Holdning

- Feil å si at kirkens holdning er et tilbakeskritt

Men nestleder i Kirkerådet, Harald Hegstad, kan forstå at noen er skuffet i forhold til forventningene som ble skapt av Stålsett-utvalget.

«Jeg må innfinne meg med det faktum at det å bli smelt på tjukka i hytt og gevær har satt sine spor»

Når nærmere 100 kilo kvinnfolk fordelt på drøyt 180 cm lut holdning går i bakken, da smeller det, blogger Janne Nordvang.
Les mer om Janne Nordvang.
«Jeg må innfinne meg med det faktum at det å bli smelt på tjukka i hytt og gevær har satt sine spor
Når nærmere 100 kilo kvinnfolk fordelt på drøyt 180 cm lut holdning går i bakken, da smeller det, blogger Janne Nordvang.
Les mer om Janne Nordvang.
Trollet er ute i sola
Det er en elefant i rommet. Eller et troll. Dette Trollet representerer norsk selvgodhet, proteksjonisme - og en «vi er best»-holdning. Trollet har innsmigret seg godt i det norske psykologiske fagmiljøet.

Det er jo så lite sexy - og slitsomt å være feminin i tynne klær mens man er helt rå med motorsaga og hammeren

Jeg kan alt jeg vil! Har en Pippi Langstrømpe-holdning på det meste. Husker dere Pippi sa: Dette har jeg aldri gjort, men det klarer jeg sikkert! Herlig innstilling.
Nordkoreansk delegasjon drar hjem
Den nordkoreanske delegasjonen som besøkte Sør-Korea under OL har dratt hjem, etter å ha sagt at de ønsker å snakke med USA. Budskapet har så langt blitt møtt med en avvisende holdning fra Washington.
Les mer om Sør-Korea, USA og Washington.
Øystein Hallre: Er fortetting det eneste rette for Hønefoss?
i begynnelsen av februar fram Fellesprosjektets holdning til stasjon i Hønefoss. Det er klar og konstruktiv tale. Argumentasjonen hviler på én kongstanke: Fortetting i sentrum. Er dette det eneste rette - for Hønefoss?
Stoppet notorisk førerkortløs sjåfør med tre barn i bilen:– Dette er slett holdning
Politiet liker svært dårlig at de stoppet en kvinnelig sjåfør for fjerde gang, nå med tre barn i bilen. – Det er ikke pent, sier operasjonsleder Terje Marstad.
Les mer om Terje Marstad.
Veidekke bekymret over foreldres holdning til yrkesfag
Det er store geografiske forskjeller i hvor høy status yrkesfag har blant foreldre, og flest gutter anbefales yrkesfag, ifølge en undersøkelse fra Veidekke.
Les mer om Veidekke.
Trøndelag må være ett fylke, også ved valget
Trøndelag er sammenslått, men regjeringen vil likevel ikke at vi skal velge stortingsrepresentanter fra et samlet Trøndelag ved valget i 2021. Det er en underlig holdning til et fylke som har gått i bresjen for å skape nye regioner.
Les mer om Trøndelag.
Eik IFs holdning til ekstratilbud i fotball: Alt vi har påpekt er et regelbrudd
Vi er positive til alle som tilbyr fornuftig fysisk aktivitet for barn. Eik IF har en stor barne- og ungdomsavdeling i fotball.
Politikerne er ansvarlig for et godt fagorganisert arbeidsliv
DEBATT: Det å antyde at den negative trenden i organiserte arbeidstakere ikke er et spørsmål politikerne selv må adressere, er rett og slett feil holdning.
Holdning til bistand 2017
I denne rapporten legger Statistisk sentralbyrå frem hovedresultatene fra en landsdekkende undersøkelse om folks holdning til norsk utviklingshjelp.
Les mer om Statistisk.
Brygger opp til politisk funkiskrig
De politiske partiers holdning til gamle Ullensaker sparebank spriker som en avfyrt ladning hagl. Venstre går for å bevare bygget.
Les mer om Ullensaker.
Doina (40) tigger i Oslo: – Vi blir skjelt ut og truet
Den rumenske tiggeren Doina Bobu (40) sier hun opplever en helt annen holdning til tiggere etter NRK-dokumentaren «Lykkelandet.
Les mer om Doina Bobu og Oslo.
Slik hjelper du barna dine til å bli gode i matte
Blir du eller barna satt sjakkmatt av matteleksene? Med en utforskende holdning kommer man mye lengre, ifølge eksperter ved Matematikksenteret.
Les mer om Matematikksenteret.
En ufortjent omfavnelse
I sin kommentar 29. januar gir Eva Nordlund ros til Aps Rigmor Aasrud og hennes klare holdning mot ESAs krav om at mesteparten av kommunale virksomheter må omgjøres til AS for at private selskaper skal kunne konkurrere.
Les mer om Eva Nordlund.
Helseminister og Nav-direktør hyller Renate og Bjørn
– Kjempepositivt at Renate og Bjørn går foran på denne måten, sier helseminister Bent Høie. – Fantastisk holdning, sier Nav-direktør Truls Nordahl.
Jeg tror Bjørgens svar om Tom Tvedt speiler folkets holdning
KOMMENTAR: Dessverre virker det som idrettspresidenten har lært lite av åpenhetsdebatten.
Les mer om Tom Tvedt.
Rådyrt produkt lover bedre kroppsholdning, men ekspertene er skeptiske
HELSEKONTROLLEN (TV 2): Rådyrt holdningstøy skal gi deg helsemessig effekt og en stolt holdning. Vi vil sjekke om dette har noe for seg og har fått med oss YouTube-stjernene Prebz og Dennis for å sjekke effekten.
Han har skrevet årets mest omtalte norske debutroman
- Veldig mange vil reagere på Jamals holdning, for 11. september kan ikke være noe å heie på, sier Zeshan Shakar.
Les mer om Zeshan Shakar.
– NRKs holdning har vært alt eller ingenting
Norsk filmforbund blokkerer ikke for at «Mammon 2 (eller «Mammon 1) kan ses i Norge.
Les mer om Mammon og Norge.
Undersøker sørlendingers holdninger
Det skal undersøkes om sørlendinger er mer negative til homofile enn resten av landet. – Å være en minoritet er lettere om omgivelsene har en positiv holdning. Derfor er det viktig å måle holdningene her, sier Toril Hogstad i Kristiansand kommune.
Vedder 90 millioner på at Tesla-kursen skal ned
Jan Petter Sissener og hans fond har lagt 90 millioner kroner på bordet i et veddemål på at Tesla-aksjen skal stupe. Hittil har forvalteren tjent ti millioner kroner på sin negative holdning.
Les mer om Tesla-aksjen og Tesla-kursen.