Hjelpemiddelsentralen

De tar fra Egil (80) rullestolen og gir han en som ikke passer

Egil Grytvik (80) har klart seg selv fram til nå. Så kommer Hjelpemiddelsentralen for å hente den elektriske utendørs rullestolen hans.

Nav tar fra Egil (80) rullestolen og gir han en som ikke passer

Egil Grytvik (80) har klart seg selv fram til nå. Så kommer Hjelpemiddelsentralen for å hente den elektriske utendørs rullestolen hans.
Døde i seng fra Hjelpemiddelsentral
Helsetilsynet er koblet inn for å vurdere påtale etter at en 74 år gammel kvinne på Romsås i Oslo ble fastklemt i en seng og døde i desember i fjor. Kvinnen hadde fått sengen fra Hjelpemiddelsentralen i Nav. Saken er etterforsket av politiet, skriver VG.
Kvinne døde da Nav-seng knakk
En kvinne døde etter at sengen hun hadde fått fra Hjelpemiddelsentralen i Nav, knakk da hun satte seg på den.

Kvinne døde da Nav-seng knakk

En kvinne døde etter at sengen hun hadde fått fra Hjelpemiddelsentralen i Nav, knakk da hun satte seg på den.
Marita ned skibakke for første gang: – Helt fantastisk
I samarbeid med Norges idrettsforbund og Hjelpemiddelsentralen testes nå hjelpemidler som gjør det langt lettere for de med funksjonshemming å komme seg ut i skibakken.
– Planlegg boligen for alderdommen
Folk bør tenke på hvordan det er å bli gammel i boligen sin, lenge før de faktisk blir gamle, oppfordrer NAV Hjelpemiddelsentralen.
Les mer om Planlegg.
Lyste ut ingeniørjobb og fikk nesten ingen søkere
Hjelpemiddelsentralen på Kokstad vil ha fatt i en ny ingeniør, men har knapt fått søkere. Sjefen mistenker at de som har mistet oljejobben har så gode ordninger at de heller går ledig.
Les mer om Kokstad.
Dangfart Tønnessen (88) tar av på sosiale medier
Torsdag la Tønnessen ut en film av seg selv kjørende rundt på et elektrisk rullebrett, med teksten Hjelpemiddelsentralen avslo søknaden min om el-moped og sendte meg dette spetakkelet i stedet. Kan någen hjelpe meg av?
Slik får du hjelp fra hjelpemiddelsentralen
Hjelpemidlene kan gjøre hverdagen enklere
Sprinkleranlegg kunne reddet to av tre som omkommer i brann
Mobile vanntåkeanlegg bør lånes ut av hjelpemiddelsentralen, mener direktorat. I slutten av november hadde 55 mennesker omkommet i brann i Norge. En tydelig økning fra totalt 40 omkomne
Les mer om Norge.
Presenterer sykler
Men ikke hvilke sykler som helst. Hjelpemiddelsentralen demonstrerer sykler for bevegelseshemmede. Illustrasjonsfoto. Foto: Foreningen for hjertesyke barn NAV Hjelpemiddelsentral arrangerer
Håndtakene på plass
Vikersunds Ito-håndtak er hentet hos hjelpemiddelsentralen i Modum. SE VIDEO
Les mer om Modum.
Falt - får ikke igjen rullestolen
Mens NAV vurderer om hun kan få igjen den elektriske skuteren, er Marit Sjøholt (76) isolert i leiligheten sin. Marit Sjøholt føler seg urettferdig behandlet av NAV Hjelpemiddelsentralen
Les mer om Marit Sjøholt.
Fikk ingen hjelp til sykeseng
Verken kommunen eller hjelpemiddelsentralen kunne skaffe faren til Linda Laasby en sårt tiltrengt sykeseng. Nå etterlyser Laasby bedre tilbud for korttidssyke som trenger hjelpemidler.
Les mer om Laasby og Linda Laasby.
Eldre lar rullatoren stå
Trass i at stadig flere får rullator, vegrer mange seg for å ta i bruk dette symbolet på alderdommen. Det er erfaringen hos hjelpemiddelsentralen i Rogaland.
Les mer om Rogaland.
Casper (10) er satt på vent
Casper kan ikke lenger gjøre lekser hjemme. Hjelpemidlene han har på lån fra Hjelpemiddelsentralen er ødelagt, og lar seg heller ikke reparere. Inntil videre får han ikke nytt utstyr.
Sliter med frakt av rullestoler
Transportstreiken rammer Hjelpemiddelsentralen, og så langt er det ingen ting som tyder på at konflikten blir løst med det første.
Nav kritiseres for sløsing
Nav kjører fullt brukbart hjelpemiddelutstyr rett på søppelfyllinga, hevder tidligere leder i Hjelpemiddelsentralen.
- Nav er ute av kontroll
Tidligere leder for Hjelpemiddelsentralen i Oslo prøvde forgjeves å ta opp pengesløsing grunnet manglende internkontroll i Nav.
Mener Nav er ute av kontroll
Hjelpemiddelsentralen i Oslo har ansvaret for at Nav-brukerne får det utstyret de har krav på. Robert Rustad, tidligere leder for Hjelpemiddelsentralen i Oslo, mener ressursbruken er
Kjører ut hjelpemidler til trengende
Holmestrand kommune har et lager for Hjelpemiddelsentralen i Vestfold. Av Hege Frostad Dahle Telefon 33099007 To menn jobber fast med utkjøring, innhenting og enkel reparasjon av hjelpemidlene.
Atea til Hjelpemiddelsentralen
Ny avtale med NAV. Børs: Atea Atea skal levere alt IT-utstyr til Atea. Partene har inngått en avtale som dekker PCer, skjermer, skrivere og brukerstøtte for Hjelpemiddelsentralens brukere i hele landet.
Nyhetene for ti år siden
Dyslektiker må iq-testes for å få datamaskin fra Hjelpemiddelsentralen.
Måtte sitte inne hele sommeren
Hjelpemiddelsentralen har brukt flere måneder på å ordne ny rullestol til Knut Eeg.
Les mer om Knut Eeg.