Hold

Imponerte i paraskyternes World Cup

Anne-Cathrine Krüger fra Mo pistolklubb imponerte i øvelsen P3, som er skyting med sportspistol fra 25 meters hold, under første dag av paraskytternes World Cup i Al-Ain i De forente arabiske emiratene.
Les mer om Al-Ain og World Cup.

For åtte år siden var klubben på randen til konkurs: – Slik økonomien har utviklet seg, kan vi driften klubben uten å ha en krone inntekter det neste året

KONGSVINGER: Søndag rykket KIL opp til 2. divisjon. På veien videre forsikrer øverste hold om at alt er i orden, hva gjelder økonomi og satsing.
Les mer om KIL.
Mistet lappen i 30-sonen i Bodø
En person ble fratatt førerkortet etter at UP hold kontroll på Skaug i Bodø. Nordland politidistrikt melder at føreren kjørte i 62 kilometer i timen gjennom 30-sonen. I tillegg til å miste førerkortet anmeldes også sjåføren.
Les mer om Bodø og Skaug.
Oppjusterte skredfare: hold deg unna dette terrenget!
Varsom.no oppjusterer faregraden for snøskred: - Hold deg unna skredterreng! Via varslingstjenesten varsom.no fremgår det at det er ventet stor snøskredfare, faregrad 4, i Vest-Finnmark og i Nord-Troms onsdag.
Les mer om Vest-Finnmark.

