Herøynytt

Kompiser rodde åtte timer for en hamburger

Pinsen kan brukes til så mangt. Tre kamerater fra Remøya i Møre og Romsdal brukte deler av pinsen til en durabelig rotur i en over 60 år gammel færing, skriver lokalavisen Herøynytt.
Les mer om Herøynytt, Møre, Remøya og Romsdal.

Frontkollisjon på Rundebrua

To bilar har frontkollidert på Rundebrua i Herøy. Det melder Herøynytt. Ambulanse og to brannbilar er på staden, og eit vitne fortel til Herøynytt at minst ein person blir overført til ambulanse.
Les mer om Herøy, Herøynytt og Rundebrua.
Mannskapet held saman
Ny fiskebåt døpt på Mjølstadneset. I dag blei den nye fiskebåten `Herøyhav` døpt. Ifølgje Herøynytt er det same mannskap som har vore i mange år som blir med vidare. - Mannskapet har
Les mer om Mjølstadneset.
Luftambulanse utkalla etter påkøyring
Luftambulanse er utkalla etter melding om at ein person er påkøyrt av ein bil på Eggesbønes. Her har helikopteret landa på Mjølstadneset. Foto: Herøynytt-tipsar Ulukka skjedde litt over klokka 20 tysdag kveld, på Eggesbønes i Herøy.
Les mer om Herøy og Mjølstadneset.

MC-kollisjon på Hjelmeseth

Den eine motorsykkelen vart totalvrak. Herøynytt skriv i dag tidleg at den eine motorsykkelen vart totalvrak i eit trafikkuhell mellom to MC-ar i Herøy like før midnatt onsdag kveld.
Les mer om Herøy, Hjelmeseth og MC-ar.
Sunnmørsposten kjøper Herøynytt
Sunnmørsposten overtek 80 prosent av aksjane i Herøynytt AS i Fosnavåg.
Les mer om Fosnavåg og Herøynytt.
3 av 4 er imot søndagsopne kolonialbutikkar
Skal vi tru ei meiningsmåling som nettavisa Herøynytt har utført, er tre av fire imot at kolonialbutikkar skal kunne ha ope på søndagar. Leiv Arne Grimstad Herøynytt ber lesarane sine
Les mer om Herøynytt.
1.800 kondolanser i Herøy etter forliset
1800 har skrevet sine kondolanser i en kondolanseprotokoll som den lokale nettavisen Herøynytt har lagt ut etter Bourbon Dolphin-forliset.
1800 kondolansehelsingar
Frå heile Noreg strøymer kondolansebrev og blomster til Herøy etter Bourbon Dolphin-ulykka. Nettstaden Herøynytt har fått over 1800 helsingar til kondolanseprotokollen sin.