Hitra frøya

Slik stanset de effektivt sjåføren i Snillfjord

Fredag nektet en sjåfør å stoppe bilen for politiet på Hitra og Frøya, men vedkommende kom ikke langt før den kjørte rett på spikermatta.
Les mer om Frøya, Hitra og Snillfjord.

Sterkt redusert mobildekning på Hitra og Frøya

Flere basestasjoner har falt ut.
Les mer om Frøya og Hitra.
Ny kystkommune
Sju kystkommuner sonderer mulighetene for en helt ny stor kystkommune på tvers av fylkesgrensene. Frøya, Hitra, Snillfjord, Hemne, Aure, Smøla og Halsa har tatt fram tegnebrettet.
Les mer om Aure, Halsa, Hemne, Hitra, Smøla og Snillfjord.
Omkom etter båtulykke på Frøya
Det var 37 år gamle Vibeke Sørdal fra Frøya som omkom i båtulykken mellom Hitra og Frøya natt til lørdag. Det opplyser politiet i en pressemelding. Kvinnen fikk omfattende hodeskader
Les mer om Frøya, Hitra og Vibeke Sørdal.

Båt med turister gått på grunn

En båt med turister har gått på en grunne mellom Hitra og Frøya, melder politiet på Twitter. Det skal ha vært tre personer om bord i båten, men ingen personskader. Redningsskøyta har
Les mer om Frøya, Hitra og Twitter.
Båt med turister på grunn mellom Hitra og Frøya
Det skriver politet på Twitter. Det skal være tre personer om bord i båten og det er ingen fare for personskader, skriver politiet.
Les mer om Frøya, Hitra og Twitter.
- Båtbrann på Hitra
Det skal ha brutt ut brann i en båt som ligger til kai ved Kjerringvåg. Det melder Hitra-Frøya.
Frøya får krisemidler etter storbrannen
Regnskapet etter storbrannen på Frøya er fremdeles ikke klart, skriver Hitra-Frøya. - Det har kommet opp i mellom 1,3 og 1,4 millioner kroner nå. Ennå har vi ikke den fulle oversiktet.
Les mer om Frøya og Hitra-Frøya.
Vil snakke med Lotto-millionær
Norsk Tipping har fortsatt ikke fått kontakt med kvinnen fra Hitra som vant 2,2 millioner kroner i Lotto i helga, skriver avisa Hitra-Frøya. Men kvinnen skal være klar over at hun har
MS Frovær inn i rute i dag
Den nye hurtigbåten MS Frovær skal i dag settes i rute i øyrekka utenfor fast-Frøya. Første avgang blir kl. 11.45 fra Dyrøya, skriver avisa Hitra-Frøya.
Les mer om Dyrøya og Hitra-Frøya.
Brannbil krasjet under oppdrag på Frøya
Det var klokken 00.40 at brannvesenet rykket ut til brann i en forlatt bil på Slettaskogen på Frøya, skriver Hitra-Frøya. Brannvesenets første mannskaper fikk raskt kontroll over bilen,
Over 2000 Telenor-kunder uten internett
Verst rammet er Hitra og Frøya. Der har et brudd på en fiberkabel fra Telenor gjort at 1569 bredbåndskunder på Hitra og ytterligere 1175 på Frøya, har mistet internett. - Vi har et fiberbrudd som i størst grad har gått ut over Hitra og Frøy a.
Teledekning på vei tilbake
På Hitra og Frøya er mobildekningen nå på vei tilbake, mens fasttelefoni fortsatt har en del utfall. Ryddearbeid og feilretting er iverksatt, melder Telenor.
Les mer om Frøya og Telenor.
Flere steder uten strøm
En høyspentmast skal ha veltet på Dyrøya på Frøya og kuttet strømmen, mens sørvestsiden av Hitra, fra Andersskog til Hoftstad, er uten strøm.
Tre fjernet fra vei
På fylkesvei 714 skal det nå være mulig å kjøre fra Orkanger til Hitra og Frøya. Treet som har sperret for vogntog tre km vest for Gjølme er fjernet.
Les mer om Frøya, Gjølme, Hitra og Orkanger.
Alle vogntog ble stanset
Statens vegvesen stanset alle vogntog på fylkesveg 714 på Hitra og Frøya for å hindre ulykker.
Les mer om Frøya og Hitra.
Her stanses alle vogntog
Statens vegvesen stanser alle vogntog på fylkesvei 714 på Hitra og Frøya.
Les mer om Frøya og Hitra.
Værkaos på Hitra og Frøya
Et polart lavtrykk som ligger utenfor kysten i Sør-Trøndelag skaper store problemer på Hitra og Frøya. Det pøser ned og nå advarer både Sør-Trøndelag politidistrikt og Veitrafikksentralen
Samarbeider ikke om ny havn
Både Hitra og Frøya kommune er i gang med bygging av hver sin nye, store havn. Et samarbeid har ikke vært en del av planleggingsprosessen.
Les mer om Frøya.
Samarbeider ikke om ny havn
Både Hitra og Frøya kommune er i gang med bygging av hver sin nye, store havn. Et samarbeid har ikke vært en del av planleggingsprosessen.
Les mer om Frøya.
Frøyværingen var 650 000 kroner rikere enn hitterværingen
Gjennomsnittsinnbyggeren i Frøya har nær n million i formue. Kommuneoversikten i adressa.nos skattekart viser at gjennomsnittsformuen på Frøya er 950 370 kroner. På naboøya Hitra ligger
Les mer om Frøya og Hitra.
Her seiler lensmannsbetjenten på glattisen
Ikke lett å være bilist på speilblanke vinterveier. Video: Hasse Lossius / Lokalavisa Hitra-Frøya
11 millioner i bot
Klagenemnda for offentlige anskaffelser mener Frøya kommune ikke fulgte reglene da de inngikk en pensjonsordning på 2000-tallet, skriver avisa Hitra-Frøya. Kommunen må betale en bot
Les mer om Frøya og Hitra-Frøya.
Vil ha regionale tyngdepunkt
Norsk institutt for by- og regionforskning mener Orkdal, Hitra/Frøya og Ørland/Bjugn har potensial til å bli regionale tyngdepunkt i Sør-Trøndelag. Oppdal og Røros er også på lista,
Les mer om Orkdal og Sør-Trøndelag.
Død mann funnet på Frøya
En 45 år gammel fisker som var savnet på Frøya i Sør-Trøndelag ble i dag funnet død i vannet. Mannen er fra Polen og bosatt på Frøya, melder hitra-froya.no. Han ble meldt savnet da han ikke kom hjem fra fisketur i går kveld.
Les mer om Frøya, Polen og Sør-Trøndelag.