Hodet

Norne Securities spår et jojo-marked

Analysesjef rister på hodet.

Tiltalt for vold

Tre menn i 20-årene er tiltalt for å ha overfalt en mann i Kristiansand sentrum. Hendelsen skjedde ei natt i desember i fjor. Offeret ble slått og sparket i hodet mens han lå på bakken. Mannen brakk ei fortann, og fikk flere andre skader.
Les mer om Kristiansand.
Jakter gjerningsperson i rusmiljø
Politiet jakter en gjerningsmann i rusmiljøet i Bergen etter at en 54 år gammel mann ble slått ned utenfor Korskirkeallmenningen i sentrum av byen i kveld. Den skadde ble sendt til sykehus med pusteproblemer, og blødde fra hodet.
Mann til sykehus etter slagsmål i Bergen
En mann er sendt til sykehus etter at flere personer begynte å slåss i Bergen sentrum i kveld. Den skadde blødde fra hodet, men skadeomfanget er ellers ukjent. Politiet sier de jakter en gjerningsmann. Årsaken til episoden er ukjent.
Les mer om Bergen.

Christinas lillebror ble drept på E6 utenfor Narvik: – Verden raste sammen

Da Christina Bjørge Liebraaten ble oppringt av en prest midt på natta, skjønte hun at livet var i ferd med å bli snudd på hodet: – Hjertet mitt ble revet ut, sier hun.
Les mer om Narvik.
Gutt (9) skjøt søsteren (13) i hodet - nå kjemper hun for livet
Da søsteren ikke ville gi fra seg en videokonsollen, fikk niåringen tak i et våpen og skjøt søsteren i bakhodet. Politiet i Mississippi bekrefter at en niåring er under etterforskning etter en hendelse som fant sted i helgen.
Les mer om Mississippi.
Gutt (9) skjøt søsteren (13) i hodet – nå kjemper hun for livet
Da søsteren ikke ville gi fra seg en videokonsollen, fikk niåringen tak i et våpen og skjøt søsteren i bakhodet.
Barnehagesøkningen i Østre Toten: Plutselig er situasjonen snudd litt på hodet
Før ble barn på Kapp tilbudt barnehageplass i Kolbu. Nå er situasjonen blitt en annen i Østre Toten.
Les mer om Kapp, Kolbu og Østre Toten.
Christinas lillebror ble drept: – Verden raste sammen
Da Christina Bjørge Liebraaten ble oppringt av en prest midt på natta, skjønte hun at livet var i ferd med å bli snudd på hodet: – Hjertet mitt ble revet ut, sier hun.
Molde-kapteinen etter nytt drama: - Fantastisk, deilig og viktig!
Sherin Obaidli fikk et skudd i hodet og måtte ta telling i første omgang. Sekundet før slutt var det hun som sikret at Molde kunne feire to poeng.
Les mer om Molde.
Mentalt utslitt Weng: – Det er mye rundt som ikke andre mennesker vet
FALUN (NRK): Heidi Weng reddet krystallkula i en sesong der hodet etter hvert nektet å spille på lag. Hun innrømmer at hun ikke taklet OL-presset.
Les mer om OL-presset og Weng.
Mentalt utslitt Weng: - Det er mye rundt som ikke andre mennesker vet
FALUN (NRK): Heidi Weng reddet krystallkula i en sesong der hodet etter hvert nektet å spille på lag. Hun innrømmer at hun ikke taklet OL-presset. - Altså, jeg har sett litt på det og det er mye jeg gjerne skulle gjort annerledes.
Les mer om OL-presset og Weng.
V-cupvinner Weng: - Hodet har ikke vært på plass
Heidi Weng er årets verdenscupvinner til tross for at hun sier at hodet ikke har vært plass etter Tour de Ski. Anbefalte saker Av Egil Sæther FALUN: Hun sier at hun skulle ha gjort mange ting annerledes i de siste ukene.
Siktet etter slåssing
En mann er arrestert etter en slåsskamp på et gatekjøkken i Drammen natt til søndag. Da politiet kom fant de en mann som person blødde fra hodet, og var til tider bevisstløs. Den skadde ble hentet av ambulanse, men ble senere sendt hjem.
Les mer om Drammen.
Politiets innsatsleder: – Bruk hodet hvis du skal gjøre opp ild ute
70-80 dekar utmark er nå brent ned i Sveio. Det er den andre gressbrannen som er kommet ut av kontroll lørdag, og politiet ber folk bruke hodet hvis de skal bråtebrenne.
Les mer om Sveio.
Politiets innsatsleder: – Bruk hodet hvis du skal bråtebrenne
70-80 dekar utmark er nå brent ned i Sveio. Det er den andre gressbrannen som er kommet ut av kontroll lørdag, og politiet ber folk bruke hodet hvis de skal gjøre opp ild ute.
Les mer om Sveio.
En iskald trommeslager
Det er når han får en time på toget at trommeslager Kåre Opheim virkelig slapper av mellom trommeslagene. Det er akkurat en uke til årets største musikalske begivenhet setter vossebygden på hodet.
Les mer om Kåre Opheim.
Dette øker risikoen for slag hos kvinner
Hormoner kan spille en viktig rolle. Et hjerneslag kommer raskt. Den som blir rammet, prater ofte utydelig, kan få et skjevt smil fordi hun blir lammet i fjeset og klarer ikke å løfte armene over hodet. Da haster det å komme på sykehus.
- Med hjernen er det litt «use it or lose it»
Det er viktig å trimme både hjernen og kroppen, mener nevrolog. Hjernen og hjernehelse får stadig mer oppmerksomhet. - Med hjernen er det litt «use it or lose it» - altså at man må bruke hodet aktivt for å holde hjernen ved like.
Andrea (19) spiller den krevende hovedrollen i Utøya-filmen
- Da jeg løp rundt i skogen visste jeg at det ikke fantes en reell trussel, men det setter i gang tanker i hodet - enkelte ganger følte jeg på en slags dødsangst.
Les mer om Utøya-filmen.
You are fired!
Hva som foregår under hentesveisen til Donald Trump er ikke så godt å si. Realiteten er uansett at han i løpet av kort tid har snudd den politiske kulturen i USA på hodet. Utenriksminister Rex Tillerson, nr.
Les mer om Donald Trump og USA.
Hodet i sanden, VG?
Den berømte strutsen i sanda ser ut til å være foretrukket av både VG og norske myndigheter når surrogati skal diskuteres.
Brasilianere reagerer med sorg og sinne etter mordet på kvinnelig politiker i Rio
Fire skudd i hodet drepte Marielle Franco (38) i Rio de Janeiro onsdag kveld. Torsdag tok tusener av ropende, sinte mennesker tok til gatene torsdag for å vise sin sorg og vrede over drapet på politikeren.
Les mer om Janeiro, Marielle Franco og Rio.
Brasilianere reagerer med sorg og sinne etter drapet på kvinnelig politiker i Rio
Fire skudd i hodet drepte Marielle Franco (38) i Rio de Janeiro onsdag kveld. Torsdag tok tusener av ropende, sinte mennesker tok til gatene torsdag for å vise sin sorg og vrede over drapet på politikeren.
Les mer om Janeiro, Marielle Franco og Rio.
Dortmund på hodet ut av Europaligaen
Borussia Dortmund klarte ikke å leve opp til favorittstempelet, og røk ut av Europaligaen etter 1-2 sammenlagt mot Red Bull Salzburg. Saken oppdateres!