Hokksund

Biltyv pågrepet i Danmark

Politiet fikk klokken 08.15 i dag melding om at en svart BMW var stjålet fra en adresse i Hokksund i løpet av natten. Ifølge politiets operasjonsleder i Drammen er bilen funnet igjen i Danmark og en mann er pågrepet i bilen.
Les mer om BMW, Danmark, Drammen og Hokksund.

Følger HA-fest

I kveld feirer Hells Angels i Drammen 10 års jubileum i Hokksund. I tillegg ventes mange gjester fra klubben i Skien som skal feire sitt 15 års jubileum. Derfor kommer politiet til å følge nøye med sier lensmann i Øvre Eiker Stig Rønneberg.
Trafikkulykke på Ringeriksveien
En kvinne i 20-årene er sendt til legevakten med nakkesmerter etter en trafikkulykke i Hokksund. Politiet opplyser at bilene er ryddet av veien og skal ikke skape trafikale problemer.
Les mer om Hokksund og Ringeriksveien.
Luftambulanse på vei
Luftambulansen er på vei til ulykkesstedet på fv283 i Nedre Eiker. Ifølge politiet forteller vitner på stedet at en bil som kom fra Hokksund har kommet over i motgående kjøreretning.
Les mer om Hokksund og Nedre Eiker.

Bilbrann under kontroll

Ingen personer ble skadet etter at en bil begynte å brenne i Vestre Brugate i Hokksund. Brannen er under kontroll og det ble mindre skader på bilen, ifølge politiet. De oppretter en sak etter å ha avhørt føreren.
Les mer om Hokksund og Vestre Brugate.
Øvelseskjøring endte dårlig
En ung fører som øvelseskjørte i Hokksund søndag mistet sitt kompetansebevis. Årsaken er at personen kjørte i 81 kilometer i timen i 60-sonen. Ledsageren får sitt førerkort beslaglagt opplyser politiet.
Les mer om Hokksund.
Bil stjålet fra garasje
I løpet av natten er en bil stjålet fra en garasje i Hokksund. Det dreier seg om en sølvfarget Mercedes-Benz S350, 2014-modell. Ifølge politiet har den trolig blitt kjørt med nøkkelen i.
Innbrudd i bolig i Hokksund
Det har vært innbrudd i en bolig i Øvre Hellefossvei på Hokksund. Huseieren oppdaget to personer som løp fra stedet. Innbruddet skjedde like etter klokka 4. En PC ble stjålet fra en bil.
Rykker ut til branner
Politiet er på vei til en brann i en busk ved ungdomsskolen i Hokksund. I Mjøndalen har brannvesenet rykket ut til en brann i en hekk i Tangengata.
Les mer om Hokksund og Tangengata.
Hadde is på ruta - mistet lappen
En mann fra Øvre Eiker mistet førerkortet i morges fordi han kjørte med en helt nediset rute. Det opplyser politiet, som tok mannen kjørende i Hokksund ved 6-tiden.
Les mer om Hokksund og Øvre Eiker.
Riksvei 35 åpnet
Riksvei 35 ved Hokksund er åpnet for trafikk etter å ha vært stengt i forbindelse med en trafikkulykke.
Les mer om Hokksund.
Ulykke i Øvre Eiker
På Rv 35 i Øvre Eiker har det vært en ulykke i Langerudbakken mellom Åmot og Hokksund. Nødetatene er på vei til stedet.
Trafikkontroll i Hokksund
Utrykningspolitiet har hatt trafikkontroll i Hokksund sentrum. n person ble anmeldt for bruk av mobiltelefon, mens åtte fikk forenklet forelegg for det samme, melder politiet.
Les mer om Hokksund.
Gressbrann i Hokksund
Brannvesenet opplyser at de har rykket ut til en gressbrann ved Nøstetangen i Hokksund.
Les mer om Hokksund og Nøstetangen.
Mann tatt for promillekjøring
En mann i 40-åra ble stanset av politiet etter mistanke om promillekjøring på Loesmoen i Hokksund lørdag. Mannen skal ha rygget inn i en parkert bil og det ble meldt ifra til politiet om hendelsen.
Les mer om Hokksund og Loesmoen.
Truet familie
Mann i 40-årene, som er bosatt i Øvre Eiker, ble i natt pågrepet etter å ha fremsatt trusler mot en familie i Hokksund.
Les mer om Hokksund og Øvre Eiker.
Fossli til topps i Kulåssprinten
Sondre Turvoll Fossli fra Hokksund og Marit Bjørgen vant Kulåssprinten i langrenn i Sarpsborg onsdag kveld. Showsprinten fikk i klassisk stil, og Fossli vant foran Sindre Bjørnestad Skar og Johannes Høsflot Klæbo.
Bilbrann slukket
Bilbrannen i Hokksund er slukket, melder politiet. Veien forbi stedet er åpnet i begge retninger. Årsaken til brannen er foreløpig ikke kjent.
Les mer om Hokksund.
Bilbrann i Hokksund
Det er meldt om brann i en bil ved brannstasjonen i Hokksund. Nødetatene er på vei til stedet, og brannvesenet er trolig på stedet om kort tid, melder politiet.
Les mer om Hokksund.
Brann i Hokksund
Det brøt ut en mindre brann hos firmaet Hellik Teigen på Loesmoen i Hokksund natt til søndag. Nødetatene rykket ut til stedet. Brannen er nå slukket.
Mistenker hasjplantasje
En mann i slutten av 20-årene er pågrepet etter funn av hasj og produksjonsutstyr. Politiet har mistanke om at utstyret som ble funnet i et hus i Hokksund, ble brukt til å produsere hasj. Mannen skal avhøres i kveld. Det ble funnet ca. 300 gram hasj.
Les mer om Hokksund.
Pågrepet for vold mot kjæresten
En mann er pågrepet på en adresse i Hokksund for å ha utøvd vold mot kjæresten, ifølge politiet. Forholdet er anmeldt, og mannen er satt i arrest i påvente av avhør.
Les mer om Hokksund.
Bil stanset på E134 ved Hokksund
Politiet ble i dag kontaktet om vinglete kjøring på E132 ved Darbu. Sjåføren ble stoppet av politiet ved Hokksund. Vedkommende var tydelig påvirket og var i besittelse av litt narkotika, ifølge politiet.
Les mer om Darbu og Hokksund.
Ikke personskader
Brannvesenet er i gang med slukking av brannen ved en garasje i Hokksund. Ingen skal være skadet. Ifølge politiet har det tatt fyr i en bil som stod parkert mellom et hus og garasjen.
Les mer om Hokksund.
Brann i garasje
En garasje skal være overtent i Hokksund. Ifølge politiet er nødetater på vei. Ifølge brannvesenet kan det være fare for spredning til hus.
Les mer om Hokksund.