Hokksund

Flere nye busstilbud

Fra 21. august vil rutetidene for bussen gå tilbake til normalen. Likevel er det flere nye tilbud i høst, skriver Brakar min sin hjemmeside. Blant annet skal det bli kortere reisetid mellom Hønefoss og Drammen og det vil også være fire bussavganger i timen mellom Drammen og Hokksund.
Les mer om Brakar, Drammen og Hokksund.

Front mot front

To personbiler traff hverandre front mot front i Storgata i Hokksund onsdag ettermiddag. Hastigheten skal ha vært lav. En av personene i den ene bilen er tatt med til lege for sjekk.
Les mer om Hokksund og Storgata.
Bil traff stolpe i Hokksund
En bilfører mistet kontrollen over bilen som fikk bråstopp i en stolpe i Stasjons gata onsdag morgen. Politiet opplyser at bilføreren er fraktet til legevakten. Førerkortet til vedkommende er beslaglagt. Et barn som var passasjer i bilen er tatt hånd om av venner.
Les mer om Hokksund.
Frykter Hokksundhallen må rives
Leder av Hokksund Turnforening, Pål Brattensborg, frykter Hokksundhallen må rives etter brannen mandag. I går fikk han se skadene. – Det må bli en vurderingssak hva det koster å restaurere den i forhold til å bygge ny, sier han til Drammens Tidende.

Forsøk på innbrudd hos gullsmed

I løpet av natten har det vært et innbruddsforsøk hos gullsmed Tande i Hokksund, melder politiet. Et vindu er forsøkt knust, og noen har sett en liten, rød bil i det den kjørte fra stedet.
Les mer om Hokksund og Tande.
Jobber med å få kontroll på brann
Brannmannskaper fra Mjøndalen og Hokksund har rykket ut til brannen i Hokksundhallen. Ifølge operasjonsleder hos politiet har det brent en del i hallen og mannskapene jobber nå med å få kontroll på brannen.
Tente på skrot
Nødetatene måtte i natt rykke ut til et område i Hokksund der det brant i gamle materialer og søppel. Avfallet var kastet ned i en skråning og tent på. Vedkommende som tente på, kan vente seg et oppgjør med politiet.
Les mer om Hokksund.
Åpnet nytt senter
En vennegjeng med bakgrunn fra Thailand, har åpnet et buddhistisk meditasjonssenter i Hokksund. Senteret skal være åpent for alle som vil lære mer om buddhistisk tradisjon og meditasjon, uansett bakgrunn eller religion.
Les mer om Hokksund og Thailand.
Rundkjøring stengt etter bilbrann
En bil med henger brenner i en rundkjøring i Skotselvveien i Hokksund. Brannvesenet i gang med slukking. Rundkjøringen er sperret, riksvei 35 går tilnærmet som vanlig.
Les mer om Hokksund og Skotselvveien.
Rundkjøring åpnet
Rundkjøringen i Skotselvveien i Hokksund er åpnet igjen etter bilbrannen. Alle i bilen kom seg ut før den tok fyr, og ingen ble skadet.
Les mer om Hokksund og Skotselvveien.
Bilbrann i Hokksund
Bilbrann i Hokksund
Les mer om Hokksund.
Normal togtrafikk ved Hokksund
Togene til Sørlandsbanen kan nå kjøre som normalt forbi Hokksund stasjon, og lokaltrafikken til Kongsberg er i gang igjen, melder Bane Nor. Reisende må likevel regne med forsinkelser.
Arbeidstog sporet av ved Hokksund
Arbeidstog sporet av ved Hokksund
Les mer om Hokksund.
La igjen sine gamle klær
Noen har brutt seg inn hos dekkfirmaet Vianor i Hokksund i natt. Tyvene har knust en rute for å komme seg inn og har tatt med seg arbeidsklær merket med firmaets navn. Igjen på stedet lå en haug med tyvenes gamle klær, ifølge politiet.
Les mer om Hokksund og Vianor.
Innbrudd i bedrift i Hokksund
Politiet har fått melding om et innbrudd i bedriften VIANOR på Loesmoen i Hokksund. Innbruddet ble oppdaget av eier i morges. Politiet er på vei til stedet.
Les mer om Hokksund og Loesmoen.
Folkemøte om Steinberg stasjon
Bane Nor holder i kveld et folkemøte om det nye dobbeltsporet som skal bygges mellom Drammen og Hokksund. Det er ikke bestemt om jernbanesporet skal legges forbi stasjonen eller over jordene for å unngå å måtte rive boliger. Det er fare for at Steinberg stasjon kan bli lagt ned, og dette skaper stort engasjement for pendlere og folk som bor på Steinberg.
Les mer om Drammen, Hokksund og Steinberg.
Diskuterte dobbeltspor
72 bygninger kan bli berørt av et dobbeltspor mellom Gulskogen og Hokksund. Det ble kjent under kveldens folkemøte i Drammen i regi av BaneNor. I tillegg vil man kunne kreve 370 mål med dyrket mark, tilsvarende rundt 50 fotballbaner, for å realisere planene.
Signalfeilen rettet ved Hokksund
Ved Hokksund er signalproblemene rettet, og togtrafikken kan gradvis gå som normalt igjen, opplyser NSB. Sørlandsbanen er fortsatt stengt for togtrafikk mellom Gjerstad og Drangedal pga. av strømproblemer på fylkesgrensen mellom Aust-Agder og Telemark.
Forsinkelser på Sørlandsbanen
Sørlandsbanen er stengt for togtrafikk mellom Gjerstad og Drangedal på grunn av strømproblemer. NSB setter inn buss, men det blir forsinkelser. Det er også problemer med signalanlegget i Hokksund som fører til ekstra forsinkelser.
Blir i dansk fotball
FC Midtjylland henter Gustav Wikheim fra Gent på permanent basis, skriver Ekstra Bladet. Ifølge avisa er klubbene nå blitt enige om en overgangssum på rundt 500.000 euro, eller 4,75 millioner kroner, for den tidligere Strømsgodset-vingen fra Hokksund.
Promillekontroll i Hokksund
Promillekontroll i Hokksund
Les mer om Hokksund.
Mistenkelig røyk
Brannmannskaper fra Hokksund og Mjøndalen er på vei til Haugveien etter melding om mistenkelig lukt/røyk.
Les mer om Haugveien, Hokksund og Mjøndalen.
Kjørt til sykehus etter slåsskamp
En person ble i natt kjørt til sykehus etter en slåsskamp i en bolig i Hokksund. Ifølge politiet viste undersøkelser at vedkommende kun var forslått. Motparten ble avhørt av politiet.
Les mer om Hokksund.
Flere innstilte tog i pinsen
Det blir omfattende arbeider på Sørlandsbanen, Vestfoldbanen og Drammenbanen i pinsen. Mellom Asker og Drammen skal det gjøres en endringer på signalanlegget. I Vestfold blir det arbeider mellom Drammen og Skien, og på Sørlandsbanen mellom Hokksund og Darbu.
Biltyv pågrepet i Danmark
Politiet fikk klokken 08.15 i dag melding om at en svart BMW var stjålet fra en adresse i Hokksund i løpet av natten. Ifølge politiets operasjonsleder i Drammen er bilen funnet igjen i Danmark og en mann er pågrepet i bilen.
Les mer om BMW, Danmark, Drammen og Hokksund.