Hokksund

Diskuterte dobbeltspor

72 bygninger kan bli berørt av et dobbeltspor mellom Gulskogen og Hokksund. Det ble kjent under kveldens folkemøte i Drammen i regi av BaneNor. I tillegg vil man kunne kreve 370 mål med dyrket mark, tilsvarende rundt 50 fotballbaner, for å realisere planene.

Signalfeilen rettet ved Hokksund

Ved Hokksund er signalproblemene rettet, og togtrafikken kan gradvis gå som normalt igjen, opplyser NSB. Sørlandsbanen er fortsatt stengt for togtrafikk mellom Gjerstad og Drangedal pga. av strømproblemer på fylkesgrensen mellom Aust-Agder og Telemark.
Forsinkelser på Sørlandsbanen
Sørlandsbanen er stengt for togtrafikk mellom Gjerstad og Drangedal på grunn av strømproblemer. NSB setter inn buss, men det blir forsinkelser. Det er også problemer med signalanlegget i Hokksund som fører til ekstra forsinkelser.
Blir i dansk fotball
FC Midtjylland henter Gustav Wikheim fra Gent på permanent basis, skriver Ekstra Bladet. Ifølge avisa er klubbene nå blitt enige om en overgangssum på rundt 500.000 euro, eller 4,75 millioner kroner, for den tidligere Strømsgodset-vingen fra Hokksund.

Promillekontroll i Hokksund

Promillekontroll i Hokksund
Les mer om Hokksund.
Mistenkelig røyk
Brannmannskaper fra Hokksund og Mjøndalen er på vei til Haugveien etter melding om mistenkelig lukt/røyk.
Les mer om Haugveien, Hokksund og Mjøndalen.
Kjørt til sykehus etter slåsskamp
En person ble i natt kjørt til sykehus etter en slåsskamp i en bolig i Hokksund. Ifølge politiet viste undersøkelser at vedkommende kun var forslått. Motparten ble avhørt av politiet.
Les mer om Hokksund.
Flere innstilte tog i pinsen
Det blir omfattende arbeider på Sørlandsbanen, Vestfoldbanen og Drammenbanen i pinsen. Mellom Asker og Drammen skal det gjøres en endringer på signalanlegget. I Vestfold blir det arbeider mellom Drammen og Skien, og på Sørlandsbanen mellom Hokksund og Darbu.
Biltyv pågrepet i Danmark
Politiet fikk klokken 08.15 i dag melding om at en svart BMW var stjålet fra en adresse i Hokksund i løpet av natten. Ifølge politiets operasjonsleder i Drammen er bilen funnet igjen i Danmark og en mann er pågrepet i bilen.
Les mer om BMW, Danmark, Drammen og Hokksund.
Følger HA-fest
I kveld feirer Hells Angels i Drammen 10 års jubileum i Hokksund. I tillegg ventes mange gjester fra klubben i Skien som skal feire sitt 15 års jubileum. Derfor kommer politiet til å følge nøye med sier lensmann i Øvre Eiker Stig Rønneberg.
Trafikkulykke på Ringeriksveien
En kvinne i 20-årene er sendt til legevakten med nakkesmerter etter en trafikkulykke i Hokksund. Politiet opplyser at bilene er ryddet av veien og skal ikke skape trafikale problemer.
Les mer om Hokksund og Ringeriksveien.
Luftambulanse på vei
Luftambulansen er på vei til ulykkesstedet på fv283 i Nedre Eiker. Ifølge politiet forteller vitner på stedet at en bil som kom fra Hokksund har kommet over i motgående kjøreretning.
Les mer om Hokksund og Nedre Eiker.
Bilbrann under kontroll
Ingen personer ble skadet etter at en bil begynte å brenne i Vestre Brugate i Hokksund. Brannen er under kontroll og det ble mindre skader på bilen, ifølge politiet. De oppretter en sak etter å ha avhørt føreren.
Les mer om Hokksund og Vestre Brugate.
Øvelseskjøring endte dårlig
En ung fører som øvelseskjørte i Hokksund søndag mistet sitt kompetansebevis. Årsaken er at personen kjørte i 81 kilometer i timen i 60-sonen. Ledsageren får sitt førerkort beslaglagt opplyser politiet.
Les mer om Hokksund.
Bil stjålet fra garasje
I løpet av natten er en bil stjålet fra en garasje i Hokksund. Det dreier seg om en sølvfarget Mercedes-Benz S350, 2014-modell. Ifølge politiet har den trolig blitt kjørt med nøkkelen i.
Innbrudd i bolig i Hokksund
Det har vært innbrudd i en bolig i Øvre Hellefossvei på Hokksund. Huseieren oppdaget to personer som løp fra stedet. Innbruddet skjedde like etter klokka 4. En PC ble stjålet fra en bil.
Rykker ut til branner
Politiet er på vei til en brann i en busk ved ungdomsskolen i Hokksund. I Mjøndalen har brannvesenet rykket ut til en brann i en hekk i Tangengata.
Les mer om Hokksund og Tangengata.
Hadde is på ruta - mistet lappen
En mann fra Øvre Eiker mistet førerkortet i morges fordi han kjørte med en helt nediset rute. Det opplyser politiet, som tok mannen kjørende i Hokksund ved 6-tiden.
Les mer om Hokksund og Øvre Eiker.
Riksvei 35 åpnet
Riksvei 35 ved Hokksund er åpnet for trafikk etter å ha vært stengt i forbindelse med en trafikkulykke.
Les mer om Hokksund.
Ulykke i Øvre Eiker
På Rv 35 i Øvre Eiker har det vært en ulykke i Langerudbakken mellom Åmot og Hokksund. Nødetatene er på vei til stedet.
Trafikkontroll i Hokksund
Utrykningspolitiet har hatt trafikkontroll i Hokksund sentrum. n person ble anmeldt for bruk av mobiltelefon, mens åtte fikk forenklet forelegg for det samme, melder politiet.
Les mer om Hokksund.
Gressbrann i Hokksund
Brannvesenet opplyser at de har rykket ut til en gressbrann ved Nøstetangen i Hokksund.
Les mer om Hokksund og Nøstetangen.
Mann tatt for promillekjøring
En mann i 40-åra ble stanset av politiet etter mistanke om promillekjøring på Loesmoen i Hokksund lørdag. Mannen skal ha rygget inn i en parkert bil og det ble meldt ifra til politiet om hendelsen.
Les mer om Hokksund og Loesmoen.
Truet familie
Mann i 40-årene, som er bosatt i Øvre Eiker, ble i natt pågrepet etter å ha fremsatt trusler mot en familie i Hokksund.
Les mer om Hokksund og Øvre Eiker.
Fossli til topps i Kulåssprinten
Sondre Turvoll Fossli fra Hokksund og Marit Bjørgen vant Kulåssprinten i langrenn i Sarpsborg onsdag kveld. Showsprinten fikk i klassisk stil, og Fossli vant foran Sindre Bjørnestad Skar og Johannes Høsflot Klæbo.