Hitra frøya


Ny kystkommune

Sju kystkommuner sonderer mulighetene for en helt ny stor kystkommune på tvers av fylkesgrensene. Frøya, Hitra, Snillfjord, Hemne, Aure, Smøla og Halsa har tatt fram tegnebrettet.

Les mer om Aure, Halsa, Hemne, Hitra, Smøla og Snillfjord.

Omkom etter båtulykke på Frøya

Det var 37 år gamle Vibeke Sørdal fra Frøya som omkom i båtulykken mellom Hitra og Frøya natt til lørdag. Det opplyser politiet i en pressemelding. Kvinnen fikk omfattende hodeskader

Les mer om Frøya, Hitra og Vibeke Sørdal.
Båt med turister gått på grunn

En båt med turister har gått på en grunne mellom Hitra og Frøya, melder politiet på Twitter. Det skal ha vært tre personer om bord i båten, men ingen personskader. Redningsskøyta har

Les mer om Frøya, Hitra og Twitter.
Båt med turister på grunn mellom Hitra og Frøya

Det skriver politet på Twitter. Det skal være tre personer om bord i båten og det er ingen fare for personskader, skriver politiet.

Les mer om Frøya, Hitra og Twitter.

- Båtbrann på Hitra

Det skal ha brutt ut brann i en båt som ligger til kai ved Kjerringvåg. Det melder Hitra-Frøya.

Frøya får krisemidler etter storbrannen

Regnskapet etter storbrannen på Frøya er fremdeles ikke klart, skriver Hitra-Frøya. - Det har kommet opp i mellom 1,3 og 1,4 millioner kroner nå. Ennå har vi ikke den fulle oversiktet.

Les mer om Frøya og Hitra-Frøya.
Vil snakke med Lotto-millionær

Norsk Tipping har fortsatt ikke fått kontakt med kvinnen fra Hitra som vant 2,2 millioner kroner i Lotto i helga, skriver avisa Hitra-Frøya. Men kvinnen skal være klar over at hun har

MS Frovær inn i rute i dag

Den nye hurtigbåten MS Frovær skal i dag settes i rute i øyrekka utenfor fast-Frøya. Første avgang blir kl. 11.45 fra Dyrøya, skriver avisa Hitra-Frøya.

Les mer om Dyrøya og Hitra-Frøya.
Brannbil krasjet under oppdrag på Frøya

Det var klokken 00.40 at brannvesenet rykket ut til brann i en forlatt bil på Slettaskogen på Frøya, skriver Hitra-Frøya. Brannvesenets første mannskaper fikk raskt kontroll over bilen,

Over 2000 Telenor-kunder uten internett

Verst rammet er Hitra og Frøya. Der har et brudd på en fiberkabel fra Telenor gjort at 1569 bredbåndskunder på Hitra og ytterligere 1175 på Frøya, har mistet internett. - Vi har et fiberbrudd som i størst grad har gått ut over Hitra og Frøy a.

Teledekning på vei tilbake

På Hitra og Frøya er mobildekningen nå på vei tilbake, mens fasttelefoni fortsatt har en del utfall. Ryddearbeid og feilretting er iverksatt, melder Telenor.

Les mer om Frøya og Telenor.
Flere steder uten strøm

En høyspentmast skal ha veltet på Dyrøya på Frøya og kuttet strømmen, mens sørvestsiden av Hitra, fra Andersskog til Hoftstad, er uten strøm.

Tre fjernet fra vei

På fylkesvei 714 skal det nå være mulig å kjøre fra Orkanger til Hitra og Frøya. Treet som har sperret for vogntog tre km vest for Gjølme er fjernet.

Les mer om Frøya, Gjølme, Hitra og Orkanger.
Alle vogntog ble stanset

Statens vegvesen stanset alle vogntog på fylkesveg 714 på Hitra og Frøya for å hindre ulykker.

Les mer om Frøya og Hitra.
Her stanses alle vogntog

Statens vegvesen stanser alle vogntog på fylkesvei 714 på Hitra og Frøya.

Les mer om Frøya og Hitra.
Værkaos på Hitra og Frøya

Et polart lavtrykk som ligger utenfor kysten i Sør-Trøndelag skaper store problemer på Hitra og Frøya. Det pøser ned og nå advarer både Sør-Trøndelag politidistrikt og Veitrafikksentralen

Samarbeider ikke om ny havn

Både Hitra og Frøya kommune er i gang med bygging av hver sin nye, store havn. Et samarbeid har ikke vært en del av planleggingsprosessen.

Les mer om Frøya.
Samarbeider ikke om ny havn

Både Hitra og Frøya kommune er i gang med bygging av hver sin nye, store havn. Et samarbeid har ikke vært en del av planleggingsprosessen.

Les mer om Frøya.
Frøyværingen var 650 000 kroner rikere enn hitterværingen

Gjennomsnittsinnbyggeren i Frøya har nær n million i formue. Kommuneoversikten i adressa.nos skattekart viser at gjennomsnittsformuen på Frøya er 950 370 kroner. På naboøya Hitra ligger

Les mer om Frøya og Hitra.
Her seiler lensmannsbetjenten på glattisen

Ikke lett å være bilist på speilblanke vinterveier. Video: Hasse Lossius / Lokalavisa Hitra-Frøya

11 millioner i bot

Klagenemnda for offentlige anskaffelser mener Frøya kommune ikke fulgte reglene da de inngikk en pensjonsordning på 2000-tallet, skriver avisa Hitra-Frøya. Kommunen må betale en bot

Les mer om Frøya og Hitra-Frøya.
Vil ha regionale tyngdepunkt

Norsk institutt for by- og regionforskning mener Orkdal, Hitra/Frøya og Ørland/Bjugn har potensial til å bli regionale tyngdepunkt i Sør-Trøndelag. Oppdal og Røros er også på lista,

Les mer om Orkdal og Sør-Trøndelag.
Død mann funnet på Frøya

En 45 år gammel fisker som var savnet på Frøya i Sør-Trøndelag ble i dag funnet død i vannet. Mannen er fra Polen og bosatt på Frøya, melder hitra-froya.no. Han ble meldt savnet da han ikke kom hjem fra fisketur i går kveld.

Les mer om Frøya, Polen og Sør-Trøndelag.
Tidligere toppsak hos DN:
- Her er det sommer hele året

Hitra og Frøya gjør et kraftig byks i Kommune-NM. Høye laksepriser og arbeidsinnvandrere gjør regionen til den største vinneren i konkurransen. Sjekk din kommune her.

Les mer om Frøya og Kommune-NM.
Her er bildene fra kongebesøket

På tre dager besøkte kongeparet de seks kystkommunene Hitra, Frøya, Osen, Roan, Åfjord og Bjugn i Sør-Trøndelag. Her kan du se noen av bildene NRK knipset underveis.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13