig ikke at KrF stiller seg bak mistillitsforslaget. Jeg mener det er viktig av hensyn til landet at vi kommer oss videre, sier Jensen.
Les mer om Jensen, KrF, Listhaug og NRK.
Dette gjør Deila optimistisk: – Vi har sluttet å ta hensyn
VALLE (VG) Vålerenga begynte sesongen nøyaktig som for ett år siden. Trener Ronny Deila (42) tror likevel det er en vesentlig forskjell på VIF-utgaven nå og den fra i fjor.
Les mer om Deila.
Merkingen av ulv avsluttes av hensyn til hjort og andre dyr
Hensynet til hjortevilt og andre dyr gjør at Miljødirektoratet avslutter merkingen av ulv etter at til sammen tolv ulver fra tre revier er blitt merket.
Les mer om Miljødirektoratet.
Tar ikke hensyn til folkeavstemning
Statsminister Erna Solberg holdt fast på stortingsvedtaket om fylkessammenslåing. - Jeg synes det er bra når folk er politisk aktive, og engasjerer og diskuterer.
Vannscooterstriden kommer opp til overflaten
- Det denne saken dreier seg om, er om man skal ta hensyn til den store del av befolkningen som bekjenner seg til et friluftsliv som tar hensyn både til miljø og sine omgivelser, mener Roar Julsen.
Les mer om Roar Julsen.
Merkingen av ulv avsluttes av hensyn til hjort og andre dyr
Hensynet til hjortevilt og andre dyr gjør at Miljødirektoratet avslutter merkingen av ulv etter at til sammen tolv ulver fra tre revier er blitt merket. Fem ulver er radiomerket i Slettåsreviret og like mange i Letjennareviret.
Bare 1 av 5 får besøk av jordmor etter fødsel
Jordmordforbundet er ikke imponert over beskjeden økning i antall jordmødre. (Dagsavisen) - Økonomiske innsparinger kan ikke veie tyngre enn faglige hensyn, sier Hanne Charlotte Schjelderup i Jordmorforbundet.