Hokksund

Barnehage brann slukket

Ingen personer ble skadet da det begynte å brenne i en barnehage i Hokksund i formiddag. Politiet opplyser at brannen er slukket. Barn og ansatte tok tilhold i et annet bygg sier politiet på Twitter
Les mer om Hokksund og Twitter.

Stans i togene Hønefoss - Hokksund

Det er strømproblemer på Sørlandsbanen, og strekningen Hønefoss – Hokksund er stengt for trafikk. Mannskap jobber med å løse problemene.
Les mer om Hokksund og Sørlandsbanen.
Stans i togene Hønefoss-Hokksund
Det er strømproblemer på Sørlandsbanen, og strekningen Hønefoss–Hokksund er stengt for trafikk. Mannskap jobber med å løse problemene.
Timo og Sondre på samme lag
Timo Andr Bakken og Sondre Turvoll Fossli er tilbake på samme lag denne sesongen. Bakken har vært tre sesonger i Konnerud, men har nå et mål om medalje i teamsprint-NM sammen med Turvoll Fossli for Hokksund IL, skriver Drammens Tidende. De to har tidligere vært på samme lag både i Hokksund IL og i Mjøndalen IF. Begge har også et mål om å komme til OL i Pyenongchang der det er klassisk sprint på programmet.

Kjedekollisjon i Øvre Eiker

Fire-fem biler har kollidert ved Langebru i Hokksund. Nødetatene er på vei til stedet. Politiet har mottatt melding om at kollisjonen har skjedd ved E134 i retning Vestfossen.
Mulig å passere ulykkessted
Det er redusert fremkommelighet på fylkesvei 283 ved Stenseth på strekningen Hokksund-Drammen på grunn av kjedekollisjonen, men det er ifølge Statens vegvesen mulig å passere.
Les mer om Hokksund-Drammen og Stenseth.
Forsinkelser på Sørlandsbanen
På Sørlandsbanen er togene forsinket ved Hokksund, melder Bane Nor. Årsaken er en feil som gjør at togene ikke får grønt lys. Det er uklart hvor lang tid det tar å rette feilen.
Kronprinsessen til Hokksund i dag
Kronprinsesse Mette-Marit deltar i dag på 10-årsjubileet for Frivillighetskorpset i Øvre Eiker i Hokksund. Ved Eikertun Helsehus bidrar rundt 60 frivillige til at beboere og hjemmeboende får en god dag.
MC stakk fra politiet
En oransje MC stakk i morgentimene i dag av fra politiet i Hokksund, da de ønsket å kontrollere den. MC-en ble observert i Mjøndalen, men ble ifølge politiet borte for patruljen i sentrum.
Les mer om Hokksund og Mjøndalen.
Fylkesvei 35 åpnet
Fylkesvei 35 er gjenåpnet på strekningen mellom Hokksund og Tryterud (på grensa til Vestfold) etter at veien har vært stengt i forbindelse med en bilberging.
Les mer om Hokksund, Tryterud og Vestfold.
Pågrepet etter basketak
To personer i 50-årene ble pågrepet etter melding om at de sloss i Hokksund i natt. De to, en mann og en kvinne, hadde kranglet som utviklet seg til et basketak. Mannen ble sendt til legevakta for å sy sting i ansiktet, skriver Bygdeposten.
Les mer om Bygdeposten og Hokksund.
Kom på døra med skiftenøkkel
En mann ble pågrepet i Hokksund like etter midnatt fordi han var utagerende mot en nabo. Ifølge politiet hadde han fremsatt trusler og møtt på døra til fornærmede med skiftenøkkel.
Les mer om Hokksund.
Får beholde jobben
Alle de tidligere ansatte i RenoNorden i Drammen og Hokksund får beholde jobben, nå i Norsk Gjenvinning. Det er dette selskapet som har overtatt søppeltømmingen i Drammensregionen etter konkursen i RenoNorden. Avfallet blir hentet som normalt.
Påkjørsel bakfra
En bil har kjørt inn i en annen bakfra i Hokksund. Det er ingen personskade, men føreren av den ene bilen hadde ikke gyldig førerkort.
Les mer om Hokksund.
Nytt lokale etter brann
Det er ein månad sidan ein brann i Hokksundhallen gjorde at fleire hundre unge turnarar i Hokksund Turnforening sto utan treningslokale. No har foreininga skaffa seg nye lokale. 320 kvadratmeter i det nybygde Vestaksen-bygget på Eiker Næringspark skal gjerast om til turnlokale, melder Eikerbladet.
Dirigerte trafikken
En mann fikk tilsnakk av politiet etter at han i beruset tilstand dirigerte trafikken i Hokksund. Politiet benyttet også sjansen til å forkynne en dom for vedkommende.
Les mer om Hokksund.
«Lynet fra Hokksund om OL-sjansene: - Det blir et rotterace
Fire sprintplasser.
Les mer om Hokksund og OL-sjansene.
Randsfjordbanen er åpnet
Randsfjordbanen er åpnet mellom Vikersund og Hokksund, melder NSB. Banen var stengt fordi kjøreledningen ble revet ned i forbindelse med et sprengningsuhell.
Les mer om Hokksund, NSB og Vikersund.
Stengt en stund til
Dert vil ta mellom en og to timer før Randsfjordbanen mellom Hokksund og Skotselv kan åpnes igjen. Det opplyser mannskaper som jobber på stedet til NRK. Det har vært problemer med en kjøreledning etter et sprengningsuhell tidligere i dag.
Trafikktrøbbel løst
Trafikken går igjen uhindret i Hokksund. En bremseslange på en tilhenger var røket, og en lastebil ble stående i veien en stund.
Les mer om Hokksund.
Stengt etter sprengningsuhell
Randsfjordbanen er stengt mellom Hokksund og Skotselv etter et sprengningsuhell ved Burud. Det er usikkert hvor lenge banen blirt stengt, melder Bane Nor.
Les mer om Bane Nor, Burud, Hokksund og Skotselv.
Trafikktrøbbel i Hokksund
Politiet er på vei til Vestre Brugate i Hokksund, der det skal stå en lastebil i veien.Det skaper trafikkproblemer.
Les mer om Hokksund og Vestre Brugate.
Dement mann funnet
Den demente mannen som har vært savnet, er nå funnet ved Hellefoss Fabrikker i Hokksund. Han blir kjørt tilbake til institusjonen i Drammen.
Les mer om Drammen og Hokksund.
To personer skadet
To personer er sendt til Drammen sykehus etter en trafikkulykke ved Eikersenteret i Hokksund i formiddag. Ulykken skjedde i krysset Loedalsveien og Idrettsveien. Årsaken til ulykken er ifølge politiet at den ene bilføreren trolig ikke overholdt vikeplikten i krysset der kollisjonen skjedde. Veien er nå ryddet.