Hokksund

Kjørte med nediset frontrute

En bilfører mistet førerkortet etter å ha kjørt med nediset frontrute. Bilen ble stanset av politiet i Hokksund.
Les mer om Hokksund.

Fossli også ute av sprinten

Sondre Turvoll Fossli frå Hokksund blei nummer tre i sin kvartfinale i sprinten i Davos. Tida var lenge god nok for å gå vidare, men det heldt ikkje heilt til mål.
Les mer om Hokksund.
Turnforening får penger til utstyr
Hokksund Turnforening har fått en halv million kroner fra Sparebankstiftelsen DNB til nytt turnutstyr etter at de mistet alt i brannen i Hokksundhallen i august (bilde). – Det er svært gledelig. Nå kan vi kjøpe inn utstyr, sier kasserer Anita Dahl.
Utøvde vold mot samboeren
En mann sitter i politiets arrest etter en voldsepisode i Hokksund i går kveld. En mann skal ha angrepet sin samboer, og da politiet kom til stedet, gikk mannen til angrep på polititjenestemennene også. Han skal avhøres senere i dag.
Les mer om Hokksund.

Stor lekkasje i Hokksund

Stor lekkasje i Hokksund
Les mer om Hokksund.
Alvorlig voldssak ved skole
En gutt på barnetrinnet ved Skotselv skole brakk kjevebeinet etter at en medelev sparket ham i hodet gjentatte ganger. Det skriver Bygdeposten. Voldsepisoden skjedde utenfor garderoben etter at klassen hadde vært i svømmehallen i Hokksund. Foreldrene til den fornærmede gutten har anmeldt forholdet. Saken er oversendt til Konfliktrådet for oppfølging, siden begge guttene er mindreårige.
Stjal penger fra garderobe
Noen har stjålet penger penger fra ei lommebok i et garderobeskap ved treningssenteret ved Hokksund Kurbad. Tyveriet ble meldt til politiet klokken 22.20 i går.
Les mer om Hokksund Kurbad.
Trafikkuhell i Hokksund
Det har vært et mindre trafikkuhell i Bråtebakken i Hokksund. To personbiler er involvert, og det er kun materielle skader.
Les mer om Bråtebakken og Hokksund.
Kan være offer for menneskehandel - tiltalt for falsk forklaring om menneskehandleren
HOKKSUND (VG) Den indiske mannen (44) løy for retten da arbeidsgiveren hans sto tiltalt for menneskehandel mot tre ansatte. Nå er 44-åringen tiltalt for falsk forklaring.
Reiser hjem fra Ruka
Sondre Turvoll Fossli fra Hokksund reiser hjem fra Ruka etter å ha kommet på sjetteplass under fredagens langrennssprint, skriver NTB. Fossli endte på sjetteplass i finaleheatet, men reiser nå hjem for å forberede seg til verdenscupen på Lillehammer.
Les mer om Hokksund, Lillehammer, NTB og Ruka.
Tunnel stengt
Fylkesvei 283 Drammen: Bragernestunnelen er stengt vestover mot Hokksund på grunn av bilstans. Omkjøring er skiltet, ifølge Statens vegvesen.
Les mer om Drammen og Hokksund.
Golberg nummer to
Ingen kunne gjøre noe med en totalt overlegen Johannes Høsflot Klæbo under sprintfinalen i Ruka. Pål Golberg fra Gol sørget for at det ble dobbelt norsk, mens Sondre Turvoll Fossli fra Hokksund ble nummer seks.
To fra Buskerud i finalen
Tre nordmenn er klare for sprintfinalen i Ruka, og to av disse er fra Buskerud. Både Pål Golberg (Gol) og Sondre Turvoll Fossli (Hokksund) har dermed muligheten til å starte sesongen med en seier. I tillegg er Johannes Høsflot Klæbo klar for finalen.
Videre fra prologen
Både Pål Golberg (Gol) og Sondre Turvoll Fossli (Hokksund) tok seg videre fra sprintprologen under verdenscupåpningen i finske Ruka.
Turvoll Fossli til verdenscupåpning
Sondre Turvoll Fossli fra Hokksund er n av de ti herreutøverne som Norge sender til verdenscupåpningen i finske Ruka. Fosslis navn ble presentert i dag, mens det fra før var kjent at Pål Golberg fra Gol også har fått klarsignal til å delta i minitouren.
Les mer om Gol, Hokksund, Norge, Pål Golberg og Ruka.
9-åringen har kommet til rette
9-åringen som ble meldt savnet i Hokksund har kommet til rette. Han kom på egen hånd til sitt hjem etter å ha vært på biblioteket.
Les mer om Hokksund.
Vurderer å trappe opp letingen
Politiet leter etter en ni år gammel gutt som er meldt savnet fra Hokksund. Bussen har trolig gått av bussen på feil sted, men det er uklart hvilken buss gutten har tatt og hvor han har gått av. Politiet vurderer nå å trappe opp leteaksjonen.
Les mer om Hokksund.
Niåring meldt savnet i Hokksund
En ni år gammel gutt er meldt savnet fra Hokksund siden klokka 14 i dag. Gutten skulle ta bussen hjem, men har trolig ikke gått av på riktig sted.
Les mer om Hokksund.
Dømt for overfall av mann
Tre menn er dømt til fengsel etter det grove overfallet og mishandlingen av en mann i Hokksund i april 2016. Ifølge dommen, er den mildeste straffen fengsel i seks og et halvt år, den strengeste er sju år og tre måneder. Alle har anket dommen.
Les mer om Hokksund.
Nedbemanner 95 ansatte
MCR Global Norge AS kutter 95 arbeidsplasser. De ansatte ved kontoret i Hokksund har fått beskjed om nedbemanningen etter sviktende ordretilgang fra olje- og gassindustrien, skriver Bygdeposten. Det er usikkert om alle stillingene nedbemannes i Hokksund.
Les mer om Bygdeposten og Hokksund.
Mange tatt for mobilbruk
Mandag ble 21 personer tatt for å bruke mobiltelefon uten handsfree mens de kjørte bil. I til sammen tre timer kontrollerte utrykningspolitiet bilister i Hokksund og på Gulskogen i Drammen. Torsdag forrige uke ble 27 personer i Drammen tatt for mobilbruk i bilen.
Les mer om Drammen, Gulskogen og Hokksund.
Ni tatt i mobilkontroll
Utrykningspolitiet har i morgentimene hatt kontroll i Hokksund. Ni bilister har fått forenklet forelegg på 1650 kroner for å bruke mobiltelefon under kjøring.
Les mer om Hokksund.
Tre biler involvert i frontkollisjon i Hokksund. Fem personer skadd
Store mannskaper utkalt.
Les mer om Hokksund.
Tatt med hasj verdt 16 millioner
En 25 år gammel mann er i Kongsberg og Eiker tingrett dømt til fengsel i tre år og ni måneder etter at det ble funnet 217 kilo hasj i bilen hans, skriver Bygdeposten. Mannen skulle hjelpe en kjenning med å frakte hasjen fra Bamble til Hokksund.
Trafikkulykke i Hokksund
Det skal ha skjedd en trafikkulykke på Horgenveien i Hokksund. Flere biler skal være involvert og nødetatene er på vei.
Les mer om Hokksund og Horgenveien.