Hokksund

Litt smårusk i starten, men trygg SIL-seier til slutt

(Sarpsborg IL - Hokksund 31-17) SIL-damene slet litt i starten av tirsdagens håndballkamp mot Hokksund, men kunne til slutt juble for en komfortabel seier.
Les mer om Hokksund.

Brann i hus i Hokksund

Nødetatene har rykket ut til en bolig i Hellefossveien i Hokksund, der det brenner i en vegg.
Les mer om Hellefossveien og Hokksund.
Brann i Øvre Eiker
Nødetatene har rykket ut til en pipebrann i Hellefossveien i Hokksund. Pipebrannen har spredt seg til veggen, melder politiet.
Anmeldt for ruskjøring
Politiet stanset i kveld en kvinne i 20-årene i Hokksund. Hun er anmeldt for kjøring i påvirket tilstand.
Les mer om Hokksund.

Ingen tatt med promille

Av 40 kontrollerte bilførere på Horgenveien i Hokksund søndag, kjørte ingen med promille. Men en bilfører er anmeldt for å kjøre uten gyldig førerkort.
Les mer om Hokksund og Horgenveien.
Sprudlet i Hokksund – med for stor Lollipop-jakke
Tor Endresen (58) sprudlet sammen med Øvre Eiker Musikkorps i kultursalen lørdag.
Les mer om Hokksund og Lollipop-jakke.
Kritisk til pendlerparkering
Samferdselsministeren må forklare hvorfor det innføres betaling ved mange pendlerparkeringer, mener Sverre Myrli (Ap). Bane Nor fjerner gratisparkering ved mange togstasjoner, og har tidligere økt prisen ved en del andre stasjoner. Fra mars mister stasjoner som Hokksund og Sande gratis pendlerparkering.
Les mer om Hokksund, Sande og Sverre Myrli.
Sterk sesongåpning
Golfproffen Kristian Krogh Johannessen (22) innledet 2018-sesongen med en sterk 5. plass i Mediter Real Estate Masters. SPANIA: Det lover godt for Kristian Krogh Johannessen fra Hokksund, som representerer Drammen Golfklubb.
Perfekte OL–forhold
Åtte blå, strålende sol, barn på ski og akebrett i kram hvit snø. Det må være selveste vintereventyret som tok plass i Hokksund.
Les mer om Hokksund.
Marco vil at du skal snakke med ungdommen din: – Sett av minst 20 minutter hver uke
Rådhussalen var full av foreldre som tar bekymringene om ungdomsmiljøet i Hokksund på alvor.
Les mer om Hokksund.
Togtrafikken går igjen
Togtrafikken går nå som normalt igjen mellom Drammen og Hokksund etter en hendelse ved Mjøndalen lørdag kveld, det melder Bane Nor.
Store problemer i togtrafikken
Lørdag kveld er det full stans i togtrafikken Drammen og Hokksund. Grunnen skal være en påkjørsel. Påkjørselen skal ha skjedd i Mjøndalen. Det er Drammens Tidende som melder om saken.
Les mer om Drammen, Hokksund og Mjøndalen.
Togstans mellom Drammen og Hokksund
Strekningen mellom Drammen og Hokksund er nå stengt for togtrafikk etter hendelse ved sporet opplyser Bane Nor på sine hjemmesider.
Les mer om Bane Nor, Drammen og Hokksund.
Nå må ALLE betale for å parkere her
Bane NOR krever betaling av alle som parkerer på deres parkeringsplass ved Hokksund stasjon fra 1. mars. Pendlerparkering kaller de det.
Les mer om Hokksund.
Fjerner gratis pendlerparkering
Bane Nor innfører betaling på enda flere parkeringsplasser for togpendlere. Blant de 17 nye stasjonene som mister gratisplasser ligger flere i drammensregionen, blant annet i Sande, Spikkestad og Hokksund. Betalingen innføres i mars.
Les mer om Hokksund, Sande og Spikkestad.
Har fått oppgjør etter brannen
Forsikringsoppgjøret etter brannen i Hokksundhallen i august er klart. Hokksund turnforening får rundt 31 millioner kroner for å bygge opp igjen en ny hall. Rundt 500 barn og unge mistet treningslokalene sine etter brannen. Det har vært en vanskelig og arbeidskrevende tid, skriver styret i turnforeningen på sin nettside.
Les mer om Hokksundhallen.
Verdens beste under 18 år
Alpinkometen Lucas Braathen (17) fra Hokksund har knallet skikkelig til som debutant i junior-VM.
Les mer om Hokksund.
Midt på Times Square fikk Stina (25) sin største overraskelse noensinne
En av landets fremste bloggere, Stina Bakken (25) fra Hokksund, fikk sin største opplevelse noensinne på Times Square i New York lørdag.
Midt på Times Square fikk Stina (25) sin største overraskelse noensinne
En av landets fremste bloggere, Stina Bakken (25) fra Hokksund, fikk sin største opplevelse noensinne på Times Square i New York lørdag.
Sensasjonell VIF-seier i lokaloppgjøret
Villkattene klorte og kjempet, og brakte Hokksund helt ut av fatning – med en glimrende kampplan. Den ble fulgt til punkt og prikke. – Planen funka sabla bra, jubler Christina Indresæter.
Slepte brennende bil 20 meter i frykt for spredning
I frykt for at brannen skulle spre seg fikk flere flyttet bilen bort. Så trådde de til med snømåker. Nødetatene var søndag ettermiddag på Hoensvannsveien, ved Hoensvannshotellet, i Hokksund etter melding om bilbrann.
Bilbrann i Hokksund
Les mer om Hokksund.
Rykker ut til bilbrann
Nødetatene er på vei til Hoensvannsveien i Hokksund etter melding om bilbrann. Ifølge politiet er bilbrannen ved Hoensvannshotellet.
Søvnløse på Lanparty: – Moro å være oppe hele natta
Søstrene Caroline (20) og Tuva (12) storkoser seg på Ragnarock Lanparty i Sentrumshallen i Hokksund. – Ekstra kult å være med i crewet som hjelper andre deltakere, sier de to i kor.
Traktor traff bil
I Vestre brugate i Hokksund har en traktor med brøyteskjær kjørt på en personbil bakfra. Politi og ambulanse er på stedet. Ifølge politiet er det ikke snakk om alvorlig personskade. De involverte sjekkes av helsepersonell på stedet.
Les mer om Hokksund.