Brann i rosenes leir

Norge er en fredelig plett, men den blåblå reformpsykosen har virkelig fått det til å ulme i folkedypet. I Finnmark er motstanden mot direktivene fra sentralt hold i ferd med å slå ut i full fyr, og ilden vil bre seg.
Hold kjæledyret i form: – Et par godbiter tilsvarer hele dagens kaloribehov
Over halvparten av hundene og kattene i Norge er overvektige, mener ekspertene. Her er noen tips til hvordan du kan holde kjæledyret ditt i god form.
Les mer om Norge.
Vil ha mer penger til idrettshaller
Sparta-trener Sjur Robert Nilsen mener staten bør ta regningen for å oppgradere gamle ishaller, slik som Sparta Amfi. Han ønsker seg mer penger fra sentralt hold for å oppgradere hallene til en standard som vil trekke mer publikum.
Les mer om Sparta Amfi.
Vil oppgradere gamle ishaller
Sparta-trener Sjur Robert Nilsen mener staten bør ta regningen for å oppgradere gamle ishaller, slik som Sparta Amfi. Han ønsker seg mer penger fra sentralt hold til å oppgradere til en standard som vil trekke mer publikum når ikke kommunene har råd.
Les mer om Sparta Amfi.
Advarer folk i Salten: - Hold dere unna
Mye nedbør og sterk vind gjør at skredfaren i Nord-Norge øker i helgen. Søndag kan skredfaren komme opp i faregrad 4, noe som tilsvarer stor skredfare.
Les mer om Nord-Norge og Salten.
Branntilløp i hytte på Samsjøen
Klokken 15.45 fredag ettermiddag rykket brannvesenet ut til Samsjøen i Ringerike. Meldingen gikk ut på at det skal ha vært et branntilløp i en hytte. Ringblad.no kommer tilbake med mer. Fact-box: Hold deg oppdatert uansett hvor du er!
Les mer om Ringerike og Samsjøen.
Ekspert: – Hold deg unna fjellet i helga
Store nedbørsmengder gir stor snøskredfare i fjellet fra og med i morgen. NVE oppfordrer til å legge turen til sikre områder.
Fylkesfloken som neppe kan løses uten tvang
Troms og Finnmark skal bli ett fylke, eller skal det nå det? Vi er faktisk ikke helt sikker på hva det er som skjer i denne saken. Det rives og slites fra alle politiske og folkelige hold.
Les mer om Finnmark.
Unngå lungekreft med denne smarte måleren Ved hjelp av en smart sensor kan telefonen fortløpende holde deg oppdatert på innholdet av kreftfremkallende gass i luften. Se hvordan den
Hold øye med kreftfremkallende radon på telefonen Bruk telefonen til å beskytte deg mot radioaktivt radon. Med den kan du redusere risikoen for lungekreft.
Les mer om Bruk og Ved.
Til og med kommunens «hold naturen ren-skilt fant barna da de samlet søppel
Barna i Haugaland Idrettsbarnehage la merke til at det var så mye søppel langs veien da de var ute på en vanlig tur. Da de kom tilbake til barnehagen, hadde plukket en hel sekk med boss.
Norges første selvmordsbomber støttet Arbeiderpartiet ifølge NRK
I disse dager får Sylvi Listhaug kritikk fra alle hold, også fra sine egne støttespillere i Høyre. I Dagbladet drar Anniken Huitfeldt paralleller mellom Anders Behring Breiviks politiske syn og Sylvi Listhaugs FrP.
Er det skolens innhold som er problemet?
Våre politikere er ofte inne på temaet skolepolitikk, og fra diverse hold fremheves det faktum at mange elever faller utenfor, at mobbing er et vedvarende problem, og at lærenes kompetanse må heves.
10 år etter Martine-drapet: Faren reagerer på kondolanse
LONDON (VG) Odd Petter Magnussen synes det er rørende at britiske myndigheter løfter Martine-saken til høyeste hold på 10-årsdagen for drapet, men har ikke mye til overs for kondolansen fra Farouk Abdulhaks familie.
Lagerbäck og «Perry» dro på studietur til Guardiola: - Det er en syk verden
Den norske landslagsduoen fikk se en av verdens største klubber på nært hold. Tirsdag presenterer Lars Lagerbäck og Per Joar Hansen troppen som skal måle krefter med Australia og Albania om snaue to uker.
Lagerbäck og «Perry» dro på studietur til Guardiola: - Det er en syk verden
Den norske landslagsduoen fikk se en av verdens største klubber på nært hold. Tirsdag presenterer Lars Lagerbäck og Per Joar Hansen troppen som skal måle krefter med Australia og Albania om snaue to uker.
Lagerbäck og «Perry dro på studietur til Guardiola: – Det er en syk verden
Den norske landslagsduoen fikk se en av verdens største klubber på nært hold.
Les mer om Guardiola og Perry.
Tidligere styreleder om Traaseth: «Styret har på nært hold opplevd hvordan daglig leder skaper konflikter, konfrontasjoner og splid
Per Otto Dyb trakk seg som styreleder i Innovasjon Norge for en uke siden. I sitt fratredelsesbrev går han i strupen på administrerende direktør Anita Krohn Traaseth og departementet.
AUF-ere reagerer på «Arbeiderparti-hat»: Hold deg unna Utøya, Erna!
Statsminister Erna Solberg la ned krans på vegne av regjeringen på Utøya 22. juli 2015, sammen med AUF-leder Mani Husseini og Ap-leder Jonas Gahr Støre. Det er ikke sikkert hun får gjøre det igjen.
Les mer om Arbeiderparti-hat, Erna og Utøya.
Hodejeger: - Personlig vil jeg fraråde alle å bli med på et slikt program
Er det egentlig så skadelig for karrieren å delta på «Paradise Hotel»? Selv om advarslene kommer fra mange hold, strømmer stadig flere håpefulle deltagere til for å melde seg på den populære realityserien «Paradise Hotel».
Les mer om Paradise Hotel.
Utøya-overlevende til Erna: Hold deg unna minnemarkering
AUF-leder Mani Hussaini sier AUF vil vurdere Erna Solbergs (H) deltakelse på årets 22.juli-markering på Utøya hvis ikke hun beklager Sylvi Listhaugs (Frp) uttalelser.
Les mer om AUF, Erna og Utøya.
Hold Utøya utenfor utfordringene våre, kjære AP
Da justisminister Sylvi Listhaug delte et bilde på Facebook med teksten "Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet", tok det ikke lang tid før kjente politikere fra Arbeiderpartiet tolket budskapet i verste mening.